Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!

Bridge: mizujs veled, hogy vagy? Aranyos az angyalkás kép! :)

Gabi: drukkolok! Írj, h. mi volt!

Ma nem megyek dolgozni, úgyhogy itthon teszek-veszek.

Lányok: szerintetek már át lehet ültetni nagyobb cserépbe a növényeket? A mi lakásunk most olyan lett mint egy botanikus kert, annyi növény van. Mivel elég sok kinőtte a cserepét, tényleg ideje lenne.

Judit
Kép
sonny

Sonny: Szerintem már átlehet ültetni hisz jön a tavasz. Locsold meg azért valami tápoldattal is nehogy megviselje az átültetés.

Kép
csucsu05

Oké :) Köszi, én is ezt terveztem!

Judit
Kép
sonny

Hat szerintem is bar nem vgyok egy nagy novenyes...nem mesz meloba ha tudtam volna akkor elobb jovok aztan traccspartizunk :lol: Es koszonom kerdesed sokkal jobban vgyok a gyogyszerektol

Pirinek meg az uzenem a hazam tajara se jojjon :evil:
Kép EZT NEKI :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridge: hasonlót üzenek én is Pirinek :D
Na, most elhatároztam, hogy elmegyek ma úszni, biciklizni meg futni! Utálok ennyit ülni. Holnap meg megyünk kirándulni. Felszedtem pár kilót, muszáj megszabadulni tőle, mert zavar :(

Judit
Kép
sonny

Jó reggelt mindenkinek!

Bridg: Most jöttem vérvételről. Majd vissza kell mennem a 21. napomon is és majd azzal az eredménnyel összevetik ezt. Utána megyek konzultációra. Csak utána kapok gyógyszert, és a HSG is max. a köv. ciklusban lehet :cry: Ez azért kicsit letört. De nem baj, most már egyenesben vagyunk :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sonny,
ha jól látom már lehet neked drukkolni!! :wink:
Vendég

Szia Arikon! Hát a drukkot szívesen fogadom :wink:
Bár nem nagyon érzek semmit, picit fájnak a melleim. De az amúgy is szokott.
..majd kiderül, nem akarok nagyon beparázni.

Remélem jobban vagy!

Judit
Kép
sonny

Zsuzska
Jah okes akkor meg van ido...de ne aggodj,hogy csak kov. honapban tudnak segiteni...Hsg-t en is kaptam...nem elrettentesul...de nekem ra 6napra beverzett a fetefeszkem :roll: :oops: allitolag semmi koze a kettonek egymashoz...legalabbis ezt mondtak...nem tom akkor 1szer kaptam es azota se :roll: Remeljuk jok lesznek az eredmenyeid...mert nekem az FSH hormonom magas volt mindegyik vervetelnel :( :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sonny: Drukk+++++++++++++

Bridg: Nekem a prolactinom magyas nagyon, azzal szenvedek....sajna amíg nem lesz normális, addig no baby :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sonny
ha jo neven veszed akkor en is drukkolok persze 100-rel :wink: csak nem tudtam megmerjek-e szolalni :roll: Nekem is mintha teltebbek lennenek bar nem is tom...de tuti megjon...nekem piri mindig megjon :roll: :cry: :cry:

Arikon
Latom vgy :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsuzska
latom figyelsz :wink: :lol: tyu az nem tom mi en csak a sajat bajom tudom neha azt se teljesen :? :lol: Akartam egy jo kis linket mutatni erre eltunt... :? minnya megkeresem :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: akkor reménykedjünk együtt! :) De azért fontos ám a pozitív hozzáállás!! Szóval csak optimistán! 8)

Judit
Kép
sonny

Így van, csajok :!: :!: :!: :!: :!: Ami késik, az már úton van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi,
hirek???????????
sirkici

Sziasztok!

Sonny! Azta 17.Dpo???!!!! :shock: Ilyen már nem szokott lenni csak pozitív teszt mellett!!!

Mikor is szeretnél tesztelni????? Drukk hegyek ezerrel!!!

Gabi! nálad mi zu??? Dokinál voltál már????
Nagyon várlak a hírekkel!!!

Bridget! Neked is mennek a csurik!!!!! :wink:

Piriseknek meg kitartást, lassan jöhetnek a szexes napok!!!! :lol: :wink:

Pusszancs!
Vendég

Na csajok én is beléptem a pirit utálók körébe :( Sajnos megjött.
De minden rosszban van valami jó is már nem olyan hosszúak a ciklusaim. Eddig 36nap volt meg 34. A múlt hónapban már 33 ma pedig hogy megjött 32nap lett Szóval ha másnem az a jó hír, hogy rövidebb a ciklusom végre.
Na de majd a következő hónap sikerül:) :)

Gabi: Mi volt a dokinál gyere már......

