Új privát üzeneted érkezett!

szerintem a vagdalthús nem nyers egyáltalán, bár nem vagyok nagy konyhatündér. Konzervben tuti nem lehet nyers húst kapni (hűtés nélkül hogy állna el?) szerintem.

sziszka, nekem meg muszáj lesz minél tovább dolgozni, mert a szülés napja előtti hat hónap átlagkeresete számít majd... úgyhogy minél tovább bírom, annál jobb. Végül is a János kórház itt van közel (bár a Schöpf-Méreiben van a dokim) :?
Te meddig akarsz dolgozni? Neked nem számít a mostani keresetd, hanem a tavalyi kell, ugye?

ja és tavasszal költözünk! Nem tudom, a kislányom mit fog hozzá szólni: most hogy négy napra elutaztunk, még a második napon is sírt egy kicsit, hogy haza akar menni :(

Lányok, olyan száraz a bőröm, szinte reszelős a karomon. Tudtok valami extra zsíros testápolót ajánlani? A Baba testápoló nekem kevéske.

KépKép
szkagi

Timi!

amennyiben jól értettem, konzerv vagdalthúsra gondoltál.
A konzerveket hőkezeléssel tartósítják, tehát magas hőfokon kezelik.
Akkor pedig főtt. Vagy nem jól tudom?

Wera!
Megkaptuk a gázszámlát.
57000.- ft :shock: :shock:
Úgyhogy én nyertem!

ebben csak az a bosszantó, hogy mi nem használjuk a gázfűtést, vagyis csak igen ritkán.
Kertes családi házban lakunk, és van ugyan gázfűtésünk, de van vegyes tüzelésű kazánunk is, és általában azt használjuk...
A szolgáltató viszont úgy átlagol, ahogy kedve tartja...

Ilyenkor a leolvasás után hónapokig semmit sem fizetünk, na de ez tényleg túlzás!!!!! :roll:
Vendég

Ági!
Nekem is olyan a bőröm, mint a csiszolópapír, nekem a Garnier piros testápolója jött be, extra száraz bőrre.
Vendég

Teó: Huuuu,az tök jó. Bár így hogy mondtad a szomorú részt már kicsit félek. Én nem tudnám már akkor elkapcsolni,mert ugye a kííííssssértééésss. Azért nem semmi emberek vannak. Tök édesek a kisbabák de én mikor megmondták hogy 2 lesz akkor is kellett pár perc hogy magamhoz térjek :D

Timi: Szerintem a nyers hús fogyasztást csak a toxoplazma miatt nem tanácsolják,nekem legalábbis ezt mondta a védőnő. De rólam kiderült hogy védett vagyok:) Úgyhogy megengedek magamnak néha egy kis füstölt sonkát. Szerintem a tiltott dolgokból se árt ha néha eszel egy kicsit,de azért várj még meg pár véleményt,hátha más többet tud.
Vendég

köszi, maria,
délután veszek is, mert ez tarthatatlan.
Neked meddig tart a kényszerpihenőd? Holnap van az utolsó nap, nem? Hogy vagy? Javult a helyzet?

KépKép
szkagi

SOS!
Farsangi versre lenne szükségem!
Nem vagyok egy tiptkus költő alkat...

Kisördög lesz a kicsi lány, de kellene neki egy 4 soros mondóka...
Vendég

Ági!
Nem érzek igazából változást...
Azt sem éreztem biztosan, hogy baj van...
Csak olyan fura érzés volt, most pedig, mintha nem lenne... :roll:

A görcsök még megvannak, nagyon ritkán...
De azt olvastam valamelyik topicban, hogy azért vagyunk most furán, mert front van... :roll:

A kényszerpihenőm az antibiotikum szedési idejére vonatkozik, ennek pedig holnap vége...
Azért amíg hétfőn nem mondja, hogy minden oké, meghúzom magam.
Vendég

hogy hívják a kislányodat?

KépKép
szkagi

Laura :lol:
Vendég

Marcsi!
Küldök egy verset, esetleg átalakíthatod, sajna én ilyen téren nem vagyok valami kreatív :(

Tarbay Ede: Farsangi maskarák

ÖRDÖGÖK

Három lyukas
vicsori-fogas
kivájt-bélű, sárgatök:
mi vagyunk az ördögök!

ANGYALOK

Három fehér
tollas, pucér
inges, réklis szárnyasok:
mi vagyunk az angyalok!

