Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk is hétvégi nagyüzem volt, minden nap voltak vendégek, meg ma délelőtt Pakson voltunk bevásárolni meg a Duna-parton sétáltunk. Többször benéztem azért, de mindig Cseriani tegnap délelőtti hsz-e volt csak... :lol: Nagyon szép idő van, gondolom, örültök neki és csavarogtok ezerrel...
Gratula a 8 hós Zsombornak!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!!!!

Gondolom jól telt mindenkinek ez a szép napsütéses hétvége!!!! Remélem hamarosan már itt a tavasz!!!!

szorítsatok szerdán mert akkor kell visszamenjek a dokihoz, ugyan múlt héten is ott voltam, de nem volt ott a dokim és az asszisztensből csak annyit sikerült kihúznom, hogy elég jó lett a szövettanom, talán már csak egy kis sugár is elég utókezelésnek, kemot már nem biztos, hogy kapok. Szerdán kiderül.....

Kép
timesz

timesz Szorítunk.
Nem 8 hót ünnepeltünk, csak a szomszédok jöttek át egy pörköltre.
Vendég

Tegnap séta közben csináltam 1-2 képet Olivérről, teszek fel belőle: Kép Mosolygósan Kép Farmerosan

Kép
timesz

Timesz,én is szorítok!!!
Mi is kihasználtuk a jó időt,Csilla mindíg aludt ha kimentünk :lol: Szombaton csajos napot tartottunk és Pécsen voltunk plázázni Noémit alig bírtam kirángatni 1 óra után is a játékboltból :lol: Nálunk is vendégek voltak a hétvégén, vasárnap pedig összejött a család nagyszülőstül eggyütt és főztünk egy fincsi ebédet.

Kép
Kép
josi

Timesz én is nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen.

Egy kérdésem volna. Azt tudom, hogy ha Béres cseppet adok a lányaimnak akkor tejet csak egy órával később lehet inni. De mi van az anyatejjel? Azzal is be kell tartani? Rékának most akarom kezdeni és ezt nem tudom.
Vendég

Timesz, szorítunk szerdán! Olivérről ismered a véleményem... :wink: Drága kismanó.
Rékababa, fogalmam sincs... Majd a többiek!
Vendég

rékababa ha még szopizik miért akarsz bérest adni?
Vendég

Étvágy növelés szempontjából a doktornénink javasolta. Mikorra pedig fogjuk kezdeni a bölcsit mindenképp szeretném elkezdeni.
Vendég

rékababa Kristóf is szedte elég sokáig,akkor már nem szopizott,de étvágyat nem hozott neki sajnos. :evil:
Most,ha elfogy a vitaminja,akkor megint elkezdjük.Mi úgy szedjük,hogy ősztől tavaszig vitamin,minden másnap negyed ötszázas c vitamin,és tavasztól őszig meg bérescsepp szintén c vitaminnal.
Vendég

ja,még mielött bárki kiakadna,Kristóf a sűrű orrvérzése miatt kap ennyi c vitamint,nem akarom én vitaminnal teletömni...
A c vitamin meg ugye erősíti az érfalakat... :shock:
Vendég

Rékabab mi is bölcsisek leszünk ősztől. :cry:
Mivel nagyon vékony vagyok azt hitte a házi orvosom, hogy nincs étvágyam, ezért nekem a Supradint írta fel. Nagyobb étvágyat nem hozott (amúgy sokat eszek, de ez nem látszik), de viszont mindig álmos voltam tőle.
Vendég

Leskelődök ám felétek, de sok a dolgom. Csak számolok,számolok,számolok..... brrr..... És még hol a vége??? :evil:

Timesz! Olivérnek már most csábos a mosolya, mi lesz 20 év múlva? :wink: :lol: :lol:

Rékababa! Elvileg az anyatej is tej. De sajna fogalmam nincs.

