Új privát üzeneted érkezett!

Ronix: ne mondj már ilyeneket! Nem is vagy öreg!! Van aki még csak most szüli az elsőt (mármint ilyenkor)
Amúgy azt mondják, kortól függetlenül, hogy minden terhesség más és minden alaklommal bármi történhet! Örülj neki, hogy az eddigi terhességek problémamentesek voltak!

Amúgy azért kérdeztem, mert már írtam, hogy stix-el nekem is jelzett egy keveset és tegnap voltam laborban még aqz eredményt nem tudom. Csak velem eddig sem foglalkoztak (ezt a labort is én magam kértem, a stixet meg otthon csináltam) Szóval érdekelt, hogy még is mint mondanak az ilyenre. Reméljük nem lesz gond!
Vendég

Ja most délután megyünk mi is 4D-re (már egész nap akartam írni csak mindig lemaradt! (mostmár én is úgy beleéltem magam, hogy nem örülnék neki ha "megkukacosodna") :D :D :D
Vendég

Kata, úgye teszel fel majd képeket? :?: :D
bencuri

Vidokata, várjuk a jó híreket és a fotót/fotókat!!!! :lol:

Kép
sziszka82

Vendégem volt a napokban, nem tudtam jönni. :(
Most meg alig győztem visszaolvasni, mire befejeztem már nem emlékszem az elejére :roll:

Sziszka!
Nagyon tetszik nekem is ez a babakocsi, és egészen jó ára van. Vajon mennyivel drágítják?

Vidokata!
Várjuk a képeket! Most már tán csak nem kukacosodik be... :D
Én is kb. a 22. héten gondoltam hogy mennék 4 D-re

Kike!
Jobbulást anyósodnak és remélem rendeződnek a dolgok! Drukkolok neked!

Kép
kimma

Wera!

Örülök hogy alakul a ruha :wink: Igaz, nem lesz olcsó, de hát ez a nap mindent megér :D
Mi az a passzív táppénz? :roll:

Ronix!
Sajnálom a fog dolgot, tudom milyen sz@r érzés. Én világéletemben rettegtem a fogdokitól, bár hamarosan el kéne mennem betömetni az egyiket, mielőtt nem fog úgy fájni, hogy falramászok.

Kép
kimma

Sziasztok,

újra itt vagyok én is! Mi minden történt veletek négy nap alatt! vigyázzatok már magatokra, még ki kell húznunk néhány hónapot...
Tegnap óta nekem is néha úgy belenyilallik a jobb alsó "hasamba", hogy na. Nem tudom, normális-e, hogy ennyire fáj ott. Meg éjszaka annyira felébredtem, nem is bírtam elaludni (felkelni sem, az igaz). Nohát.

Mi wellnesseztünk hétvégén... A lányom és az apja fürdött, én meg néztem a partról, hogy viháncolnak. Én ugyanis gyógyulni mentem oda, végre kiheverni az influenzámat. Na, kiderült, hogy én jártam a legjobban, mert másnapra állatira benáthásodtak mindketten! Túl hideg volt a víz! Úgyhogy utána inkább csak sétálgattunk, élveztük a koratavaszi Balatont, etettük a hattyúkat. Most meg kúrálom a famíliát.
Ja, és volt isteni svédasztalos reggeli, vacsora - úgyhogy felugrott tuti egy-két kiló! Fájt is néha a köldököm belé...

Babacuccokat meg még egyáltalán nem vettünk, pedig én már szemeztem néhány holmival. De amíg nem tudjuk, hogy fiú-e vagy lány, addig le vagyok állítva... mivel úgysincs pénzünk, ez még valahogy megy is. Ja, és lehet, hogy megszűnik hamarosan a munkahelyem, pedig nagyon kéne az utolsó hat hónapi bér a gyedhez!!! :twisted:

Gömbölyödjetek holnapig is!

Ági

KépKép
szkagi

Ronix!

