Új privát üzeneted érkezett!

Ani
Jó reggelt! :)
Hogysmint? :)
Vendég

Szilvi!

ez szuper! :lol: akkor belevágtok?és melyik ház a nyertes?és mikor kezditek élesben? 8)
Vendég

bejelentkeztem kineziológushoz! :lol:
hétfőn megyek :P
Vendég

Vicuska
http://www.expressz.hu/ingatlan/lako/cs ... 9,785.html
Ez lesz a nyerő ház. :) Ma beszélek a tulajjal, hogy ne nagyon akarja másnak eladni. :lol:
Hétfőn megyünk ügyvédhez 1-2 kérdést letisztázni és útbaejtük a bankot is, ha lehet, akkor el is indítjuk az adásvételt...
Azt számoltam, hogy a lakáskassza kiutalás 2 hónap... Titababa megszületik, mire költözhetünk. :? Mindegy, jobb később, mint soha. :D
Vendég

Kinemicsoda?! Az mit csinál?
Vendég

Szilvi!
megnéztem,teccik :lol:

a kineziológus én se tudom pontosan micsoda,de olyan pszichológus és természetgyógyász közötti vki lehet,aki a kezed akaratlan mozdulataiból jön rá a mélyen rejlő problémákra.felszabadítja az esetleges belső gátakat....stb.meglátjuk...sokaknak bejött már :wink:
(csak nehogy valami súlyos belső problémát találjon.... :shock: )
Vendég

Vicuska
Örülök, hogy neked is tetszik. Kerti tavat szeretnénk majd. ;) :D
Hát, sok sikerert ezzel a kinemicsodával. A lényeg, hogy megtalálja a gubanc forrását. Utána egy gyógyfürdős pihi... ;) Másoknál is bejött. :D
Vendég

Halihó!

Szilvi, tök jó az a ház (tudod ezt láttam én kívülről a kollégám miatt)
Drukkolok hogy minden faszányossan menjen.

Vicuska, reméljük ez a kineziológus vagy micsoda tud segíteni.

madiani

Ani
Köszi. :) Akkor tudod, hova kell majd jönni a kertipartira. :lol:
Kár, hogy az utca ez harckocsipályához hasonlít. :( Úgyis levelezgetek a jegyzővel, majd megkérdem, hogy nem-e akarják megcsinálni. :lol:
(még nem is lakunk ott, de már kavarom a ....... állóvizet :lol: )
Vendég

Sztem nem feltétlen baj ha szar az utca, legalább nem lesz nagy forgalom. :) Bár emlékeim szereint nyugis helyen van. Babakocsitoknak nagy a kereke? Tényleg (bocsi) raktál már képet róla?

madiani

Szerencsére, amúgy se nagy a forgalom. Apa haza tud jönni a kamionnal is. :D
A babakocsit még nem láttam. :oops: Úgy kapjuk kölcsönbe, ha minden jól megy, akkor hétvégén hozzuk el. Ha kicsi a kereke, akkor lecseréljük terepkerékre. :lol:
Vendég

Tenni fogok képet a többi motyóról is. :)
Vendég

Majd teszek fel képet a görögdinnyémről is. :D
Beleléptem a 3. trimeszterbe.
:shock:
Vendég

A kicsi ezen a héten körülbelül 35 cm hosszú és 1100 grammot nyom.
Vendég

1100 g?
Huha, a múltkor 24 hetes környékén azt mondták hogy 650 g lehet.
ennyit nőt volna?
Akkor azért nagy a pocim, holnap én is 27 hetes leszek.

madiani

Sziasztok!
Csak gyors bekukk,aztán majd délután jövök,csak most kel a fánkom,meg mellé gulyáslevest csinálok! :D
Bence is mindjárt kel szopizni!
Tegnap voltunk védőbe,5600 gramm,és 57 cm Bencus! :lol:
Szilvi!
Örülök hogy azt a házat veszitek meg,mert tényleg szuper! :D
Judy,Krixta!
Gyönyörűséges ,szép lányaitok vannak! :lol:
Vicuska!
Nagyon sajnálom hogy nem jött össze,de a lényeg ,hogy ne add fel!!!!!
Nati!
A Bence tényleg jó név! :D :wink:

