Új privát üzeneted érkezett!

Jajj az nem jó! :( Gyógyuljatok meg hamar! Gyógypuszi nekik! Kép
Vendég

Sziasztok.

Hali ildi.de jó,hogy újra írogatsz :) .Remélem sikerül szupin eladni+vinne lakást.

Szilvi.Szegénykém.gyors jobbulást nektek.Zsoltim is 4hós volt mikor először beteg lett :( De meglásd tuti immunrendszere lesz ha nagyobb lesz!!!

Hajni.örülök,hogy nagyfiad is alakul.

Csbobo.üdv közöttünk

Évi.hát nem semmi,hogy suliba megy már Csongi idén :) Bevallom már én is szemmel tartom a sulikat-igaz még van egy évünk,elolvason a tájékoztatót amit küldenek az oviba róluk.de még azt sem tudom,hogy mi a rend ugye.mert én tuti nem adom az Újvárosiba.a Belvárosi lenne az én kiszemeltem,de nagyon félek,hogy nem fogják oda felvenni,mert ugye nem vagyunk körzetesek.na mindegy majd jövőre...meglátjuk

Jaimee.de édi lehetett Réka.várjál csak pár hót és ki is kapja a kanalat a kezedből ha így folytatja :wink:

Letti.mi újság veletek?

Vali.hogy van Dius álla?köhögés teljesen elmúlt? Zolikával mi újs?

mi kedden kimentünk a nefagos játszóra...na mondom hátha kinn lesz valaki...erre az nemhogy a babanetről nem volt senki,hanem jófomán tök üres volt a játszótér :lol: (mondanom sem kell,hogy a gyerekek nem bánták,hogy övék a világ :) :) )

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!!!

Ildi!!
De jó,hogy írsz megint VÉGREEEEE :) Hogy eltelt az idő még most született Petike és már 9 hónapos?? :shock: Köszi a köszöntést :)

Szilvi!!!
Jobbulást Nektek!!! :(

Andi!
Köszi kérdésed Dia álla már szépen javul képzeld még a tapasz is leesett már róla de szépen gyógyul már hál'istennek :) Köhögésről csak annyit,hogy hétfő óta nem kap gyógyit erre ma már megint elkezdett folyni az orra meg kicsit köhög :( Nem tudom így tudunk e menni hétfőn bölcsibe :( Valahogy nem igazán akar tökéletesen helyre jönni .
Zolika is jól van köszi :) Most nagyon ráhajtott a tanulásra kopp kopp eddig ebben a félévben csak 5 és 4-es jegyek vannak az ellenőrzőben :)

Tündi!!
Nagyon édes Luca baba :) Képzeld most szült barátnőm és az ő kislánya is Luca lett :)

Ma csajok szétfőztem magam... ahányan vagyunk annyiféle kaját főztem,tiszta dilis vagyok :D
Kép

KépKép
diÁcska

Szilvi: Ó, jobbulást nektek!!!!

Dia: Irigyellek, mostanában nem nagyon van kedvem főzni. :cry:

Cleo: Melyek a jó sulik? Rákócz? Kodály?

Hajni: Küldök hőlenntartó energiákat nektek!! Szilviéknek is!!!

Ivett: Írjál bővebben!!! :wink:

Tündi: De jó, hogy ilyen jó étvágya van Lucusnak! :D :D Rékának is majd' kiesik a szeme, ahogy meglátja a cicit. Na nem úúúúgy! :D :D

Dobok fotót!

Én sem vagyok toppon már jópár napja, de úgy teszek, mintha.... :? :? :? Kép Kép
jaimee1

Hali.

Vali.adsz Diusnak vmi homeos cuccot v. vitamint amúgy?
hu-ha,akkor Zolika nagyon vágja a tanulást.ügyi nagyon!!! :)

Jaimee.az az igazság,hogy nem nagyon vagyok képben (még) suli ügyben.mindenki azt dícséri,ahová a gyereke jár :roll: -én azt az egyet nem akarom,hogy az Újvárosiba kerüljenek...pedig nekünk az a körzetes :evil:
Nagyon édi Réka.csúcs ez a haj :) .Jól látom ugye...nincs fülcsije? akarsz...majd ..neki ?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Na, ez a méreg, nem a cián... :evil: Tegnapelőtt körbejártam a várost, Lilcsinek cipőért...1 helyen találtam olyat, ami nem sportos kinézetű és fűzős, no és baráti áron. Ott volt 2 féle is. Azt hiszitek, ma volt belőle??? Ááááá....De voltunk a Kid's shopban is. Ott is vannak jók, csak méret nincsen-jövőhéten érkezik áru. Elmentünk a Ficánkába, ott szintén zenész-jövőhéten lesz áru. T*köm kivan..