Hát, kikérem magamnak, hogy öreg vagy....
(én márc. 23-án leszek 34 )

Ha olvastad az előző oldalt, akkor láthatod, hogy az én babavárásom sem egy fáklyásmenet...

De nem szabad elkeseredni!
Ugyan én is számolom a napokat, de szó sem lehet róla, hogy baj történjen!
Tessék így felfogni, és akkor nem is lesz!!!!
Irgumburgum!

(milyen furi, az én lányaim is majd 3 héttel jöttek korábban... :roll: )

Vidokata!

Várom a képeket!

Azon somolyogtam délután, hogy szinte mindannyian megyünk a napokban a 4D Genesisbe...
akár meg is beszélhettünk volna egy találkozót... :roll:

sziszka!

akkor tényleg igazán szuper a kocsi! :lol: :lol: :lol: :lol: Jó vétel volt!
És tetszik a színe is!

Kimma!
Akkor ugye már többet leszel?
Vendég

Marcsi - olvastad a privit????

Tökjó hogy mindenki megy a közeljövőben uh-ra! Már nagyon várom a képeket, szuper lesz!!! :D

Voltam a védőnőnél, minden ok volt. Lilu baba szabályosan menekült a szívhang-hallgatózó-készülék elől, nagyon vicces volt! :lol: :lol:
Sietnem kellett volna mert várt a barátnőm, de olyan dumás kedvében volt a védőnéni, hogy alig tudtam szabadulni tőle. Nagyon kedves egyébként, még a labort is felhívta nekem telefonon hogy megkérdezze hogy szokás itt a cukorterhelést csinálni (hétfőn lesz nekem esedékes :evil:) meg hány órára érdemes odamennem meg ilyesmi.

Képzeljétek! Most kaptuk meg a fűtésszámlát és 45 ezer :!: :!: forint lett!! Basszus! Nagyon ki vagyok akadva! A teljesség kedvéért elmondom hogy ez egy 68 m2-es PANEL, ahol nem lehet szabályozni a fűtést, de általában 27 és 34 ezer között szokott lenni. Az is sok, de 45?!?! Eddig kaptunk rá támogatást mert tavaly igényeltem, de idén nem mertem, mert fosunk a rohadt adóhatóságtól. Hát most már muszáj lesz, mert ez már naggggyon durva! Reménykedtem benne hogy elírás vagy valami de sajna a szomszédoknak is ennyi lett, már röhögtek amikor megláttak az ajtóban (rögtön átmentem) mert egyből tudták mit akarok. Szóval pipa vagyok, nem kicsit! Még hétfőn lemegyünk pofázni a közös képviselőnek, de szerintem úgyis az lesz a vége hogy be kell fizetni. Remekül jött ez most így lagzi előtt, bébivárás közben, főleg hogy 4 hónapja 0 Ft-ot kapok, Apa meg 5 hét fizetésnélküli szabin van. Ötlet :?: :(
Vendég

Wera!

Ötlet sajnos nincs.... :?

A privit olvastam, köszönöm.
Most fogok válaszolni!!!
Vendég

Wera, az nem semmi! Ez olyan szemétség! :x Ilyenkor örülök, h nem panelba lakunk! Nekünk gázkonvektoraink vannak és tök jó mert hamar bemelegszik a lakás annak ellenére, h magas a beltér! :D Mikor nem vagyunk itthon mindig kikapcsolom, csak télen hagyom alapon és úgy tök jó! Így lehet legalább sporolni!
Ági, de jó nektek! Annak a sok finomságnak nem lehet ellenállni és a kilók majd lemennek :)
bencuri

Sziasztok!

