Sziasztok Lányok!
Bocsi, már vagy ezer éve nem írtam,
de sajna mostanság elég sok volt a tennivalónk, úgyhogy csak olvasgattalak Benneteket, és
Anna is nagyon leköt minket, mivelhogy ezerrel száguldozik mindenhova a lakásban, múlt hét közepe óta, mert azóta tud mászni!
a territóriumát (=szőnyeg) tegnap hagyta el először, azóta pedig mindent kipakol, amit talál út közben. Legjobban azok a dolgok tetszenek neki, amik a parkettához való csapkodás közben nagyokat koppannak
Már olyan rég írtam, hogy nem tudnék mindenre reagálni, úgyhogy inkább csak visszacsatlakozok a körforgásba.
Látom, most az edáról volt szó:
én sem akartam semmilyen fájdalomcsillapítást, lehetőség szerint, de mivel nekem az elejétől fogva percenként jöttek a fájások (este 6tól) és reggel (másnap 7kor) bekötötték az oxitocint a percenkénti fájásokat úgy már nem bírtam nagyon, agy 9kor kértem az edát, ami aztán jól is jött végül a császármetszésnél.
Abban reménykedem, hogy a következő alkalommal, ha sikerül a természetes szülés, akkor megint eda nélkül szeretném megpróbálni.
Peni, ti mikortól próbálkozhattok? Nyár vége?
Elméletileg, augusztustól már nekünk is lehetne újból próbálkozni, (mert akkor már 2 éven túl lenne a következő szülés), de ha nem is augusztus, mert akkor pont vizsgaidőszakra esne a szülés, olyan karácsony körül már beköltözhetne a pocakomba Anna kistesója!
Nem szeretnénk túl nagy korkülönbséget.
Egyébként olyan furcsa erről írni, mert olyan, mintha Annával is csak most lettem volna várandós, és még csak most született, közben pedig kevesebb, mint 3 hónap múlva már egy éves lesz
Kna!
Ez a csapat már más, mint hat évvel ezelőtt, nincs kedved csatlakozni hozzánk?
Gratulálok a kisfiad születéséhez!
Sheila!
Jobbulást Melissának, kitartás, most már lassan itt a jó idő, és talán vége l lesz a nagy betegeskedéseknek!
Hogy vagytok?
Néztem Maya képeit, nagyon szép kislány!!!
Nemsokár jövünk sétálni felétek!!!
Remélem akkor tudunk találkozni!
Olyan jó, hogy napi 300at tudsz fejni Mayának!
Judit!
De izgi, már csak 23 nap van hátra!!!
gyerekek várják a kistesót, izgulnak?
Kitartás, és legyen minden úgy, ahogy szeretnétek!
Mona, Hablaty, Edina, !
Hogy vagytok?
Remélem mindenkit elkerülnek a betegségek!!
Pandamaci, Bigike!
Milyen jó lenne, ha együtt lennétek Telkiben!
legyetek ügyesek, hangoljátok össze a dolgokat!
persze ez csak vicc, minden jót nektek is, ügyesek legyetek!