KépKép
KépKép
andesz78

Ani
Hát, egyre jobban közeleg az idő. :)

Andesz
Bence baba szépen növöget. :) Mikor is lesz nálatod ebéd? ;) :D
Reméljük, hogy sikerül megbótolni a házikót. :)
Most beszéltem a fickóval, mondta, hogy lerendezi az ingatlanost, ügyvédnek is utánajár. :) Annyiban maradtunk, hogy jövő hét elején visszatérünk a dologra és akár az előszerződést is megírjuk. :)
Vendég

Szia Andesz :) látom sikerült a vonalzó. :)

Nati, ne hari elfelejtettem a tábliba javítani a kisBencét. Bocsika

madiani

Andesz, holnap du. ráérsz? Elmennénk Vikivel...ha Levi felkelt (ez változó de általába körül már fenn van)

madiani

Sziasztok.

Most beszéltem Judyval, egyre jobban van, PUSZIL MINDENKIT! Barbika vagy eszik, vagy sír, de kézben kell lennie, hogy jól érezze magát :lol:
Vikikének üzeni, hogy bocs, hogy hülyén jött ki a helyzet, nem tudott kimenni hozzátok. Mondtam neki, hogy senki nem várja el, hogy kifutkározzon császár után!!

nati, mit mondott BB??? Szedsz magne B-t??

Szilvi, jó kis ház, remélem ezzel már nem lesz gond, és nem jön közbe semmi!

Vikike, drukkolok neked a zebrához!

Vicuska, neked pedig megint csak azt tudnám leírni, amit már kisregény formájában leírtam: MINDENKI DRUKKOL NEKTEK!!! És ahogy már sokszor leírtam, én is átéltem mindezt, igaz, nem inszem formájában, de sokat szenvestünk a babánkért!

Tegnap este nálam eltörött a mécses: :cry: sírtam, mert a pici fiúnk megint pocifájós volt. És nem tudom, én teszek-e valami rosszat vele, vagy neki nem megy a böfi-puki.... Sajnálom szegényt nagyon!! Nem akarok neki rosszat, úgy szeretném, ha nem szenvedne!!!

Andesz, Gabi, többi anyuci! Ti mit ettetek/esztek szoptatás alatt, hogy ne legyen a gyerkőcöknek baja?? Ti nem vagytok hasfájósok?? Isztok Laktoherb teát, vagy homeós bogyót szedtek tejszaporításra??

És azért egy jó hír is, bár nem a legfontosabb: a 11 felszedett kilómból már 10 (!!!!!!!!!!!!!!!) lement!! Bár pocim még van (persze mit várjak 6 nap után), de akkor is isteni, hogy csak 1 plusz kiló van rajtam!
Bár asszem pont Chrissyt néztük pár nappal szülés után, hogy negatívba ment át a pocija, jól gondolom??

Alexa, jobbulást nektek!

Többieket puszilom

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata
Köszi Judyról a híreket. :)
Mi is reméljük, hogy jól fognak alakulni a dolgok.
Gyorsan megszabadultál a kilóktól. :)
Geri bébi pocijának mielőbbi javulás kívánok!
Vendég

Na...kész a kaja....jöhettek! :lol: :lol: :lol:
Ani,nekem jó a holnap délután,majd hívj! :D
Kata!
Nekem hál'isten nem pocakfájós Bencus!
Én iszom a laktoherb teát,2,5 liter vízből főzök,és abba 3-4 filtert teszek,ezt egész nap iszom,így a sok folyadékról is le van a gondom,mert tudom,hogy megittam!
Ebbe van kömény is,és ez elvileg jó a babónak!
De szoktam azt is csinálni,amit Chrissyy javasolt,hágy pár szem köménymagot lenyelek!
Aztán lehet kapni ezt az angol vizet nem tudom a rendes nevét!
Ezt akárhol kapsz,patikában is,vagy akár bababoltban!Olyan 2000 körüli az ára,de állítólag nagyon jó! :D
Na,remélem tudtam segíteni! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Ha jól emlékszem, Chrissyy javasolta a köménymagrágcsát a pocifájásra.......
Vendég

Ani!
Azt nem írtad,hogy hány óra körül van fenn Levike?! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz
Nem jártam messze az igazságtól. :D
Nem a Grape Water-re gondolsz?
Vendég

De igen! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Ne lennék ekkora gondolatolvasó. :lol:
Vendég

Alexa,
szegény pici Martinka... Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!!!