Megjöttünk Minden rendben van vele (természetesen ! :lol: :lol: :lol: ) Persze most nem mutatta, hogy kislány (mondjuk mást se) Szóval vásárolni azért még óvatosan kell!
420 gramm az tök jó!
:) :)

Kép Kép
Vendég

BPD: 50,50 FL:34,3 szóval pont a korának megfelelő! Illetve eddig ahány doki nézte mind pont 3 nappal írta fiatalabbnak egymástól függetlenül, szóval valószínű az a valós kora! DE mindig egyenletesen fejlődik ezek szerint :) :)
Bocsi hogy ennyit áradozom, csak nagyon fel vagyok dobva. (gondolom ezt Ti megértitek :D :D )
Vendég

Kata, tök jó, h minden rendben! Majd legközelebb megmutatja magát jobban! Tök jók a képek! Köszi :)
bencuri

Na még egy fotót Kép
Vendég

Megcsináltam végre a táblit a telószámokkal, ahogy tudom küldöm nektek is a listát! Aki nevet is írt, annak azt is beleírtam. Akinek tudnom kéne a nevét, de nem írtam bele, attól bocsi, utólag pótoljuk. Aki nem írta, de szeretné hogy benne legyen, annak is! :D

Akiktől nem kaptam (de szeretnék :lol: ) és benne vannak a Szly-féle tábliban:

Mia snow
Sz. Andi
Hene
Jeneik
Manomama
Vidokata
D.Dodó
Sipiné
Szkagi
Teó
Terek.Kriszti

Kata! Gratulálok a gyönyörű bébihez, aki valószínűleg kislány! :wink: :lol: :lol: Irtó jók ezek a képek! Imádnivaló! :D

Akik baromi rég jártak felénk:

Sipiné (02.13-án!)
Jeneik (02.15-én!)
Manomama (02.07-én!)

Mi van veletek lányok??? Tessék jelentkezni!!!!!
Vendég

Vidokata! Gratula! Nagyon aranyos a bébi. Már csak 3 kilót kell felszednie és jöhet ki!

Wera! :cry:

Kép
szly27

Wera egész nap jösz- mész, intézed a dolgokat! pörögsz, irigyelek, h ennyi re fitt vagy! :D
bencuri

Sziasztok!Megjöttem. Kicsit elszaladt az idő. Be tudtam vinni melóba a táppénzes papíromat és kicsit bentragadtam. Most imátkozok, hogy ne legyen még késő leadni.

Kata! Nagyon édi a babuka! Hogy cumizza az ujját! Imádnivaló!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

:oops: Köszi Bencuri! Igyekszem! :lol: Tényleg folyton mozgásban vagyok!

Ja! És a legjobbat még nem is mondtam!!! A védőnő 73 kg-nak mért, ami +7-et jelent!!!! :lol: :lol: Nagggyon durva! Jó, mondjuk pont beebédeltem előtte + megittam legalább 6 deci teát is, de akkoris legalább 6-ot fölszedtem basszus! Furcsáltam is hogy 80-as melltartó helyett 90-est kellett próbálnom tegnap, de azt hittem csak rosszul van számozva... ezek szerint mégse... :P
Amúgy engem tök nem érdekelnek a kilók, mert tudom hogy könnyen meg fogok szabadulni tőlük, de rettenet hogy milyen gyorsan jönnek! Frankón nem veszem észre! Furi, mert én már 12 éve ugyanannyi kiló voltam! :D
Vendég

Kata!

Nagyon jók a képek!!!
Igazi kis akrobata! :wink: :lol:

Sipiné (02.13-án!)
Jeneik (02.15-én!)
Manomama (02.07-én!)
lányok!

Ez így nem jó!
Tessék hozzánk tényleg jönni!
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Én pénteken megyek cukorterhelésre és márc. 7-én megyek 4D-re!

Wera! Ha kérhetlek akkor arra az email címre küldd majd a táblit amelyik itt a babaneten fent van!
Amúgy a 45ezer tényleg nagyon sok nem lehet, hogy valamit elszámoltak?

Vidokata! Nagyon jók a képek a babádról! :D

Sziszka! Nagyon jól néz ki az a kocsi amit kinéztetek! :D

Többieknek akinek kell az pihenjen és Vigyázzatok Magatokra!