Viszont a rádió reklámozza, hogy a Siestáben holnap, 29-e alkalmából minden 50%-kal olcsóbb lesz. Dehát mire mi odaérünk , addigra nem hiszem, hogy sokminden lesz... :?

Szilvi! Jobbulást nektek! Akkor te is ezért vagy levert, nem??

Na, ma beszéltem Lilcsi dadusával. Nem is volt hasmenése, csak annyiszor kakilt. Ne zavarodjon meg az ember.... :roll:

Erika! Nagyon szép baba Réka!

Tündi! Luca gyakorolja a forgást?
Ma találkoztam 4 hónap után egy itteni kismamával. Mindent később csinál a lánya neki is. A lányok úgy veszem észre, lustábbak ilyen tekintetben, enm? 4 hónaposan még ő sem forgott, most 8 hós, és most tart ott. Nem mászik még, úgy értem. Kíméli a gerincét :lol: De csodaszép pici lány ő is, hatalmas szürke szemei vannak, és még meresztgeti is.

Hajni! Csipesszel még rosszabb! Közben is, meg utána is, nem?

No, joccakát!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jaimee!!

Réka baba milyen aranyos és milyen kis formás!
Látom jo súlyban van!
Milyenek az éjszakátok?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

De jó, hogy örültök nekem! Kép

Vali, akkor minket ma megszállt valami, én is egész nap főztem. Még délelőtt Imikével pörköltöt tésztával, aztán még csináltunk kókuszos sütit is. Délután májat sütöttem le, aztán Petikének kutyvasztottam, és még ráadásul csináltam meggylevest is. Ja és lepénykenyeret is sütöttem. ?Már jólesik leülni. Még megy a mosógép, mehetek teregetni is.
Nem mindig vagyok ilyen fanatikus, csak holnap megyek suliba, így anyukámnak nem kell főzőcskézni a két gyerkőc mellett, csak melegíteni. Na meg apa lesz szombaton a csemetékkel és hát biztos ő nem fog a konyhában tündérkedni.

Szilbee, jobbulást a gyerkeknek, és a többi betegeskedőnek.

Jaimee, nagyon szép kislányod van, jó lenne nekem is mégegy kiscsajszi.

Évi, bizony gyorsan telik az idő, hipp-hopp és Csongi felsős lesz. Ancsika is olyan gyorsan ötödikes lett, hogy csak pislogok. A múltkor cipőt vettünk és azt hitték, hogy a barátnőm, csak amikor meghallották, hogy azt mondta nekem, hogy anya, hát csak pislogtak!Persze engem megfiatalít Petike.... :P :D

Na csurgok tovább, holnap nem jövök, mert egésznapozok a suliban, majd szombaton délután, ha lesz energiám...jövök.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Köszike Mindenkinek!
A láza szerencsére lement, de egy szempillantás alatt taknyos lett. :shock: Eddig egy szörcs nem sok annyi se volt, most meg... Mindegy... ez van! :( Ádám vett olyan bébi luuff vagy mi fenét. Hatott!!! Szerencsére!! ... úgy tünik... Legalább enni tudott a drága. Most alszik. Remélem éjjel se lesz gond!

Jóccakát Mindenkinek!

Erika! Tündi! Tündériek a csemeték! :)

Ildi! Jó hogy újra itt! :)
szilbee

Jaimee!!
Milyen gyönyörűséges Réka baba :) Nagyon szép tényleg ilyenkor úgy "babáznék" még mikor ennyire gyönyörű babát látok :)

Andi!
Nem kap Dia homeos cuccot csak vitacolan szirupot kap ..... Te mit adsz a gyereknek? Köhögésre szokta kapni a stodal szirupot.

Ildi!!
Tényleg jó sok mindent főztél akkor te is ma :) Az én menűm a következő volt :D Apának tarját sütöttem héjában sült krumplival, Dia vadast kapott tésztával ,Zolika rántott szeletet krumplipürével :) Nagyon elegem lett most pár napig tuti nem főzök :) Ez a nagy főzés csak azért volt ma mert nem tudtam olyan kaját kitalálni amit mindenki szeret...nálunk nem sok olyan van sajna....:(
Holnapra jó tanulást neked!!!

