Alexa,
szegény pici Martinka... Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!!!
Kata drága,
ne keseredj el, biztos nem te teszel rosszat vele, én úgy hallottam, hogy a fiúcskák hasfájósabbak, mint a lányok... de lehet, hogy ez csak tévhit...
Azt tudom (mármint dehogy tudom, csak ezt is hallottam, még nem próbáltam
), hogy semmi puffasztó ételt és b betűset nem lehet enni, meg salátát sem, mert az is puffaszt. kukoricát és paprikát, paradicsomot sem...
de hogy mi az igazság, arról fogalmam sincs. Nekem az összes barátnőm szedte a homeos bogyókat és itta a szoptatós teát, viszont volt egy akinek a kömény nem segített, sőt rosszabb lett tőle (de a babó ott kislány
). Gigi elég bukós és pocifájós, de már tényként kezelik és nem borulnak ki tőle...
Kitartás Kata, biztos nagyon fáradt is vagy, az sem tesz jót... No meg ma megint hülye front van, lehet, hogy azt sem viseli túl jól Geri baba..
Szilvi,
hát, nem irigyellek, én kiadás összeírást sose merek csinálni, mert akkor pár napig álmatlan éjszakáim vannak... egyszerűen elszőrnyedek, hogy mennyi pénzt kell fizetnünk és mennyi marad belőle... de persze tervezni kell én is pont tegnap mondatm Apának, hogy nézzük át, mert kíváncsi vagyok hogy fogunk megélni a gyásból, gyesből,
Ani,
semmi gond, gondoltam, hogy előbb-utóbb valaki csak észreveszi
. Nem akartam direktbe megírni... már hetek óta ízlelgetjük, de Apának Bence volt az első ötlete, és nekem is tetszik, csak azt sajnálom, hogy így a szüli és névnapja is a nyári szünetre esik... nem ünnepelnek majd az oviban és az isiben, pedig szerintem az olyan jóóóóóóóóó.
A nővédelmi számát meg tudod adni? megkérdezném, hogy csákvári lévén mehetek-e oda tornázni??? Pontosan hol van a nővédelmi? Köszi