Sziasztok!
Csak tegnap voltam szabin, szerdán meg sok volt a dolog, még túlóráztam is. Köszi, hogy hiányoltatok!
Szabin azért voltunk apuval mert "matyizni" mentünk a kórházba.
Hát elég érdekes volt. Én nem, de a párom egy kicsit égett. Főleg a here és prosztata vizsgálat alatt.
A matyizásnál először csak néztünk mi is egy percig, hogy miként is legyen, mivel se egy ágy, vagy valami normális szék, a poharat is túl kicsinek találtam, pedig nincsenek extra méretei a férjemnek....
de aztán arra gondoltam, hogy az előző páros milyen hamar kijött, nehogy már szégyenben maradjuk, úgyhogy gyorsan "kezembe vettem az irányítást"
végül minden okés volt, a pohár sem bizonyult kicsinek, még csodálkoztam is, hogy ilyen kevés az anyag, mert fürdésnél többnek szoktam érezni. De végülis a számok jók lettek, mert több lett mint fél millió. A herék közül az egyik vizes kicsit a másik meg értágulatos, ha erőlteti, de azt mondta a doki, hogy ez nem befolyásolhatja a babásodást. Megnézte az én papírjaimat is, hőgörbe, illetve a friss hormonleletemet. Azt mondta, hogy összevetve mindent: esélyesek vagyunk, és teszteljek a héten, mert elképzelhető, hogy csak rá kellett ilyeszteni a babókára.
hát a mai tesztem nega.
Én medilabot használok. az jó? kicsit értelmetlen számomra mert azt írja, hogy min. 1/2 deci vizelet kell, és ne érjen bele a reakciózónába. Namármost ha minimum 1/2 decibe beleteszem akkor totál ellepi a reakciózónát. Akkor ilyenkor most mizu?
Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy három hét mire meglesz a párom eredménye. Mit néznek még ilyenkor, mert a mennyiség jó azt már most mondták, akkor már csak a mozgékonyságot nézik hátom hétig?
Lehet, hogy én is gyilkos vagyok! Nagyon várom, hogy már meginszemináljanak, én már csak ebben bízom.
Reggel egy percig arra gondoltam, hogy feladom, pedig ez nem jellemző rám, de aztán arra gondoltam, hogy inkább még jobban belehúzok, és ha kell megerőszakolom apát.
Egyébként mi termelheti azt az ellenanyagot ami öli a katonákat? Nem lehet, hogy azért termeli mert ennyire akarjuk a dolgot?
Egyébként rájöttem, hogy eddig nem mértem jól a hőmet, de majd holnaptól akkor már máshogy csinálom.
Még annyi, hogy a páromnak azt mondták, hogy három hét múlva lesz eredmény, akkor neki is be kell jönnie szerintetek, vagy elég ha én elhozom. Szokott ilyenkor valamit konzultálni apjukkal a doki? Bocs, hogy ennyit kérdeztem, és csak magammal foglalkoztam, de még csak kutyafuttában olvastam el azt a sok oldalt amit gyártottatok. Délután bepótolom.