Sziasztok!
Úgy látszik ma pihenőnap van, sehol senki.
Mondjuk az idő nálunk jobb, mint tegnap volt, leszámítva, hogy elfelejtett előbújni a nap.
A hét jó híre, hogy kb. ezer éve után úgy fest elkelt a velünk szemben levő ház és ha minden igaz, akkor egy kisgyerekes család vette meg.
Kinga,
Autózás ügyben nincs sok változás, pedig idén több hosszabb túra van tervben, még akár Németország is - hát ettől azért tartok kicsit, mert a párom alapvetően nem szeret megállni út közben.
Abban bízom, hogy ahogy nő és okosodik, ez is jobb lesz.
Huncut,
Igen, mi jártunk csiri-birire hébe-hóba Pesten és imádtuk. Csak ajánlani tudom. Szerencsére jövő héttől már itt Herceghalmon is lesz és akkor aztán csak a betegség szabhat határt a látogatásainknak. Szerintem egy nagyon profi módon kitalált és felépített foglalkozás, hipp-hopp elröpül az idő.
Persze ez biztos függ attól is, aki tartja. Az első negyed óra mondókázós, tornázós, mutogatós; aztán van negyed óra szabad játék mindenféle eszközök kipróbálásával; és a végén megint mondókázós, szivárványos kendőben zsip-zsuppolós, elbúcsúzós rész jön.
De mi például kipróbáltuk a Bukfenc nevű gyerektornát, ami ennek a koppintása és az számomra nagyon nyomasztó és zötyögős volt, a foglalkozást tartó személyével együtt. Aztán van, akinek ez is bejön...
A 3/4 6-os kelésekkel én már boldog lennék/vagyok. Most 2 napja ennek tükrében normalizálódott a helyzet, remélem marad is.
A beszéddel Blanka nagyon jól áll. Sokszor ugyan elfelejti, hogy tud beszélni és csak mutogat + ö-zik
, de többnyire minden szót utánoz már és minden nap meglep valamivel. A mai reggeli meglepi a "pityis", ami a pöttyöset fedi. Hogy ezt honnan szedte? De tőmondatokban még nem beszél és kitalált magának egy újabb halandzsa nyelvet, nagyon vicces.
Vanda,
Mit mondott a doki néni Bálintra? Minden oké?
Lilló,
Sikerült az ágybeszerzési projekt?
Eggyüttérzésem a fekvés miatt, tudom milyen, de szent a cél.
Amúgy te kaptál a dokibácsitól valami szert, amikor bevéreztél, hogy elősegítse a megtapadást? Mert én anno igen, csomó ideig kellett szednem, persze azért is, mert volt már korábban hasonló esetem és a drága dokibácsink nem akarta, hogy megint úgy járjunk.
Tényleg, nemrég volt a tv-ben a prof a híradóban. Kivételesen én is észrevettem.
A bölcsi miatt meg ne szomorkodj, 2 évesen már sokan igénylik is a társaságot és Bí is biztosan jól fogja érezni magát ott és így jobban tudja kímélni imádott anyukáját. Nézd a pozitív oldalát!
És tök szuper, hogy meg lehet csinálni a kocsid! Nem is mondtad, persze mostanában nem ez foglalkoztatott - érthető okokból.
Évi,
Hát persze, hogy emlékszünk rád.
Ricsi beszéldfejlődése miatt szerintem ne aggódj. Itt is van Blankával egy idős gyerek, aki még csak néhány szót mond. Az (egyedül) játszani tudást és az akaratosságot biztos tudják fejleszteni a Gekkoban, egy barátnőm is hasonló problémákkal küzd és ők is járnak. Szerinte nagyon hasznos, remélem nálatok is.
Egyébként ne aggódj, az én tündér lányom is ki tud hozni a sodromból és én, aki egyébként egy végtelen türemes ember vagyok (vagy legalábbis eddig azt hittem
) , olykor felemelem a hangom és rákiáltok. Hát ez van. Azt hiszem bizonyos dolgokat csak gyerekek és férjek tudnak kihozni az emberből.
Na, vár az ebéd és a felmosóvödör.
Szép napot!
prücs