Új privát üzeneted érkezett!

Kavicska!

Hát első nap nálam felerősíti a tüneteket, még talán a második nap esetleg,de akkor már nem is mindig,de így igaz , ahogy Csakegy is írta,legjobb már a tünetek kezdetén elkezdeni,de ha most kezded, sem baj, szerintem reggel kezd.
Csak az orcseppet vetted, vagy a Coryzaliát is?(mert mindkettő mehet)
ezoterike

Lafi
:) ne is mond,,,olyan gyorsan eltelt ez az egy év,,,,nosztalgia van nálam is ezerrel,már nem is emlékszem milyen egy pici babát fogni,de tényleg ma pl. másfél órán keresztül kergetőztünk a játszótéren(sétálva két kezét fogtam),minden fűhöz,bokorhoz,hintához odamentünk,felvettünk,megfogtunk,,,,azt a lelkesedést :lol: :lol: ,fülig ért a szája,rötyögött :D ,nagyon édes volt.
Hónapról-hónapra változnak imádnivalóak!!!!! :D

mostanába olyan érzelgős vagyok :roll: :)
Vendég

Alice te két napig szültél????? :shock: :shock:

ha lesz időd írhatnál majd egy szüléstörit! :wink:

és franciaországban nem engednek inni szülés és vajúdás közben??? ezen le vagyok döbbenve. Akkor két napig nem ittál? :shock:

Én a háromnegyed óra alatt amit a szülőszobán töltöttem megittam egy teljes üveg mésfél literes szénsavmentest. nagyon jól esett.

Monácska te teljesen zárt vagy még?

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Olvastam csak olvastam és elfelejtettem mit akartam írni :shock: :oops: :roll: Korral jár asszem.....

Lecso drága!
Boldogat Neked és drukkhegyek!!!!!

Nyah menyek aludni mert mindjárt eldőlök

pussz mindenkinek

ui: jaja olyan izgi hogy minnyá szültök ha jól emlékszem 3an is. énisénisénis
na jó kiegyezek egy zebrateszttel is :D

hajni...
Budaörs

Lecsó,boldog névnapot!

Rami, mit vegyünk ahhoz, hogy a gyerek ínyét masszírozzam vagy öblítsem, nem tudom, pontosasn mit kell csinálni, szóval fáj az ínye a doki szerint, mert néha sír, üvölt kaja közben és nyáladzik...azt mondta, érezheti a fogát... :shock:
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Pótcselekszek.................. Talán idegességemben, pedig még nem is ettem am. Valahogy nincs is étvágyam!

Lafika! Hunornak jön a foga?????????? :shock: :shock: :shock: Ezt nem hiszem el, hogy így rohan az idő! Félelmetes!

Rejóka! Utolós infóm szerint, puhult, rövidült jócskán, de zárt még! Mészi szerint kihúzzuk végig, a szülésznőm szerint jó, ha még két hét! Most legyek okos mi??? Ma pihi, de szombattól totálisan beindul a "végső készülődés" projekt.

Kincsecske! Köszönöm szépen!! Aranyos vagy! A vizesedés normális, egyél sok uborkát nyersen, természetes vízhajtó! Nálam bevált, visszacsinálta a karcsú, magassarkúhoz alkalmas bokámat két nap alatt! :roll:
Vendég

Lafi!

Nenedentet!
http://youtube.com/watch?v=3IXFKiZkm68 :lol:
Szilikongumi sörtés, ujjrahúzható. Egyenlőre fogkrém nélkül használjátok! Gyógyszertárakban kapható.

Esetleg vegyél neki a DM-es rágókát. Tappancs alakú, két darabos, kék-sárga v. bordó sárga, össze van illesztve. Az egyik fele, a sárga, rendkívül puha gumi. Gergő imádta! Jól masszírozza a fájó ínyt.

Vki kérdezte a kiságyunkat.
Használtan vettük, de nagyon jó! Boltban nem találtam ilyet sajnos.