Üdv
Vendég

Nah, átküldtem végre mindenkinek a listát (ez lett a tábliból, mert síkhülye vagyok a szgéphez) priviben.
Aki esetleg nem kapja meg pár órán belül vagy valami nem stimmel a telószámmal, sikítson.
Kinőttek az őszhajszálaim, mire mindenkinek átment, ugyanis nem lehet több címzettet berakni, legalábbis nekem nem sikerült! :?

Most megyek végre apázni egy kicsit, aztán pancsi, fürcsi, honap korán kelünk, mert babakukk!!!! Jupppijéééééé!!!!! :D :D

Szépséges álmokat kívánok mindenkinek!!! :wink:
Vendég

Én már meg is kaptam! Köszi :D :D :D
bencuri

Wera: köszi, hogy ennyit bajlódsz a számokkal! Ja és ahogy legutóbb láttunk, nagyon csini vagy nincs okod panaszra!

Holnap mindenkinek jó babamozit és kérünk képeket!

Mindenki pihenjen sokat és vigyázzon magára!
Vendég

Sziasztok

Látom írtatok jó sokat én jól vagyok, bébi is hálistennek!Ma voltunk dokinál, Ő is azt mondta minden rendben sőt multkor azt mondta pihi 1000-rel, most meg azt mondta talán kissé neki ugorhatnék valami jó kis terhestornának a heteimnek megfelelő terheléssel együtt így most rendeltünk egy dvd-t mert időm nincs elmenni sehova ugrálni a kölkök mellett de otthon tudok szakítani időt arra a mozgásra amit szükségesnek tart a doki.

Minden hercegnőhöz nagyon sok boldogságot és persze a hercegekhez isde ha jól figyeltem most csajszik sorakoznak 8)

A babakocsik nagyon jók :wink:

Vidokata
A képek is édesek kispicurról , örülök, hogy rendben van minden
vele

Wera
Köszönöm a levelentyűt a számokkal

Mindenkinek jó pihit én most megyek fektetni a törpéket mert sok volt ez a pár nap, hét stb...de ígérem többször benézek majd.Mindenkinek minden jót sziasztok
tappancs28

Wera, simán lehet, hogy a kilók egy része víz. Reggel sokszor érzem a kezemen én is (na de én vagyok itt a rangidős... hát előfordulhat, hoyg a korom miatt). Aztán estére ált lemegy. És nyári melegben lesz ez még így sem.

Azt beszélik, hogy a nagyon hajas babák miatt ég az ember gyomra (bár ugye rendes gyerek parókával LEFELÉ nyomja, nade...) hát akkor az kicsikém egy valóságos SÁmson lesz. Én eddig az össze terhesség alatt nem szívtam ennyit a gyomrommal, mint most. Vagy az emlékezetem sem a régi már?

Milyen tornadvd-T rendeltetek? Vmi nekem is kéne, bár videokazettám van, de alejátszó már rég csütörtököt mondott.

Uhkhoz minden jót, tegnapi képek aranyosak nagyon. Én hétfőn megyek genetikaira. Kíváncsi vagyok, vmi főszakértő csinálja, de a dokim rendelőjében. Ja, és hétfőn elemntem a Klinika előtt, kb. délidőben innen oda 45 perc, reggeli csúcsban sztem reménytelen, ill. talán szirénázó mentő, vagy otthonszülés, ill. autóban, de az nekem elég otthonod, majd nem én vezetek. :lol:

potyka

Sziasztok Kismamik!

Wera! Köszönöm szépen Én is megkaptam a listát! :D
Vendég

Sziasztok kismamik.

EGY ÓRIÁSI KÉRÉS A FOGHUZÁSTOL BEDAGADT A FÉL POFÁM :twisted: :evil:
VALAMI JO GYOGYI KÉNE DE HAMAR DÉLUTÁN A NAGYLÁNYKÁMNAK LESZ SZÜLÖIJE és nem akarnék igy menni.