Emma! Akkor szerdán jössz ugye? Ott a dokinál talizunk? Csak megismerjük egymást :P Ha végzünk csinálunk egy kis kalóriatámadást? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Devcsa Szekszárdon fog járni bölcsibe pici fiad? Neked azért jóval nehezebb lesz elengedned mint neki téged. Tudom Evelinről ezeket a dolgokat. Igaz őt 2 évesen vittem bölcsibe, de imádta. Csak hát a betegségeket nem lehet elkerülni, sajnos.
Vendég

Kristófom hétfőn kezdi az ovit :?
Ma megyünk a doktornénihez igazolást kérni,hogy minden ok vele...
Én meg mára tiszta t...kony lettem :twisted:
Remélem nem kapja el jövő hétre :evil:
Vendég

rékababa, nyugodtan szoptathatsz utána. Csak azt nem ajánlják, hogy tejbe csepegtetve igyuk, mert kiveri a tejfehérjéket, és rossz ízt ad a tejnek (megbuggyan tőle :) ha a hasában buggyan meg, az nem baj: a gyomorsavtól is megbuggyan :D).
Én Bérest egyébként ősztől-tavaszig szedtem régebben, és soha nem voltam beteg, amíg szedtem, egyébként meg minden vackot elkapok. De a terhesség előtt két évvel ráálltam az állandó szedésre, mert nyár közepén kaptam egy torokgyulladást magas lázzal, és utána már nyáron is állandóan beteg voltam... :(

Kép

Kép
enahma

Ja, még nem is dicsekedtem: Ármin a tegnapi mérésen 5420 gramm lett! :)

Teszek két képet is fel:

Kép Morcosan

Kép Vidáman

Kép

Kép
enahma

Hali!
Dadomi, írtam emilt... :?
Enahma, de aranyos kis manó! Látom, művészetkedvelő lesz... :wink:
Cseriani, jobbulást, majd mesélj, hogy jön be Kristófnak az ovi!
Vendég

Na, visszajöttem... Ármin Benjámin és a kifli... :lol:
Kép
Vendég

Emma,de nagyon szép kisfiú...annyira nagyon tetszik a mosolya :D
Nagyon kis csibészes :wink: Meg a kis husos kezei,megzabálom :lol:
Vendég

Emma! Küldtem email-t.
Cseriani! Gyógyulj meg gyorsan!

Annyira édesek ezek az Árminok :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Helló lányok!

Mindkét Ármin tündéri, igazi kis liliomtipró lesz belőlük!!!! :lol:

Kép
timesz

Hát saját érdekükben remélem liliomtipró nem lesz belőlük! A liliomtiprás 14 év alatti lányokkal való nemi közösülés, és mint olyan börtönnel büntetendő! :twisted:
Vendég

hí,én lemaradtam egy körrel...enahma Árminját nem láttam... :oops:
Ki van a képen enahma?Kire dugja ki pici nyelvét Árminod?? :lol:
Látom régókákkal el vagytok látva :wink:
Nagyon kis csibészes szemei vannak,biztos jó szúrósan tud nézni vele :D
Vendég

timi írtam privit :wink:
Vendég

Áfi! Akkor javítanék, nem liliom- hanem szívtiprók lesznek a fiúk, bocsi, dehát csak vicceltem, ott is van, hogy :lol:

Kép
timesz

Jóvanna, csak kukacoskodtam... :oops: :)
Vendég

[quote="rékababa"]D írta:rékababaevcsa Szekszárdon fog járni bölcsibe pici fiad? Neked azért jóval nehezebb lesz elengedned mint neki téged. Tudom Evelinről ezeket a dolgokat. Igaz őt 2 évesen vittem bölcsibe, de imádta. Csak hát a betegségeket nem lehet elkerülni, sajnos.

Igen Szekszárdi bölcsisek leszünk. Nagyon nem akaródzik nekem se ez a leválás, de nem tudok mást csinálni. Meg hát szeptember még messze van, nem is gondolok rá.
Vendég

Akkor gondolom már rég be van iratva. Az egyik szekszárdi ismerősömnek 2,5 éves a kisfia. Mikor megszületett már akkor be akarta iratni, hogy mire betölti a kettőt legyen helye, de már nem fért be egyik bölcsibe sem, csak a magánba. Ő azt mondta, hogy az havi 20 ezer.

