Új privát üzeneted érkezett!

Nincs kedve valakinek okosbabatanfolyamra jönni???? :D

Kép
Kép
encu

Hihiiiijjj!!! PONT ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!!!

Csilla, lehet, hogy majd mi is elnézünk felétek valamikor :)

Encu, szuper az a kép Karcsikáról! :) Mi az az okosbaba tanfolyam?
Mi is kelünk most éjjel, ma hajnali 2kor, meg utána 6 kor kelt éjjel, de eszembe sem jut, hogy teáztassam... nem biztos, hogy csak a szomjúság miatt kel a baba, éjjel Vince most a kaki miatt kelt fel, tisztába raktam, szopi és aludt is.

Gabó, szegény Flóra! Battán egyébként van egy jó baba játszó a lakón, a Tóth László utcában. Kicsi csúszda, kisházikó, meg ilyen kör alakú hinta, persze az egész homokban :) Meg a lakón még van egy pár jó játszótér, de röhej, hogy itt füreden még egy babahinta sincs...

Niki, hova mentek wellnessezni? Mi majd áprilisban, vagy május elején megyünk, és Debrecenben egybe van a hotel, és a fürdő.

Zsuzsa, és tudsz ennyit autokázni? Nem semmi!!!

Mennem kell...

Kép

Kép
sbarbi

Jó reggelt!

Hát, Karcsika is kelt 3kor, aztán fél6kor és 6kor és fél8kor és fél9kor...szóval alig aludtam... :shock:

Most meg véletlenül sem tud egyedül eljátszani....kellek hozzá én is ;)

Barbi! Boldog hófordulót Vincének!!!! Hogy megy az idő....!!!!!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :D
Ja, az okosbaba tanfolyamról a www.okosbaba.hu-n találsz infót...engem meggyőzött ;)
És ha érdekel, akkor bemásolom ide, amit ai IWIW-n kaptam az egyik barátnőmtől, hogy hol lesz, mikor meg mennyiért.
Akit még érdekel, szóljon ;)

Kép
Kép
encu

Mielőtt Anya lettem
Főzhettem magamnak meleg ételt.
Ruháim nem voltak pecsétesek.
Nyugodtan telefonálhattam.

Mielőtt Anya lettem,
Addig aludtam amíg akartam
És nem izgultam milyen későn fekszem le.
Minden nap megfésülködtem és fogat mostam.

Mielőtt Anya lettem,
Minden nap kitakarítottam.
Nem botlottam meg játékokban és
nem felejtettem el altatódalok szövegét.

Mielőtt Anya lettem
Nem izgultam, hogy a növényeim mérgezőek-e.
Nem gondoltam védőoltásokra.

Mielőtt Anya lettem
Nem hányt le senki
Nem lettem kakis
Nem köptek le
Nem rágcsáltak meg
Nem pisiltek le
Vagy nem csípkedtek meg pici ujjak sem.

Mielőtt Anya lettem teljes birtokában voltam:
Gondolataimnak
Testemnek
Lelkemnek.
Végigaludtam az éjszakákat.

Mielőtt Anya lettem
Sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa
Vagy beadja neki az injekciót.
Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam
Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon.
Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.

Mielőtt Anya lettem
Nem tartottam kezemben egy alvó bébit mert nem akartam letenni.
Sosem éreztem, hogy a szivem apró darabokra törik
Mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.
Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre.
Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.
Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielőtt Anya lettem
Nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kivül van.
Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése.
Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.
Nem tudtam, hogy valami oly pici
Olyan fontossá tehet.

Mielőtt Anya lettem
Sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén
Minden 10 percben, hogy megnézzem minden rendben van-e.
Sosem ismertem a melegséget
Az örömöt
A szeretetet
A szívfájdalmat
A csodát
Vagy az Anyaság élvezetét.
Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen érzésekre, mielőtt Anya lettem.
rnecsi

Csilla, ez tök igaz ;) :D:D:D

Lányok, de jót sétáltunk :)

Szisz! Örülök,hogy megismertelek!!!!! NAgyon édes fad van...és milyen jó baba!!!! KArcsika evett a könyvtárban, aztán majdnem hazáig ordított, a végén meg elkezdett énekelni magának nyugtatóul :D Most is a hintájában van, rágja a kezét és néha énekelget ;)

Lejártam a lábam.. :shock: :D:D:D

Kép
Kép
encu

Merre vagytok?

