Sziasztok!
Orsolya, szija!
Elõször is köszönöm, hogy megnyitottad ezt a topicot, számomra ez eléggé fontos, mert elsõ babánkat várjuk és szintén a MÁV-ban fogok szülni, szintén Herczegh doktornál, mint itt oly sokan.
Mb, szija!
A kollégám felesége a Harsányinál szült, apás szülés volt, így tehát a kollégámnak is van benyomása róla, méghozzá teljesen pozitív. Annyit mondott még róla, hogy "jó fej orvos"
Bõvebbet sajnos nem tudok, de ha érdekel, szólj, és kifaggatom a kollégámat
Emese szia!
Örülök, hogy nemcsak magasztaljuk Herczegh dokit, hanem hallunk ilyet is, olyat is róla... Tényleg nincs egy olyan orvos sem, akivel mindenki maximálisan elégedett, ez tény.
Nekem személy szerint eddig csak jó véleményem van róla. Kb. egy éve járok hozzá, egy kolléganõm ajánlotta, aki már két kisfiút szült nála. Olyan tapasztalatom nekem is volt, hogy egy gombás fertõzés kikezelése után nem hívott vissza kontrollra, de sajna elég "tapasztalt" vagyok ebben a fertõzésben, ha gond lett volna, visszamentem volna én is. A méhgyulladás azért kicsit más és súlyosabb probléma...
Még aki nem ismer, magamról röviden annyit, hogy 25 éves multam, két és fél éve vagyok férjnél, 8 havi próbálkozás után jött össze a picuri, dec. közepén fogok szülni, egyáltalán nem félek a szüléstõl, és rettentõ boldog vagyok
puszi:
Beja