Kata drága,
ne keseredj el, biztos nem te teszel rosszat vele, én úgy hallottam, hogy a fiúcskák hasfájósabbak, mint a lányok... de lehet, hogy ez csak tévhit...
Azt tudom (mármint dehogy tudom, csak ezt is hallottam, még nem próbáltam :wink: ), hogy semmi puffasztó ételt és b betűset nem lehet enni, meg salátát sem, mert az is puffaszt. kukoricát és paprikát, paradicsomot sem... :shock: :oops: de hogy mi az igazság, arról fogalmam sincs. Nekem az összes barátnőm szedte a homeos bogyókat és itta a szoptatós teát, viszont volt egy akinek a kömény nem segített, sőt rosszabb lett tőle (de a babó ott kislány :wink: ). Gigi elég bukós és pocifájós, de már tényként kezelik és nem borulnak ki tőle...
Kitartás Kata, biztos nagyon fáradt is vagy, az sem tesz jót... No meg ma megint hülye front van, lehet, hogy azt sem viseli túl jól Geri baba..

Szilvi,
hát, nem irigyellek, én kiadás összeírást sose merek csinálni, mert akkor pár napig álmatlan éjszakáim vannak... egyszerűen elszőrnyedek, hogy mennyi pénzt kell fizetnünk és mennyi marad belőle... de persze tervezni kell én is pont tegnap mondatm Apának, hogy nézzük át, mert kíváncsi vagyok hogy fogunk megélni a gyásból, gyesből, :shock:

Ani,
semmi gond, gondoltam, hogy előbb-utóbb valaki csak észreveszi :P . Nem akartam direktbe megírni... már hetek óta ízlelgetjük, de Apának Bence volt az első ötlete, és nekem is tetszik, csak azt sajnálom, hogy így a szüli és névnapja is a nyári szünetre esik... nem ünnepelnek majd az oviban és az isiben, pedig szerintem az olyan jóóóóóóóóó.
A nővédelmi számát meg tudod adni? megkérdezném, hogy csákvári lévén mehetek-e oda tornázni??? Pontosan hol van a nővédelmi? Köszi
Vendég

Andesz, bocsi kimaradt 3 körül, de mindenképp fel foglak hívni holnap du. Ha neked úgy jó. Megbeszéljük a pontos címet meg hogy hány felé érünk oda. :) Sztem 4 óra felé, de mindenkép hívlak.

Kata, örülök hogy jelentkeztél, sajnálom hogy Geri pocifájós, remélem a csajok tudnak jó tanácsot adni.

Nem is írtam nektek. Amióta próbálok sokkal többet inni és eszem a buzakorpát rendesen van székletem (gyerekkoromba volt utoljára ilyen). Nagyon örülök neki, remélem a vizelettel is minden oksi. Jah és aminek mégjobban örülök hogy a ragyáim is sokkal kevesebben vannak. :) Valószínű összefüggésbe volt a két dolog.
Ildi, köszönöm hogy állandóan figyelmeztetsz!

Most lassan megyek, csinálok szendókat a suliba és mennem is kell.

Pussz mindenkinek.

madiani

Szilvi,
a méretek amiket írtál átlag, vagy te számoltad ki valahogy???

Judy,
sokat gondolok Rád, látom Barbi baba idekinn is nagy odafigyelést kíván :wink: Remélem a sebed már szépen gyógyulgat!!

