Úgy látszik úgy megijedtek a gyerkőcök a tali gondolatától is, hoyg sorban betegszenek le
Eszti: Jobbulást Benyónak! Dokinéni mit mondott?
Annácska: Én sajna nem shoppingolni voltam Pécsett, hanem meló ügyben
Ildi a nagy shoppingoló
Én annyira nem bírom már ezt a bótról bótra járást (talán mert mindig cipelni kell a 2 gyereket is magunkkal, és úgy tiszta nyűg az egész
), hogy cipőt is most rendeltem a a cipőexpressztől
Hétfőn hozák, remélem minden okés lesz vele, mert amúgy naggggyon tetszik
Függönybeszerzés folyamatban, most épp előleget kéne leperkálnunk hozzá, de úúúgy sajnálok kiadni rá annyi pénzt
Ildi: Majd nézelődök már a neten én is, hogy mit kezdhetnél azokkal a fránya kövekkel. Esetleg ha én is javasolhatok valamit, próbáld ki a 7-est buszt párszor oda-vissza a Thökölyn
Gyerekdokinál maradtunk ott Óbudán. Egyszer voltunk itt Szentendrén az ügyeleten, de az a dokinő nem igazán hatott meg. Ha nincs az a hallgatója, azt hittem volna hogy egy takarítónő
Hozzá se nyúlt a gyerekhez, csak mi elsoroltuk, hogy mi a panasz, aztán adta a receptet.
Állítólag itt Szentendrén egy nagyon profi doki van, de annál már olyan sokan vannak, hogy aki nem a körzetébe tartozik, azt már nem tudja elvállalni
Gyöngyi: Hát igen a munkahelyi pihenés nem igazán megoldott. Pedig már többször szorgalmaztam a főnökömnél, hogy be kellene szerezni egy olyan szekrényből lenyithatós ágyat
Főleg ebéd után érzem nagyon KO-n magam, akkor az a maradék vér is lemegy az agyamból a gyomromba
Akkor rólunk dióhéjban: Szerencsésen lebetegedett mind a két kölyök, iylen se volt még, hoyg egyszerre vittük őket orvoshoz. Illetve Alizon semmi nyoma a tegnapi láznak, de a torka elég rondán piros, szal szerdáig NO BÖLCSI, főleg így, hogy Vince is dögrováson van.
Amúgy nagyot alkotott, az éjszakai csupán 6 órás alvásával, és a reggel 6-kori ébredése után most 5-kor bírtam lenyomni aludni
Apa most próbálja keltegetni, de olyan nagy a csend, hoyg lehet, már ő is alszik mellette
Frankó kilátások vannak így a ma estére is.
Vince volt ma suliban, reggel még csak hőemelkedése volt, nyomtam bele Nurofent, de fél 2-kor mikor mentem érte már totál lázas volt szegénykém
Nagyon leverte ez a kór, nem is volt beteg több mint egy éve. Ilyenkor nagyon kiüti magát. Most ő is alszik, remélem ha felkel, legalább láza nem lesz.
Ma egyébként mennem kellett dolgozni, de holnapra már szabit vettem ki. Aztán a jövő hetet meglátjuk, ha nagyon ramatyul lesznek, akkor megint táppénz
Na ezért szeretik a munkahelyek a kisgyerekes anyukákat
Most hozzuk a papírformát, 1 hét meló, 1 hét táppénz. Ez a 3. körünk, remélem hamarosan vége a szériának.
Na nem is volt annyira dióhéj ...
Vali