SEGITSETEK

más.a drukk mindenkinek megy aki uh-ra megy.mi sajna csak március 20-a körül megyünk legközelebb.lefotoztam a babakocsit de béna vagyok és nem tudom felteni a gépre a képeket.
ja tegnap vettem egy mellszivot aventos a késöbbi szoptatás reményében.
Wera köszi a teloszámokat.Irigylem azt aki ennyire fitt.
t.mária én 34 elmultam sajna-
egyébként az én nevem is vera :lol:

Afütés számlához nem tudok szolni mindössze annyit az a rohadt apeh engem is megszivat

a hülye cégnél rosszul vonták az adomat igy 192ezret kellett volna fizessek de miböl???????????

kértem mérséklést nem adtak :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

csak 12 havi részletet de igy is kurva sok a franca

ennyit a nyugis várandosságrol.

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Kimma, üdv újra itt! Hát nem tudom mennyivel lesznek drágábbak a babakocsik... :roll: Fel kell őket hívni.
Ági, de összességében jó volt a wellness? Kipihented magad? Mióta dolgozol ezen a melóhelyen? Mert asszem az elmúlt 2 évben kell meglenni a 6 hónapnak? :? De ebben nem vagyok biztos...
Wera, én is mindig kiakadok a fűtés számlán. Nekünk 74 nm-es a házunk. Hétköznap gázkazánnal fűtünk, hétvégén vegyestüzelésűvel. A januári számla 40 ezer volt. Ilyenkor mindig a sírás kerülget... :cry: Ötlet: raboljatok bankot... :wink:
Vidokata, gratula a szép babához!!! :lol:

Kép
sziszka82

Ronix: szegény!!!!!!
Szerintem sajnos csodaszer nincsen (szóval estig, hogy teljesen elmúljon???) Szerintem jegeld! Nekem egyszer kioperálták a bölcsességfogamat az állkapcsomból, még szájzárat is kaptam. Legjobb a fagyasztott zöldborsó egy konyharuhába csomagolva! (nehogy közvetlenül tedd az arcodra mert megfagyasztja a bőrödet)
Fájdalmat hogy bírod? Arra mit tudsz szedni?
Vendég

Wera: hova külted a listát? Email címre? Én még nem kaptam meg! :(
Vendég

vidokata
a fájdalmat???????
lassan fakir leszek a vérhigito miatt semit nem vehetek be csak napi egy rubofent az emg mint halottnak a csok

Képimg][/url]
Kép
ronix

Potyka:
A Kálai Ildikó DVD-t rendeltük meg személyes átvétellel,így 940.- be kerül de ha kiszállítatod akkor 1000.- számolnak fel ha jól tudom de a párom munka után eltudja hozni Pesten a 7ker.rákóczi u.14-ből így nincs szállítási költség :)
nemtudom milyem de jobb mint a semmi....megmondom őszintén nem vagyok hajlandó 2700-3000 akármennyit kifizetni ilyen hülyeségre, így ez elfogqadható és hasznos de nem drága.Ennyi
tappancs28

mért tüntette fel teló számként az árat :( :evil:
tappancs28

Jó Reggelt!

Wera! Köszi, megkaptam a telszámokat!

A fűtészsámla mostanában nekünk is elég magas volt. Bár mi 136nm-es házban lakunk. Erre fizettem 20000-t a múlt hónapban. De mi rásegítünk kandallóval és cserépkályhával is. A nélkül tuti lenne a gázszámla legalább 50000.
De már jön a tavasz!

Tappancs! Miért kellett pihizned 1000-el?

Elhatároztam tegnap, hogy délelőtt nem megyek sehova, hanem megfőzök, megcsinálokmindent amit akarok. Így mikor Roli alszik én is tudok pihizni. Délután meg irány a levegő. Na ezt tegnap betartottam, de ma már nem tudom, mert el kell vinnem tesóm nyomtatóját az üzletbe. Majd holnap pihizek!

Kép
szly27

Sziasztok!