Hát igen nagyon gyorsan telik az idő....Dia most született és már 3 éves ...Zolika meg felsős lett...öregszem :(
Kép

KépKép
diÁcska

Erika!
Köszi az energiát eddig még hatásos volt! :D Remélem Szilviéknél is!
Réka baba gyönyörű,milyen édes kis formás szája van,és olyan puszilni való kis pofija! :D :D Na és látom megint a Hajas szalonba voltatok,most a punk a divat? :D :D
Ha akartok fülbevalót Réka babának egy jó tanács ha elfogadod,minnél kissebb annál könnyebb!Tapasztalat!

Nóri!
Hát a cipős sztori,az tényleg őrjítő,pénteken nem lehetne hamarabb elhozni Lilcsit a bölcsiből,és akkor tudnátok menni cipővadászatra! :roll:
Valóban a csipesszel sem kellemes ,meg tovább is tart de valahogy a gyantától félek(hogy elbénáznám) :(

Vali, Ildi!
Micsoda konyhatündérek vagytok,jöhetnétek hozzám is főzőcskézni! :wink: :D

Vali!
De aranyos az új vonalzótok! :D

Judit!
Ha olvasgatsz minket.Hogy vagytok? Marci meggyógyult teljesen? Új munkahely? Kezdesz már belerázódni? :D
Vendég

Szilbee!
De jó,legalább már nem lázas!Remélem hamar rendbejön!A baby Luuf az tényleg jó a múltkor én is vettem Francinak,és nekünk is bejött,sőt ki fogtok röhögni de mikor takonykóros voltam éjszakára bekentem vele a mellkasom,és tök jó volt! :oops: :D

Vali!
Finomabnál finomabb kajákat főztél,teljesen megéheztem! :D

Na mostmár lépek én is!

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!!!
Vendég

Kép

Szilvi!!!
Hogy vagytok??? Hogy telt az éjszakátok??

Hajni!!
Köszi a vonalzó dicséretet alig tudtam választani már megint annyi klassz vonalzó van azon az oldalon :) Csak kár,hogy képet nem lehet mellé tenni :(
Főzésről csak annyit ,hogy ma tuti nem főzök meg holnap sem mert megyünk vidékre egy kicsit :wink:

Milyen borongós idő lett mára :( Pedig úgy terveztem,hogy elmegyünk bicóval a bölcsihez szólni,hogy hétfőn már mennénk.

Hú Nóri egyedül gyantáztad a szemöldököd??? Nem semmi nőci vagy én nem merném az tuti :) Általában 3-4 hetente megyek kozmetikushoz szedetni közben meg én szedegetem csipesszel :lol:

Megyek csinálok reggelit a csajszimnak majd jövök még ma :)
Kép

KépKép
diÁcska

Hali!
Éjszaka egész jól telt,,, 1-kor meg 5:30-kor kelt kajálni. A baby luuf egész jól működött! Leventét is bekencéztük vele éjszakára, bár ő már kifelé jön a néthéból... legalábbis remélem! :roll:
Dávidnak ma még nem volt hőemelkedése se... A taxi zavarja csak az orrszvás és sóoldatozás ellenére is... így gyakrabban van, lesz szopi... De legalább az elalvással nincs gond.

No menek! Rendbevágom a lakást.. a kajára már nincs gondom... azt már 8-kor megcsináltam.

Délután Ed viszi kisMukit dokihoz a biztonság kedvéért. Én nem menek, mert tiszta takony vok én is... az oltásomat így úgyse kaphatom meg.

No Pusz! Mindenkinek!!

Ui.: Tessék sok-sok képet feltenni, mert arra lesz időm, hogy azt napközben megsasoljam... írásra már nem hiszem, hogy fussssssssa...
szilbee

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.

A múlthéten Anta is beteg volt, szerencsére gyorsan meg is gyógyult, torokgyulladása volt.

Szerdán voltam dokinál, sajnos a külsö méhszáj 1 ujjbegynyire nyitva van, igy most pihenek amennyit csak tudok. Nagyon remélem ,hogy nem fog romlani a helyzet.

Vali! Egy kicsit megkésve: Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Diusnak!

Ildi! örülök, hogy te is irsz.

Szazsa! Nagyon jót beszélgettünk szerda délelött, hát lehet, hogy most már gyakrabban leszek lent az udvaron, mert a hosszú sétákat nem javasolja a doki.

