Új privát üzeneted érkezett!

Hajni!
Remélem nem a "rotaizé" :lol: Drukk!

Hát az én reggeli hőm 36,3 :shock: Ilyen kevés még sose volt... :roll:

Kép
Kép
zazzy

zazzy, ki ne hűlj :lol:
nyugi, én is ilyen alacsonyakat mértem anno.

hajni, jobbulást.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Dimet : :lol:
A mai visszaállt 36,5-re. Mi lesz ebből?! :roll:
Ez a szélviharos időjárás :shock: Pffffffffffffffffff

Kép
Kép
zazzy

Hajni! MI újság? Hogy vagy???

Kép
Kép
zazzy

Helló Zazzy!

Köszönöm kérdésed, vagyogatok. Néha rámtör a hányinger vagy émelygés vagy mittomén. Ekkor kib...ott sz@rul vagyok. :cry: :shock: :? Elmentünk ma vásárolni és annyira elfáradtam, hogy azt érzem nem bírnak el a lábaim, össze akarok csuklani és el tudnék állva aludni. És ma megint görcsikélt picit a hasam olyan megjövősen, de mintha ez a buzernyák szél elfújta volna, volt - nincs. Pedig ma még hajfestés, mert holnapra szép kell legyek. Megyünk Rómejó és Júlia mjuzikelt nézni az operettszínházba. Már nagyon várom. :D

Az enyém hőm is hülye ha ez megnyugtat. Csak míg Te a 20.napon vagy, én mán megen az 50.en. :evil: :evil: :cry: :cry:

Veled mizu???

hajni...
Budaörs

Sziasztok lánykák!!!
Fotók a fentebbi topikban az esküvőről!!!!! :)
Vendég

Hajni!
Biztos, hogy esélye sincs babának?Olyan furik ezek a tünetek! :shock:
Igaz, még csak a huszadikon vagyok, de már látszik, hogy nem lesz rövid. :(
Rómeó és Júlia!De jó!Irigyellek nagyon! :oops: Két éve Szegeden a szabadtérin majdnem megnéztem, de horribilis árak voltak.Itthon az eredeti francia változat meg dvd-n, imádom, már rongyosra néztem :lol: cd-n megvan a magyar is. Valahogy nekem a franciához jobban húz a szívem(a családban senki más nem érti, csak én :lol: )az nagyon el van találva. A magyar meg ugye annak az "utánzata", de az is szép nagyon. Ha megtehetném, én sem hagynám ki!Jó szórakozást nektek!

Monácska!Itt is gratu, de írtam ott is rögtön! :D

Kép
Kép
zazzy

Zazzy! Mivel fogalmam senem nincs hogy volt e pé-m, a görbém hülye, így nem tudom. De őszintén szólva nem is érdekel/érdekelt a dolog, csak tudjam már mi a fene ez és miért nem jön má meg megin.

hajni...
Budaörs

Nem is próbáltál tesztelni??? :shock: Lécci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A kedvemért! :D

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: de igen már az is megvolt a 37. 42. 48.napokon, de természetesen negatívak. Ezért tuti nem baba az állapotom miértje sajna..... A kedvedért a görbém:

Szerdán megyek nődokihoz rákszűrés miatt, aztán megnézetem magam belülről hogy hogyan is állnak a cisztáim, és megkérdem miért fáj mensisen a pocim ha mégsenem jön meg. Remélem nincs más gondom, bajom a pcos és pajzsmirigy alulműködés miatt.

hajni...
Budaörs

hopsz lemaradt a görbe, ami bizonyítja hogy ez nem béb. Kép

hajni...
Budaörs

Hajni!
Ez tényleg érdekes görbe! :roll:
Vendég

Kavics: tudom :D
Metszedés alatt sem vagyok képes normális ciklusra és görbére :cry: :evil:

hajni...
Budaörs

Hmm, hogy eltűnt mindenki. Fogadjunk, hogy akkor jöttök, mikor én már nem leszek, mert ma megyünk muzikelezni jipijájéééééééé. :D

Pussz mindenkinek

hajni...
Budaörs

Még jó, hogy nem értek a görbékhez. Így ehhez ha akarnék se tudnék hozzászólni!
De Hajni, ne feledd!Nem vagy egyedül!!!Én lassan egy éve szedem a metet, 18 kilót fogytam, és mégis a múlt hónapban volt először, hogy magától megjött a 45. napon, és ha minden igaz, pé is volt.Majd egy év után már ideje volt!!! :evil:
Aztán ki tudja, most mi lesz?