Kata,
ez igen, nagyon hamar "lefogytál". Ügyes vagy!!!!!
Vendég

Nati, huha a pontos címet nem tudom, de a Várkörúton van. A számát se tudom, de itt a csajszik biztos tudnak segíteni. Sztem nyugodtan jöhetsz, senki nem kért tőlem se semmit (csak az 500 Ft-ot) A csaj (aki tartja az órát) mobilszámát meg tudom adni, ő is szívesen elmondja hogyan is van ez az egész.

madiani

Nati
Mi annak idején megegyeztünk abban, hogy vezetünk egy kis füzetet a kiadásokról. Néha mi is beájulunk, hogy mennyi pénz kimegy... Így viszont tudjuk követni az egészet.
A gyesből kijönni nem lesz túl egyszerű. Hátha addig nyerünk a lottón. :lol:
Hűha, a méretekkel elhagytam a fonalat? Pontosan melyikre is gondolsz?

Ani
Örülök a pozitív változásoknak. :) Biztos, hogy van összefüggés, a több folyadékkal jobban tudnak távozni a káros anyagok.

A védőnő nekem is javasolta a kismamitornát, azt mondta, hogy a kórház mellett is van. Jó lenne némi mocorgás nekem is. :?
Vendég

Lassan kereket oldok. 4-re az érsebésznél kell lennem. :? Kíváncsi leszek, mit szól a csülkömhöz...
További napocskás délutánt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok csajszik!

Csak egy gors bekukk, mert ma már dolgoztam, és visszaolvasni nem volt időm, most meg el kell mennem.

Egy vmi: Ani !!inni-inni-inni!

Remélem mindenki jól van! Vikikének megy a drukk a márciusi teszthez.
Kismamik pihenni sokat!
Leendő kismamiknak is!
A piciknek meg puszi! Meg az anyukájuknak!
n.k.ildi

Sziasztok!

Szilvi! Tetszik a házatok! Drukk az érsebészhez!

Ani! Örülök, hogy jobban vagy! És igyál még több folyadékot!

Kata! Egyél natúrba egész köménymagot minden szopi előtt vagy után, olyan jókat fog/tok pukizni tőle! Idd a Laktoherbet, de mellé ne szedj homeos bogyót, mert állítólag a kettő együtt apaszt. Én is csak teát iszom! Aztán van az Infacol csepp, meg az Espumisan csepp-szopi előtt adfj neki, de csak az egyiket. Vagy az édesköménytea és a kamillatea egyike is jó. Egyesével próbálj ki mindent, és úgyis látni fogod melyiktől nem fáj neki. Próbáld ki melyik jobb neki. Aztán van babamasszázs is, majd megkeresem és leírom. Valamint nagyon fontos, hogy mit eszel: sok tejterméket ne, K betűseket és hüvelyeseket egyáltalán ne egyél, mert felpuffasztja a babát. (bab, borsó, zöldbab, káposzta, karalábé, kelkápi, karfiol, paradicsom, ...hirtelen ennyi jutott eszembe!)

Nekünk kb 2-3 hetesen kezdődött, és nem volt 2 hónapos és elmúlt neki. Sajnos a fiúk hasfájósak általába!!!
Amit Andesz írt, az is jó, tea+kömény, de nyersen még jobb!

Még jövök, csak mennem kell etetni!
Vendég

EZT EGY ,ÁSIK FÓRUMBAN TALÁLTAM!!!

Hasmasszázs

Sose közvetlenül étkezés után masszírozzon. simogatása pedig mindig az óramutató járásával egyezzen. Ugyanis ebben az irányban haladnak a belek, s pontosan itt helyezkedik el a hascsikarást okozó hab.

"Óra"
Térdben hajlítsa be gyermeke lábát, s gyengéden nyomja a hasfalra.
Ezt a gyakorlatot lábcserével is végezheti, azonban mindig a jobb térddel kezdje, s így az óramutató-elv alapján fog cselekedni.

"Keréklapát"
Az Ön kezei alkotják a gőzhajókról ismert keréklapátot. Rövid, lapátolásszerű mozdulatokkal simogassa gyermeke hasacskáját a köldöktől a nemi szerve felé haladva. A kicsi lábát hajlítsa be térdben, ez fokozza a hatást. Ne feledje azonban: Csak óvatosan!
Utána ismételje meg az Óra-gyakorlatot.

"Puding"
Helyezze tenyerét gyermeke hasára. Képzelje el, hogy egy pudingra tenyerelt. Végezzen enyhe lengőmozgást mindkét oldalra, majd felfelé és lefelé. Tenyere azonban mindig maradjon teljes felületével a kicsi hasán. Ez nagyon tetszik a gyerekeknek. Ennek ellenére ne rezegtessen túl erősen.
E gyakorlat után is ismételje meg az Óra-gyakorlatot.