Vki más meg kérdezte, h. miért tesszük vissza a dolgokat, amiket a ded reggel kidobál.
Hát azért, mert azok a takarói. :lol:
Nálunk nincsenek plüssállatkák az ágyban, mert Gergő nem szereti őket. 1 évesen kapott egy macit, de az is csak afféle megtűrt dolog, nem ölelgeti, nem szeretgeti, csak úgy van az ágyában. Reggelente meg kivágja. :twisted: Mindenesetre remélem, h. előbb-utóbb eljön majd a maci ideje is.

Ezen kívül van egy kistakarója - ami valójában egy kisméretű frottír bébitörölköző - ezt szereti gyűrkélni elalváskor, és van egy másik nagyobb méretű frottír törölközője, ami takaróként funkcionál. Itt a panel negyediken rettenetesen meleg van, úgyhogy nem kell ennél vastagabb holmi. Ha úgy érzi, h. fázna, tökéletesen magára tudja őket tekerni, mint egy kis palacsinta. Ha pedig meleg van, akkor maga alá gyűri v. félredobja őket.

Na ezt a 3 dolgot szokta reggelente kidobálni, ha úgy érzi, h. itt az ideje a felkelésnek.
Ha viszont úgy ébresztjük, akkor morcos. Sőt, az is előfordult már nemegyszer, h. nem is volt hajlandó felkelni, hanem befordult, magára húzta a takaróját és aludt még egy órát! Hiába! Az én vérem! :twisted:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok Kedves "Ittlakók"!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül betörök!Meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e véletlen köztetek, vagy ismerőseitek közt olyan egyén, aki örülne egy golden retriever mamától és egy labrador papától származó kiskutyának? Ugyanis kedvenc háziebünk váratlanul megvemhesült, és nagyon szívesen adnánk ajándékba a kölyköket olyanoknak, akik örülnének egy kedves, jól nevelhető, kifejezetten gyermek-és családbarát kutyának. A kölykök március első vagy második hetében érkeznek, tehát úgy április végén, május elején lehetne őket elvinni. Természetesen az első oltást is beadatjuk nekik, ennek az árát mi álljuk, így a lehendő gazdinak erre sem lesz gondja. Nagyon szeretném, ha ezek a kis tündérek szerető gazdira találhatnának!
Kérlek Titeket, hogy amennyiben tudtok valakit, akit érdekelne a dolog, küldjetek nekem egy privit, és elküldöm a telefonszámom, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat!
Egy kép, várhatólag így fognak kinézni a kutyuk, ez Anutájuk 3 hósan:
Kép

Előre is köszönöm a segítséget, és mégegyszer bocsánat, hogy így betörtem!
Minden jót Nektek!

porsika

küldtem privit a kutyus miatt...
Vendég

franc... apukám hadakozik, hogy nem kell neki kutya... (nem igaz... 2 éve azon dolgozik az egész család, hogy rávegye... a régi kutyánk meg már kb. 6 éve halott... ennyi ideig nem lehet egy kutyát siratni akármennyire is szerette az ember...)

(és pont egy golden retrievert -vagy keveréket- szerettem volna hozzájuk, hogy Lilla kutya mellett nőljön fel... anyukám is oda van érte... )

(vazze... Lilla most eresztett fél liter nyálat a laptopomba... szerintem direkt gyűjtögette...)
Vendég

Basszus! Ma nem állt távol tőle, h. agyoncsapjam!
Nem hajlandó enni, mindent ledobál, semmi nem jó neki! Egész délelőtt cirkuszolt, nem lehetett játszani sem vele, mert csak kapkodott ide-oda.
Végül kaja nélkül betettem az ágyába aludni. Tököm tele! :evil:
Most ébred...
Vajon mi jön ma még? :shock:

rambóka

rambóka: nyugi... hidegfront... szerintem...

én ezt csak kóstolgatásnak hívom. mi vagyunka kísérleti patkányok... a gyerek kísérletezik azán figyeli a reakciót. Minél idegesebb az ember, annál elégedettebb a gyerek.