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Megnézett uh-n és közölte, hogy vastagodik a méhnyálka. Terhesképlet szerű. És gratulált. Meg visszahívott a jövő hét végére, azt mondta akkor már biztosan látni fogjuk. És írt sárgatest hormont vetélés ellen.
:)
És most egyenlőre még parázom, de boldog vagyok.
Ja mennem kell a mensmentisbe, mert az endoki mondja meg, hogy szedhetem e tovább a metformint. Én nem akarom abbahagyni.

Kép
Kép
gabi82

Gabi! Ez szuper! Nagyon drukkolok!!!!! Még csak halk gratula!!!! :wink:
Vendég

Köszi, Krisztinka!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok.Ha nem bánjátok csatlakozom hozzátok. Persze csak ha szabad.
Csucsu!Te kérdezted a dokit a hosszú ciklusodról?Mondott neked valamit? Nekem legutóbb 40 nap volt.És azt mondta,azért,mert nincs peteérésem. És az uh is ezt mutatta. Érdekelne neked mit mondott?
kutyafüle

Sziasztok Lányok!

Gabi! Nagyon drukkolok,és majd kicsit később gtatulálok! :wink:

Csucsu! Sajnálom! :(

Bridget és Sonnynak nagy nagy drukk!++++++++++

Nekem jövő hét végén kell megjönnie,és remélem,hogy elkerül!
Akkor a drágámat meglepem névnapjára, egy gondosan becsomagolt pozitív tesztel! :lol: Nagyon örülne neki,minden ajándékot felülmúlna!! :wink:

Szép estét mindenkinek,és kellemes hétvégét!
edus76

Csucsu, fránya piri!!!!!
Edus, drukk neked a névnapi meglepihez!

Kép
Kép
gabi82

Gabi! Köszönöm! :wink:
edus76

Gabi,
még csak halk gratula, és drukkolok tovább! Ha csinálsz újabb teszteket tedd fel a szép erős csikodat! :wink: :lol:
sirkici

Sziasztok!
Bejohetek en is ide?
planewatcher

Nem muxik az avatar :( :( :(

...ha nem lenne humorom,hajnalig virraszthatnek az eltaposott onerzetem ravatalanal...
planewatcher

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Upsz valami gaz volt a geppel aztan 2szer is elment...bocsi...elfelejtettem hozzairni,hogy mindenkihez ez az angyalka szalljon le es hozza meg szive vagyat :wink:
Csajok
En ma ugy keltem fel 8kor,hogy ugy gorcsolt a hasam na mondom itt van piri..a hasam rebdesen belemozult a fajasokba erre utana elmentem klotyira es csakhasi menim volt de az aztan rendesen :? amikor neha irjatok,hogy a hatatok kozepeig folyik na eddig nem tudtam milyen,sot talan kisse hitetlen is voltam evvel kapcsolatban de mara belatom igenis van ilyen :lol: :lol: :lol: Meg most is csak ugy mozog ossze vissza es minnya megint megyek wc-re... :shock: :? nem tom mi tortent ilyen sosem szokott lenni...mondjatok ez jo jel es akkor orulni fogok neki :lol: :lol: :lol: Na megjottem tyu hat en ma kisem merek mozdulni a lakasbol :lol: :lol: :lol: Koszonom a csurikat es drukkokat :wink:

Sonny
Okes pozitiv leszek igerem :wink:

CSucsu
Oh az nem jo...sajnalom...a piri meg MONNYON LE :!: :!: :evil:

Kutyafule
Hello mihamarabbi pocakosodast... :wink:

planewatcher
Persze,hogy bejohetsz...mi jaratban :?: az avater meg muxik csak a pixeleket vedd figyelembe...az elejen en is igy kezdtem most meg ho-ho mar kepeket is feltoltok... :lol: szal kitartas :wink:

Mindenkinek szep hetveget :!: :!: :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kutyafüle: Azt mondta vetélés után ez elő szokott fordulni. De nekem a max 36nap volt. Állítólag 35napig van peteérés. De persze ez nem mérvadó. Most azt hallottam E vitamin kell ahoz, hogy a ciklus beálljon. Ami dióban van meg földimogyóróban. Naponta kéne bből enni. De ezt a tv-ben halottam.

Kép
csucsu05

Sziasztok!!

Krisz: még nem csinálok tesztet. Szeretnék még néhány napot várni. Rájöttem, ha elkezdek tesztelni, utána másra sem tudok koncentrálni. Szóval jobb várni.