Megvan az AFP eredményem. Hát nem tudom. Mikor megláttam, megijedtem, de a referencia tartomány szerint normális. Inkább leírom:

Eredmény:
Terhes AFP 16.heti: 29.10 ng/ml
AFP átlag: 36.00 ng/ml
MOM index: 0.90

Ref. tartomány:
AFP: 28.00 - 57.00
MOM: 0.70 - 1.30

Szerintetek?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szly27

jó pár gixer volt nálunk is az elejétől ogva görcsök, vérzések, doki váltás,méhszájon rajta lévő lepény , leálló magzatmozgások, stb...de most már úgy néz ki minden OK így azt mondta dokibácsi kissé elhíztunk a fekvés és evés közben így jó lenne mozogni egy cseppecskét s talán leállni a pékárukról(nehéz mert imádom őket :oops: ) ennyi röviden tömören de ez van már a múlté a történés és ez a lényeg s csak szurkolni tudok T.Marcsinak is, hogy rendbe jön minnél hamarabb ill. nem történik több bosszantó történés
tappancs28

Sziasztok!
Napsütéses jó reggelt mindenkinek!

Nálunk csodálatos idő van!
Még mindís süt a nap ezerrel!!! :lol: :lol: :lol:
Olyan jó kedvem van tőle!

Az éjszaka megint voltak olyan görcseim, mint amit leírtam, de úgy döntöttem, növögetünk!

Ma bűnöztem is kicsit, mert beiktattam egy durván 10 perces sétát... :oops:
Nagyon jól esett!

Be kellett szereznem néhány fehérneműt, mert többek közt a melltartóin is kicsik lettek... :oops:
Meg néhány apróságot is, hogy ne érjen váratlanul, ha ne adj isten tényleg idő előtt kórházba kellene vonulnom.

De úgysem lesz semmi baj, mindez azért van, hogy el is ilyesszem a rosszat!

A sétámra elkísért Apa is, szegény, húzott maga után, mint floki a lábtörlőt...
Nem megy már a régi tempó... :oops:
Most baromira elfáradtam, de nem szabad eltunyulnom!
Amióta pedig hazaértem, lábak felpakolva, és pihi!
Persze mosok meg mosogatok, de az még soká lesz kész.
Akkor beindulok egy kis káposztás tésztának, mert már a falat vakarom egy kis főtt meleg kajáért...
Vendég

WERA ép most nézegeti Apával Lilibabát!
Irigy-irigy-irigy!!!!!!!!!!!!!!
Várom a fotókat! :lol:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok lányok!

Krisztina, nekem is hasonlóak lettek eredményeim, AFP 0,93, azt mondták rá az Istenhegyin, hogy átlagos, a dokim is azt mondta, rendben van és azóta voltunk a genetikai UH-n is, ahol szerencsére mindent rendben találtak. Úgyhogy ne izgulj, mikor mész UH-ra? Az majd biztos megnyugtat.
Meg ahogy már itt is leírták, külföldön egyáltaán nem csinálják ezt a vizsgálatot, mert elavult, sokszor tévesen ijeszgetik eredménnyel a kismamikat és az UH-k m már sokkal inkább alkalmasak és pontosak.

Wera, én még akkor megírtam priviben a számomat, mikor ez szóba került, de úgy látszik nem megy ez nekem, azért megpróbálom mindjárt még egyszer. Én se kaptam még táblit. Amúgy köszi, hogy fáradozol még ezzel is a nagy szervezkedések között. De jó neked, h UH-ztok és látjátok a babát.

Mi valamelyik nap volt babalátogatóban, édes kis 4hónapos kislány, bájos pofival, kék szemekkel, szemből feketés hajjal, de oldalt hátul már inkább aranyszőke. Ő anyukája mondta, hogy ugye milyen jó terhesnek lenni? Én szerintem ezen úgy meglepődtem, h lehet a szájam is tátva maradt,mert eszembe jutott rögtön, hogy mi minden történt itt szinte mkivel, énnekem is vhogy a roszullétek, kényszerpihenők, aggodalom stb-ik jutnak főleg eszembe. Úgyh azt hiszem, ő nagyon szerencsés. Szülés utáni kontrollon azt mondták neki, h úgy regenerálódott, mintha nem is szült volna. Hát ezt is irigylésre méltó.