ÖRDÖGÖK

Azt kívánjuk
este, reggel
vidám kedvvel
feküdjenek, keljenek
e házban az emberek!

ANGYALOK

Fazekukba
pulyka, kappan,
mindenféle jó főjön,
kéményük is füstöljön!

ÖRDÖGÖK
ANGYALOK

Kolbász, sonka,
csülök, borda,
diós, mákos mind jöhet,
itt a zsákunk, töltsétek meg!

Kép
kimma

Marcsi! Nem találsz a neten valami frappáns kis verset? Sajna én kitalálni semmit nem tudok, nem vagyok valami kreatív.

Teó! Azt a filmet én is meg akarom nézni. Már lassan két hete kinéztem az újságban. De lehet hogy ezt láttam a Viasaton is. Az emberi történetekben :roll:

Timi! GYere gyakran!

Kép
szly27

Ági!
Én száraz bőrre a Johnsson baby-oil-t szoktam használni, jobban bevált mint bármely testápoló krém :wink:
Az AFP-t nem szokták agyonragozni, ha jó az eredmény. Még ha nem is olyan jók az értékek, nem fektetnek rá akkora hangsúlyt, mert sok minden befolyásolhatja az eredményt. A lényeg hogy az UH-n legyen jó minden :wink:

Timi!
Nyugodtan ehetsz konzerv húsokat, amit tiltanak az pl. a tatár-bifsztek- nyers hús van benne, csak hagyják érlelni egy napot :!:
A nagyobb fertőzésveszély miatt nem ajánlják, ugyanemiatt jobban oda kell figyelni a nyers tojásból készült kajcsikra.

Vidókata!
Köszönjük a képeket, nagyon szépek :D Csini babód van!

Wera!
Várjuk ám tőled is a fotókat!

Ronix!
Sajnálom, de nincs tippem a fogdagadás csökkentésére :(
Antibiotikumot szedhetsz?

Marcsi!
Gratula a félidőhöz!!! :lol:
Nemsokára én is ott leszek :wink:

Kép
kimma

Szly!
Igen, ez volt a Viasat3-on is!

Kép
kimma

Hahó, nekem is van egy versikém!

"Poharakat borogatok,
fiókokat kirámolok.
Belenyalok a lekvárba,
lukat vágok a naptárba.
Jövök-megyek, dörömbölök,
Laura vagyok, a kisördög!"

(vagy: én vagyok a kisördög - csak kicsit sánta lesz a sor)

KépKép
szkagi

Ági!
Ez szuper!
Nagyon tetszik!

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A frontokról ne is beszéljünk... én a mostani terhességem alatt kétszer vérezgettem kicsit, és a szülésznőm szerint a szeles idő is kiválthatta.
Hát most szombat-vasárnapra már megint szélvihart mondanak!!! Úgyhogy összeszorított lábak, kímélő életmód lesz! (vagyis pénteken takarítok inkább... :roll: )

Kimma, nekem nem csak afp-m volt, hanem integrált tesztem (már 35 éves vagyok :oops: ) meg minden ami a 16. héten aktuális. De hát azt mondta a dokinő, aki levette a vért, hogy minden rendben, úgyhogy most ezen nem is agyalok.

KépKép
szkagi

Laura, Maria, nagyon szívesen, használjátok egészséggel! Most írtam két telefon között. A lányom mellett nem lenne ilyesmire energiám, de most hogy végre dolgozom... :lol:

Wera, küldtem a telszámom priviben, de asszem nem ment át. Tudom, én vagyok a béna! Nem küldenél nekem egy privit (válaszolni tudok, azt már kipróbáltam)? Akkor meg tudom írni.

KépKép
szkagi

Teó, szerintem én is láttam már azt a műsort. Nagyon durva! :lol:
Timi, én ezt az oldalt olvastam el kismamaságom elején. http://www.babaszoba.hu/topics/articles/print?aid=519 Én már átestem a toxoplasmózison, de itt ír egy kórokozóról ami nyers húsokban és lágy sajtokban lehet. Szóval biztos ami biztos nem eszem sem jó kis házisonkát, sem házikolbászt, stb... :( De egyébként nem hiszem, hogy a konzerves cuccokban bármilyen kórokozó életben maradna... :wink:
Ági, ha jól tudom a tavalyi keresetem számít. Igazából azt terveztem, hogy 4 héttel a kiírás előttig, tehát május elejéig dolgozom. De egyre inkább úgy érzem, hogy nem fogom bírni... :? Sok az autózás, meg elég rosszul is alszom, fáradt vagyok. Szóval lehet, hogy már csak március és vége. De azért vigyázz magadra! Nehogy túlterheld magad!