"Hasprés"
Térdben hajlítsa be gyermeke lábát, s gyengéden nyomja a hasfalra.
Ezt a gyakorlatot lábcserével is végezheti, azonban mindig a jobb térddel kezdje, s így az óramutató-elv alapján fog cselekedni.

"Imádlak Lelkem, Drágaságom"
Ezt a gyakorlatot egy amerikai édesanyától, Vimala Schneidertől lestem el. Könyve Németországban is megjelent.
Képzelje el, hogy szeretné a fenti szavak kezdőbetűit gyermeke hasára rajzolni.
A kicsi hasának jobb oldalára "simogasson oda" egy I betűt, a fejreállított L betű a has bal oldalára kerül, a D betű pedig megegyezik az Óra-gyakorlattal. A rajz mindezt jól szemlélteti, könnyen megtanulható.

"Haslazítás"
Gyermeke mindkét lábát hajlítsa be csípőben és térdben is, majd forgassa a lábakat óvatosan jobbra és balra.
Ez a hasizomzat tekergetését eredményezi. Ezután tartsa egyik kezével a csípőben és térdben behajlított lábakat, miközben másik kezét helyezze a térdekre, s rázogassa őket.
Ez az egyszerű rázás ellazítja a hasfalat, s javítja az emésztőszervek vérellátását.
Figyelem! Az összes gyakorlatot háromszor ismételje meg. Amennyiben a gyermek rosszkedvű vagy nyugtalan, csak gyengéden simogassa, illetve csak az Óra- gyakorlatot végezze.

Bejött az is ,ha a hordozóban volt,mert ott picire összetudta húzni magát!

Vendég

Sziasztok!

Először is gratulálok az legújabb babákhoz, sok-sok boldog percet kívánok!

Nagyon-nagyon szégyenlem magam, amiért már olyan hosszú ideje nem néztem felétek. Amikor délután/este végre hazaérek Bp-ről, sok mindenhez már nincs kedvem, csak eldőlök az ágyban és már alszom is... Ja, és napközben is mindig szunyálok (buszon Szfvár-Bp és vissza úton :lol: ) És még ez sem elég. Amióta szedek vitamint, egy kicsit jobb a helyzet, de ez végig így lesz???? Mindig ennyire álmos leszek :?:

Van néhány kérdésem:
Az egyik az, hogy voltam rákszűrésen, csak éppen elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor lesz eredménye. Kb. mikorra lehet rá számítani? És honnan fogom megtudni, értesítenek majd?

A másik pedig az, hogy tudnátok nekem bolt címeket adni, hogy hol lehet terhességi melltartót venni??? Már nagyon szükségem lenne rá, valahogy mindegyik összement az utóbbi két hétben...

Bejött a tippetek, tényleg ki tudtam könyörögni egy UH-t még a 12. hét előttre. Persze apára fogtam a dolgot, mert hát ugye ő még nem látta, és nagyon szeretné látni Babócát, stb. Szóval a 10. héten is megyünk!!!!! Képet lehet róla kérni? (CSNK-ban, Schwarczingernél)

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Enikő!
Igen,kérhetsz róla,a csnk-ba tavaly 500 ft volt!

KépKép
KépKép
andesz78

képzeljétek,olyan aranyos RL,most hívott tel-on,hogy mi újság, hogyan érzem magam? :lol:
azt mondta ha gond van, megnéz ujra UH-on,és szerinte 1-2 napon belül meg kell jönnie,és kezdhetjük újra a stimut 8) 8)
és azt is kérdezte,hogy vagyok lelkileg :D

most tökre feldobódtam!
a következő sikerülni fog,ez csak a főpróba volt :wink: :wink: :wink:
Vendég

Ja, és Kata! Gratulálok a leadott kilókhoz! Martinka kiharcolja magának a napi 6x-i étkezést, lötyög rajtam az összes S-es ruha!