Lányok! Fogzásnál nyűgösek a babák? Mert Karcsika nagyon nyálzik, és rágja az ujjamat, meg az öklét és folyamatosan nyözörög... Viszont az ínye nincs bedagadva.... :shock: :?

Kép
Kép
encu

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Barbi én nagyonszeretek vezetni .nekiem tedszik a meló :lol:

Encu napi 5 e amit kapok remélem érted
anha

Lányok ért valaki a könyveléshez . segitsetek mit kel kitölteni a neten hogy megcsináljam az adobevalásomat .

mert én ne értem
anha

Zsuzsa! Remélem értem ;)

És ez napi 8 óra?

Hogy vagy amúgy? Baba mocorog? :)

Kép
Kép
encu

Teszek föl pár fris képet.Mostmár jobban van a kis drágám,ez a fotókon is látszik. :wink:

KépKépKép
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

ez ugy van hogy kb 9 -10 fele indulok és ha kell menni komáromba akkor oda délre kell menni ha nem kell csak tatabánya akkor 1 re kell ott lennem utána visza vecsés és haza ha minden klappol akkor 3 ra ithon vagyok
anha

Timci!

Tündérédes Atticy!!!!! :D:D:D:D És pont olyan, mint jóapád ;) :D

Örülök, hogy jobban van!!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

encu-köszi szépen,de nem is hasonlit Lacira,csak rám. :wink: 8)

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timi

a lányom nagyokat kacagot a képen a kicsi
anha

Timci! De! De! De! De! :D:D:D:D:D

Többiek bolykottálják a Babanetet????

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Én is élveztem a sétát, de Tesóka! Mi túl keveset sétáltunk közösen!!! :roll: Össze kéne dobni valami hosszabbat... :roll: 8)

A fogzás már ilyenkorban elkezdődik, és hónapok is eltelhetnek, mire előbújik az első fog :twisted: Úgyhogy kitartás, lesz ez még rosszabb is :roll: :lol: :lol: vagy nem :wink: A Ricsi 3 hósan kezdte és 6 hósan jött az első fog és azóta szinte minden nap fogzunk :twisted: hol jobb hol kevésbé de már csak 13 fog van vissza :lol: :lol:

Csilla!

Ez tényleg igaz :D :D :D
Hogy vagytok????

Csütörtökön vagy pénteken zavarhatunk titeket délután 3 felé?

Szisz!

Nem írtál, vagy csak én nem láttam? :roll: :lol: gyere és mesélj!
:wink:

Niki!

Eltűntél!!!!!! :shock: Ugye nem lettél megint beteg??
Megvan már a 4. fogacska?
Úszógumit találtál?

Gabó!

Te is eltűntél! Gondolom Ti is csak enni jártok be a levegőről :wink: :D

Timcike!

Látom újra a régi Atticy :D
A fejét nagyon tudja fogdosni a picifiad :lol: :lol:

Zsuzsa!

Bár könyvelő "vagyok" (annak tanultam...), még egyetlen egy adóbevallást sem csináltam eddig 8) Bezzeg nyugdíjpénztárit azt igen, ha azzal lesz gondod abban tudok segíteni :wink:

Barbi!

Végül is meddig kísérted Encut? Azért nem haltál éhen, ugye? :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Most vettem észre, hogy oldalt váltott :shock: 8)

Tesóka!

Gyönyörű Karcsika!

Tanultál fotózni? Nagyon jó képeket teszel fel! :D

Épp én is képezek, kattingattam én is délután, lehet teszek is fel :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

A mai napunk:
Kép Jeeeeh, csipesz :P

Kép Nem ér nevetni a taxi színén! Kerianyu benézte a dolgot... :lol:

Kép előkerült a kincsesdoboz :P lesz mit kiborítani

Kép pakolok...

Kép okosbaba... :wink: :D :D

Kép és végül eltakarítunk magunk után :P

Ígérem több napot nem teszek itt közzé :wink: 8) egy darabig... :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

anha-csak nem jön be a pici fiam a kiscsajszidnak? :roll: :lol: :wink: 8)

momcsi-igen,a fejét nagyon tudja simizni,főleg,mikor álmos vagy valami nem tetszik neki,vagy ha kacag. :lol: Imádom,mikor ezt csinálja.Hála sokkal jobban van már.Kiváncsi vagyok,mit szol szerdán a doki.
Ricsike valoban nagyon okos és ügyes,h.még el is takarit játszás után. :wink: A n :wink: övérem kislánya nem hajlandó semmit se hejretenni,csak mindent széthordozni,aztán a nővérem meg pakolhat és idegbajt kap néha. :lol: Nagyon aranyos Ricsike.

encu-nincs igazad.Még Béla is azt mondja,h.tiszta anyja fia.Ezt benézted. :lol: 8) :wink:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!!!

