Monácska!
Értem én, de ez most MERÉNYLET volt!
Ez a torta szelet!
Én is emlékszem a Rambóka csokor történetére. Akartam is neked írni, de gondoltam nem elevenítem fel Rambókában a régi sebeket.
Nálunk csokorilag csak annyi volt, hogy én sárga rózsacsokrot akartam, a párom kijelentette, hogy ő nem tűz ki sárga rózsát.
Így kiegyeztünk a vörösben. Gyönyörű lett! Imádtam.
Aztán a következő szülinapomon a párom meglepett egy gyönyörű csokor sárga rózsával!
Pont ezért szeretem. Mert ilyen!
Egyébként hidd el nekem, hogy nem csúnya ez a csokor! Lehetne persze szebb és biztosan távol áll az eredeti elképzeléstől, de nem csúnya.
És még egy gondolat. Egyszer régen megbeszéltük a topikban (2006 tavaszán?!), hogy NINCS tökéletes esküvő. Bármennyire is igyekszik a pár, a szülők stb. Valami mindig adódik, ami nem úgy sikerül.
Zazzy!
Rákattantam erre a dalra!
Nálam vannak dalok, orrvérzésig hallgatom. Aztán feledésbe merül.
Kincs!
Én nem tudok az AngelCarehez hozzászólni. Engem többen lebeszéltek róla. De ugyanakkor voltak akik azt mondták, hogy nagyon jó! A fene tudja.
Nekünk Babysense II van! De majd beszámolok róla, ha müködésbe helyezzük.
Dimet!
A hús laktat!
Az emsésztése sem olyan egyszerű, mint a tejtermékeké, vagy szénhidtrátoké, gyümölcsöké!
Én meg akarom tanulni a mákosguba készítését, mert mi nagyon szeretjük a párommal. De csak vanillia öntettel (vaniliasodó
, 3 napja tudtam meg, hogy ez a neve
)!!!
Lányok, ha hallgattok jó zenéket a YouTube-on, részemről megvan az engedély hogy beszúrjátok, mert vevő vagyok mindenre!