Tényleg! Lányok! Ha már egyszer megjön magától, péstől :lol: akkor várható, hogy mostmár rendeződnek a dolgok??? :?:
Szerintetek lehetett köze az előző ciklusnak, ahhoz, beszedtem a clostyt?Amikor 13. napon uhun voltam, semmi nem volt(szó szerint SEMMI :shock: )Lehet, hogy kicsit késve mégis a clostytól volt pé?
Mert akkor nem sok jóra számíthatok most... :(

Kép
Kép
zazzy

Hajni!
Vannak esetek amikor a metnek több idő kell. A kérdés, hogy mennyit szedsz, még meddig emelhető a dózis?
Tartod e a diétát, müködik e egy kis sport?!
És a hormonjaid hogyan alakulnak? Mert egy idő után, ha mindent megmozgattál már és még mindig nincs spontán PÉ ill. javulás, akkor érdemes elgondolkodni a gyógyi váltásban.

Milyen muzikelt néztek, ill. hallgattok?

Zazzy!
Sajnos nem garancia. De mindenképpen van esély rá!
Nekem bejött. Az első spontán menszi után elkezdtett müködni a szervezetem.
Emlékszem, hogy örültem az első cn.-nak. :lol: :lol: Éppen tengeren voltunk, tömény nyár. :lol: És engem ez mind nem hatott meg. Fürödtem O.B.val. :lol: :lol: És vihogtam örömömben! :lol: :lol:

Nekem az a tapasztalatopm, hogy a Closty vagy csinál domináns tüszőt kb. a 19-20 cn.-ig, vagy nem! Egy jóval későbbi PÉt pl. 29-30. cn.it, már nem tudnám a Closty késői hatásának írni!
De ez nem biztos! :lol:
Ugye milyen határozott válasz???

Kedden lehül! :?
Jövő hétvégén melegedik. Most mondják a TVben.
Micsoda vegyes idő! Nem szeretem! :roll:
Vendég

Jöttem elújságolni mi történt velünk a hétvégén.

Szóval szombat, szél ezerrel...megyek a kis szobába (a majdani gyerekszobánkba) és a 2 hónapos redőnyömet alig tartotta valami!! Úgy kellett kitámasztani, hogy ne essen valakinek a fejére. Holnap biztosító és redőnyösök. ÚÚÚtálom ezt az időt.

Egyébként a mensim megvan...már egy hete és még mindig elég sok. De legalább megjött, mondjuk 75 napra.
vicky79
Budapest III. kerület

Kavics!
Hajniék Rómeó és Júliát néznek az operettszínházban!Én irigy :lol:

Köszi a tapasztalat-átadást, valóban nem volt valami határozott, de nem határozatlanabb. mint én vagyok. :lol:
Front ide vagy oda, én olyan jót aludtam éjszaka, hogy reggel eszembe sem jutott, hogy hőmérni kéne :lol:

Vicky! :shock: Nem semmi időjárás volt akkor felétek is.Itt az utcánkban egy tetőt bontott meg a szél(újat!) :shock:

75 nap???Hogy volt türelmed ennyit várni?Azért most lehettél volna optimistább is, tessék rövidebbre csinálni a tickert!!! :D

Kép
Kép
zazzy

hali,

valakinek van tapasztaata az Arwen tornával?
állítólag pcos-re hatásos.

próbálta valaki?

köszi az infót!

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Gizi, én jártam, nekem bejött, aztán hogy jó-e a pcos-ra döntse el mindenki...nekem tetszett, maga a torna és a közösség is...
Vendég

szia,
köszi az infót!

nekem is szimpi
jógázni szoktam, azt nayon szeretem.
ahogy elnéztem ez s hasonló.

ha már úgyis mozogni kell ártani nemárthat :D :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Sziasztok!

Meggyüttünk a színházból. Kirráááááály volt!!!! Meg is egyeztünk, hogy megnézzük mégegyszer, másik szereposztással. És kinéztünk egy másikat is. :D (Csak ne lett volna egész előadás alatt olyan érzésem hogy most jött meg mert megint úgy fájdogált a pocim :? :shock: )