Most csak ennyi, majd még visszaolvasok mert most ahhoz sem volt sok kedvem.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Este én is előkaptam a BabyLuufot. Mondtam én, hogy jó!!!
Lilcsi mindenféle előzmény nélkül alvás közben elkezdett köhögni, aztán felült és 4 sugárban kiadta, ami bent volt :cry: . Mosdás, öltözködés, ágyneműcsere.
Éjfél felé megint elkezdett köhögni, de akkor már nem volt mit kihánynia szegénynek. Láza sem volt. Szerintem tegnap megfújhatta a szél...vagy nem tudom. Mert előtte nem volt semmi baja, jókedvű volt egész nap.

Bölcsiben szóltam, hogy sugárveszély lehet, ha elkezd köhögni.

Mongi! Akkor vigyázz magatokra, még jópár hét hátravan...

Szilvi! Elgondolkodtattál, mi a fene az a taxi.... :lol: de aztán összekombináltam :lol:

Vali! Még most csináltam először a gyantázást. Én is azt hittem, gázabb lesz, de egyszerű. Már csak a festéshez kéne venni olyan kicsi festéket. Majd a Magyar úton megnézem. Valamikor.

Manó! Tegnap is hamarabb mentem érte, még meg is jegyezték, hogy "de korán mentem" :oops:

Ma kicsit elpityeredett Lilcsi. Nem adtam oda neki a cumisüvegét. Tegnap megbeszéltem Marika nénivel, hogy nem kell az már neki, mert ugye iszik eleget. De azért otthagytam a szekrényben...
:wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Elnézést,hogy tegnap nem raktam fel a képeket.Ma pótolni fogom.De azt sem igen tudom hol áll a fejem.A konyhabútort nem hozták tegnap :evil: Remélem hétvégén tényleg be lesz állítva.Reggel is voltam már a háznál,a nappaliban pakolgattam,meg Luca szobájában ezt azt.Ma meg megyünk be corába,meg obi-ba,fel kell tölteünk a hűtőt,meg vetőmagokat kell venni,meg szőnyeget szeretnék Lucus szobájába!De este meglesznek a képek! :)

Szilbee,jobbulást neketk!Gyógyuljatok meg hamar!

Vali,nem is dicsértem még az avatarotokat,de akartam :) Nagyon klassz kép! :) Szép nevet adtak a bnődék a kislányuknak.Egyre többen kapják :( Pedig azért is választottuk,mert hogy ritka.errefel sokan kapják mostanában ezt :(

Erika,Réka baba egy zabálnivaló kis csajszi,írigyekdek a hajatokra,de Lucusnak meg nő az új haja :)

Hajni,Dávid jobban van már?

Nóri,valami olyat evett Lilcsi hogy hányt,vagy csak annyira köhögött szegénykém?

Ma még jövök,de most mennem kell,tényleg azt sem tudom merre van a fejem,ez a költözés :) Ildi,kitartást majd hozzá nektek! :)

Kép
Kép
tundi24

Mongi: Vigyázz magatokra! Van aki segítsen otthon, hogy többet tudj pihenni?

Nóri: Szegény Lilcsi. :cry: Sugárveszély...hehe...

Hajni: Igen, valami egészen pici fülbevalót szeretnék, öröklünk 3-at, úgyhogy nehéz lesz apának beadni, hogy miért vegyünk újat... :roll: :roll:

Vali: Hűű, ez a menü. Tényleg, vadast régen ettünk...

Ivett: Hát változó, örülök, hogy nem kel fel már minden éjjel szopizni. Ha fel is kel, szopi után/közben beájul...

Úgy néz ki, Piri elment, szerencse, mert hétfőn megyek dokihoz, ha visszajön (ha van rendelés...) Elegem van belőle. Szétnéztem a neten a témában, nnnna, nem kellett volna, mert szint mindenütt egy a vége: Küret. Az meg nem hiányzik, úgyhogy bízom benne, hogy szépen elmúlik, még pöttyezek....

Szép hétvégét mindenkinek, kis és nagy betegeknek gyógyulást!

Cupp!
jaimee1

Sziasztok! :D

Bejelentkezem már :oops: Tegnap voltam fodrásznál amíg Timi aludt. A sógornőm vigyázott az álmára, olyan jól sikerült hogy 2 és fél órát aludt. Én 2-kor fel szoktam költeni mert ha tovább alszik akkor képtelenség este lefektetni. Tegnap így is jártam fél tízkor még nyoma se volt annak hogy aludni is fog valaha, ugrabugrált össze vissza még bukfencelt is véletlen.
Ma pedig a csajomat vittem nyírásra, frufrut igazítattam neki. Olyan ügyes volt nem balhézott. Utána pedig a beígért játszótérre mentünk. Én majd meg fagytam. Most alszik remélem tud is mert a szomszéd megint valamit alakít a lakáson. Egyenlőre még csak halk fűrészelést hallottam de nem hiszem hogy ennyivel megússzuk mert kint van egy munkaasztal is..