(én is teljesen hulla vagyok, azért gondolom, hogy jön valami front... reggel ki se tudtam kelni az ágyból... kb. 12-ig heverésztem, közben félálomban! Lillával játszottam... rémlik, hogy mindenféle játékokat pakolt a kezembe, hogy szórakoztassam... így pl. félálomban fél órán át valami sípoló xart nyomogattam... aztán a fejemhez vágott egy xilofont, hogy játszak neki rajta... ő meg táncolt hozzá... aztán délben feladtam és felkeltem... csak azt nem tudom mi lesz velem ha abbahagyom a szoptatást... mert etetni azért csak kell majd a gyereket...)
Vendég

Sziasztok.

Na én már nem bírom tovább magamban tartani, lesz ami lesz...

Egy dobogó szívű 3-4 mm-es kis maszat anyukája vagyok! 6 hetes a terhességem! Ma voltam UH-n. :)

Teljesen váratlanul, teljesen spontán jött... 9 hónap Avandamet után, válltörés-síbaleset után (az Avandametet már pont nem szedtem, épp váltottam a Meforalra a csonttörés miatt)... igazából kb a teherbeesés napját se tudom, csak következtetünk az igen ritkás együttlétekből!

:roll:

Más. Kérlek tegyétek meg a kedvemért, hogy beírjátok a böngészőbe ezt: www.pcos-szindroma.hu
Tehát nem a helyes domain nevet, hanem az s-es toldalékkal. Még decemberben lefoglaltuk azt is és átirányítottuk, mert a kártyákra a rossz verzió került. Rambókának nem működik az átirányítás, nektek sem?! :shock: Nekem igen, de cseszhetem, ha emiatt több ezer kártyát feleslegesen postáztam ki...
Vendég

vagy egyszerűen csak klikkeljetek rá erre, látom beírta hivatkozással
Vendég

Bocs Norka!

Már rájöttem, h. ott csesztem el, h. hosszú ó-val írtam be a szindromát!
Ne haragudj a vaklármáért! Nem voltam teljesen beszámítható, a ded ma rojtosra cincálta az idegeimet! :oops:

rambóka

Sziasztok.

Írtam egy hosszú szöveget, így pár hónap szünet után, de valami marhaságot megnyomtam és elszállt. ÚTÁLOM!!!

De közben megjött ez a Norka levele és itt vigyorgok magamban.

Nagyra nőjjetek, Norka-bébi :lol:

Kép
k.ir

:lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok!!!

Ejha!
Én már le sem írom milyen állapotban vagyok. Szombat óta nincs alvás.

Éjszaka Rejonak írtam egy hatalmas levelet!
Kínomban.

Én már teljesen kész vagyok!

Ha ez nem szűnik (márpedig kell neki, mert kaptam egy újabb gyógyit, mert visszamentem a dokihoz), akkor én hullaként megyek szülőszobára és nem tudom melyik testnyílásomon fohgom venni a levegőt!

Tekintettel arra, hogy az orrom dugult, a szám tök száraz és a nyálam az inkább az enyvhez hasonlít. A füleim éppen viszketnek és ebben az állapotukban intenzívebben termelik a fültisztító cuccost!
És alul pedig nyomni fogok.

Remélem a középső lyukamon a gyerek jön ki és semmilyen perverz megnyilvánulásom nem lesz(pl. doki lepisilése, vagyneadjisten analis produktum kibocsátása - bár ez utóbbit megejtjük kúppal).

Szóval nincs több nyílás rajtam.

Csakegy!
Fel a fejjel! Én már írtózom az éjszakától. de ez nem vígasz számodra! :?

Melegfront jön!!!
Az tutti. Olvastam is és ÉRZEM! a pocakom ma jelzett! De csak sétára.

http://www.hazipatika.com/services/humanmet

Ma egész nap bőgtem! Hogy én ezt az állapotot (nemalvás) már nem bírom.
Most éppen nem vagyok álmos! :shock:
És hivatalos ügyeim miatt telefonálgatok. Mert most hogy kapok levegőt, tudok értelmesen beszélni és nem lihegek a telefonban, mint egy kivert kutya. :roll:
Vendég

Akkor jó!
Pont ma postáztam ki egy csomó kártyát.
Vendég

Jaj! Bocs!
Elfelejtettem meglepődni! :roll: :D
Már megint önző dög vagyok! :oops:

Most hirtelen az jutott eszembe, h. vajon az öcséd nagybácsi lesz v. nagynéni másodjára, de tudom ez már régi vicc.
Szerintem nagybácsi! :lol: :lol:

rambóka

Azér lepődjetek már meg lécci. :lol:
Vendég

Kavics!

