Új privát üzeneted érkezett!

Tekiroll, nekem terhességi diabon volt, mindkettő lányom inzulinnal hordtam ki, van is itthon cukormérőm, és már mindkettő lányomat „bemértem” nem egyszer, és szerencsére jó a cukruk!
Hát a buli…olyan egy évben egyszer ha elmegyünk, ennyi….
arivirág

Arivirág! Akkor viszont szerencsére ez nem áll fönt! :)

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Jo mi?
Kép
Vendég

Sziasztok!

Néztem az időjárás jelentést és mára mondtam még jó időt.

Lenne valamelyikőtöknek kedve, ideje, találkozni a tavas játszón?

Délután 4-kor, mert Robika 3-ig alszik.

Jo lenne!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Nekem a 4 már késő ,mert 5 körül mostanában mindig alszunk egy kicsit.Sajnálom,mert jó lett volna.Máskor ha megbeszéljük akkor leteszem később(most is alszik) és akkor du nem altatom.És ha elöbb benéztem volna ide akkor nem tettem volna még le :cry: Elküldöm privibe a számom ha máskor van ilyen akkor oda is írhatnál,mert én szivesen lesétálok ilyen jó időbe ha ráérek :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Még egy kép:

Kép
Vendég

Szia Gabibi!

Szomoru vagyok. Én is elküldtem.

Szia
Vendég

Sziasztok!

Judit, Én is nemrégiben találtam ezt a jó kis képszerkesztőt, nekem is nagyon tetszett!

Nekem 4-re még nem lesz itthon a férjem, így kocsim sem lesz lemenni játszóra!
arivirág

Sziasztok!

Fél 5? Az a baj hogy 6-kor már sötétedik és nincs ott lámpa.
Vendég

Szerintem fél 5-5 között érhet majd haza a férjem, nem tudom…ezért nem is tudok ígérni semmit!
Megkértem meló után menjem még bevásárolni, így lövésem sincs mikorra lesz itthon!
arivirág

Sziasztok!

Judit akkor most melyik időpont áll? Vagy van még kedved? Mert a fiam még mindig alszik :shock: és igy tuti nem fog már aludni 5-kor :lol: Ha gondolod 4-kor talizhatunk egy kis időre.Felébred megetettem és utána ráérünk,mert csak 7-re megyek dokihoz.Babakocsival a főútvonalról lehet lemenni?

Kép

Gabi
gabibi

SZiasztok!

Voltunk ma a genetikai uh-n.MIndent rendben találtak,durva eltérés nem látható.
Persze a korom miatt,és az alacsony AFP miatt,genetikai tanácsadás javasolt.No de,ezt még megfontoljuk.
Én nem hinném,hogy csak a korom miatt,meg a határértéken belűli,bár az alján lévő AFP indokolná a genetikai tanácsadást.
No de,a dolgukat végzik.
A lényeg,hogy minden okés,2,5cm a talpacskánk,és így nézünk ki :lol:
Ja,tök jó volt.Nem is 4D-s uh ra mentünk,csak tök rendik voltak.Gondolom a korom miatt is,ehez a géphez hívtak be,és csináltak 4D-ben is uh-t,és kértünk képet.
Kép
Kép

mimi12

Sziasztok!

Még alszik a Robika! Inkább 5 legyen!

Sziasztok
Vendég

Mimi!

Fiu vagy lány?
Vendég

OK!

Mimi,mennyire jó ez a kép!!!!Jó volt igaz?

Kép

Gabi
gabibi

Ugy néz ki Hédikénk van :lol:

mimi12

Mimi!

Kép
Vendég

Arivirág!

Gyere mert viszem a cuccot a lányoknak! Lécci Lécci!
Vendég

Mimi, ezek a képek gyönyörűek!
Én a 20.héten voltam, de nem lettek ilyen jól látható képek!