Most nem keltünk éjjel!!! :D Este 8tól reggel fél7ig aludt Vince :D

Móni, csak a Tescoig kísértem Encut, aztán mentem haza :) Nagyon édes a Ricsi, jók a képek!!!

Zsuzsa, én is szeretek vezetni, de pocakosan nem esett jól :roll: Tavalyi évi szja bevallást kérdezed??? Magánszemélynek meg tudom csinálni, egyéni vállalkozónak nem igazán :) Szívesen megcsinálom, ha nem bonyolult :wink:

Encu, az már lehet a fogzás...nekünk már mondta a dokinéni, hogy dagad a Vince ínye, én nem látok rajta semmit :wink:

Csajok!!!! Tudtok olyan helyet ahol meg lehet csináltatni egy aktatáska fülét :?: Ugyanis a kedves férjecském túlterhelte a táskáját, és nem sokkal több mint 1 éves....

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

nem tudtam írni a babanetre, mert ahogy megnyitottam az oldalt,
egyből a köv. hibaüzenetet kaptam: az internet explorer hibát észlelt, ezért leáll. :shock:

Marci ma ébredt 4kor, úgy esett nekem, mint aki már vagy egy hete nem evett!Megvárta míg apája elindul a dolgozóba, aztán hatkor visszabújtunk az ágyba. Én fél 8-ig, Marci 9-ig aludt.

Ma megyünk ortopédiára, 15:30-ra.

Encu
Én is nagyon örülök, hogy megismertelek titeket!
KArcsika tündéri!!! és azok a hatalmas mosolyok, amiket kaptam :)))
Legközelebb mi megyünk felétek!!! :wink:

Móni
Édi-bédi a Ricsi! És milyen segítőkész :)
Nagyon jók a képek!!! :)

Zsuzsa
Én már csináltam adóbevallást, de csak magánszemélynek (férjemnek). Az apeh oldaláról le lehet tölteni az abev nevű
programot, pár dolgot kell kitölteni, és a progi kiszámolja a dolgokat, meg sokmindent beír a helyére. Aztán ezt bemásoltam a papírra amit küldtek.
Húú, jó sokat fogsz vezetni! Nekem nincs jogsim, és szerintem nem is
lesz...

Timci
Édes a kisfiad!!! :)

Most mennem kell

szisszka

Sziasztok!

Látom mindenki sétált tegnap! :D
Olyan jó, hogy ilyen jó idő van, remélem így is marad!!!!!!!! :D

Móni!
Még nem jött ki Nonó 4. foga, de kijöhetne már igazán, mert utána kicsit legalább nyugi lenne! :roll:
Kaptunk úszógumit, bár nem nagy szám, de a célnak megfelel! Nyárra majd kap normálisat! :wink:

Encu!
Lemérted máááááááár?????????? :wink: :lol:
Így nem tudok rendelni! :(
Hogy aludtatok?

Timci, Móni!
Nagyon édesek ezek a kispasik!!!!!!!!!!! :D :D :D

Timci!
Atticynek nem jön még felül a foga?????
Ugye nem erőlteted neki az állást???? :roll:

Barbi!
Zalakarosra megyünk wellnessezni, már nagyon-nagyon várom!!!!!!!!! :D :D :lol:

Kép
niki+baba

szisz-köszönöm szépen. :wink:

niki-nem,nem eröltetek rá semmit.Azt csinál,és úgy ahogy akarja.Nem jön még neki fogica.Ez a 2 van még. :wink: Remélem,mig szopizik nem is fog jönni,mert akkor tuti harapdálna,és azt nem szeretném. :roll:
Nállatok mi a szitu?

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Háát, türhetőan aludtunk, 9-negyed3ig utána meg 7ig.. :D
MEg 9ig ;)

Amúgy pont itt van a takcsinő, utána megyünk sétálni remélem és aztán viszem apámat Pestre...

Tesóka, nagyon jók a képek!!!!!! :D Még tehetsz fel ;)

Meg mindenki!

Jaj, mennem kell....

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Móni!
Igen enni és aludni járunk haza, mert ezt a csodálatos időt ki kell használni!
Bár most délelőtt tücsökzenén voltunk utána át a campiba tavaszi sapiért manónak, mert beizzadt a feje már a télibe, majd haza kicsit levegőztünk, majd feljöttünk enni és most alszik Flóra! :lol:
Felkelt elmegyünk játszóra, de csak ide mögénk!