Kép
teó

Wera, kétszer is próbáltam a privit, de nem tudom, sikerült-e. Nem vagyok benne biztos, mert elküldöttekben nincs ott.

Kép
teó

13-án megyek UH-ra. AZ MÉG 2 TELJES HÉT!!!! Csak kibíom addig!
Meg úgysem lesz semmi baj!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ma töltöttem a 20. hetet!!!! :lol: :lol: :lol:

már csak 40 nap, és 100 alatt leszek! :wink: :lol:

Wera!
várom a képeket!
Lilu baba már biztosan nagyon aranyos!
Most növesztik a zsírpárnácskáikat, amitől olyan cuki pofijuk lesz!

Krisztina!
Mi baj lehetne?!
A két hét, hipp-hopp elrepül! (utólag)

Teó!
Igen, vannak ilyen szerencsés emberek!
Én is irígykedem rájuk!
De a kárpótlás nekem is meglesz!

Az egyik ismerősöm mondta, aki ismeri a gyerekeimet, és tudja, hogy velük is nehéz volt, hogy ennek oka van!
Így kaphatok én egy olyan csodálatos gyereket, mint amilyenek ők!

(tényleg azok!) :lol:
Vendég

micsoda éjszaka volt... fájt itt, fájt ott, meg még nem is tudtam aludni... amikor meg mégis, hülye álmaim voltak. Ja, megvan, azt hittem, máris toxémiás vagyok, és bedagadt a lábam! Pedig nem is. Csak akkora a hasam, mint egy léggömb. De a metrón mégsem adták át a helyet :evil:
Reggel bátran a mérlegre álltam (kávécska előtt, nehogy több legyek :lol: ), és ugyanannyit mutatott, mint tíz hete! Lehet, hogy a lányom tegnap elállította???!!! (Persze nekem ez is 70 kiló...igaz, pizsiben :wink: )
wera, nem semmi a fűtésetek! Nekünk csak májusban olvassák le, addig átalányt fizetünk, úgyhogy akkor jön a hideg zuhany. De nektek hogy lett ennyi? Árat emeltek ezek a dögök? És miből fizeti ezt az ember fia?
sziszka, köszi a kérdésed, jó volt nagyon a pihi! És már gyógyul a férjecském is meg a kislányom is. Sinupret cseppeket kapnak, nagyon ajánlom (kismamák is szedhetik, ezzel kúráltam ki magam az arcüreggyulladásból)!
A munkahelyem... hát szeptember óta dolgozom itt, előtte gyest kaptam csak két évig. Muszáj volt valamit dolgozni, hogy a következő bébivel valami pénzt azért kapjak már :x
Úgyhogy itten nyomom naphosszat - szerencsére nem kell csilléket tologatni (a mélyen fekvő méhlepényemmel meg a köldöksérvemmel :? )

Jó sétát nektek, én meg jól kinyitom az ablakot az irodában!

Ági

KépKép
szkagi

sziasztok!

juliusi kimama vagyok. oda szoktam irogatni, de gondoltam meglátogatlak titeket is.

ronix!
irtál oda is. igen, lassan el kell kezdenem készülődni. eddig nem nagyon akartam előre vásárolni.

12. hetesen volt már vetélésem, aztán inkább vártam most a vásárlással.
mellszívó nekem is megvan. és tegnap turciztam már bodykat meg tipiket. :D de még csak szolidan, semmi kék vagy rózsaszín :D
nem tudom milyen kell majd. még nem tudták megmondani.

többiek!
remélem nem baj ha ide is irogatok. jó kis csapat :D
igyekszem az utóbbi időben írtakat visszaolvasni, és ismerkedni a tagokkal ez által is.
mindenkinek szép napot!!!