Jaimee
Én is szeretnék Timinek új fülbevalót de apját még nem tudtam meggyőzni. Hiába a miénk már két éves. Nekem nem tetszik, anyósék vették és próbáltam magyarázni nekik milyet vegyenek és hogy milyet ne mert nekem az nem tetszik. Természetesen az utóbbit vették.

Na már fúrnak is…

Betegeskedőknek jobbulást!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Erika,na majd meséld el,hogy mi mondott a doki,mert kíváncsi vagyok rá nagyon!Azon az oldalon, ahol írom Luca naplóját,ott is van egy csajszi aki ezzel küzd.Én több felől is utána érdeklődtem,és azt modnták ez szoptatás alatt normálisnak mondható.Fogamzásgátló bogyit szedsz?Mert az is okozhatja,én abbahagytam és mégis megvolt továbbra is,tehát szopizás bezavarhatott nálam.De azóta nincs vele gond,lassan 3 hete hogy elmúlt ha jól számolok.
a K-vitaminanl,hogy álltok?Mikor adjuk oda?

Na és a képek a fürdőről,de még igencsak vannak hiányosságok rajta. Kép Kép Kép Kép

Nóri,az előbb elfelejtettem,Lucus próbálkozik az átfordulással,van hogy sikerül,van hogy csak oldalra,meg kicsvarodva,na az nem semmi :)

Kép
Kép
tundi24

Petri,de egyszerre írtunk :) Timike akkor jól kialudta magát.Okos kislány,hogy türte a fufru igazítást :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés!

Elin, hát valamilyen szinten hasonló éjszakánk volt. Csonginak meg a hasa ment, sajnos nem a wc-be :( Szerencsére nem az ágyba, de a pizsama, a fürdőszobaszőnyeg, és a gyerek az tiszta k*ka lett.
Reggel nem emlékezett semmire :? Elvittem orvoshoz, vírusos, állítólag, csak azon csodálkozott, hogy ennyit lappangott nála. Egyébként jól van, anyu van most vele, azon kívül, hogy nincs étvágya más tünet egyelőre nincs.

Tündi, naggggyon tetszik a fürdőszoba, én is valami ilyesmit álmodtam meg :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Na sziasztok Lányok! :D

Velünk minden rendben,Dávid jól van,már nem lázas szerencsére,remélem Franci nem szedett be tőle valamit! :( Eddig még nincs jele! :)

Petri!
Részvétem! El tudom képzelni,milyen kellemes a fúrás faragás,főleg mikor a gyerek alszik! :(

Erika!
Félreértettél,de én fogalmaztam hülyén,én arra gondoltam,hogy Réka babának még most pici korába szúrassátok ki a fülét ha akarjátok,mert ilyenkor még könnyen viselik pikk-pakk elfelejtik!
Mi Francinak 15 hónaposan lövettük ki,hát ne tudd meg mit kellett vele bírkozni. Szegényt annyira sajnáltam,nagyon félt,és még utána sokáig emlegette,a füléhez még ha közelítettünk is frászt kapott! :( Ja igen,és még kérdezni akartam,hogy mi az a "küret"még soha nem hallottam ? :oops: Okosítsatok már ki!!!!

Tündi!
Nagyon szép a fürdőszoba! :D Jól haladtok!De jó nektek!!! :D

Évi!
Csonginak jobbulást,remélem hamar túl lesz rajta!

Mongi!
Akkor bizony pihenj sokat!Vigyázz nagyon magatokra!

Nóri!
Szegény Lilcsi,remélem ma már elmúlik a sugárveszély! :( Majd írd meg sikerült-e cipőt vennetek ma! :wink:

Szilbee!
Örülök,hogy jól telt az éjszaka!Remélem mostmár hamar rendbejönnek a fiúk!

Vali!
Mázlista vagy ,hogy eljutsz 3-4 hetente kozmetikushoz,én nem nagyon tudok,na de majd ha apa hazajön! :D Kérdezni akartam,hogy hova jársz egyébként?
Ja ,és kellemes hétvégét nektek!!Érezzétek nagyon jól magatokat! :D

Cleo!
Te gyerkőceid jól vannak,bírják még az ovit?

