Sziasztok!
Dimet, Gabika!
Nekem nincs "terhesség utolsó hónapjára jellemző" hangulatom. Tökre élvezek minden napot. Ha nem lenne ez a fránya meghülés, akkor egy kis barokkos túlzással azt is mondhatnám, hogy friss vagyok, fitt és üde
, ugrifüles, mint egy nyúl!
Na de ez azért nem így van!
Én nem szeretek túlozni.
De talán kikúrálom magam ebből a trágya állapotból.
Remélem az orrom az orrcseppektől és a rengeteg fújástól nem esik le!
Kell nekem kórházba mászkálni mindenféle vizsgálatokra és felkészítőkre!
Ott kaptam el!
Bettica!
10 óra alvás??? Én amióta babás vagyok nagyon ritkán sikerült 10 órát egyben aludni! A pisiliés mindig közbejátszik. Ha front van, akkor azt jobb nem is leírni.
azt mondják, szokni kell a kevesebb alvást! A gyerek megszületése után pedig legjobb ha az ember lánya leszokik róla!
No, erre kíváncsi leszek!
Após pajtit ki kell paterolni! Tervezgessetek csak! De akkor én most nem értem. Ti együtt laktok aposóddal és amikor otthon leszel a babával, akkor gyakorlatilag após pajtás is egész nap veletek lesz???
Huha!
A fal színét eldönteni valóban nagy problémó!
Kincsecske!
Van útiköltség térítés. Legalábbis volt. De az utóbbi időben én már nem tudom, hogy hogyan müködik, mert annyi minden változott!!
Már nem vagyok képben.
Gina!
Gratulálok a nevekhez!
Huhh, mi a lány névvel mennyire hadilábon álltunk. Nem is jó belegondolni! De végül nem lett rá szükség. Bár azt mondták szüléselőkészítőn, hogha valakit csasziznak akkor mindenképpen kérnek kisfiú és kisléány nevet is, mert azt le kell dokumentálják.
Hát én bízom benne, hogy természetesen szülünk és abban is, hogy a pucája továbbra is megvan. Mert eddig az összes UHn azt mutogatta nagy peckesen és nem a pofikáját.
Csillagfény!
Te mikor is mész első UHra?
Nagyon kíváncsi vagyok!!!
Szülinapi fotókat nem teszel fel??? Azért szeretnék látni egy tortás mancsot, vagy pofikát!
Monee!
Gratula a babóhoz!
B.sszus, hogy telik az idő!
Össze kell állítsam megint a kismama listát. Csak megvárom Csillagfény párját. És Lecsot hogy megszüljön. Mert akkor én leszek az első a listán!
Alice drága!
Hogy van Félix legény???
Csíszolódtok???
Lecso!
Akkor beértek! Ha csak 3-5 perc a kórház, nincs gond!
Jujj, annyira izgi! Hogy már annyira közel vagy kistesóhoz!
Gabika!
Hasmenés, magas láz, hányás!
Nem kapott oltást Miron kislegény?
Csakegy drága!
Mondom én. Az ÁNTSz bejelenti, hogy elmúlt az influenza és egyre többen most szedünk össze valami kinyiffant/haldokló, de még az életébe böcsülettel kapaszkodó ambiciózus vírust!
Oszt' kínoz bennünket!
Én mondanám, hogy mennék erre a talira, de nem tók!
Norka!
Gyógypuszi a beteg válladra!
Kriszta, Espero, Verona, Vöcsök, Kandika!
Merre lehetnek???
Jók legyetek.
37.