Ehun vagyok é!
Aranyos vagy Sziszi!
Csavarogtam Petrával, binyiglizünk már 3 napja fel-alá! Voltunk a volt melóhelyemen (illetve annak műszaki részén - fel is árazott a lányom minden porszívót újra), otthagytam a cicát, átszaladtam az ottani Coopba - mióta nem dolizok nem voltam abban, kérdeztek, hogy én hova tűntem el olyan hirtelen
aztán kontaktlencsémért mentünk, meg tortát intézni, amire rárakatjuk a kedvenc mikiegeres képét Petrának a szobájából (de keretből nem lehetett kiszedni, úgyhogy átvittük lefénymásoltatni színesbe), aztán meg voltunk még tegnap Lidibe, meg készülök a hétvégére, amennyire a lány hagy. Ha elalszik, akkor ma sütom a sós stanglit, újra rendet rakok, lemosom a kerti székeket, ilyenek..
Na megvolt a beszámoló.
Noémi! Na jó, jöhetsz hetente is, de mindig ilyen hosszan tessék ám írni!
Ezt az 1.-re juttatásos dolgot én sem értem.. Most van valami juttatás? Mármint Csp-n kívül?? Az lezs a 2. után is.
Sziszka! Földrengés
elhiszem, hogy megijedtetek, uff. Tényleg, miért született hamarabb a szomszéd baba?
Alexa! Köszi, hogy megkérdezted a védőnőt a cukis tejjel. Nem adtam cukisan.. Mondjuk még csak egyszer kapott közvetlen, aztán inkább kapott pl rakott kelt, amin tejföl volt rásülve. Csak fokozatosan..
Martinkának jobbulást!!!! Mennek a gyógypuszikák!
Livi! Naggggyon helyes a kispasi! Szép formás a feje így az UH képet nézve! Tényleg, név?
Homokozó. Mi is egyre inkább agyalunk.. Most hátsó kertrendezés folyik, férjem droidja leminősítette az udvarunkat putrivá..
Apa erre jól befogta udvart rendezni, erre tegnap kapásból kivágta a két orgonabokrunkat..
Na ha rendben lesz, jöhet a homokozó. Ajánlottak traktorgumit, de apa leszavazta. Petra nem voksolt.
Tényleg csajok! Mentek szavazni? Én mindig megyek, de most annyira másról szól már ez az egész. Persze,hogy nem akarok vizitdíjat, de ha igennel szavazok Viktor azt hiszi, hogy rajongója vagyok, pedig há..ok tőle! Bocsi az offtémáért.
Ettike! Ja, nálunk is nagyi mindig melegnek érzi a lányt. Ja fura is nekünk, mert anyunka meg nekem is oan a keze mint a béka feneke, Petra meg a tata vérét meg apáét örökölte..
Amúgy, Winnie, nálunk a szemén is látszott amikor lázas volt, keresztbe állt, mint apának. Míg ki nem vették a manduláját apának, 3 hetente 40 fok volt a láza, mindig keresztbe állt a szeme.
Ilgya! Jobbulást a dáthádra! Kamillázzál sokat!
Niki! Megnéztem este a képeket, nagyon jók, tényleg vannak érdekes arckifejezései Kiarának! Kutyuról mikor kapunk képet?
Nyügi még a lány? Lehet, hogy végre növeszt alul is fogakat, azért a sírás.
Falexa! Bazsi ÁKOSNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!
Csajok, jelentem nem tudom mikor jövök, lehet, hogy már csak a szülinapi party képekkel!
Pusza nektek!