Kép

Kép
timi1982

szia, Timi,

üdv itt! Amúgy én is júliusi kismama vagyok, ha addig kihúzom :lol:
Itt a nyári szekcióban mindig van valaki, akivel lehet dumcsizni!

terek.krisztina: én is ilyen afp-t szeretnék... de nekem csak annyit mondott a dokinő a telefonba, hogy jók lettek az eredmények. Persze he lenne időm, bemehetnék érte, és nem kellene megvárni a következő terhesrendelést... :oops: úgyhogy izgulok még két hétig.

Titanilla, akartam már kérdezni régebben is: sikerült végül állást találnod? Erről még ősszel beszélgettünk, azóta jól kimaradtam mindenből, bocs. Remélem, sikerült (úgy látom, ritkán vagy a fórumon, úgyhogy gondolom, dolgozol). Hogy bírod?

Ági

KépKép
szkagi

Ronix, nem mondom hogy sajnos, de nem tudok fog témában segíteni. De valószínűleg a jegelés segít.
Kriszti, ez teljesen jó afp eredmény.
Ági, még én is húzom az igát, de már egyre nehezebben. Bár még korai, de én is gondolkodtam azon, hogy majd a második gyerkőc előtt kellene dolgozni. Az lenne a legjobb, ha belemenne a cég, hogy otthonról dolgozzak. Hát majd meglátjuk. Azért durva, hogy mennyire támogatják az embert. :twisted:
Timi, szívesen látunk itt!!! Gyere sűrűn!
Wera??? Várjuk a híreket és a képeket!!!!

Kép
sziszka82

A spektrumon volt délelőtt egy film, Ikerözön a címe, és délután ismétlik talán negyed 6-kor. Most nem tudtam végignézni, de egyszer már láttam vszínű ugyanezt. Nézzétek meg, ha tudjátok, nagyon durva, egy párról szól, akiknek egy 2éves kislány után 4es ikreik születtek, aztán nem sokkal később bevállaltak még egy terhességet, amiből meg 3 baba született, úgyhogy 8 3-4 éven aluli gyerekük volt. Mutatták a végén a nappalijukat, olyan volt, mint egy bölcsi,3 picike az ágyában, 1 togyogott, 4 pedig a földön mászkált ide-oda. Számokra nem emlékszem pontosan, de mintha azt mondták volna, h napi 54 cumisüveget fogyasztanak, és heti ötszázvalahány pelust. És itt nem akarnak megállni, újabb babát szeretnének. Úgyh durva.
De!!! azt azért elmondom, ha vki megnézné, azt tudnotok kell, van benne nagyon-nagyon szomorú rész is, nem részletezem, de én akkor inkább elkapcsoltam a múltkor, úgyh ezt is vegyétek figyelembe.

De mutatják benne a sok picuri babát, koraszülötten is szépek.

Szia Timi, mi naptár szerint egyidősek vagyunk! Írj csak bátran!

Kép
teó

lányok!

gondom van... most először van az hogy megkívántam valamit. soha nem voltam kívánós, és szerintem nem is igazán leszek. de most...

az a bajom vele, hogy ugyebár nyers dolgokat (hus terén) nem ajánlanak. nah már most a vagdalthust mennyire vehetem nyersnek?
mert vannak a májasok, felvágottak meg hasonlók. azok se sokkal nyersebbek.

nah a lényeg. van egy különleges házi huskrém receptem. párom azt óhajtotta hogy csináljak neki. nah mármost abba vagdalthus konzervet kell összekeverni vajjal, mustárral, hagymával, fokhagymával, fűszerekkel.
hűtőben napokig eláll. és ahogy megcsináltam jó lenne vacsira nekem is ilyet enni piritóskenyérrel.
végülis nem tiszta nyers hus, de nem is tudom.
meg ha belegondolok, ha megkívánom gondolom nem árt annyira... vagy igen?

merjek vagy ne merjek????

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?