Annó hogy égett a pofám, amiért folyamatosan nyavalyogtam nektek a terhességi nyűgjeimmel, miközben ti a fél karotokat odaadtátok volna egy kétcsíkos cetliért.
Most csak mosolygok a bajszom alatt és már nem ég annyira a pofám. :twisted:

Szerintem szülésig már nem fog javulni a dolog, sajnos.
De utána garantáltan el fog múlni! Ez tartson életben! :D

A szülés alatt pedig észre sem fogod venni, h. dugulna az orrod! :twisted:

rambóka

Norka!!!

Felveszlek gyorsan a listámra! :lol:

Óriási gratulanciám itt is!!! :D

30 hetesek:
Lecso: 39+6 (egyben vannak még? :roll: )
Kavics: 37+2
Monácska: 36+2
Kincsecske: 31+3

20-on hetesek:
Gina: 26+6
Bettica: 25+1

10-en hetesek:
Monee: 12+4
Anyoka: 10+3

"Friss kismamik":
Luca 68: 9+6
Csillagfény: 5-6 ?
Norka: 6+0!!!! :lol:

37+2
Vendég

Na, újraírni unom, de csaazértis öszefoglalom, h miről szólt a dolog!

1. Elsősorban mindenkinek GRATULÁLOK! A szülésekért, a zebrákért, mindenért. Nem sorolom fel a neveket, h kiknek, mert tutti kifelejtenék valaki(ke)t s akkor... naszóval nem akarok haragot.

2. Nem volt netem vagy 6 hétig, nem haltam bele, csak majdnem.

3. Akarok fogkefet venni Tibikének, csak még nem került rá sor, Rambókának ne mondjátok meg, karácsony előtt kinőtt a két alsóelső foga a fiamnak és még nem mostunk neki fogat. Más fog azóta sincsen, csak a nyálazás... térdig érő...

4. Igazán gondban a cipővel vagyok. Kéne vegyek valami cipőt, de nemtom honnan s milyent. Mármint Tibikének. Küldjetek valami fotót egy _rendes_ meg _jó_ gyermekcipőről. Mit kell nézni rajta? Milyen legyen, milyen ne legyen?

5. ez nem volt benne az előzőben: Norka! jó az a link!

6. képek sem voltak az előzőben, de most teszek valami kpeket ide:
Kép A lovam!

Kép Anyum elrúgta a 3o-at.

Kép Művészfotó - a művész a nagybátyám

Puszik,
Kir - Réka

Kép
k.ir

NORKA: ha megnyugtat akkor én dobtam egy hátast :)))))

HATALMAS GRATULA :)))))))))))

(Na az ilyen sikersztorik adják a reményt mindenkinek:)))))
Vendég

Most látom, Norka!

Ez szuper hír! Hatalmas gratula nektek! Nagyon vigyázz magatokra!
Ügyesek voltatok ;)

Kép

Kép
bettica

Aranykavics: Hálás vagyok a listáért :lol: Így már jobban képbe kerültem, Gratulálok mégegyszer.

Én Gina és Bettica zebráinál maradtam le... Szörnyű, ugye? Hmmm...

Nincsen listád az azóta született babákról is? Születési dátummal és névvel és minden kellékkel? :oops:

Én is szeretnék pici babát. Januér óta szedem újra a metet, a diétázás az nem nagyon megy, hihetetlen, mennyire dög vagyok. Pedig amikor arról volt szó, h nem volt babám és nagyon szerettem volna, akkor bezzeg kőkményen, sőőőt, sziklakeményen! tudtam diétázni... Szégyelhetem a pofámat!!!

Na, mi abban sántikálunk, h eladjuk a lakásunkat és másikat együnk, ez kb. nyárra jön össze a tervek szerint. Az az egyezség Férjecskével, hogy amikor tudjuk, h HOVA költözünk, akkor kezdünk majd próbálkozni. Hihetetlen, h nincsen a fiam egy éves és annyira kívánom a kistesót, h csoda!

