Sziasztok!
Végre itt vagyok. Mostanában olyan depis voltam nem volt kedvem írni sem, igaz most se sokkal jobb....
Szabi szombat reggeltől folyamatosan üvöltött és sikított, ha leraktuk, de szerencsére ma már a régi. Szépen játszik magyaráz. Olyan édesen mondja, hogy "ememe". És már próbál mászni, négykézlábra áll és ringatja a fenekét, annyira édi. 68,5 cm és kb 7,4 kg.
Levi a régi, rosszcsont, szófogadatlan, rengeteget kiakaszt, ami miatt sokat veszekszünk sajna a párommal is
Jaj fütyi téma....mi sem állunk a legjobban úgy érzem....
Szabi pedig ekcémás volt 2 hete voltunk vele bőrgyogyinál, mert már nem csak a hasa hanem a keze és a lába is foltos volt. Leállítottak a tejtermékekről, tojásról, fehér húsokról. Kaptunk valami gyógyszertári "hűsítő"kenőcsöt, most már szép. A hétvégén újra ittam tejeskávét
Levit pedig fül-orr-gégészetre vittük 2 hete, mert a Karácsony előtti megfázás óta nem múlt el az orrhangja, de kap az orrán levegőt és nem jön ki belőle semmi. Kaptunk valami barna orrcseppet, amit 2 hétig kellett volna napi 3* cseppenteni. Hát 1 hétig sikerült napi 2*, üvöltött a gyerek, alig bírtuk ketten lefogni. Iszonyú volt
Persze sok változást nem látok. Most Calcium carbonicum C30-t kaptunk Salamon dokinénitől, 2 hétig kell szedni (már 1 hét letelt). Ha nem használ, akkor azt mondta fülgyertya. Na arra kíváncsi leszek.... Az én gyerekem 2* negyed órát nyugton feküdjön? Hát az kizárt.....
Szerencsére a csípőszürésen minden ok volt, nem kell már terpeszpelus Szabinak
Hát ezek történtek.
A találkozó jó lenne, a szerda kivételével mindegy melyik nap.
Betegeknek jobbulást!
Gabi kitartás!
Puszi
Timi
ui: ovi téma: Ti nem hallotatok valami új szabályt, hogy ősztől csak az viheti a gyereket oviba, aki nincs otthon egy másikkal? Vagy csak ebédig maradhat az a gyerek, akinek otthon van a szülője? Engem ezzel riogatnak