Ivett!
Ti is jól vagytok?Nem vagy valami bőbeszédű!

Na pusszancs mindenkinek,majd még szeretnék jönni később de Francitól nem mindíg lehet!
De írjatok jó sokat,hogy legyen mit olvasgatni,naés a képek is jöhetnek!
Vendég

MAno
Küret ha jól tudom a gyógykaparás. pfúújjj de rossz még leírni is.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

menek felébresztem az alvó cicámat :shock:

Holnapra is kérek fúrást-faragást-kopácsolást :wink: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Egy kis humor! :wink: :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mindjárt szétesik a ház és még mindíg alszik :? na de tényleg lépek :oops:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
Köszi a felvilágosítást! :D Még jó,hogy hallani sem hallottam róla,de nem is akarok! :(

Erika!
Remélem te sem jutsz el odáig,hátha mostmár rendbe leszel!
Vendég

Sziasztok!!
Letti!
Köszönjük a köszöntést nektek is!! :)
Pihenj sokat és vigyázz nagyon magatokra!!!

Petri!!
Milyen lett az új frizurád??? Igazán megmutizhatnád :wink:

Hajni!
Kozmetikushoz itt nem messze tőlünk van a Rózsa úton egy kozmetika oda járok...de csak a szemöldököm szoktam pedig már egy igazi arctisztítás nagyon rámférne :)
Küret:az gyógykaparást jelent..borzalom :( Nekem is beigérte a dokim mert nagyon rendszertelen a mensim :(
Hétvége...anyóshoz megyünk azt hiszem mindent elmondtam :D

Tündi!
Nagyon szép a fürdőtök :)

Ma megint nem bírtam magammal és megsütöttem életem első kalácsát,megmutatom nektek :)
Kép

KépKép
diÁcska

Na, Évi, akkor Csongi is tisztul... :cry: Jobbulást neki!

Tündi! Nagyon irígy vagyok a fürdőtökre!!! :wink:
Amúgy nem tudom, kaja-e, vagy más volt a ludas. Délután, míg bóklásztunk, pudingos csigát eszegetett, de azt sem egyszerre.
Ildit meg nem kell félteni, rutinos költözködők :lol: Évente vándorolnak.....

Vali! Nehogy mégegyszer azt mond, hogy nem tudsz sütni!!! :lol: Ha belül is olyan szép, mint kívül, akkor jó neked!

Igen Petri! Ne csak az én frizumra legyen mindenki kíváncsi, lássuk a tiéteket is!!!

Hajni, jók a képek :lol: Felét már ismertem ugyan, de azért jót mosolyogtam.
Cipőt venni nem megyünk el a Siestába, úgy döntöttem...felesleges benzinpocsékolás lenne.

Én meg varrtam Lilcsinek egy sapit. Még nem mutatom meg, csak ha felvette és jó is neki :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri !!
Belül is céééééééép :D
Kép

KépKép
diÁcska

Oké! Mégegyszer ne kérj tőlem sütési tanácsot... :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!!

Manó!

Köszi jol vagyunk!
Minden nap olvasgatlak titeket csak alig van időm írni!
Délelőtt főzök és amire végzek a takarítással meg mindennel addigra hulla fáradt vagyok!

Máté ugyan olyan jo baba,azt hittem ahogy nő majd sokkal másabb lesz!
Szegény megtanulta,hogy a korházban nem vette fel senki akár hogy is sír!
Itthon egy kis hang és már kézben is van a kis drágám!

Tündi!!

Nagyon jó lesz a fürdőszobátok!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Vali!

Azt a mindenit :shock: ,te milyen ügyes vagy,mondtam én hogy konyhatündér vagy! :lol:
Azt hittem,hogy ide jársz ki a szecskára,hogy itt laktatok régen azért kérdeztem!Az én arcomra is ráférne már egy nagy kezelés is,de a legutóbbit is alig bírtam ki,már a végén ott tartottam,hogy elszaladok ez volt vagy 3 éve :shock: azóta nem vagyok túl rajta,csak a szemöldökömet szedetem ki ha megyek!
Ja anyós látogatás,háááát részvétem! :wink:

Nóri!
Majd fotózd le a leányzót az új sapiban! :D

Petri!
Tényleg!Képet az új frizuról! :D
Vendég

Ivett!