Kép
k.ir

Tényleg!

LECSÓÓÓ! Mi van veletek? Egyben még?

Kép

Kép
bettica

Norka!

Hatalmas gratu!
Akkor most a zebrák már hármasával járnak????????Tök jó!
(vagy még valaki rejteget egy zebrát és akkor két páros van???)
ezoterike

Hogy megy az idő! :shock:
K.ir, ti is már a kistesón gondolkodtok, hihetetlen...

Kitárgyaltuk már asszem, hogy akárhanyadik gyerekre is ugyanúgy lehet vágyni, mint egy elsőre :) Hát hogy nálad ilyen hamar eljött az ideje, az egy dolog. Akkor mennek a drukkok lassan majd felétek is ;)

Kép

Kép
bettica

Ezo!

Adja az Isten, h minél nagyobb csordákban járjanak a kedvenc állataink. Hát nem? :twisted:

Kép
k.ir

(Azért én bevallom néha bizony vannak pillanatok amikor elfilózok azon, hogy tényleg szeretnék-e egy második gyereket. Aztán meg úgy vagyok vele, hogy igen... de ez leginkább észérvek miatt van, most nem érzem azt amit Lilla előtt éreztem. Mondjuk ez jó abból a szempontból, hogy így talán nem fogok annyira rágörcsölni a témára... legalábbis remélem. Aztán lesz ami lesz...)
Vendég

Szióóóóóó! :P

Norka hát még jó,hogy nem tudod tovább titkolni!!!! (én azt hiszem 1napig sem tudtam előttetek)Amikor írtál a napokban akkor akartam kérdezni,hogy nincs e vmi? Jajjjj nagyon örülök!! GRATULÁLOK!!!!
Lányok akkor a zebrapárt már páran tudták? nahát :lol:
olyan jóóó két éve mikor csatlakoztam alig volt babás, most sokan vagyunk és sokaknak 2. :D :D :D :D :D :D

Kavicska :cry: :cry:
Azt hittem már jobban vagy... emlékszem egy lányra az nlc-ről ő is ilyen volt a szülés előtt,azt gondolta nem tud levegőt venni a nyomáshoz és nem lesz erő benne, de volt! :wink:
Jobbulást!!! pusz!

Szia Kir!! :)
Jó régen jártál felénk! De a képek kiengesztelnek :P
Szépségesek és nagyok vagytok!

Azt hiszem ennyi Norka hírétől eufórikus állapotba kerültem...még benézek :wink:
Vendég

Kavicska!

Én is ugyanígy voltam, szülés előtti napokban olyan "meghúltem"-szerű érzésem volt és éppen ezen izgultam, h nem fogok tudni szuszogni és nyomni és stb. De aztán helyrejöttem és olyant szültem, h az egész klinika a csodájára járt. Az nlc-n a bem-emen megvan a szüléssztorim. Csak azért nem ajánlom szülés előtti olvasásra, mert az egyik kolleganőmnek úgy jött le ebből, h "áh, a szülés az egy semmiség", errefel ő sokáig vajúdott, mégis csaászár lett a vége... aztán meg én éreztem magam hibásnak...

Na szerussztok, holnap leszek, mert Tibike megébredt és megyünk el itthonról, dolgunk van!

Norka!
Éljenek a csodababák!!! Még mindig csodálkozok... :)

Kép
k.ir

k.ir: gratula Tibikéhez :)) nagyon jók a képek :))))))))))))))))
Vendég

Sziasztok!

Aztaaaaaaaaaaaaaaaaa! Norka én majdnem leestem az ágyról örömömben mikor olvastam a jó hírt. Hatalmas nagy gratuláció!!!!
Ja, rámentem az oldalra és engem rögtön a pco.szindroma.hu-ra dobott át.
Nah annyira meglpődtem hogy majdnem elfelejtettem, hogy mennem kell vizitornáznPussz mindenkinek

Szerintem Lecsóék szülnek, amilyen hüle front van.
Ma az oviban nem lehetett bírni a gyerekekkel, tiszta zizik voltak, nkem meg majd lerobbant a fejem a helyéről.

hajni...
Budaörs

Norka, szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!
(nekem sikerült belépnem)
Vendég

Norka! Én nem lepődtem meg! ;) Sejtettem, hogy Te leszel Csillag párja! Nagyon örülök neki!