Ármin fiúk igazi nőcsábászok lesznek. Nagyon édes mindegyik.

Tegnap megkapta Réka a 15 hó-s szurit, volt elég nagy ordítás. Már akkor kezdte mikor még csak megvizsgálta a doktornéni. A védőnő meg is mérte és 3 hét alatt hízott 29 dkg-t és nőt 0,5 cm-t.
Vendég

Hát az az igazság, hogy mi most irattuk be és eddig azt mondták, hogy lesz hely. Hallottam én is, hogy már évekkel előtte be kell iratni, ha azt akarod, hogy legyen hely. De én ezt nem így terveztem. Legvégső esetbe marad a protekció. Ha az se akkor nem tudom. :(
Vendég

Remélem sikerül és minden rendben lesz. Én is most voltam hónap elején iratni. Csodálkoztam is, hogy örült a vezető, hogy vinni fogom szeptembertől. Evelinnél is akkor akartam kezdeni, de akkor lebeszélt, mert sok volt a kezdő bölcsis és így őnála januárban kezdtük. Szabiaim alatt lett beszoktatva. Bár nagyon nem is kellett volna, minden simán ment. Egyedül az altatástól tartottam, de az is ment. Rékánál viszont még le kell szoknia a cicin való elalvásról. Ez szerintem kicsit nehéz lesz, de bízom benne, hogy sikerül.
Vendég

Hát én is nagyon remélem. Látom mindenki élvezi a szépidőt. Mi is voltunk már egy nagyot sétálni. Annyira kellemes az idő. :D
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem Pécsről, jó lett a szövettanom, egy icipici daganat volt a méhnyakamon belül a mirigyekből indult, a méhtesbe nem találtak semmit (akkor azt miért kellett kivenni???) és nem is szóródott szét, tehát nem terjedt át máshová. Még 3 sugarat kell kapjak utókezelésként, csak attól parázok, hogy ez nem olyan külső, mint amit eddig kaptam, hanem belső sugár, tehát behelyeznek a hüvelyembe egy kapszulát és azt sugarazzák 5 percig, ez egy kicsit kellemetlen - a fel-és levétele, de majd csak túlélem valahogy. Aztán már csak a kontrollokra kell járjak , és ha 5 évig nincs semmi gyógyultnak mondhatom magam, ugyanis addig még vissza is jöhet máshová a daganat. Kemot már hála nem kapok.

Kép
timesz

Timi nagyon örülök!!!!
Látod,látod!!!!Hidd el,minden rendben lesz mostmár!!!!!
Vendég

Timesz,örülök hogy most már kezd rendződni a helyzet! Nemsokára tényleg VÉGE! Oli nagyon édes,huncut a mosolya :)
Mi is kihasználjuk a jó időt,délelőtt Csillával voltam a Dunaparton,délután meg Noémivel játszóterezünk. De ahogy olvasom nemsokáig fog ez tartani :cry:

Kép
Kép
josi

Keressük az Év Bábáját
Nemzetközi Bábanap Magyarországon - 2008. május 5. Millenáris Park

A nemzetközi bábanapokhoz kapcsolódva Szövetségünk a Margitszigeten Bábanapot szervez, amelyre ezúton is szeretettel meghívunk minden kismamát, bábát, szülésznőt, és érdeklődőt.

Célunk a bábák ismertségének és elismertségének növelése, és a kismamákkal való közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőség kiépítése. A szülés-születés téma holisztikus megközelítésének szellemében, minden kapcsolódó és peremterület ill. szakma képviselőit várjuk a téma - családok, érdeklődők és kismamák felé történő - komplex bemutatásának céljából. Bábás, szoptatási tanácsadós, védőnői, doula, kismama, homeopátiás, aromaterápiás, őssejt kutató… sátrak állítását tervezzük. Az Országos Bábaszövetség a szakmánk társadalmi értékét hangsúlyozandó Bábadíjat alapít, amelyet első ízben ezen a napon ad majd át annak a bábának, akit a kismamák és a kollégák ajánlása alapján a Bábaszövetség elnöksége kiválaszt.

