Sziasztok!
Ide tényleg kevesen járunk...már mindenki bebabásodott...és csak mi maradtunk? ....
Meg még mi sem vagyunk...
De igyekszem jönni....
Gröni! - A ciszta, az tényleg nem jó, de a legnagyobb százalékban ezek magyktól felszívódnak. Biztos mindta a dokid, hogy mikor menyj kontrollra. - Mit mondott? Próbálkozhattok attól?
Ami a többit illeti, az tényleg jó!!!
A 17 mm-es tüsző már közel van a megrepedéshez (kb 2-3- max 4 nap , ami pont a 14-15-16 cn-re esik és ez nagyon jó, nem hosszú ciklusnak ígérkezik eszerint), SZERDÁTÓL VASÁRNAPIG "DOLGOZZATOK" A LEGTÖBBET!!!! Ezidő alatt a többi is beérik és megalapozzátok a picúrotokat!
Nem értem miért nem való beírásra a hőd?
Vezesd nekem, majd én kiértékelem! Most van sok tüszőcskéd, nagyon-nagy az esély a fogamzásra! Ki kell pícésznünk valahogy a Pé-det, erre a legalkalmasabb a hőmérőzés és a tojcsi.....!
A méhfalad ne érdekeljen, attól maradhatsz babás. A myh-d is jó, mert 2-4 nap alatt még vastagodni fog és az enyém tüszőrepikor 11mm volt, annyi lesz neked is addigra!!!!
Gröni!!!!! Ne parázzzzzz......!!!!! Apára fel!!!!! Legyetek együtt minden másnap. Ha jól emlékszem most a párod eredménye elég jó lett, akár minden nap is együtt lehettek. Vagy SZERDA-PÉNTEK-VASÁRNAP!!!
Na! Kiterveltem neked a babához vezető utat, tessék ledolgozni!
Most lesz péd!!!!!!! Ezek már nem tünnek el!
Puszi!!!