Csillag Neked is gratula! Olyan jó, hogy már a második pcos babák születnek!

Kavics, sajnálom, remélem Rambókának nem lesz igaza, és az utolsó napjaidban kipihenheted magad.

Lecsó??? Már napok óta mindig azt várom, hogy babás hírre jövök!

Rejo, Neked meg már hetek óta smst/privit akarok írni, de mire eszembe jut, laptop kikapcs, éjfél közel, így marad másnapra, aztán megint másnapra. Szörnyű vagyok. De akkor, most megkérdezem: milyen lett a vérvétel eredménye, nem írtad, vagy csak én görgettem át? T-vel beszéltél? Avanda, vagy met? Fogigátló?

Kép
mamint

Tudtam..hehe. Tiszta szívből gratulálok, ( nem te voltál kicsit álmi? ) Juhé.....imádom ezt a topicot!
Puszika Norka!
Nőjetek szép nagyra!

Gina
Vendég

Ilyen lesz a topic:

Kép

Norka: most már gyerek gyakrabban ...léccike!
Vendég

Norka!
Gratulálok!Olyan erőt adnak ezek a babák így sorban, most, amikor téged olvastalak határozottan éreztem, hogy nekem is sikerülni fog! :) Nem tudom, miért pont most, de most volt a leghatározottabb, olyan jó!Vigyázzatok magatokra!
Látjátok, tényleg ilyen az élet, hol elvesz, hol meg ad. Nem történhet mindig csak rossz.Bár gondolom, törés nélkül is szívesen fogadtad volna a babót! :wink:

Jó a cím nálam is!

Kép
Kép
zazzy

Én már bizton állítom: MINDEN PCOS-NAK LESZ BABÁJA. AMENNYIT CSAK MEGÁLMODOTT: :wink:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Jelentem a délután feltett listám már nem érvényes! :lol: :lol:

Lecsó hírek:

Tegnap (február 27-én) este 21 óra 55 perckor 2800 g-mal és 52 cm-rel megszületett Lecsó kisfia!

Szívből gartulálok Nektek! :D

Azt üzeni Lecsó, amint a párja net közelbe kerül tesz fel képeket! :)
Vendég

micsoda izgi nap!! :D

Lecsó családnak nagyon sok szeretettel gratulálunk!
Jó egészséget,sok sok örömöt!!

(a férjem azt kérdezi miért szeret minden baba éjszaka kibújni?) :lol:
Vendég

micsoda hírek!!!!!!!!!!!

norka gratlua!!!! nagyon nagy!! (hülye lóreál ma sem vette fel...)

lecso, gratula!!! (csak egy napot tévedtem :lol: )

folytköv

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Gina a tickered nagyon csini! kreáltam egyet én is..tök jó az oldal
Vendég

Mennyire örülök, h ma jöttem vissza! Így nem késtem le Lecsót és időben tudok neki gratulálni!

LECSÓ! Minden jót kívánunk a bővült családnak!

(Nagy lett volna, ha feb.29-én szüleik, hehe)

Merre van Monácska? Rég "láttam"...

Kép
k.ir

Lecsó gratula!!!
Vendég

Kir!

Monácska holnap férjhez megy! :D

Szerintem most nyakig van a készülődésben! :D
Nagyon felfokozott izgalmi állapotban lehet! :D

Lafika!
Hogy van a kisfiad?
Ha erre jártok, jelezz légyszi, mert megöl a vágy, hogy lássalak titeket. :)

... még 19 nap ...
Vendég

Kir!
Kisfiad nagyon jóképü kiskrapek! :D
Vendég

Kavics, húsvét szombattól hétfő estig....szombaton ráérnénk....Ella, Kavics, Lafi tali????
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?