Örülök,hogy jól vagytok! :D Azért amikor úgy érzed írjál ám mindíg magatokról.
Nálatok Fanninak volt farsang az oviba,ha igen mi volt a nagylány? :D Na és persze kérünk képet is ha van! :wink: És a kis Máté körül szokott ő is sürögni forogni,segítkezni?
Jajj a kórházat ne is mond,jó hogy már túl vagytok az egészen! :(
Vendég

Manó!

Nálunk volt már farsang február elejében,Fanni oroszlán volt!
Képem sajnos nincs,mert itthon felejtettem a fényképezőgépet!
Fanni el van Mátéval,nagyon szereti sokat szokott neki beszélgetni.Máténak nagyon tetszik hangosan szokott neki nevetni és gőgicsélni!
Imádják egymást Fanni sosem volt rá féltékeny.

A lányodnak van testvére?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Dia!

Nagyon ügyes vagy!
Finom lett a süti?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett!

Igen,az előző házasságomból született egy kisfiam Dávid,ő 12 éves,azért nincs vonalzója mert ki kérte magának,ő már nem dedós! :D
Nagyon szeretik egymást Francival,most is azért tudok itt a gép előtt ücsörögni mert éppen játszanak!Csak a nagy viháncolást hallom a szomszédszobából! :D
Nálunk sem volt féltékenység egy percig sem szerencsére! :D
Vendég

Hali.

Kicsi betegeknek jobbulást.

Évi.szegény Csonginak akkor azért nem volt étvágya múltkor :(
Milyen kedve volt dokinéninknek?

Letti.akkor pihizz amennyit tudsz.amúgy 2.gyereknél elő szokott fordulni sok anyukánál,hogy korábban nyílik a méhszáj.de szerintem ez igazán nem sok még ami nálad van.

Vali.tuti a kalácsod!!!!!tényleg nagyon ügyi vagy :)

Ma olyan,de olyan dög uncsi volt a suliban..... :?

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi! Máskor mi az érdekes a könyvelésben? :lol:

Lilcsinek, úgy néz ki, sikerült benyelni a fosás-hányást :cry: . Ma szólt Marika néni, hogy figyelgessem, mert nagyon csúnya a kakija. Hát, az nem is kaki, lányok! :shock: Nem részletezem, de iszonyat....no és a szaga...mint valami emésztőgödör.
Úgyhogy most diéta megint...este nem is itta meg a tejét, de nem is bánom.
Répán és reszelt almán kívül mi még a hasfogó??

1/2 8 után már elaludt, szerintem 6-kor már kukorékolni fog :roll:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin, sajnálom... Most hogy mondod, Csonginak is volt tünete, hogy iszonyatos büdiket pukkantott és hát ami a wc-be/mellé sikerült, azt ne is részletezzem.
Kértem a dokinénitől olyan hasfogó tablettát amit már ő is ehet, mert a Smecta soha életében nem jött be neki.
De ma nem is kellett adnom. Normaflore-t azért adtam neki, hagy tegye rendbe a bélflórát.

DE, nem akarom elszólni, azóta a gyereknek semmi baja. Eszik, jókedvű, lehet holnap mégis elmegyünk a focikupára is. Az estétől teszem függővé. Lehet átment rajta, és ennyi? :shock: Remélem.

Cleo, hát most jó kedve volt (nem voltak sokan), csak rendesen meg van ő is fázva...
Milyen órátok volt? Gondolom valami jó száraz, magolós anyag!

Évi és
Kép
csongianya

Nóri! Fahéj! Alma! Sima kakaópor!! tej nélkül! cukrozott is lehet...
Mi pont egy éve voltunk benne! :( Tudom milyen pocsék! Vigyázz magadra, mert te is könnyen elkaphatod!!! :(
szilbee

Kép

Franci már 5:15-kor ébresztőt fújt! :shock: Pedi olyan szarul aludt sokat forgolódott,meg nyávogott,már teljesen kész voltam tőle!Közben meg folyton arra gondoltam,csak nehogy ő is elkapja a fosós,hányós vírust!

Nóri!
És hányt is Lilcsi vagy még csak a hasa megy? :( Jobbulást neki! Remélem gyorsan túljut rajta!

Évi!
Örülök,hogy Csongi már jobban van,ha már a kaja is megy,és a kedve is jó biztos nem lesz semmi gond! :D

Szilbee!
Nálatok mi a helyzet?Mit mondott tegnap a doki?