Kavics: meforalt szedek 1000-850-1000 elosztásban; diéta hmmmmmmmmmm :roll: :oops: nem szigorú, hasonlít Lafiéhoz. Egyszerűen képtelen vagyok számolgatni, De! az előző életmódomhoz képest elég sok mindent megváltoztattam és próbálok a gyors-lassúra odafigyelni:no cukor, barnarizs van meg teljes kiörlésű dolgok(sajna néha elcsábulok egy kis péksütiért meg csokiért de nem soxor) Mozgás: most kezdem megint rendszeressé tenni, mert a sok xar miatt ami mostanság volt nem bírtam magam rávenni. Megint járok heti 2x1órát vizitornázni, és mintha csodák csodájára megint megindult volna a fogyás. Igaz még csak dekák, de már ez is valami hogy nem stagnált le annál a számnál ahol eddig volt. Mikor megláttam hogy 70dekával kevesebb vagyok, majdnem kiugrottam a bőrömből. :D Ha azt veszzük 2006.július óta 8,7kgt fogytam amit tartok 1-2kg ingadozással és a centik azok tűnnek el. T szerint ez jó. De sajna még így is 3 számjegyű a súlyom. :cry: :cry: T azt mondta jó lenne ha lemenne májusra 2számjegyűre, hajjajjjjj hogy fog az nekem menni. :shock:

Nyah asszem megyek lerakom magam, mert elalszom mindjárt.

hajni...
Budaörs

Sziasztok,

Hajni: kiváncsi vagyok, h mi lesz nődokinál! ha gondolod át tudom küldeni neked az aviva torna I, II-t , állítólag az bejön h megjöjjön.

Vicky: csináltad az aviva tornát? v tök spontán?

Monácsa: már csak 22 nap ! hogy rohan az idő! :shock:

Arancskavics : 15nap! :shock:

Tücsi: hol vagy ? még otthon lábadozol? szegényke! jobbulást neked!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám! Ma reggel kiszedték a varratokat (érdekes, mert egy darab még mindig ott van a köldökömnél) kezdek jobban lenni, de még mindig nem az igazi! Remélem most már rohamosan fogok javulni, mert jövőhéten már szeretnék menni dolgozni! Bocsánat, hogy nem jöttem eddig de nagyon nehéz volt ülni+ arra az elhatározásra jutottam, hogy nem szeretnék a baba témával foglalkozni, és nem azért mert depis lennék vagy valami ilyesmi, hanem mert úgy érzem elegem van a baba témából, magammal szeretnék foglalkozni+ a kertünkkel stb. Eléggé elszomorítottam a párom mert azaz igazság, hogy én most úgy érzem nem is akarok már gyereket, de azért megígértem, hogy szeptemberre kérek lombik időpontot, és addig még megváltozhat a véleményem...A párom úgy érzi most adom fel a célegyenesben, de én nem érzem sem azt hogy ez feladás sem a célegyenest nem látom, de mint mondtam a nyáron még változhatnak az elképzeléseim, mindenesetre most ÉLNI szeretnék! Szóval ritkábban fogok ide írni, de olvasgatlak majd benneteket és továbbra is drukkolok! Puszi, Tücsi
Vendég

Tücsi: sajnálom!! :cry: ugyanakkor meg is értelek ! tudom , h miről beszélsz! és remélem , h minden jóra fordul!!! mielőbbi gyógyulást testileg és lelkileg! :wink: puszi !

ezt a kaális topikban olvastam:

[quote][ írta:color=blue]Egy meddő nő annyiszor kerül padlóra, ahányszor feláll. Nem marad ott elnyúlva, port nyelve, mert tudja, hogy az út végén a kincse várja.
Egy meddő nő erős, aggódó feleség, mert figyel a férfira, és félti, védi, elé áll, ha úgy érzi, bántás érheti, védi a lelket, kíméletesen tálal, a legjobb időben.
Egy meddő nő tud nagyon gyenge lenni, napokig a kudarc után, kitépik a szívét, de aztán feláll, nem is áll, ugrik, libben-toppan, mozdul, harcol.
Egy meddő nő, nagyon egyedül van, és mégsem, mert a szívében ott él a gyermeke már évekkel előbb.
Egy meddő nő tud bölcs lenni, tud értékelni, tud vigyázni, tud tanulni, de egyet nem tud: feladni. [/color]

küldöm mindenkinek, aki úgy érzi, h ő milyen szerencsétlen, h őneki nem megy, nincs ereje....
küldöm mindenek előtt Tücsinek, Hajninak , Zazzynak, Rambókának és magamnak, bocsi, ha kihagytam vkit, de azt hiszem most mi vagyunk itt.

én vagy 7* olvastam pénteken, és mindannyiszor bőgtem! még szerencse, h egyedül voltam.

