Kedves Levendula!
Ha a vetélés előtt szüntették meg a gyulladásokat az antibiotikum + Gynevac adásával, akkor a baba elhalásának két oka lehetett: vagy a szükségesnél alacsonyabb hormonszint, vagy az, hogy eleve életképtelen volt a megtermékenyült petesejt. Előző problémát Clostylbegyt szedésével lehet rendezni, az utóbbi viszont nem befolyásolható. Nemrég olvasott statisztika szerint a megtermékenyült petesejtek 65%-a lökődik ki a terhesség olyan korai szakában, hogy ha nem figyelnek oda olyan nagyon, mint Ti, nem is tudnak a terhességről, mert rövid kimaradás után egy bővebb vérzés kiséretében lökődik ki az életképtelen pete.
Kedves Lara!
A leírt kiegészítők bizonyára nem ártanak ( a méhpempő, propolisz sok hasznos hatással rendelkezik), azt azonban nem tudom megmondani, hogy használnak-e a problémádban, mert én nem foglalkozom természetgyógyászattal, nem értek hozzá. Nem baj, ha szeded. Sajnos, az előírás az, hogy 6 hónapig kell szedni endometriozis után a Danovalt, vagy injekciókat, tehát az orvosod nem mondhatja azt 3 hónap után, hogy elég.
Szabad időm valóban nincs, és azt hiszem, a holnapi RTL klubos műsor után megint embertelen leterhelésben lesz részem. Nem panaszkodni akarok, de én másképp szeretném a népszerűsítést... Na mindegy, valahogy majd lesz...Ha elegendő mennyiségben kapod a Danovalt, akkor nem szabad megjönni a vérzésnek.
Kedves Laureen!
Ez a rendszertelen ciklus azt mutatja, hogy hormon problémád van. A foganmzásgátló 3 hónap alatt teljesen kiürül, tehát reális a probléma, amit ki kell vizsgálni és orvosolni kell. Írtál egy vérvételről, de hogy az milyen hormon volt, és milyen mértékegységben, azt nem írtad meg, így arról egyáltalán nem lehet véleményt mondani. Egyébként a 21. napi hormonvizsgálatnak csak egy esetben van értelme: ha 28 napos mindig a ciklusod. Mivel nem 28 napos, így ennek a vizsgálatnak nincs értelme. Amit kellene csinálni, az a következő: szabályos alaphőmérőzés úgy, ahogy azt már Orsi is leírta többször (én is): reggel ébredés után, mozgás nélkül, végbélben, 5 percig, japán higanyos lázmérővel, ezt ábrázolni. Amikor a legmélyebb pontról felemelkedik 37 fok körülire és ott is marad, akkor kell a hormonvizsgálatot megcsinálni a legmélyebb pont után 7 nappal (ez a várható vérzés előtti 7. nap). Ekkor legalább a következő hormonokat kell megnézni: FSH, LH, prolactin, progeszteron, tesztoszteron. Ha ezek kész vannak, írd meg az eredményét mértékegységgel együtt. Lehetőleg az alaphőmérséklet görbével együtt (csatolt fájlban). Az alaphőmérséklet mellett célszerű jelölni a szexeket is. Meg ha valami meghüléses betegséged van. Orsival egyetértve célszerű a párodat is elküldeni spermaviszgálatra ( ha pesti vagy közeli vagy, akkor Erdei doktornőhöz), hogy ezzel se veszítsetek esetleg további időt. Semmi képpen ne várd a csodát ilyen rendszertelen ciklus melett!
Kedves Bettina!
Nem tudom, miért dobta vissza az üzenetet a világháló. Helyesen írtad?
info@gynevac.hu A nőgyógyászodnak nincs igaza abban, hogy a baba kérdést szüneteltetni kell a vakcináció alatt. A leírásban sincs benne olyan, hogy a terhesség kontraindikációt jelent! Több ezer terhes kapta meg a Gynevac-ot terhessége elején, és több száz olyan eset van, akik évekig nem lettek terhesek, vagy több spontán vetélés miatt kezdtük el nekik az oltást, és közben lettek terhesek, majd egészséges, sőt az átlagosnál fejlettebb, egészségesebb újszülöttet hoztak világra! Fejlődési rendellenesség a vakcina hatására nem keletkezett! A vakcina feltalálója, Újhelyi Károly Kossuth díjas immunológus (a magyarországi vakcináció atyja) így indokolta azt, hogy kora terhességben is adható: a laktobacillus vakcina autovakcinának tekinthető, az autovakcina pedig a terhesség bármely időszakában adható. Szóval a szervezetnek nem kell "beállni", viszont egy dolog miatt megfontolandó az, hogy csak utána kezdjetek a baba projekthez: ha valóban gyulladás az oka annak, hogy még nincs terhesség, akkor a keletkező babának az az érdeke, hogy előzetesen teljesen szűnjön meg ez az ok, ami a teljes kúrával érhető el a legbiztosabban. Tehát az én tanácsom: a teljes gyulladásmentesség eléréséig jobb, ha nem leszel közben terhes, de ha mégis az lennél, a vakcina nem árt a terhességnek.
Folyt.köv. Üdvözlet mindenkinek
Erazmusz