Szia Kitti!
Köszönöm a gyors választ!
Szép a Benjámin név, a szomszédunkban lakik egy néni, akinek Benjámin az unokája, gyakran itt van nála, kicsit fiatalabb Zsófinál, nagyon cuki kis Beni
Ez a vakbélgyanú elég borzasztóan hangzik, akkor a hányásnak valószínűleg lelki okai voltak elsősorban....
Igen, nagyon várom a költözést! Annyira kényelmes lesz a házunk... A férjem építész és a kivitelezést is ő irányitja, szóval minden olyan lesz, ahogyan elképzeltük, megálmodtuk
Az építkezés rám nem ró feladatokat, a 2 gyerek meg csak időnként nehéz, ha már nagyon kimerülök
De szerintem csak a kis korkülönbség miatt vannak nehézségek, amelyek, majd, ha idősödnek, el is fognak tűnni....Szerencsémre ők nagyon kedves, tündéri, jól kezelhető gyerekek
Ezek szerint a férjed által kerültél Ürömre
Köszi az infókat doki ügyben, majd még körbekérdezek az ismerősöknél ez ügyben, a mostani dokimtól mindenesetre elmennék, ha lenne jobb Ürömön.
A Szent Imre nagyon jó, több ismerősöm szült ott, szerencsés vagy az alternatív szobával!!!! Tesóm felesége is ott szült októberben, nagyon elégedett volt, főleg a szülésznővel.
Az én dokimat Sztanyik Lászlónak hívják, a Rákóczi utcában lakik, felesége gyermekorvos Ürömön, dr. Gaál Gabriella, mi hozzá szeretnénk majd járni, csak jókat hallottam róla.
Zsófit a Kútvölgyi Kórházban szültem, egy másik dokinál, az nem volt olyan jó élmény, de majd csak akkor mesélem el, ha túl vagy rajta
Igazából a dokimban csalódtam nagyot, ennyit röviden elöljáróban.
Marcit a SOTE II. Klinikán, mert a dokim ott vezet szüléseket. Túlhordtam a bébit, így 1 hét után a doki megindította a szülést, 3 óra alatt megszületett a mi kicsi fiunk
ez utóbbi nagyon jó élmény volt a fájdalom ellenére, ami egyébként szerintem elviselhető....
Igen, tudom, melyik a Doktor utca, a pékséget meg majd felfedezzük!!!!
Vigyázz magadra, mikorra vagy kiírva pontosan?
Erka