BABAMASSZÁZS:

Kisbabádat naponta masszírozhatod, például fürdetés után, akár az öledben, a pelenkázóasztalon vagy az ágyban. Az a fontos, hogy a masszírozás meleg helyen történjen és a baba ne kerüljön huzatba.
A kisbaba masszírozásához jó ha használsz vmilyen fajta babaolajat.
A masszázst kezd a baba fejénél folytasd végighaladva az egész testen egészen a lábujjakig. A kisbabák apró, törékeny élőlények, a masszírozáshoz nincs szükség erőteljes mozdulatokra, annál inkább biztonságos, simogató és dédelgető érintésekre. Legalább hatszor ismételj meg minden egyes mozdulatot.
Maga a masszázsprogram 10-15 perces.

1.) Kezdd azzal, hogy végigsimítod kisbabád fejét a feje búbjától a pofiján keresztül egészen le az áll alsó részéig.

2.) Ujjaidat két oldalról helyezd hátul a nyakgödörhöz és apró körkörös mozdulatokkal masszírozd végig a koponyalapot kifelé a fülekig. Ujjaiddal két oldalról érintsd a nyakat és gyengéden, apró körkörös mozdulatokkal masszírozd. Mutató-és középső ujjadat csúsztasd a fülkagyló mögé, hüvelykujjadat pedig helyezd a fülkagylóra. A fület gyengéden, apró körkörös mozdulatokkal masszírozd.

3.) Csúsztasd be kezeidet a baba háta alá úgy, hogy az ujjaid a lapockák közé kerüljenek. Apró körkörös mozdulatokkal masszírozd meg a lapockák között elhelyezkedő izmokat. (A lapockacsontot és a gerincoszlopot ne masszírozd, csak a köztük húzódó izmokat)

4.) A hónaljtól kezdve simogató mozdulatokkal masszírozd a mellkast lefelé a jobb-és baloldalon, vissza, felfelé pedig a bordákon és a szegycsonton haladj, majd anélkül, hogy felemelnéd a kezedet, ismét indulj lefelé. A hónaljnál kis körformát alkotva masszírozd a babát. Ez a mozdulatsor két kört alkot a mellkason a tüdők körül.

5.) Fektesd a gyermek kezét és csuklóját kezedbe és gyengéden rázogasd meg. Szabad kezeddel simítsd végig gyermekedet a lapockájától a vállain át a felkarjáig. Masszírozd meg a baba felkarját úgy, hogy mindkét kezedet végighúzod a válltól a könyökhajlatig eső részen. Az alkart is hasonlóképpen masszírozzuk, a könyökhajlattól indulva a csuklóig. A masszázsmozdulatoknak határozottnak és simogatóknak kell lenniük. A baba tenyerét a hüvelykujjad apró körkörös mozdulataival masszírozd majd hagyd, hogy a baba ujjai szép sorjában végigcsússzanjanak hüvelykujjaid és mutatóujjad között. A másik kart is hasonló módon masszírozd.

6.) Kezeiddel simítsd végig a babát a nyakától lefelé haladva a köldökéig majd tovább a köldökétől le az ágyékáig. Ezek után pedig simítsd végig a babát a nyakától egészen le a lábujjáig. Ezt a műveletet végezd el mindkét kezeddel.

7.) Bal kezeddel masszírozva formálj egy teljes kört a baba hasa körül, miközben a köldöktől jobbra jobb kezeddel egy félkört írsz le. Mindkét kezedet csúsztasd a baba combjai alá és ringasd gyengéden. Ezalatt ujjaiddal masszírozd gyengéden a baba derekát a keresztcsontnál.

8.) A lábakat hasonló módon kell masszírozni, mint a karokat: két kezünkkel végigsimítjuk a comb felső részét le a térdig, majd a térdtől a bokáig. A térdkalácsot ne masszírozzuk! Majd simítsd végig a babát mindkét kezeddel a popsitól egészen le a bokáig terjedő részen. Ugyanígy masszírozd meg a másik lábat is.

9.) Gyengéden forgasd meg a baba lábfejét. Hüvelykujjaddal nyomkodd meg a baba talpát sarkától a lábujjakig és vissza. Az egész talpfelületet apró körkörös mozdulatokkal masszírozd. Fontos, hogy a sarkat is megmasszírozzuk. Forgass meg gyengéden minden lábujjat. A lábfej felső részét a lábujjaktól a bokáig haladva nyomkodd végig.