én ma jelentkeztem be a kaáliba, márc 26-án megyek.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsi, ne a lapar után add fel, max a témával ne foglalkozz....de ugye védekezni azért nem akarsz???

Czinki, kihez????
Vendég

Draga Tucsi!

Mi ugyan nem ismerjuk egymast, mert en egy ideig nem irogattam, most pedig a babas topik-ban vagyok...de visszaolvastam kicsit az elejetol a torteneted (nem mindent, de remelem a legnyeget megertettem...) Csak annyit szeretnek, hogy ne add fel, mert pont azt erzem, hogy a celnal vagy, nagyon kozel...(Regebben ue. ereztem Gina-nal a fagyibabas beultetesnel es Kincsecskenel is...)Annyi mindenen keresztul mentetek mar a ferjeddel, hogy kar lenne most feladni!!!...Szoval kitartas!!! A pihizes az jo otlet, en is pont ezt csinaltam...aztan pozitiv teszttel jottem ujra....ahogyan majd Te is jonni fogsz!!! :lol:

Sok erot es pozitiv energiat kuldok minden topiklakonak a tovabbi kuzdelemhez!!!..es nem feladni!! (Perzse a pihizes jot tehet...)

Alice
alice27

Tücsi: Én is megértem, hogy most egy kis pihire vágytok! Jön a nyár, menjetek el nyaralni, pihenjétek ki magatokat, töltődjetek fel energiával és meglásd sokkal jobban lesztek.
Ne adjátok fel teljesen, max néhány hónapra, meglehet hogy épp a legváratlanabb időben toppan majd be a kis poronty :D

Czinki: Nagyon szép ez az idézet!

Kép

Kép
bettica

Lafi: Mágushoz már nem lehet konzultációra időpontot kérni. bár állítólag ott mindenki szuper! Csillagszeműhöz (Kovács P.) megyek , az inszemes lányok jó referenciát adtak hozzá.
remélem ő is képben van a pcos-t illetően! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, ő is, igen!
Vendég

Lafi: akkor jó kezekben vagyok? olyan izgatott vagyok! már nagyon várom! csak mondogatom magamnak , h gyorsan eltellik az az idő, de...hm :roll: remélem minden ok-s lesz! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki: Persze hogy minden okés lesz! Tessék optimistán állni a dolgokhoz ;)

Lafi: Hunor baba nem sokára 3 hónapos??? Azt a nagyfiút :roll: Majd fotót plíííz (akár a másik topikba is lehet, csak gondoltam írok ide is, legalább lesz forgalom ;) ) :lol:

Kép

Kép
bettica

Czinki, jó kezekben vagy! :wink:

Bettica, igen, lassan 3 hós! :lol:
Vendég

Drága lányok, nagyon aranyosak vagytok!!! Köszönöm nektek a bátorító szavakat! Azaz igazság, hogy már a fogamzásgátló is megfordult a fejemben, de csak azért mert továbbra sem csökkenek a pattanásaim...az a helyzet, hogy szeretnék már felhőtlenül összebújni a párommal, és az Avandia mellett ez nekem nem megy...szeretném ha kicsit visszajönne a régi szenvedély is, mert az elmúlt hónapokban eléggé gépisek lettek az együttlétek...nem szeretnék panaszkodni, mert kiborulva tényleg nem vagyok, csak azt érzem, hogy torkig vagyok a gyerek témával, az utcán sem a babákat nézegetem egy pár hónapja hanem a kutyákat és persze minden kóbor ebet haza akarok hozni...Ezzel csak azt akartam szemléltetni, hogy valami megváltozott bennem, most már nem akarok mindent a babának alávetni, nekem fontosabb, hogy nőnek érezzem magam, hogy lássam a párom szemében azt a bizonyos csillogást (eddig sem volt bennem görcsös akarás, de eddig tényleg megtettem mindent amit lehetett, hogy babánk legyen, most úgy érzem még 1 szem Closty-t sem lennék képes lenyelni az ügy érdekében)...Bocsánat, hogy ilyen hosszú lettem, és lehet hogy nem is egészen világos a mondani valóm, de úgy éreztem meg kell osszam veletek, hogy lássátok: nem kell sajnálni, vagy vígasztalni, egyszerűen csak elegem van és új fejezetet akarok nyitni az életemben!;-)

Köszönöm nektek az eddigi segítségeteket, és meg kell mondjam nagyon megszerettelek benneteket!

Puszi, Tücsi
Vendég

Sziasztok!

