Ilba: Pont ugyanúgy vagyok ezzel a kiköltözéssel, ahogy te is érzed. Nekem is hiányzik az ottani élet. Én elég nyüzsis, pörgős vagyok, nekem ez egy kicsit túl falusi életstílus. Nem beszélve arról, hogy nagyon autóhoz vagyok kötve.
Nincs az, hogy fogtam a gyereket, bevágtam a babakocsiba, és elintéztünk pár utcányira mindent: boltot, piacot, patikát, meg ami kellett, mindezt viszonylag rövid idő alatt. Most mindent előre meg kell szervezni.
Reggel korán kelünk, hogy még a nagy dugó előtt mindenki beérjen időben suliba, bölcsibe, meg én is a munkahelyre (Petőfi hídnál - világ másik vége).
Szóval folyamatos rohanás az életem, azt szoktam mondani, hogy Szentendére én csak aludni járok haza.
Másik oldala a dolognak, hogy még csak október óta lakunk itt, nagyon befolyásolja szerintem a hangulatomat, hogy folyton sötétben mentünk-érkeztünk, a kertet sem lehetett még kihasználni. Biztos amint jó idő lesz, én is másképp látom majd.
A gyerekeknek viszont nagyon jó
Simán kiengedhetem őket az utcánkba bicajozni, labdázni, semmi forgalom, ide csak az jár, aki itt lakik. Meg persze a levegő is teljesen más. Annyit hallani mostanában arról, hoyg mennyire szennyezett Bp-en a levegő, hoyg ez nagy nagy pozitívum.
Nyár végén kérdezz meg újra, akkor elmesélem, hogy változott-e valami bennem
Remélem sikerült jól összekavarnom
Labasv: Nekem csak a 20-as száma van meg, azt adta meg régen. Vajon hogyan különbözteti meg, hogy aki azon hívja, az a magánrendelésre szokott-e járni?????
Egyébként én nem is tudtam, hogy van magánrendelése, nekünk sose mondta
Honnan lehet erről többet megtudni?
Ma úgyis megyünk hozzá, ha nem lesznek nagyon sokan, kifaggatom
Zsanett: Mi meg pont azért kötöttünk ki Szentendrén, mert Óbudán nem találtunk volna ennyiért nagyobb lakást sem, nemhogy házat
Nekünk 1+2 félszobás 2 éve épült társasházi lakásunk volt, és ennél szerettünk volna 1 szobással nagyobbat. Azt tapasztaltam, hogy amik nekünk tetszettek, azokban az esetekben a plusz 1 szoba 10 millió pluszt jelentett volna
Akkor mondta apa, hoyg ennyiért nem fogja megint egy csomó szomszéd hülyeségeit elviselni.
Ha a Helen Doronról van szó nekünk is van benne tapasztalatunk, és sajna nem túl jók. A fiammal 4 évesen kezdtünk el járni, 3 évet húztunk le. A 3 év alatt egy csomó tanára volt, volt, hogy pár havonta váltották egymást. Akkor telt be a pohár, mikor tavaly megkérdeztem tőle, hoyg mit jelent a Good morning, és valami eszeveszett hülyeséget mondott rá
Utána már nem is fizettük be a következő hónapot, meg éppen esedékes lett volna egy új táska is jó pénzért. Mi a San Marco utcai ÓMK-ba jártunk.
Nem mondom .. egy csomó alapszót megtanult: színek, állatok, tárgyak, de ennyi pénzért én többre számítottam. De az is lehet, hoyg mi későn kezdtük el, azért nem volt olyan látványos a siker.
Vali