Kép
sziszka82

lányok hogy ti milyen szorgosak vagytok. én január óta nem dolgozom. lehuztam előtte kemény 1,5-2 hónapot. nekem az bővel elég volt. elég stresszes vagyok. a melóhely se egy lazítós hely, meg én egy kicsit túlspirázós vagyok.
mondtam hogy az év végi zárást még végignyomom (ált. iskola - gazdasági osztály), de januártól ne számítsanak rám.

szeptemberben rám szakadt az egész gazdasági osztály, mert a vezetőnk lelépett, az igazgató meg hát... pedagógus. nem lehet várni tőle hogy segíteni tudjon számolni :lol: ez persze nem sértés, de ő a tanításhoz ért én meg a számoláshoz :D

aztán januárban meg jött volna a költségvetés tervezés. olyat még egyedül nem csináltam. aztán lehet hogy megfutamodásnak gondolják sokan, de nem vállaltam. inkább jöttem tp-re.

amit azóta se bánok. anyagilag igen, de egyébként nem. itt van március eleje... most lett gazdasági vezető pár napja. helyettem vettek fel vkit, meg aki mellettem volt még segítség képpen ő meg októberben kezdett, pályakezdő. tehát nem volt egyszerű dolgom.

anyagilag biztos rosszabbul jártam, nem tudom egyenlőre egyáltalán hogy boldogulunk, de majdcsak megoldjuk. szerencsére párom vezető beosztásban dolgozik, de hát nem pesti fizetésben mérjük. itt a vezető beosztást is megállítja a nettó 90-100e ft.

ugyhogy lányok, aki bír dolgozni annak kitartást és sok szerencsét kívánok!!! ha már nekem nem jött össze.
ráadásul mivel iskola, akármit el is kaphatnék szegény gyerkőcöktől :(

Kép

Kép
timi1982

sziszka,
ha úgy érzed, hogy már nehéz a munka, akkor nehogy már májusig dolgozz! Te tudod, mennyire bírod. Már mindjárt március, számolhatod lassan visszafelé a napokat!
(én meg azon izgulok, hogy nehogy már megszűnjön a munkahelyem... bár most úgy tűnik, hogy július közepéig maradhatok. Hurrá!!! :lol: ) Július 24-re vagyok kiírva.. Na jó, van két hét szabadságom, úgyhogy június végéig kell kitartanom.
Amíg beférek az ajtón, dolgozom :lol:

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Sajna nincs most időm visszaolvasni, csak dobom a képeket! Szép nagy bébink van, csupa izom (nem csodálom, folyamatosan edz! :lol: ). Nagyon szégyenlős volt, 1 órán keresztül már mindent kitaláltunk, de nem akarta megmutatni az arcát, aztán a végére megkönyörült rajtunk és egy-két pillanatra mégiscsak odafordult! Szupi volt! :D :D :D Viszlát este! :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Timi, mondjuk sok gyerkőc mellett tényleg rizikós...
Többek között a pénz miatt is gondoltam idáig a melót, meg úgy voltam vele, hogy szerencsére semmi panaszom nincs, akkor miért ne? De ekkora pocakkal már azért tényleg fárasztó... :oops: :)
Ági, akkor Te is jól kihúzod a végsőkig. :wink: Kitartás!!!

Kép
sziszka82

Wera, GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
sziszka82

Wera, gratulálok, micsoda aranyos gyerkőc!!!

Lassan lelépek, megyek a lányomért. Holnap du jövök! Délelőtt meg vár a takarítás...

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Wera: nagyon édes a kicsi!

Marcsi: gratula a 20. héthez!

Szkagi: én sem tudok aludni mostanában

Timi82: szia itt. A konzervben csíramentes étel van azt eheted! De a toxoplasmával és egyebekkel nem kisérleteznék, nem akarlak titeket ilyesztgetni de láttam már ezzel fertőzött gyereket! (mentális károsodás)
Vendég

Wera!