Judit, bocsi, most jöttünk be udvarról és most olvasom, hogy vártok, Gabibinek írtam sms-ben nekem a mai nap nem volt jó, inkább a holnap!
Már megy is le a nap sajnos, férjem nem rég ért haza, most már nem indulok útnak, nehari!
arivirág

Sziasztok!

El kell mondanom nektek hogy Jotika aranyosabb mint a képeken. Be se ál a szája nagy dumás a csávo és nagyon barátságos.

Gabibi!
Jo hogy összehoztuk.

Arivirág!
Nekem fél 6-ra kell vinnem a lányt táncra. Ti fél 5-5-ig vagytok nem? Ha nem esik, és felébred Robika időben akkor nekünk 4-kor kell indulni. Ha sikerül elindulnunk akkor sms irok.

Sziasztok
Vendég

Judit, holnap 5-től 6-ig van tánc!
De ha ez késő, és mondjuk jön a rossz idő, akkor mi lenne ha csütörtökön a Stop Shop-os játszóba mennénk?
Akkor hoznám mindkettő lányom, és az sem baj ha lehűl a levegő odakint!
arivirág

Szia Arivirág!

Ez nem jön össze!Csütörtökön dolgozik a férjem és igy nincs sofőr. Esőt mondanak, pedig már olyan jo volt a jo idő.

Szia Mimi!

Nem győzök csolálkozni hogy milyen jol látszik a lányod! Az also képen olyan mindha direkt mutatná hogy milye van.

Sziasztok
Vendég

Szia,

Egy Stop Shopos taliban mi is benne lennénk 4 után valamelyik nap mert az közel van és le tudok sántikálni mert vezetni nem nagyon tudok.

Arivirág,
Szerdán is van tánc? Heti 4x jár Bianka?

Mimi,
Tényleg nagyon jó a kép, sokkal jobb mint a miénk pedig időben mi jóval késöbb voltunk. Gratula a kislányhoz:)

Peni,
Sajnos most éppen nem tudok neked takarítónőt ajánlani mert aki hozzánk jár, holnaptól kezd egy teljes munkaidős helyen és már nem tud újat elvállalni. Ha esetleg nem jön be neki ez a munkahely és még nem találtál másikat akkor szólok. Egyébként én pont ugyanezek miatt döntöttem úgy hogy szükségem van külső segítségre mert amikor visszamentem dolgozni, hétköznap fél 6-6 óra volt mire hazaértem, az a pici idő lefekvésig csak manóé volt, aztán az egész hétvégém a takarításra ment rá és hétfőn hullafáradt voltam. Ha meg csináltunk valami programot hétvégén h kikapcsolódjunk akkor meg nem lett kitakarítva. Persze ha apa besegített volna :D

Kép[
Kép[
kostyika

Judit,
Hogy hogy nem kaptak végül párodék üdülési csekket? :? Jutalom lett volna? Párom cégénél szerencsére béren kívüli juttatásként megy, ezt nem tudják lemondani :)
Jópofa ez a képszerkesztő :D
Nálunk sajna nem igazán játszanak a délután játszózások :( mert a csajom olyan kettő körül dől ki és attól függ, de általában 2-3 órákat szokott aludni, bár volt már többre is pld :?

Mimi,
Afp vizsgálatról én is hasonlóakat hallottam. Nagy sok országban nincs is, mert megbízhatatlannak tartják az abból kapott eredményt.
Gratula Hédikéhez!!! :D És csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, h nagyon jók a képek a csajról. :D

Peni,
Akkor hajrá babaprojektre fel :D :wink: Eddig úgy terveztük, h a tesó is téli baba lesz, de most áttoljuk tavaszira, már ha a fentiek is úgy akarják majd :D

Dolli,
De jó fej Anyukád van :D Fogakhoz pedig ++++++++++++!!! Mit kapott Gézu a névnapjára? És szintén hajrá babaprojekt! :D :wink:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Mit szólnátok egy Stop Shopos játszóházas talihoz?
Kinek mikor jó?
Nekem jó a péntek is meg a hétvége is, meg jövő hét is…..