A Bábadíjhoz történő ajánlásokat címeinkre: (Rákóczi Ágnes: endomed@t-online.hu 1038 Bp, Ráby Mátyás utca 28/b.) vagy az Országos Bábaszövetség honlapján, a www.babaszovetseg.hu címre kérjük.

Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Szülésznő neve:

Kórház neve:

Kismama és babája neve:

Indoklás röviden:

A beérkezett adatokat bizalmasan kezeljük és semmilyen célra nem használjuk fel.
nováky_rita

Sziasztok,szép napot mindenkinek.
Új Prince Oliver,Cactus Clone,Disney gyermekruhákat árulok.Nézz be,hátha valami megtetszik.
Köszönöm.

http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=5905028
Vendég

nem gondoljátok,hogy kellene készíteni egy Hirdetünk topikot??? :lol:
Vendég

Szerintem pedig egy épeszű moderátorra lenne szükség. Ahogy olvasom a topic-okat elég nagy a fejetlenség. De hát én is tele off-oltam már ezt a topicot, no comment.
Vendég

Tényleg sok a reklám, nem ez lenne a megfelelő fórum.
Megint régen jártam erre, hihetetlen, hogy holnap már 2 hónaposak leszünk. Zsófi már több mint 5 kilós, 3290-nel jöttünk haza. Az utóbbi 3 hétben már nem hízott olyan sokat, csak 60 dkg-ot. Izgulok is miatta, hogy csak 5x eszik naponta, de mit csináljak, ha többször nem kéri. Nem szuszakolhatom a szájába. Azért meg nem fogom éjjel meg délután felkelteni, hogy egyen. Ti mit mondtok erre?Hízik, pisil, kakil, satöbbi, de másoktól meg azt hallom, 10x is eszik egy nap a babájuk.
A másik meg, ami miatt izgulok, a köldöke. Olyan, mintha sérves lenne. Kiugrik nyugalmi állapotban is. Jövő héten oltás, megmutatom a dokinéninek is, de megkérdezem, ha az, mit lehet kezdeni vele. Van tapasztalat?Köszi...
Jaj, itt emlegettétek a magánbölcsit, ha jól emlékszem. Hol van ez Szekszárdon, mennyibe kerül? Lehet, hogy szeptembertől beadnám Tomimat...Előre is köszi!

Kép
Kép
banoed

hali banoed :lol:
Van egy ragtapaszos módszer,úgy hallottam,a köldökre,de majd a dokinénid bővebben.
A bölcsiről annyit,hogy barinőm januárban ment beiratni a gyerkőcét bölcsibe,akarta vinni tavasszal,de az idei évben már nem fogadták se magánba,se sehova. De próba szerencse. :?
Vendég

Timesz nagyon örülök hogy jó hireket kaptál. Most már minden rendben lesz.

Banoed én írtam a magán bölcsit. Azt nem tudom pontosan, hogy merre van, de 20 ezer forint havonta. Hely nem tudom, hogy van-e még. Én azért is mentem itthon most iratni Rékát, hogy biztos helye legyen. Szerencsére nálunk még nincs olyan tumultus. Zsófi babád pedig szépen hízik. Ha nem lenne neki elég azt jelezné.

Többiek merre. Áfi, Emma, Josi? Moni Szekszárdon megvolt a berendezkedés? Dadomi számok hogy vannak?
Vendég

Rékababa! Kérsz egy-két excell táblát? :lol: Lassan ott tartok, hogy ha meglátok egy számot, már a rosszullét kerülget :? Szeretnék már nagyon túl lenni rajta.