Ez a kislány GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bocsi az elöbb nagyon siettem mert, el kellett mennem a férjemmel számítógépes boltba, mert az ő gépe leállt és hát ha nem lesz a hétvégén gép..... katasztrófa!! (jó igaz az itthoni melót is ezen csinálja)

Wera: mekkora a kicsi lányod? Azt megmutatta nektek, hogy leányzó? Minket most a párom kolléganője elkezdett azzal heccelni, hogy neki annak idején végig több orvos szentül állította, hogy lány, aztán fiú lett. (mondjuk a férjem most akármit is mond, biztosan örülne) de én már szeretnék vásárolni, meg hát most már lányt szeretnék, ha ebbe éltem bele magam

Annyit írtatok ma hogy.. hú
Tök jók a versek!
Vendég

Ja Wera: neklem nem jött meg a táblázat!
Vendég

helló csajok! Megjöttünk, szuper volt, majd mesélem a részleteket, csak most még jön hozzám tanítvány... Gyors leszek, a lényeg, hogy írtam nektek, hogy megpróbálom eladni a bontandó kisházat a kertből. El is adtam 1 Ft-ért. :) Olyan büszke vagyok magamra, hogy csak na! Nem kell bontásért fizetnünk, hanem még hálásan elviszik. :)
Majd este jövök és írok még, de ezt muszáj volt elmesélnem. Mindjárt kiugrok a bőrömből. :)

KépKép
muffin

Sziasztok!
Voltam ma a védőnőnél, tegnap meg a terheléses cukorvizsgálaton. A tanácsadóban nem mondtak semmit, az eredményem meg péntekre lesz meg. Reméljük rendben lesz.
Wera! Nagyon jól sikerültek a képek. Gyönyörű a csepp csaj!Már én is nagyon gondolkodom rajta, hogy elmegyek. Csak félek, hogy nem kapok ilyen szép képeket és csak a pénzt dobom ki. Az elsőnél is elég érdekes lett. Bár most nem oda mennék. De csak ráveszem magam!

Megyek, pihizek még egy picit.
Szép estét mindenkinek!

sz.andi

ÓÓ, most nézem! A visszaszámlálómon már csak 2 számjegy van! 99nap! :lol:
Werának az esküvőig meg 9 nap. Huh, ha már csak ennyi lenne hátra a szülésig... Kezdek félni tőle. :D

sz.andi

ziasztok!

Végre itt! LAssan azt sem tudom, hogy fiú vagyok e vagy lány... :roll: Nem is jutottam géphez. 3napja csak rohangászok! Kora reggel útnak indulok, aztán 9után érek haza... :shock: Tegnap nagyon kikészültem.... reggel 7:20-kor a pajzsmirigyes dokihoz mentem, utána rongyolás pestre a nődoki+uh-ra és 16:30kor végeztem, azt hittem beleőrülök!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon nyűgi lettem és ráadásul 1szer ettem. Még mindig lánynak látták!!! :lol: Gyönyörű nagy husi baba. Az uh-os szerint rendkívűl kifinomult mozgása van, nagyon megfontolt határozott személy! Imádom! Azt mondták, minden rendben van.

Ma meg fősuli-munkahely-anyós-vásárlás-autóm eladása és most értem haza. A mai nap nagyon felbosszantott, de említésre se méltó.

Mindjárt visszaolvasok!
magdolnam

Sziasztok!

Magdi
- örülök hogy előkerültél! :D Mi volt a pajzsmirigyes dokinál? Mindent rendben talált?

Timi - üdv itt! :D Szerintem nyugodtan ehet húskonzervet, én folyton kenőmájast eszek és ha már itt tartunk, az se jobb! :wink:

Ági - én a Dove-nak az extra száraz bőrre való testápolóját használom és nagyon szeretem! Aminek olyan sárgás színű ábra van az elején! És az illata is fincsi! :wink:

Kata - nem kaptam tőled még számot priviben, azért nem küldtem a listát sem. Most megnéztem még1x, de a régebbiek között sincs, úgyhogy biztos eltűnt valahol az éterben, küldd át még1x légyszi!