Kostyika, ha nem marad el tánc, akkor általában egy héten 4-szer megy Bius!

Peni az Érdi újsában olvastam hogy takarítást vállalok: 30/320-2257 ugyan nem ismerem, de leírtam, háta…….

Ma lejár a net előfizetésünk az egyik szolgáltatónál, és állítólag mindjárt működni is fog az új, de ha nem jelentkezek egy darabig, akkor ez nem így történt!
arivirág

Sziasztok!

Hát mi a héten nem nagyon megyünk gyerekek közé... Párom összeszeett valami hányós vírust, és csak remélni tudom, hogy mi nem kapjuk el. Mindenesetre terjeszteni nem akarjuk, úgyhogy marad a séta.
Hétfőn két órát sétáltunk/shoppingoltunk, mondjuk bekukkolhattam volna a játszóházba, hogy mi van ott. De szerintem ahhoz még talán fiatalok vagyunk... Nem?

Curse! Autósülést kapott! :) Plusz egy kutyusos bábocskát, vagy minek nevezzem, de az már csak a csomagolás kedvéért. :)

Mimi! Szuperek az UH képek! Gratula a kicsilányhoz! :)

Judit! Photofunnal és is játszottam kicsit! :)

Szép napot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Kép névnapozás

Kép Első hintázásunk

Kép Pancsi után anyunál

Kép
Kép
tekiroll

Tekiroll, nagyon szépek a képek!
Jól látom hogy Gézud, tiszta apukája?

Mi is télen elkaptuk ezt a hányós vírust, nagyon szörnyű volt, mindkettő lánykám beteg volt!

Tegnap volt a tv-be, hogy ez a rotavírus is nagyon tejed

Én olyan 9hónapossan vittem Camponába játszóba elöszőr a lányaimat!
arivirág

Sziasztok!

Tekiroll!

Na végre képek. Nagyon boldogan hintázik a kisfiad. Az én fiam tavaj még sikongatott is hozzá. Gyógyulgassatok.

Curse!

Délután küldöm priviben a kályhás számot és képet hozzá amit csinált.
Az utazási csekk plussz lett volna.

Gabibi!

Leirtam privibe a bababolt nevét cimét!

Arivirág!

Láttam az Érdi tv-ben a játszoházat, és én ugy gondolom hogy nem Robinak való. Még nem megy neki a szivacson járás. A kert után szerintem nekem se lenne jo, a derekam még mindig kivan. Tegnap a homokban is mindig elesett. Jucc tudna erről a játszoházrol beszélni.
Ne, tényleg jön még virus!

Sziasztok
Vendég

SZiasztok!
Köszi mindenkinek a dícséretet!
Kostyika!Mi a Shöpfiben voltunk uh-n.Nem is 4D-re mentünk,csak a korom miatt,hívtak oda be.Igazibol sima 2D.s uh-val nézte a nő amit kell,és néha megmutizta nekünk 4D-ben.Amúgy ott aránylag új az uh gép.Mikor a Szabival voltam terhes akkor ,vele az elsők közt mentünk ott 4D-re.Még azt sem tudták hogy működik.De viszont én úgy látom,hogy a minősége nagyon jó a képeknek.Ez lehet amiatt van,hogy még nem túl régi a gép.
Voltunk az Istenhegyin is,a genetikai szűrés miatt a 12héten,és ott közel nincs ilyen képe a 4D-nek.Bizti sokat számit,hogy hány éves a készülék,no meg,hogy mennyit használják.

Csajok!Egy taliben én is benne lennék!Feltéve,ha veleki eljön értem :lol:
Ugyan is sajni innen autó nélkül nem megy.Vagyis menne de,bevallom,azt sem tudom,a busznak melyik felén kell felszálni nem,hogy hol áll meg?? :oops:

Tekiroll!Jók a képek!

