Sziasztok!
De jó sokat írtatok! Jó volt olvasgatni
Köszi, hogy együtt örültök velem, de nagyon rövid úton vezettem ám... Egyik bolt, másik, aztán haza. De tényleg nagoyn jó volt! Alig várom, hogy újra mehessek
Szirom,
elgondolkoztam azon, hogy nem akarnak megindulni Nálad lefelé a kilók. Pedig ahogy olvasom, kaja téren igazán jól csinálod! Az jutott eszembe, hogy talán tényleg egy kicsivel több mozgás kellene, de nem torna, hanem pl. egy jó tempós séta. Én azt vettem észre, hogy amikor Szentesen vagyunk, nem igazán megyünk semerre gyalog. Ott a kert, vásárolni a teszkóba autóval járunk... És persze a remek kaják, emiatt ugrik ott fel egy-két kiló mindig. Itthon azonban minden nap mozgunk: reggel ugye gyalog megyünk oviba, aztán Lacussal szinte mindig a nem túl közeli, ám annál jobb játszóra sétálunk ki, aztán minden nap van valami bevásárolnivalónk, szintén gyalog: zöldséges, húsbolt, reál, stb... Aztán útbaejtjük az ovit, és úgy haza. Délután is egyre többször megyünk ki egy kicsit görkorizni, motorozni.
Az én telcsim lépésszámlálós, és ma több mint 4100 lépést tettem meg. Ebben az itthoni "mozgás" nincs benne, mert itthon nincs rajtam a telefon
Namost ez azért elég jó kalóriaégető, még akkor is, ha nem folyamatos, és pl. a játszón csak Lacus mögött bandukolok...
Biztos Ti is mozogtok Edével, csak nem tudom, mennyit... Ugye Miksa is legtöbbször autóval jut oviba (tudom, messze van, csakúgy, mint a bolt), de ha tudtok, esetleg iktassatok be egy kicsivel több babakocsis sétát, úgyis jön a jóidő! aztán hátha megindulnak lefelé végre azok a fránya kilók!
Köszönöm a kedves szavakat!
MÉghogy én hős...
De tudod, mennyire tornamániás vagyok
Nem bírnám ki nélküle!
Nagyon jó, hogy feltetted ezt a findus-os oldalt, nagyon guszták a zöldségek! Kedvet kaptam hozzájuk!
Mira,
combi lefaragása: hát, nem is tudom... Talán a legjobb a Super Callanetics. Ez az eredeti callan torna nehezített változata. Sok gyakorlat szinte ugyanabból a mozdulatból áll, de mégsem teljesen
Mélyebbre kell ereszkedni, jobban előrehajolni, magasabbra emelni, stb., szóval nehezített. Vannak egészen új gyakorlatok is. Neeeem, nem dinamikusabb
Akkor végezd, ha a sima callanetics programot 10-szer teljesen végig tudtad csinálni
Motiot,
Áron nagyon édes! És szerintem egy az egyben hasonlít Rád! De Ábel vonásai is pont ilyenek!
Tényleg, érdekelne, hogy tervezitek a kintmaradást. Írod, hogy nem is tudjátok, de azért mégis
Esetleg Ábel iskolakezdése lehet szempont (mi úgy szeretnénk költözni, hogy Zsoltika a sulit már Szentesen kezdhesse). Az is lehet, hogy végleg kintmaradtok?
A Pilates nekem keményebb, lehet hogy másoknak nem ez a tapasztalatuk. Nekem a vállam, hátam, derekam jobban megdolgoztatja, egyszerűen jobban érzem az izmaimat ezeken a területeken.
Futás, masszázs... Csupa jó dolgok!
A 6 kiló tényleg szuper, csak így tovább!!!
Beszti,
munka, ajjajj! Nekem is adódik, ma még egy csomót kell utalnom, és folytatom a lefűzős projectet is. Ez így nem hangzik soknak, pedig az
Egyébként jó csinálni, szeretem a rendszerezést
Az utalást annyira nem, mert ezek adók, járulékok, és mindig mérges vagyok ilyenkor, hogy mennyi pénzt kell kifizetni... No mindegy.
Mit kaptál 1 hónapja???
Első gondoltaom a fürdőruci volt, de akkor mégsem.
Ildi,
akkor mégsincs nagy gáz a súlyoddal
Hú, nekem a kedvencem a vichy, most is olyan a nappali meg az éjszakai krémem (normaderm). A nappalit már nagyon régóta használom, 2-3 éve, és nagyon szeretem! Az első olyan krém, ami tényleg javított a mitesszeres arcomon, sokkal simább és egyenletesebb... De ha tele van trutyival, akkor mégsem jó
Az a baj, hogy kidobtam már rég a dobozát, és az összetétel azon van, a flakonon nincs, most néztem.
No kicsit utolértelek Benneteket. Nem egyszerű most, Lacus ugyanis szinte kizárólag csak szopizni hajlandó, szilárd kaját alig-alig eszik. Biztos a fogai, ugye jönnek rendesen, és egyre szebben kint vannak a rágók is Csak hát megviseli. Nem nagyon, de pl. most a délutáni alvás alatt eddig 5-ször (!) voltam bent nála. Negyedóránként felsír, és csak cicivel nyugszik meg. Rengeteget szoptatok, a fejőstehén hozzám képest kiskutya! Épp ezért én sem nagyon fogyózok, kell az energia, épp elég most az odafigyelés. Az én súlyom is stagnál...
Mindjárt jönnek a képek