Ági és Teó - tőletek megkaptam, megy a lista nemsokára! :wink:

Ami - hogysmint? Merre csavizol ma? :D

Képzeljétek! Mi is vettünk már végre egy utazóágyat. 14 ezer volt magasító betéttel (vagy nemtom mi a pontos neve) és pelenkázóval együtt. Már össze is raktuk és nagyon szupi. Majd ha fotózunk a hétvégén megmutatom.
Vendég

szly, bocsi a gatya dologért... általában jegyzetelek és úgy válaszolok mindenkinek és ez történik, ha nem teszem... :) amúgy tényleg nagyon jó vásárt csináltál azzal a kocsival. Ahogy nézem jó sokat takaríthattad mert egész szép lett. :)

t.maria, remélem minden rendben van... nem egyszerű amiken keresztül mész. Tényleg nagyon vigyázz magadra!

tita, ezektől a képektől a barátnőd kisfiáról kész vagyok. Annyira édes! :)

bondi, gratula a kiscsajhoz! :)

wera, gyöngyörű a bébi! :)

szia timi. üdv nálunk. :)

na ma ennyire futotta hogy visszaolvastam, majd holnap délelőtt jövök mesélni. mindenkinek szép álmokat!

KépKép
muffin

Hát újra éjjel és én én újra ébren :evil:. Arról álmodozom hogy egyszer majdcsak alszom egy kiadósat...
Mérgemben somlóit falok.

Magdi
- ma végre voltam az Avocadoban de sanja nem tudják már mi volt a fügés izé pontosan, mert az nem a sima étlapon volt hanem heti ajánlat és az ugyebár mindig újul. Ha Te még emléxel rá hogy pontosan hogy hívták, akkor mail-ben elküldnik nekem hogy készül, én pedig továbbítom feléd!

Muffin
- tökjó hogy lebontják nektek a kisházat és el is viszik! Szupi üzletet kötöttél! Arra azért majd figyelj hogy akkor már minden bontási törmeléket elhordjanak, ne csak ami nekik kell! Egyik ismerősöm tapasztalata... :wink:

Andi
- tényleg kétesélyes hogy tunak-e jó képeket csinálni. Mi is kerek egy órán át nem bírtuk elkapni a pofiját, annyira takargatta mindkét kezével, néha még a lábával is. Aztán az utsó 5 perc hozott végre eredményt. Szóval próbálj meg olyan helyet találni a környéken ahol hasonlóan türelmesek, mert itt azt mondta a csajszi hogy sokan járnak így. Erre már azt mondom hogy totál megérte a 12 ropit, de ha az első 20 perc után kiraknak, annak semmi értelme nem lett vna! Remélem találsz egy jó helyet és sikerül nektek is szép fotókat szerezni! :wink:

Kata - azt még az este elfelejtettem írni, hogy most nem nyitotta szét a lábát a kiscsajszink, de azt mondta a hölgy, hogy ki nem lóg semmi, úgyhogy ő is lánynak gondolná. De a múltkorin tötál egyértelmű volt hogy szeméremajkak vannak, úgyhogy remélem most már nem növeszt oda semmi mást! :lol:
A méretekre nem emlékszem, a rövidítésekhez meg hülye vagyok, de van pár adat a leleten: BPD 6,23 cm, OFD 8,44 cm, HC 24,46 cm, AC 22,04 cm, FL 5,03 cm. Ha valaki tudja mik ezek pontosan, nem bánnám ha megírná! :? :oops: :D
Azt mondta hogy jó kis beles, mert a fej körfogata szinte megegyezik a has körfogatával :shock: :lol:.
Vendég

Ja, még valami! Tegnap beadagoltam Apának hogy sajnos nem tudok megbarátkozni a Lili névvel, úgyhogy keressünk másikat. Egyszerűen minél többször hallom, kimondom, annál inkább (hogy finom legyek:) nem tetszik. Először nagyon kiakadt, de aztán olyan röhögésbe fulladt az egész, hogy nem bírtuk abbahagyni. Szóval a gyerek jelenlegi neve IZÉ :lol: , ennél tovább nem jutottunk, de abban egyetértettünk, hogy ez legalább rövid, jól becézhető (Izéke, Izé-bizé stb :lol: )... bár azért reménykedem hogy mire megszületik, kitalálunk valami "testhezállóbbat" neki! Én bízom benne hogy mégis lehet Nóra, nekem az a kedvencem és szerintem szuperul illik a vezetéknevünkhöz.