AMúgy én is hallottam,hogy jön a Rotavírus,hurrá :(

mimi12

[quote="halmai judit"]
írta:
halmai judit
Szia Mimi!

Nem győzök csolálkozni hogy milyen jol látszik a lányod! Az also képen olyan mindha direkt mutatná hogy milye van.

Judit!
Nem 4D-n nézte meg a szonográfus,hogy kislány,hanem a hagyományos 2D-n.
Szerinterm az az alsó kép csak véletlen.Bár itthon előkaptam gyorsan a SZzbi képeit,és neki tényleg látszott a zacsija,most meg nem látni ott zacsit.
De majd megnézem a Szabinak a dvd felvételét,hátha találok olyan pozicciót,ahol 4D-ben jobban látszik,hogy fiu.
Akkor legalább össze tudjuk hasonlítani :lol:

mimi12

Jön a rotavírus??? Tényleg? Én nem hallottam csak most itt olvasom. Lányok nagyobb gyereket (4,5 éves) is be lehet oltatni vajon? MIt tudtok erről?
Peni

KépKép
peni

[quote="peni"]J írta:peniön a rotavírus??? Tényleg? Én nem hallottam csak most itt olvasom. Lányok nagyobb gyereket (4,5 éves) is be lehet oltatni vajon? MIt tudtok erről?
Peni

Peni! Szerintem tök felesleges!
De ez az én véleményem.Amúgy én minden védőoltásnak ellene vagyok,bőven elég a kötelező,sőt néha még az is sok.
Tudod,pont tegnap beszéltünk erről.
Én mindig csak azt kérdezem??Hogy okés! Beoltatjuk a gyereket rota ellen.
No de,mit teszünk,ha nem a rotát kapja el,hanem bárhonnan a szalmonellát??Azellen nincs védőoltás,és épp annyira kellemetlen,mit a rotavírus,a tünetei is hasonlóak.Söt nekem van egy olyan gyanum,hogy szalmonellával arányaiban több ember kerül korházba,mint a rotával.

mimi12

Peni, tegnap a tv-ben pont ezt mondták, hogy oltassuk be a gyerekeinket rota ellen, Én nem fogom, mert mi egyszer már, egy nem kötelező oltástól elég rosszul jártunk!
Állítólag egyre többen vannak most ezzel kórházba!

Én is napközben csak busszal tudok menni talira, vagy délután 4-től már általában van autóm!
arivirág

Jaj csajok!
Még kb 1hónap míg kész lesz az autónk.Utána ígérem,a fél csapatot összeszedem :lol:
Végül is 7személyes a kicsike,és elférünk kényelmesen többen is :lol:

Arivirág!Én kettő felé hajlok az oltásokkal kapcsolatban.Lehet írtam.
Az anyum szomszédjának a lányáék,indították itthon az oltás elleni kampányt.
Nagyon sok mindenben egyetértek velük.Viszont sok mindenben nem.
Amit fogtam az egészből.Iszonyat ártalmas anyagokat tartalmaznak az oltóanyagok,iszonyat mellékhatásokat okozva.
Pont mint nálatok is.
Csak sajni,míg ebből az egészségügy rengeteget keres,adik nem fogják azt mondani,hogy ne oltasd be a gyereked,mert nagyobb a lehetőség a melékhatásra,mint ,hogy elkapj x betegséget.