10.) Fordítsd hasra a babát. Kezeiddel simítsd végig a baba egész testét, a nyakától a popsijáig és tovább a bokájáig. Mutatóujjaddal kifelé irányuló spirálformában masszírozd a baba gerincoszlopának mindkét oldalát. Majd ujjaiddal legyező alakot formálva masszírozd tovább a babát nyaktól lefelé a lapockán át a vállakig. Ezek után fentről indulva húzd végig kezeidet a gyermek hátán. (Magát a gerincoszlopot nem szabad masszírozni!!!) A masszázst a baba felöltöztetésével fejezd be, majd ringasd egy kicsit az öledben és élvezzétek együtt ezt a pillanatot.
Vendég

Kata!
ennyit " fogytál"?nem semmi :shock:
remélem nem fog sokáig fájni Geri baba hasa 8)

Judyék is remélem hamarosan jöhetnek haza :P

Krixta+Réka baba is biztos jól vannak :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

Kata
!Sajnálom ,hogy hasfájós Geri baba!Az Infacol és az Espumisan hatóanyaga ugyanaz,csak más gyártja,ezért hívják máshogy.A kömény van akinél bejön,van akinél meg még rosszabb lesz a helyzet, ez is sztem babafüggő.Ki kell próbálni,aztán meglátjátok!Igazából én azt mondom,hogy át kell vészelni ezt a hasfájós időszakot,még gyenge a bélrendszerük,2-3 hós korukra már fejlettebb lesz.Tudom nem vigasztal ez most.Mi is végigcsináltuk,sokszor sírtam vele együtt.
TejserkentésreLactoherbet ittam és Urtica Urens 5 CH-s homeos bogyót szedtem,nekem bevált.
A hasát mi is sokat simiztük,és amikor nagyon fájt a hasa,meleg vízben megfürdettük,mert az görcsoldó.
Remélem hatásos lesz valami,a lányok is sok jó dolgot írtak!
:wink: :D

Vicuska
!Nagyon jó híreket hoztál,látod,mondtuk mi,hogy nem szabad feladni!! :wink: Tök rendes RL,hogy felhívott!!! :D

Andesz
!Van még fánk?Nyam-nyam! :lol:

Ani
!IGYÁL!! :D
A veséd nem fáj mostanában?UH-on azt nem nézik meg vmikor?

T.Andi!Örülök,hogy jelentkeztél!!Jó,hogy így tudsz még jönni-menni,tenni -venni!Várunk!!

Szilvi!Na,látom mostmár talán sínen lesznek a dolgok,és meglesz a házikó!Majd mesélj,hogy mit mondott ma a tulaj! :D

Rólunk
:Köszönjük,talán egy kicsit jobb volt ma a helyzet,"csak"délután lázasodott be Martinka,addig hőemelkedése volt.Remélem holnap még ennél is jobb napunk lesz,és megússzuk az antibiotikumot! :?
Ma itt volt a védőnő,mondta,hogy az is lehet,hogy 3 napos láza van a kisgyereknek,az meg gyógyszerek nélkül gyógyul.Úgy legyen!
Vendég

Halihó Mindenkinek,

végre van itthon internet!!! Jól vagyunk, már öt hetesek holnap és minden okés és csodálatos!!!!!

Gyorsan elküldöm a képek linkjét...

http://picasaweb.google.com/bene.fulop/KataSzLetSeKRhZiKPek

http://picasaweb.google.com/bene.fulop/KataOtthon12HT

Húúúúúúúúúúú nem is tudom elkezdjek visszaolvasni?

Mindenkinek pussszzz!
fzsuzso80

szia Kata,
örülök, hogy jól vagytok és úr Isten már 5 hetesek... ez igen. A képeket sajnos nem tudtam megnézni, a céges szerver nem engedi...

Alexa,
nektek is nagyon örülök, hogy jobban van Martinka. Ez a három napos láz valami elnevezés? VAgy addig nem kell kezelni??????