Erika!
Te hol vagy elveszve?Adj életjelet magadról! :D

Na lépek,majd még bekukkantok később is!

Pussszantás lányok!
Vendég

Dávid babának Boldog Névnapot Kívánunk!!! Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!!! Kép
Nóri!
Hú de sajnálom Lilcsit..mi ha megy a hasa Diusnak akkor a normafloret szoktuk használni és az az igazság,hogy olyankor alig eszik valamit az is max.keksz és ropi semmi más. Ő még a répát sem eszi meg egyébként főtt krumplit szoktak még ajánlani.

Köszi csajok a kalács dicséretet :D Ahhoz képest ,hogy életem első kalácsa tényleg jó lett csak kicsit több cukrot elbírt volna nekem nem édes...mondjuk nem is hiányzik nagyon a cukor nekem :wink:

Andi!
Nem írtad milyen vitamint adsz a gyerkőcöknek :(

Ma már nem hiszem,hogy jövök lehet este bekukk írjatok sokat!!!
Jaaa hab a tortán Dia megint csúnyán köhög és tele van az orra :(
Kép

KépKép
diÁcska

DÁVIDNAK BOLDOG 1. NÉVNAPOT!!
Kép

Köszi a tanácsokat...fahéjas-kekszes-alma az be fog csúszni sztem, de a sima cukrozott kakaót nem tudom, majd kipróbálom.... Voltunk boltban, választott magának kekszet: Pilóta pillanatok :lol: Van ízlése, de ez is csokis, hát legyen neki!
Most ebédre répát meg krumplit főzök neki tyúkhusikockában. Ezt bizti szereti :wink: .
Normafloret viszont kihagyom....Esetleg hétfőn veszek, de lehet, addigra túl leszünk rajta.
Hajni! Nem volt elég a csütörtök esti hányás??? :shock: Nekem igen....még most száradtak meg a ruhák, plédek, ágyneműk.
Tegnap este meg a kakisruhákat nem győztem mosni. Nesze neked gumíroztt Liberó! Ami ki akar jönni, az ki is jön :? :lol: .
De ma még csak reggel fosott, azt is a tej után, azóta teázik. Reggelire sem sokat evett, egy negyed szelet sózott kenyeret, magában :roll: :lol:

Lányok! Tegnapelőtt mondtak egy immunerősítő valamit. 2 hétig kell szedni, aztán szünet, utána megint 2 hétig, megint szünet. Csak nem tudták megmondani a nevét. Ti??

Ja, és Lilcsi 1/2 6-kor ébredt. Lehet, összebeszélt Francival?? :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, meg van itthon valami hasfogó por, még dokinéni írta ki a sok antibiotikum mellé, azt adom még neki.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Megen én...Lilcsi megebédelt és alszik...mi lesz még itt ma? :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés a háztól,pakolgatok,a konyhabútort ma sem hozzák,majd felrobbanok az idegtől!!! :evil: Válasz:holnap reggel,na hiszem ha látom.Ágyneműn kívül mindent elhoztuznk,fogalmam sincs hogy itt alszunk-e ma vagy még a mamánál.Rettentő mérges vagyok!!

Köszönöm a fürdőszobára a dicséreteket!

Betegeknek gyors felépülést!!

Vali,nagyon szép lett a kalács,meg is enném :)

Nóri,azt hittem már jobb a helyzet Lilcsivel! Cipőt végülis vettetek valahol?

Ivett,írj többször ha tudsz!!Fanni már okos nagylány,gondolom azért sem volt köztük féltékenység!

Hajni,te mindig előbányászol valami vicceset :) Most jól jött :)

Akinek most nem válaszoltam bocsánat,de mindjárt robbbbbbbbbaaaaaaaaaaannnnok!!!!!

Többiek jelentekezzetek...mz/x mz/z jelentkezz!! :) :) :) :)

Dávidnak Boldog Névnapot!!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Tündi csak fel ne robbanj itt nekem! :D Elhiszem,hogy bosszantó de hátha holnapra tényleg ott lesz!
Egyébként,tök jó,hogy átköltöztetek! :lol: Várjuk majd a képeket a szép új lakásról!

Nóri!
Jajj,ha engem kérdezel a csütörtöki hányás még sok is volt! De azt hittem az csak a köhögéstől volt! :oops:
A csajok biztos összebeszéltek a korán keléssel! :wink: De nézd csak Franci 9 órakor:
Kép
:lol: :lol: :lol:

Na megyek mert közbe főzőcskézek!Pusszancs!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?