Nagyon sok betegség,amiatt lesz súlyos,mert nemveszik észre időben.
Pl itt a rettegett agyhártya gyulladás.3féle változata ven.2ellen van védőoltás de,jó tudni,hogy azok az ártalmatlanabbak.A 3. ellen nincs védőoltás de,viszont az a súlyosabb.Na most,mi a garancia,hogy azt nem kapjuk el??Cseszhetjük,ha beoltatjuk a gyereket,és pot a 3.-at kapja el,ami ellen nincs oltás :(

De mondjuk én erre azt mondom,hogy minenkinek magának kell eldönteni,hogy mit szeretne?
A mi dokinénink 70 éves,én kérdeztem,hogy ajánl e valami extra oltást?
Tudjátok mit mondott?? Max a kullancs ellenit,ha sokat kirándulunk.
Gondolom a sok év alatt,van tapasztalata,hogy hány gyerek betegedett meg súlyosan,és nyílván az oltások mellékhatásait is volt alkalma látni.Ő már nem az extra pénzre hajt,hisz nyúgdíjas,megvan mindene,max nyaralni jár ide oda,szép helyekre.
Szóval nem érdeke már,hogy még több pénzt harácsoljon össze.

mimi12

Sziasztok!

Az oltásokról: A Dr. nénink odaadta szorolapokat az oltásokrol és elmondta hogy mi dönthetünk akarjuk vagy nem. Én megkérdeztem hogy ajánlja e nekünk? Ő azt mondta hogy a gyerekimet ismerve, nem betegesek és szerinte nem fontos beoltatnom őket. Vannak bisztos olyan gyerekek akinek létkérdés hogy megkapja mert már annyi baja van.

Sziasztok
Vendég

Hali,

Csak hogy én is hozzászóljak az oltás témához: mielött elkezdtük a bölcsit én is megkérdeztem a dokinéninket h ajánl-e valami külön oltást. Akkor ő az agyhártyagyulladás ellenit mondta mert neki volt a praxisában olyan gyerek aki elkapta és belehalt. Azt mondta h szerinte is azt ajánlják az orvosok amikkel ők találkoztak a praxisuk alatt. De persze szintén ránkbízta, de én beadattam. Szerencsére nekünk egyik oltástól sem volt különösebb mellékhatás, max egy kis hőemelkedés.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika nekünk is mikor Bius oviba került akkor szólt a doktornéni, hogy az agyhártyagyulladás ellenit adassuk be, azt a prevenár nevűt, Ti is azt adatátok be?
arivirág

Olyan nehéz jó döntést hozni ez ügyben nem?
Mindenki jót akar a gyerekének, csak azt nem tudja azzal árt ha beadatja az oltásokat vagy ha nem??!!
arivirág

Sziasztok!

Judit,doktornéni,érdekes nekünk kimondottan azt mondta,hogy ő persze,hogy ajánlja :cry: Na erről beszélek amikor nem bizok benne 100 százalékosan :x
tali jó volt és nagyon bűszke lehetsz a "nagy" lányodra :lol: Tök arranyosan foglalkozott a kisfiaddal :lol: Nagyon édes Robika is :lol: De annyira kifáradtam mire hazaértünk(már de. megjártuk a művházat is gyalog),hogy a dokinál teljesen kivoltam.Mint egy 2 éves gyerek ugy viselkedtem :cry: Még öklendeztem is :oops: Nagyon égő volt.

Játszóházba 6 hónaptól lehet menni és egy órára 960 ft.Én ha mentek elmegyek megnézem és aztán meglátom mennyire lesz el a Béb.Nekem mindgy mikor ha ráérek akkor megyünk.

Már kb 2 órája elkezdtem írni :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok lányok!

Gabibi és Curse ment privi!
Vendég

Judit ok!Köszi :lol:

Elfelejtettem írni,hogy a hintázás nálunk is nagyon menő :lol: Csak nekünk az ajtófélfába van csavarózva.A pncsi utáni kép nagyon tetszik :lol: Én imádom olyankor olyan jó az illatuk,meg egyébként is olynkor olyan más :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Arivirág,
Mi szívesen megyünk játszóházazni, csak kérdés, h mikor, nekünk max 2-ig jó :? Bár most inkább nem megyünk sehova se a rota miatt, de ha lecseng a járvány, akkor bármikor :wink:

Dolli,
Mi először Adél egyéves szülinapján voltunk játszóházazni és még azt is korainak éreztem, bár minden játszóház más-és más :? Attól függ mik vannak bent.
És tök jó, h végre tettél fel képeket :D Jól látom, h Gézud az apukájára hajaz? :wink:

Judit,
Köszönöm, megkaptam :) Válaszolok is mindjárt.