Na, most már bekussolok. További nyugodalmas jó éjszakát azoknak akik most az igazak álmát alusszák és akikre emiatt most halálosan irígy vagyok... márcsak azért is mert ők most biztosan nem szednek fel most plusz kilókat, nem úgy mint én, aki eltűntettem egy bazinagy adag somlóit miközben itt unatkoztam... :oops: :P
Vendég

jó reggelt!
Hála égnek minden rendben volt a pajzsmirigyes dokinál. Annyira jól belőtte az adagomat, hogy na! Semmi tünetem nincs :) nagyon örülök neki!
Sajnos a pontos nevére már nem emlékszem :( na nem baj. De ha tudsz valami jó kis receptet megoszthatod velem :wink: MA azt hiszem töltött paprikát csinálok :) a levest meg még nem tudom és a desszert gyümölcskehely (tejszínnel a tetején) :D

Tegnap sajna nem sikerült visszaolvasni, bealudtam... :oops: még jó hogy a gép nem esett le az ölemből... Na de majd ma.

Elég rosszul aludtam... én aki világ életében tök jó alvó voltam :evil: bizonyos időközönként kipattant a szemem. De egy idő után visszatudtam aludni... reggel hatkor már talpon is voltam. Szegény férjem, nem tudott tőlem aludni, mert dumáltam hozzá. Azt hittem fennt van. Közben csak álmában beszélt, de nekem sikeredett felkeltenem :cry:
magdolnam

Wera,te éjszakai bagoly :P !
A rövidítések:

Bpd: 2 halánték közötti távolság

Ofd: fej hosszanti mérete, azaz a homlok és tarkó közötti távolság

Hc: fejkörfogat

Ac: haskörfogat

Fl: combcsont hossza

Szerintem nektek sem lesz kicsi babátok! :D

Szép nagyon a kislány! Mi 8.-án megyünk a 4D Genesisbe. A 18.héten voltunk már egyszer és mi is 1 óra hosszát voltunk, és nem mutatta rendesen az arcát, persze, lehetett szépen látni, csak a teljes arcát nem! :D

Izgulsz már az esküvő miatt?

Mostanában én is rosszul alszom, többször felébredek.Elég rossz! :evil:

Kép
Kép
kisfóka

Sziasztok!

Kisfóka! Mi is 8-án megyünk a 4d Genesisbe 10:00-ra! Ti?

Valaki már írta,hogy akár egy találkozót is megbeszélhettünk volna,mert a héten és jövő héten sokan megyünk oda!

Wera! Annyira édes "IZÉKE",nagyon jók lettek a fotók!
Remélem Áron baba is hasonlóan megmutatja magát!
Jaj már úgy mennék!
Nem semmi időpontban tudsz te is megjelenni!
Ahelyett,hogy aludnál! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én mikor Apa elmegy mindig felébredek és nagyon nehezen alszom vissza,meg ha éjjel felkelek pisilni,na akkor vége!
Próbálom elkerülni!
Kértetek cd-n fotót is?
12000 volt?
Tegnap egy ismerősömnél voltam du. aki igért még ruhákat,hát ne tudjátok meg!
Anyu mondta,hogy nyugodtan csinálhattunk volna két gyereket is! :lol:
Rengeteget kaptunk és gyönyörűen szétválogatva méret szerint,tiszta újak!
Nemtudom mikor fogok ennyi ruhát ráadni,de ha nem hozom el kidobta volna,azt mondta dobjam ki én,ő sajnálja!
már kaptuni ígéretet 2 babahordozóra és egy utazóágyra is!
Tök jó,de rengeteg!
Ja! Meg tejszívót is kaptam,meg pelenkázófeltétet!
Amúgy meg Nővérem kisfia itthon maradt velem,mert valószínű biciklizés közben megrándult a combja és tegnap nem bírt lábra állni!
Ma már menni tud,de még sántít,úgyhogy pihen és kenegetjük!

Majd még jelentkezem ha tudok!

Jók legyetek és szép napot mindenkinek!

Azt álmodtam,hogy elkéstünk az esküvőről! :oops:
Biztos jön a tudatallatti para!!!!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

Nem örülök hogy csak én nem alszom jól, úgy látom lassan ez már áltlános probléma! Régen amúgy én is jó alvó voltam, de a terhességem (szó szerint) első pillanatától nem bírok normálisan pihenni. Még a tesztek ki sem mutatták, én ebből már tudtam... :)

Fóki - köszi a help-et a méretekkel! Nagyon durva hogy már ilyen nagy a feje!!! :lol: Hogy fog ez kiférni???? :shock: :( Kezdek betojni, én, aki amúgy nem is fél a szüléstől... :twisted:
Jó, nyilván nem várható hogy 2 zsiráfnak apró csemetéje szülessen, de azért titkon reménykedtem, mert én csak 49 centi és nem egészen 3 kg voltam! Na mindegy... :)