Kata,
remélem már jobban vagytok és kicsit megkönnyebbültél!!! BB üdvözöl!!!!!! :wink:

Vicuska,
ez szuper hír!!!!! Látom "emberedre" találtál!!!!! Még jó, hogy felhívott, mert szerintem ha még mindig D-hez járnál már rég feladtad volna. Legalább RL tud beléd erőt tölteni!!!! Fel a fejjel, Bessyvel együtt lesztek babásak márciusban!!!!

Andesz,
te egy kis házitündér lehetsz!!!! A fánkot én is meg bírnám most enni :oops: :shock:

Kriszti, Alexa,
olyan jó volt olvasni amiket írtatok, mindjárt ki is mentem, hátha majd nekünk is kell!!!!!

Engem teljesen felvillanyozott a tegnapi orvosi látogatás. Bea megnézte a szívhangot, s a vizsgálót jól megrúgta KisBence, majd az uh készüléket is rugdosta, és olyan jó volt érezni!!!!!! A kis huncut :wink: . Szokásához híven belefordult a méhlepénybe, az arcát ezért megint nem láttuk. Méhszáj zárva, kaptam magnézium gyógyszertári bogyókat, heti két feljárás pestre, többi munka itthonról, kímélő életmód (de nem fekvés :wink: ) és akkor minden rendben lesz :P :P :P Nagyon megkönnyebbültem :wink: :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Köszi mindenkinek a figyelmeztetést!

Vicuska! Nagyon örülök! Igazán jó orvost választottál, de tényleg. Nagyon sokat számít ez a figyelmesség.

Chrissy, hú de jók ezek az infók! Mentsem ki? Vagy majd elküldöd megint ha szükség lesz rá? :P Na jó, persze hogy kimentem :) Csak ugrattalak. Te meg egyél sokat hogy nehogy leelőzzőn Martin baba. Jaj, én meg már azon aggódom hogy fognak lemenni majd a kilók, remélem sikerül nekem is. Kicsit már aggódom, 8 kg-nál tartok. Na majd meglátjuk.

Alexa, köszi, vesém december 23.-a óta békénhagy (kop-kop-kop). Nem nézték azóta UH-al, de már én is gondoltam rá hogy lehet meg kéne nézetni. Bár valószínű hogy ha nincs semmi panaszom, most a babó miatt a lehető legkevesebbet nyaggatnak. Legalábbis úgy vettem ki a doki szavaiból. Na majd azért rákérdezek, bár nem nagyon aggaszt a dolog.
Drukkolok az antibiotikum nélküli naphoz, mielöbi gyógyulást.

Zsuzsó, Gratulálok, gyönyörű a kislányotok. Köszi a képeket. Berakhatom valamelyiket a tábliba? Ha tudsz azért olvasgass vissza, mert nagyon sok minden történ. :)

Enikő, a rákszűrés nekem 2-3 hét alllat szokott megjönni. Nem hiszem hogy értesítenek. Magán rendelésen voltál? Talán ott felhívnak ha gáz van. Én fel szoktam hívni a dokerrom rendelőjét és az aszisztens mondja az erdeményt. Ha bibi van, visszahívnak (gondolom) Az alvás meg bizony ilyen, pihenj amikor csak tudsz. El fog múlni, nyugi. Melltartóba nem tudok segíteni, nekem még nem kellet nagyobbat vennem. (de picicicis vagyok) :P :lol: :D

Szilvi, hol van a korház mellet torna? Érdekelne. Nekem a heti egy kevés a nővédelmibe.

madiani

Ezt nem hiszem el. Minden reggelt így kell kezdjek? :evil:

Nati, jaj de örülök a jó híreknek. Jössz tornára? :) Nagyon jó érzés hogy már bizony jelét adja a kisBence baba. Én is élvezem minden percét Roni mozgásásnak, nem is tudom mi lesz ha kibújik. Tessék magad kímélni, most van rá időd, ha megszületik úgyis olyan leszel mint a mosott sz.r. (már bocsika) Én is fontolgatom hogy elmegyek 1 hét szabira valamikor, csak hogy semmit tegyek. Bár azért a mi munkánk nem összehasonlítható (az enyém nagyon lájtos).

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?