Mimi,
Ha úgy alakul és összejön a tali, akkor mi szívesen elviszünk :) Egy anyuka és egy gyerkőc befér :wink: Nekünk csak 5 személyes az autó, de hátul csak két gyerekülés fér el.

Oltás: tényleg nagyon nehéz kérdés :? Lehetőség szerint én sem szeretném a gyerekemet szúratni, de a kullancs ellenin nagyon gondolkozom meg a meningon is.
A mi dokink és védőnőnk nem igazán híve a plusz oltásoknak, elsősorban azoknak ajánlják, akiknek nem olyan az immunrendszere, ahol nagyobb a kockázati tényező arra, h a gyerkőc elkap vmit. Meg, azoknál szokták még ajánlani, akik korán kerülnek folyamatos közösségbe.

Egyébként pont ma volt kint nálunk az új védőnő. Nagyon szimpatikus (az oltás alkalmával annyira nem sikerült megismerni), másfél órát beszélgettünk úgy mindenről :) Tök jó tippeket adott, elég jól ismeri Érdet :) Most ajánlott két eu-s játszóteret a Bodzafa utcánál meg a József térnél. Ezek hozzánk elég közel vannak, meg is nézzük vmikor :)

Kép Kép
curse

Sziasztok,jó reggelt!
Curse!Nagyon köszönjük a felajánlást!
Játszótér.A mi utcánkban is eu-s játszótér van.Maga a játszótér hatalmas bekerített területen van.Van egy hinta,egy csúszda,homokozó,kettő ilyen rugós himbilimbi,és egy faházmászoka.A negatívuma az a játszónak,hogy mivel nem régi,így még nincsenek nagy fák,tehát nyáron max 1nm árnyékot találni.De amúgy szerintem egész kultúrált,nem jár sok autó az utcában(a főút messze van),csöndes is,és füvesített a terület.No de,ide is vagy a környékről gyalogosan lehet eljutni,vagy autóval.

mimi12

Ja és ha már játszótér.Ezt le kellett fényképeznem.Vasárnap a nagymamámnál voltunk.A III: kerületben lakik,régi házban de,nívós helyen(mikor oda költözött akkor még olcsó volt) fent a hegyen.Na míg készült a kajcsi,lementünk a ház mögötti játszóra.Nagy meglepetést okozott,és olyan nosztalgikus hangulatom lett. :D
Íme az eu szabványos mászóka:
Kép

mimi12

Sziasztok!

Jól érzékelem, hogy hiányoltátok a képeket? :) :oops: Köszönjük a bókokat, és Fiam valóban állítólag tiszta apja, remélem, hogy azért még majd tudok rajta csiszolni! :lol:
Nagymamám egyébként azt mondja, hogy a szája az enyém… Kérdés, hogy a nagyszájúságomra gondolt-e? :lol:
Tegnap óta beindult és folyamatosan bababababöbeboázik! Olyan cuki! :)

Oltás: mi is kedden beszéltünk a dokinénivel róla, az agyhártyagyulladásosat úgy néz ki, beadatom, mást nagyon nem.

Rota: anyósom paráztatott, hogy a férjem is bizti azt kapta el, mert a híradóban megemlítették Bács megyét, és ugye pont Kecskeméten voltunk pár napot… apósom meg eltalálta, hogy elvisz minket magukhoz, amíg apa meg nem gyógyul, nehogy elkapjuk… Huhh! Az szép halál lett volna! :? :oops:

Curse! Néztem ezt a Bodzafa teret… Azt hittem, közelebb van, végülis növény-növény… De pár hónap múlva lehet, hogy elnézünk mi is arra.