Jó sok időre eltűntem az életetekből, és most csak úgy berobbanok ide, ezért bocsi. A véleményetek szeretném kérni a gőrbémmel kapcsolatosan.
Láttok némi esélyt? :?
Kép
tyche

Szia Tyche, hááááááááááááááááát ha nem vagy beteg, akkor nem is kicsit! :wink: Mesélj mááááááááááár, mo van veled....
Vendég

zazzy: Nehezen bírtam, de a 60-65 naposhoz képest csak 1 hetet késett, mert pár napot barnáztam is.

czinkeb.: Még nem, spontán jött, de amikor már megjött, akkor egy kicsit megpróbáltam amit leírtak és hirtelen több jött. :shock: Reménykedtem, hogy hamarabb lemegy, de még mindig elég sok van. Kezdem unni.
vicky79
Budapest III. kerület

Tücsi!
Én teljesen megértelek!Nekem is átfut néha ilyesmi a fejemen, de azért teljes lelki nyugalommal még nem tudnék lemondani.Az idézetet például úgy megsirattam, hogy a férjem szó szerint elrángatott a gép elől, miért kell ilyen hülyeségeket olvasni, úgyis lesz gyerek és kész!Mondja ezt egy pasi! :?
Szóval abszolút megértelek, de szerintem hagyd azt a fogamzásgátlót!Tényleg lehet, hogy ez a "pihi", és az önfeledt összebújások(hm :wink: )hozzák meg a sikert!Nagyon drukkolok!Érezd jól magad, tényleg ez lesz most jó neked, ahogy írtad is!Nagy ölelés!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Czinki: köszi, de nem tom fel tudná e fogni a csökevényes agyammal a gyakorlatokat :D Ja és köszi az idézetet! :wink:

Tyche: aztaaaaaaaaaaaaa éniséniséniakarok ilyeeeettttttttttttt!!!! :)

Tücsi: soksok ölelés Neked!!!!!Ma voltam házidokkernél: benyeltem a torokgyulladásos vírust, úgyhogy kptam Augmentin 1g duot, meg vettem immunerősítő homeos cuccost+c-vitit és asszonták a gyogyitárban hogy szedjek ACC 600 pezsitabit. De mivel ebből itthon márcsak 2 tabi van, gondoltam helyette kipróbálom a STODAL homeós köptetőt. Ja és a héten tp. :(
Ismeri valaki? Tapasztalat?

Érdekes, mert ahhoz képest hogy torokgyuszim van, a hőm nem mutizza ezt senem. :shock: :shock:

hajni...
Budaörs

Ja!Hőt el is felejtettem!Háááááááááát enyém nem görbe, hanem egyenes :lol: :( Az összes változatosság: 36,5 és 36,6 váltakozása)

Kép
Kép
zazzy

Hű, Tyche ez aztán szép pé volt.
Tényleg olyan, mintha kicsit beteg lettél volna a 19.napon, de nem számít, a többi tökéletes!! :lol: Csak így tovább!
Tényleg, hogy tetszik lenni??

Kép

Kép
bettica

Tücsi: nagy ölelés neked! kívánom, h minden rendbe legyen nálatok!! azért néha jelentkezzél, h mi van veled/ veletek! puszi!

Zazzy: bocsi, h megsirattalak ! :oops:

voltam tegnap uh-n . hát semmi jó! mind2 pf televan apró cisztákkal. enyhe lecseszést kaptam, h nem mentem vissza időben, mert tönkretettem a szépen felépített ciklust. doki szerint 2 mo van: 1, stimu továbbra is 2, lapar. sajna nem vagyok könnyen stimulálható, hiszen 1 puregon kevés volt, 2 -vel meg már túlstimus voltam. lapar meg szerintem már igencsak a végső mo.
úgy látszik nem hat nekem a metformin, úgy ahogy kellene.
nagyon várom már a kaálit! nagyon kiváncsi vagyok ott mit mondanak.
most nem kaptam semmit, még duphastont sem. nyh csak 4 vmennyi volt.
tegnap bánatomban megettem 1 zacsi chipset, 2 kis zacsi pisztáciát, 2 pudingot. hogy fért belém ? nem is értem!
nagyon magam alatt , nagyon dühös voltam.
este eldöntöttem, h még jobban odafigyelek a kajára, nekiállok újra sportolni és csinálni fogom az avivat. most tuti nincs semmi, kiváncsi vagyok, h ha csinálom a meghozó gyak-kat megjön e. hiszen elvileg nincs rá esély.
egyébként tökre nem értem. nincs értelme duphastonnal meghozatni a menszit, mert nyh csak közel 5, de terhességhez a 7 elég? ezt nagyon nem értem!

