Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük a szülinapi köszöntéseket, nagyon jól esett! Át is adom az illetékesnek
Voltam ma a munkahelyemen, alá kellett íratnom egy papírt, és olyan jót dumcsiztunk a kolléganőkkel
Mennénk mi a Dórival gyakrabban is, de oda-vissza összesen 3 órát utaztunk... Hát nem a szomszédban van, na
Meg aztán meg kellett állni minden eldobott csikknél, kutyaguminál, döglött gilisztánál jó alaposan szemrevételezni
Monic!
Szerény számításaim szerint neked már igencsak késik, mert letelt már az inszem+14 nap...
Te is nagy vízimádó halacska vagy? Mikor van a szülinapod? Nemsokára téged is köszönthetünk?
Nemone!
Szerintem ügyes leszel, és tuti képes leszel hasba szúrni magad! Egy nagyon kedves régi topiktársam egy versikét költött magának, amit szúrás előtt mindig elmondott, remélem nem haragszik meg érte, ha elmesélem: "Egy, kettő, három, Luca lesz a lányom!", és szúrt. Ikerlányai születtek, és az egyikük tényleg Luca lett
Czinke!
Pesten még ott van a Dévai Intézet is, csak hogy könnyebb legyen a dolgod
Szerintem egyik se jobb, vagy rosszabb a másiknál, mindenki azt dicsőíti, ahol bekapta a legyet. Én a Kálira és Kovács dokira esküszöm, bár lassan bizonyíthatna újra
Bettike!
Hogy vagy?
Bumi!
Nálunk is ismeretlen eredetű a meddőség. Bár PCT-t sose csináltak, és szerintem ott van a bibink
Legalább nem kell a védekezéssel bajlódnunk ezentúl
Vicuska!
Szülészetek/kórházak menüpont alatt is van pár kaális topik, ott is meg lehetne keresni a tapolcait.