Magánbölcsi van több is Szekszárdon. Van egy a Táncsics utca alatti utcában, Csonka utca azt hiszem, de nem bizti. Van valahol az a Micimackós bölcsi, de azt nem tudom, hogy hol. Meg van a Mérey-ben a magánovi, annak van minicsoportja, úgy tudom, hogy két éves kortól lehet odavinni a gyerkőcöket. Aztán lehet, hogy van még, nem tudom.
Remélem nekünk nem lesz szükségünk bölcsire, párom azt mondta, hogy nem megy Dominik bölcsibe. Főleg így, hogy asztmás, meg tejérzékeny, így végképp nem. Majd valahogy megleszünk, összehúzzuk még szorosabbra a nadrágszíjat. :? Meg megbeszéltük, hogy ha esetleg én találnék időközben egy irtózatosan jól fizető állást, ahol többet kapnék, mint a párom, akkor ő is eljöhet gyes-re :D Majd meglátjuk, mi lesz.

dadomi

Timi megkaptam,15 jó lesz? Vagy inkább 20? :wink:
Vendég

Én is itt vagyoook!
Csak olyan szép idő volt, hogy többnyire lejártam a lábam...
Timesz, nagyon-nagyon örülök a jó hírnek veled kapcsolatban! Mostmár minden oké lesz, kiirtották belőled mindenféle daganat mindenféle csíráját, és kész! Még az a pár izé, ami piskóta lesz biztosan ahhoz képest, amin eddig túlestél, és elfelejtheted az egészet!
Banoed, szépen fejlődik a manód, ne aggódj. :D Sérvre nemtok mit mondani... Remélem, nem az.
Nekünk itt nincs bölcsigondunk, mer nincs bölcsi... :evil: Viszont hálistennek vannak nagymamák, akik Árminnál jöhetnek majd szóba, hogy vissza tudjak menni dolgozni. Márha nem jön közbe majd egy újabb tesó. :roll:
Vendég

Emma, gyanús vagy te nekem,mert mostanába egyre többször emlegeted az újabb tesót :lol:
Mi sem tervezzük a bölcsit,de ha találnék egy jó munkát,akkor lehet hogy beíratnám......majd idővel. Noémi nagyon szerette,jobban mint az ovit. Az utcánkba(ami 10 háztömbből áll) 4 Csillával egykorú kislány van :) van egy szupi játszótér is úgyhogy jól elleszünk. Jó volt hogy kaptunk egy kis ízelítőt a tavaszból!
Banoed, gratula a kis sózsákhoz :lol:

Kép
Kép
josi

Mert jövőre tervezzük, Josi! :lol:
Barátnőm úgy tudta megoldani a kislánya bölcsibe iratását, hogy vissza tudjon menni dolgozni, hogy bejelentették az egyik ismerősükhöz Paksra, mintha ott lakna... :roll:
Vendég

Cseriani, köszi, de szerintem 5 db is elég lesz. Miért ha többet küldök többet kapok, nem csak 1-et? Vagy a virágon kívül lehet mást is kapni?

Kép
timesz

banoed
Nekünk is volt köldöksérvünk. Azt mondta a védőnéni, ha egy éves korig nem múlik el, akkkor utánna kell nézni, de addig nem érdekes. Már nekünk sincsen.
Vendég

Timi gratula a ma fél éves Olivérhez :lol:
Nem csak a virág van,időnként küldenek majd levelet,hogy mi van még,és akkor lehet megrendelni...
Mindegy,mostmár beborítékoltam 20-at(jó lesz késöbbre :lol: )
Ha ma eljutok a postára fel is adom...
Jó a levegőn lennem,csak olyan az orrom,mintha orrba gyűrtek volna,és utálom,hogy mindenki bámul,hogy mi a bajom...pedig csak taknyos vagyok!!! :evil:

Emma,nagyon becsüllek,de most komolyan.(máskor is komolyan,de most nagyon-nagyon :) .. Én is szerettem volna 3 gyerkőcöt,de Eliza születése elég hogyismondjam...eléggé nem jó emlék-mostmég legalábbis...lehet majd idővel... :?
Bár néha teljesen úgy érzem magam,mintha már jönne a tesó. :shock:

De jövő héten elmegyek Kundoktorbácsihoz...aztán majd megnyugszom.(vagy nem :oops: )

Tényleg,ti voltatok közös doki-találkán?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?