bocsi, h önző és hosszú voltam!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lafi: a lapart neked a kaális doki ajánlotta, v te akartad?
a nőgyogyász tegnap azt mondta, h nem vagyok igazán tipikus pcos, mert nem sok nagy tüszőm van, hanem kicsik . lehet, h a lapar jót tenne.
kiváncsi vagyok , h a kaáliban hogy kezelik a pcot. már nagyon szeretnék 3 héttel öregebb lenni! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, a nyálkahártyás részt én sem értem...nekem 4 mm volt amikor babás voltam...
a lapart én akartam, a Kaáliba már úgy mentem, hogy túlvoltam rajta.
nyugi, gyorsan telik a 3 hét!
Vendég

nekem sok apró cusztám volt, én úgy tudom, ez a pcos lényege, nem kell hogy nagyok legyenek a ciszták...
Vendég

Lafi: köszi!! remélem azért nem kell majd a lapar! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki!

Azt írod, nem hat a met.
Pontosan hogy is volt ez, mert nem emlékszem... szóval az alapkezelés után mennyi idővel kezdted el a hormonozást?

Csak mert az alapkezelésnek kell minimum 4-5 hónap, de inkább fél év, már ha kezdettől fogva jól volt beállítva minden és megy a diéta, mozgás is. A hormonozás csak bekavar, így a met nem tudja kifejteni a hatását.

Én most magamon gyönyörűen látom, hogy így van.

Bogi előtt:

2005 jan-ban kezdtem a metet, március végén már szúrtam magam az injekciókkal. Áprilisban túlstimulálódtam a lombikkor, nem is sikerült. Olyanok voltak az eredményeim, mintha nem is szedtem volna metet!
Aztán május-szeptember között csak met (meg depresszió, és emiatt kemény sport), és utána egy kis Clostyval megfogant Bogi.

A mostani terhesség előtt:

4 hónapig met, semmit nem csinált, váltás Avandametre. Közben békén hagytam magam, el is kezdett ciklusom lenni. A 9 hós Avandamet közben kétszer volt pici Closty, de túl jól is reagáltam rájuk, először 2, majd 4 érett tüszőm lett tőle. Aztán spontán terhesség.

A 2005-ös metes kezdés előtt tömény hormonozás ment nálam is, és kb. ezek mentek, mint most nálad, hasonló eredményekkel, majdnem 2 évig.
Én úgy gondolom, az alapkezelésnek időt kell hagyni, a többiek példája is ezt igazolja.
Vendég

Norka: köszi!
07.08hó végén kezdtem a metet 3*500,
11 hóban volt az első puregon 6*50 ne + repi szuri , 1*17,3 tüsző volt, spontánkodtunk
12 hóban puregon 6*50ne repi nélkül sok kis tüsző, spontánkodtunk, volt hsg átjárható vagyok
08.01 hó 4*50 + 5*100 ne puregon 3*17 + 2*16 tüsző repi nélkül inszem, 3*850 met
02 hó pihi menszesz nem jött meg
03 hó uh sok apró tüsző
hát itt tartok most . :cry: a lapart nem igazán szeretném, csak ha a kaáliban azt nem mondják, h kell/ene.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Összegezve, fél éve szeded a metet, és eközben volt 3 kemény hormonos meneted SZÜNET NÉLKÜL...

Nekem az a tapasztalatom, hogy a hormonozás ront a helyzeten, cisztásabb tud lenni utána a petefészek, rontja az IR-t. Az alapkezelésnek sok esélyt nem adtál, mert ezek szerint 2007 szept-októberben meteztél, és nov-ben már stimuláltattad magad. Kb. ettől óvunk mindenkit!

Szerencsére a Kaáliban nem szokták a lapart javasolni, de... na mindegy, nem erőszakoskodom, te látod, hogy mi az, amit tudsz vállalni.
Vendég

Norka: tudom, h ettől óvtatok! :oops: de akkor úgy gondoltam, h nekem az lesz a jó! a lelkemnek kicsit jót is tett, csak hát a testemnek nem! :roll:
mostanra legalább kicsit csillapodott a túl görcsössen akarásom.
abba meg nem is akarok belegondolni, h mi lett volna ha nem csinálom a stimukat v bármi....
Lafi azt mondta, a kaáliban ismert a pcos, addig meg már csak 3 hét.
köszi , h írtál!! :wink: és gratulálok a kis babóhoz! szép kismamaságot nektek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?