Gabi! Fürcsi után nyugi van! Én azért szeretem ezt az érzést! De pontosan én sem tudnám megfogalmazni, mi is az a más az estékben! :)

Köszönöm a játszós tippeket. Lehet, hogy holnap elbarangolunk arra és belesek, aztán eldöntöm, mikortól való nekünk. :wink: Egyébkéntis érdekelnek a játszók, mert ott dolgoztam, és van sok rossz tapasztalatom! Néha azért jó is. :)

Noémi! Rota vs szalmonella ügyében egyetértek veled. Egyébként előző dokinénink mondta, hogy itt a kiszáradás a veszélyes… Lényeg, hogy olyankor kórház van, de nincsenek olyan szövődményei, mint pl az agyhártyagyulladásnak.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Mimi,
Szívesen :wink: Szerintem, ami felétek van játszótér, azt a védőnő is említette tegnap :? csak nem tudta behatárolni, h hol is van pontosan.
És komoly, h így néz ki egy szabvány mászóka?

Dolli,
Közben én is megnéztem térképen, h hol is van a két játszótér, mert tegnap az alapján gondoltam közelinek, ahogy behatárolta a védőnő. Most lehet, h én értettem félre, de Bodzafa utcát vagy csak simán Bodza utcán nem találtam. Én is csak teret találtam, az viszont tényleg elég közel van hozzánk, talán még gyalogosan is. Viszont a József téren lévő, az már tuti autós távolság.

És ha vkinek van szabad kapacitása, küldjön sok-sok enerdzsit 13:50-kor. Akkor leszek a szájsebészeten :roll:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Köszi lányok, hogy írtatok telefonszámot takarítás ügyben, meg , hogy utána kérdeztetek. NEm egyszerű találni:-) Én is pont így vagyok ezzel ahogy írtátok hogy egész héten rohanok, dologzom, este hazaesek, hétvégén meg vagy a gyerekemmel vagyok vagy a lakást ganézom..........hát inkább a kicsivel vagyok! Egy másik babás oldalról egy lány ajánlotta az anyósát. Nagyon közel lakik hozzánk, beszéltem vele tegnap, holnap eljön, beszélünk személyesen is. A telefonban nagyon szimpi volt, 60 körüli néni. Remélem meg tudunk állapodni, olyan jó lenne, nyugodtabb lennék.
ROta: ma reggel a hiradóban azt mondták hogy olyan sok a beteg gyerek, hogy a László korházban a pincéből hoztak fel ágyakat és már a folyosó is tele van beteg gyerekekkel. Áldatlan állapotok vannak. 60 betegágy és valami 100 beteg................én felhívom mindjárt a gyerekorvost és megkérdezem ezt az oltást hogy ajánlja -e vagy sem. Mik lehetnek vajon a mellékhatásai??? Marha nehéz eldönteni hogy mikor tesz jót az ember!!!
Peni

KépKép
peni

Peni,
A rota elleniről már lecsúsztatok :( 24 hetes korig lehet beadatni. Egy szirup, ami szájon keresztül megy. Kétszer kell beadni és a két beadás között legalább egy hónapnak kell eltelnie. Kb. 2 évig véd.
Egyébként baromi drága, 18e ft/db és fennáll az a veszély is, h visszabukja a gyerek és akkor újra meg kell venni és újra beadatni.
24 hetes kor után már egyáltalán nem ajánlott egyéb veszélyek miatt. Nekem pl. a bélcsavarodást említette a dokinő.

Kép Kép
curse

Sziasztok lányok!

Nagyon megijesztettetek evvel a virussal. Akkor még mindig kerülnöm kell az iskolát a Robikával.
Azthittem tuléltük az infulenzát és vége.

Arivirág: Már nem vagyok bisztos benne hogy kéne találkozgatnunk. Szerintem a hétvégi Budaörsi játszoházat is meg kéne gondolnod. Annyit szenvedtek már a kislányaid, ezektől a bajoktol.

Sziasztok
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?