Halihó!
még élek, bár eléggé félgőzzel...
Zulu,
gartula Macnak az önálló járáshoz!
Momo,
gratula Zsebinek az önálló üléshez!
Franyó,
jobbulást!
Beu,
jó kis nap, pihizz egyet helyettem is.
Myssnia,
hogy álltok az alvással?
Szóval nálunk úgy kezdődött a nem alvás, hogy először az esti szopiba bealvás után hiába akartam lefektetni, mikor leért a háta a matracra, már fordul is hasra, feltérdelt, felállt és üvöltött.
Néhány napig nem tudtunk mit kezdeni az új helyzettel. Próbáltam kivenni és szopiztatni, de ua. volt a forgatókönyv(elalvás,lefektetés,üvöltés). Akkor próbáltuk, hogy hagytuk játszani, majd 2óra múlva szopi és lerakni, de ez sem jött be. Akkor aztán hagytuk sírni. Három naop sírás után, tudomásul vette, hogy ez van: aludni kell. Megnyugodtunk!
Így telt el kb. 1,5-2hét, mikor is jött a II.menet:este le tudtam tenni, DE éjfélkor kezdte a műsort, ez márcsak azért is gázabb volt, mert este 8kor még hagyom sírni 20-30percet, na de éjjel panelban.
Szóval először nem hagytam sírni, kivettem, szopi, alvás, matracot ért-felkelt, újra szopi. Aztán innentől kezdve csak rosszabb lett, mert azóta alig alszik, van, hogy 7*! kel fel este 20.30 - reggel 6.00 között.
Van, hogy nappal tudok alidni vele 2-3órát, de közben tuti, hogyszopizik 2*3szor van, hogy nem is alszik max. 2*0,5órát. Sajnos elgyengültem(hja a fáradtság) és magam mellé vettem éjjel párszor, érdekes módon mellettem alszik. Persze van, hogy szopizik is közben, de így legalább nem kell külön felkelni hozzá.
Dokinő szerint, kevés már a tejem tápértéke(mást nem igen eszik, max. gyümölcsöt), ezért kel fel. Nem vitatom, lehet ez is, de pl. tegnap fél óránként ébredt és az talán mégsem az éhség. vagy?
Írt fel szójatejes tápszert, merthogy Bence ekcémás. Mondanom sem kell, hogy egy kortyot sem volt hajlandó inni belőle.
Hát most így állunk, valamelyik nap éjfélkor felébredt és játszott 2!órán át, aztán tudtuk csak letenni. Ha valaki tudja a megoldást, szóljon please!!!
A többiektől bocs az OFFért, csak megígértem Myssniának, hogy megírom mi a gond az éjszakáinkkal és gondoltam, hátha mást megnyugtatok a történetünkkel, hogy nincs is olyan rossz dolga.
Na meg titkon remélem, hogy valaki tudja a megoldást.
Megyek, mert még fürdenem kell, aztán kis egyszemem is ébred lassan.
Pusza,
Timici
U.i.: utólag is mindenkinek köszönöm a bókokat gyermekre vonatkozóan!
U.u.i.:
Csucsuka, Bence szempilláival nem teszek semmit, csak gyönyörködöm bennük
Urszila, hát igen ezeken a képeken csak úgy ragyog a kis arca, csillog a szeme, de ha akarod teszek fel sírosat, mert tud ám az én kis csillagszeműm bömbölni is, de még hogy (szomszédok a megmondhatói)