Magdi - sajnálom hogy már Te sem emléxel. Gondolom ha előbb mentem volta még emlékszik valaki, dényleg nem voltam arra azóta :( . De hátha előszedik valamikor még1x és felismered! Néha nézd meg az étlapjukat a neten és ha van vmi ami szimpi, akkor sikíts!! :D

Én ma túrógombócon csinálok, ezen kívül érkezik még házhoz brokkoli krémleves és rántott pulykacici petri burgival! Nyamiii! :wink: Hahhh... folyton csak ez a zabálás... tiszta hülye vagyok! (most épp Mese kekszet rágok - Ismeritek?) :twisted:
Vendég

Szia AMI! Már hiányoltalak tegnap! :D Én is valami esküvős baromságot álmodtam (az alvással töltött legalább 10 percben... :?) de hála az égnek már nem emléxem rá pontosan. Mondtam tegnap a csajszinak a 4D Genesisben hogy 8-án mennek a barátnőim és meg is nézte a naptárában és ott voltatok ám!!! :lol: :wink:

Jaj, kezdek nagyon parázni az esküvő miatt. Csak el ne felejtsek valamit!!! Csomó mindennek klappolnia kell egyszerre, ráadásul pesti a menyasszonyi autónk, a sminkesem, a fodrászom és azon is izgulhatok hogy mindenki időben odaérjen... huhh.... nyugi Vera! Na, most ezt fogjátok hallgatni 1 hétig! Készüljetek! :lol:
Vendég

Ibm!
Mi 9-re megyünk, úgyhogy pont váltani fogjuk egymást, tök jó, akkor találkozunk! :D

Wera!
Hát igen, szerintem nekünk tuti nem lesz pici babánk, ezt nekem már mindenki mondta! :D

Kép
Kép
kisfóka

Éljen-éljen-éljen!!!!!!!!!!!!

Iwiwen jelöltük már egymást????? :oops:
Bocsi ha igen!
Ha nem,mindjárt küldöm privibe a nevem!
Belőlem csak egy van majd meglátod!

Köszi Wera,hogy érdeklődtél!

És ne izgulj minden tökéletes lesz!

Kép

Kép
ibm

[quote]n írta:ekünk tuti nem lesz pici babánk

Hát ja! Nem ússzuk meg simán, az tuti! :lol: Bár sógornőmék nem ilyen extra méretűek, de nekik is mondták 2 uh-on is hogy 56-os ruhákat ne nagyon vegyenek, aztán meg jól megszületett az 52 cm-es gyermekük és nem győztek apró ruhák után rohangálni! :lol: Szóval ki tudja?! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Magdolnam, nincs uh-s kép? Biztos jó volt látni!
Mi 7-én megyünk a 4D genesisbe!!! Nagyon-nagyon várom!!!! :lol:

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Wera: elvileg megint elküldtem a számom, ha nem megy át.... (lehet, hogy valamit bénán csinálok)
Szép nagy babátok van, súlyt nem becsültek?
Amúgy ez az alvás dolog nekem sem megy mióta babát várok, pedig régen még állva is tudtam volna aludni! :)

Muffin: tök ügyes vagy!
Vendég

Sziasztok!

Wera! Nagyon édes Izéke! Akkor kiveszem a Lili nevet a tábliból.

Muffin! A babakocsi igazából nem is volt olyan piszkos, de azért jól kimostam. A tető belsejét meg majd áthúzzuk. Lehet valami szép mintás anyagot választok, hogy a baba ne csak a fehéret nézegesse. Meg akkor már varratok ugyanolyan anyagból betétet a belsejébe.

Magdi! Akkor sikerült eladni az autót? Végül is jól jártatok?

Én testápolót nem tudok javasolni. Soha nem szerettem. Nem issza be a bőröm. Ha Rolit kell testápolóznom, attól is a falra mászok, mert a kezemen marad, nem issza be és le sem tudom teljesen törölni.
Rolkó viszont elég száríz bőrű.

Hallottam a híradóban tegnap, hogy egy indiai nő egy száguldó vonaton a Wcben szülte meg a babáját. A kislány kiesett a Wcn keresztül a sínek közé. Azonnal meghúzták a vészféket és két órával később találták meg a babát. Már jól van! De még ilyet!