Üdv az új látogatóknak!

Tegnap nagyon sportos napot tartottam! Képzeljétek, voltam úszni, biciklizni, meg kipróbáltam a tesóm szupi láberősítő gépét. Azóta alig bírok járni... olyan izomlázam van :lol:

Nórinak és Arikonnak (és a többieknek, akik szintén olvasó módra kapcsoltak) :

Kép

Judit
Kép
sonny

Sonny: :wink:

Kép
Vendég

Sonny
Es akik nem kapcsoltak olvasodomba azoknak nem szol :?: :oops: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Csajok!

Én nem vagyok olvasóban, csak tegnap nagybevásárolni voltunk a Corában és most ebédeltünk. Ja és képzeljétek vettünk egy 50 literes akváriumot csodaszép halacskákkal, növényekkel meg mindenféle szükséges dolgokkal. 35ezret hagytunk ott! :roll:
Férjecske nagyon szerette volna már, tényleg teszek fel képket róla, oké?

Gabi,
ezek nagyon jó hírek, én is csak halkan gratulálok...és szorítok!

Bridget,
drukk Neked is!

Csucsu,
sorstársam, no nem baj a kövi ciklusban majd megmutatjuk! :wink:

Sonny,
aranyos vagy! :) Csuriban van mindenem! Amúgy micsoda sportlédi vagy! :D

Üdv az újaknak! Gyors babásodást! Írjatok magatokról! Mióta próbálkoztok stb! :wink:

Na én megyek, mert tanulnom kell arra a fránya közig. vizsgára. :x
Vendég

Hello arikon hetvegen nem nagy a forgalom ahogy latom :lol: :lol: Akvarium azt en is szeretnek kiskoromban volt...azaz nem is olyan kis koromban altalanosban... :oops: kepek ok barmikor imadok fotokat nezegetni :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi: Na ez jó hír de majd a jövő héten gratulálok kabalából hangosan :9 De amit a doki mondott az mind szupi :)

Kép
csucsu05

Hát lányok, ezt muszáj megosztanom veletek...voltam ma vásárolni és a pénztárnál ezt találtam...a kérdésem az lenne, ki tudja mi ez?A büdös életben nem fogjátok kitalálni!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Nóri: Hiába nézem én most arra tudok gondolni, hogy sampon vagy tusfürdő van benne. talán.....
De a formáját tekintve egyértelműen én kiskatonára gondolok :)
Nóri, hogy te miket találsz a pénztáraknál :)

Kép
csucsu05

Sziasztok! Most értünk haza,és gyors bekukk.Mindenkinek szép hétvégét kívánok!Bár az idő elég cudar. :cry:

Nóri! Vanília likőr?Nekünk is van, ajándékba kaptuk.
edus76

Nori haha tenyleg,hogy te miket talalsz :lol: :lol: :lol: de az sem egyszeru aki ilyen csomagolasban arul likort :? :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép
edus76

Sziasztok!!

Bridge: oké, a bear hugból nektek is jut ;)

Nóri: Jesszusom, csak nem gyerekeknek szánják? Pénztárnáál?? :lol: Eszembe jutott róla az az Ikeás reklám, amikor a gyerek megtalálja a mami vibrátorát, és örül neki, hogy zümmög :lol: Durvaaa :D :D

Judit
Kép
sonny

Nóriii,
ez szörnyű! :lol: De Edus eltalálta...tényleg likőr? :shock:

Sonny,
Nem akarod feltenni a görbédet? Tök kíváncsi lennék rá! :wink:
Vendég

Edus:nem kellett volna lelőni a poént első körben ...no mindegy...amúgy az, POPSY néven fut...na a neve sem semmi szerintem... :oops: 8)
Vendég

Arikon: nem tudom mennyire értelmezhető a görbém, ugyanis nem egyidőben mértem, viszont mindig ébredés után kb 20 perccel. Most úgy értelmezi, hogy csak a 19. napon volt ovulációm :( De átküldöm priviben (nem tudom hogy kell betűzni a linket).

pedig már kezdtem izgulni. Akkor megint tök hosszú lesz a ciklusom :(
:roll:

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

Csatlakozhatok? Mi áprilisban (vagy március végén vágunk bele a babaprojektbe és ha elsőre összejön, még a baba is 2008-ban fog születni.

Sok sikert mindenkinek!

Kép Kép Kép
datolya

A mai kep
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ja es udv itt datolya :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, történt vmi a ciklusod végén, vagy gratulálhatok? Mindig ilyen rövid ciklusaid voltak?

Kép Kép Kép
datolya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?