Kép
szly27

Sziasztok!

Mi 5-én megyünk, délután 5-re.. :lol:

már nagyon várom!
De addíg még túl kell lennem hétfőn a dokin. :?

Wera!
Nem semmi időpontban jöttél!! :shock:
Az éjszakai kajálással azért csak óvatosan... :roll:
Hamar szaladnak ilyenkor a kilók! Én a másik két gyerekemmel több, mint 20 kg-ot szedtem fel!
Úgy néztem ki szülés után, mint egy bálna...
Amikor megszülettek, olyan jó volt, láttam a lábam!
Azt hittem, milyen karcsú vagyok, majd ráálltam a mérlegre, és jött a sokk!

Szerencsére viszonylag hamar lement, de most nem szeretném ismét átélni, már csak azért sem, mert egy bizonyos kor után, már nem olyan egyszerű leadni.
És én már túl vagyok azon a koron!

Az éjszaka én sem sokat aludtam!
Furcsa, mert este nem tudok elaludni, azán pedig 2 óra körül felébredek, mert a pocakom, ami irtózatos méreteket öltött a napokban, mindíg beleütközik valamibe!

Most pedig mindjárt becsavarodok!
A riasztónk kb. fél percenként sípol egyet!
Nem tudom, mi baja van, már szóltam a szerelőnek, de csak este fele jön... :roll:
addíg a falra mászok tőle!

Ma kiderül, hogy a lányomat felvették e a suliba!
Délután mennek be apával, mert addígra függesztik ki a felvettek listáját!
Bár valószínű, hogy igen, de azért izgulok miatta!

Magdolnam!
Én is szeretnék látni képeket!

Akik a baba méretei miatt aggódnak, elmondanám, akárhogy is lesz, akármekkora is lesz,:
ODABENN NEM MARAD!!!!!

Emlékszem, engem a második szülésem alatt csak ez vígasztalt... :shock: :P
Vendég

Sziasztok.

Sajna én változatlanul haldoklom.Még mindig dagadt az arcom de ez mát tutti arcüreg gyulladás.
Nagyon szarul érzem magam.
Bocsi lányok hogy ennyi panasz meg nyügi de nem tudok szenvedni.
és még fözni is kéne valamit-
pedig legszivesebben csak a forro kamilla göziben ülnék :( :( :(

Wera milyen édes a baby-tek.
Mi még jo soká megyünk minden hová :?
A munkára vissza térve még én is dolgozom és végig terveztem de szerintem a baby nem fogja hagyni .

valami jo ebéd ötlet??????????????????????????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

csajok, mi is jövő hét végén akarunk menni 4d-re... :) AZ elsőn mi is a genesisben voltunk, de a férjem most máshova akar menni. Valakitől hallotta, hogy a czeizel féle központba valami speckó gép érkezett és most elhatározta, hogy nekünk oda kell menni... Úgyhogy majd meglátjuk.

maria, szerintem a riasztó azért csipog, mert valamelyik egységben merül az elem... Nálunk a füstérzékelő csinálta ezt, és mire rájöttünk... :)

amúgy a wellnessről annyit, hogy nagyon jó kis helyen voltunk, és élveztünk minden percet. És ami a legjobb volt az egészben, hogy indulás előtti este a férjem is érezte végre ahogy a bébi rugdos. Aztán már minden este az volt a program, hogy lefekvés és poci tapogatás. És produkálta is magát mindig. Tegnap este már olyanokat rúgott, hogy majd kiugrott a hasfalamon keresztül. :) Nagyon cuki. Férjem is odavan hogy végre neki is van vele kapcsolata. Ja, és tegnapelőtt este annyira cuki volt. Férjem keze a pocimon és mondja, hogy nagyon szeret, erre rúgott egyet a bébi. Én is mondtam hogy szeretem, erre megint rúgott egyet. ERre mondtuk, hogy ne izgulj, téged is szeretünk, erre megint rúgott. Nagyon aranyos volt. :)

Na most összeszedem magam mert van kb. millió dolgom, aztán majd vagy jövök, vagy csak holnap, mert este vendégeink lesznek. De lehet hogy napközben még tudok jönni. Elvileg lesz órám, de sosem lehet kiszámítani a csajt, mert nagyon sokszor lemondja, úgyhogy lehet, hogy nem is kell mennem sehova... :)

Na midnenkinek szép napot!

KépKép
muffin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?