Holnap jöttök csajok???

Kép
gabriel79

Gabó!

Mi mennénk, ha lehet ;)

Kép
Kép
encu

Merre vagytok?

Kép
Kép
encu

:roll: :shock: :?

Kép
Kép
encu

LÁNYOK!!!!!!! Senki sehol? Senki nem csinált ma semmit? Vagy csak én viribülök itt????

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Még most is 11fok van kint! :shock: Tiszta nyár!!!

Mi vagyunk csak most adtam a fogyómnak apa meghívott egy jó kis (igazából egyáltalán nem kis!)pizzára és degeszre ettem magam! :oops:
Mostantól vége! Újra lendületet veszek és folytatom a fogyit, mert ennek nem lesz így jó vége! :roll:

Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy : nemtudom megtalálni az itteni református pap telcsiszámát! Csak valami missziósház számát adják meg, de ott nem érem utol és már kéne intéznem a meghívót, de addig nemtudom amíg nincs lebeszélve ezzel a pappal, hogy itt tarthatnánk-e az esküvőt a mi lelkészünkkel!
Szóval aki esetleg tudja az írja meg nékem a számát!
Előre is köszönöm!

Encu!
Pár hónap és te sem tudsz sűrűn gép elé ülni, mert Kiskarcsi után futhatsz! :lol: (szalad át a Flórához!) :wink:

Holnap mindenkit soxerettel várok!

Kép
gabriel79

Sziasztok!!!

Mi most éjfélkor keltünk, de aztán fél6ig aludt Vince...nem tudom miért kel néha :roll: de ez még nem terhelő. Ma reggel is vittük Szilárdot az oviba, meg tegnap is...férjecském már visszaél ezzel :lol: mert minél korábban megy reggel dolgozni, annál később ér haza :shock: :wink:

Mi ma nem tudunk menni, mert tegnapra kicsit náthás lettem, és nem akarom megfertőzni a babákat :cry: :cry:

Majd még benézek...

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Neharagudjatok, de le kell mondjam a mai találkozónkat, mert fel kell mennem pestre!
Bocsánat csajok, de ez most nagyon fontos!

További szép napot mindenkinek!

Kép
gabriel79

Sziasztok

Köszi az infokat adozás ügyben
anha

Sziasztok!

Mi egész jól aludtunk. 9től negyed5ig, aztán 7ig... :D

Gabó! Remélem nincs valami gond?
Ha megmondod a pap nevét, lehet, hogy tudok szerezni számot, de nem ígérem...

Barbi! Látod? Nem maradtok le semmiről ;)

Remélem ma is szép idő lesz ;)

Na, megyek kvzni, mert menten elalszom :shock: :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok.Szerencsére Atticy visszazökkent a régi kerékvágásba.Nem kel föl éjszaka,hisz kap már rendesen levegőt. 8) :wink: A tegnap reggel 9 től,dél 13 óráig húzta a csendest. :lol: én meg untam magam.Ma megyünk be a dokihoz ellenőrzésre.Kiváncsi vagyok nagyon,h.mit mond.Ma már nem adtam neki gyogyit.Még szortyizik,de nem vészes.Végre van autom.... :lol: 8) Tegnap kivixoltam,mára olyan,mintha új lenne.De nem marad csak mára,mert nem biztos,h.a másikat sikerül még a héten beüzelmeni. :cry:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Gabó!

Ugye nincs semmi gond?????? :shock:

Mi is csak enni meg aludni járunk be, van mikor aludni sem :D Tényleg nyárias volt tegnap este az idő :shock: :D :D De jön állítólag a rosszidő :twisted:

Nagyon jót tett a Ricsinek a kinti élet, már egy hajszállal jobb kölök idebent :lol: :lol: Reggel ahogy kitrappol a szobából már mutatja hogy menjünk ki a teraszra :P

Niki!

Jó nehezen jön az a 4. fog :shock: :twisted:

A mi éjszakánk röviden jellemezve: :evil: :cry: egyre sz@rabbb :?

Barbi!

Jobbulást!!!!! :wink:

Tesóka!

Köszi, majd kapsz még képeket... :wink: De én is kérek a szépszemű legénykédről!!!!! :wink: :D :D

Meg mindenkinek köszi :wink: :D

Timcike!

Áááá, nehogy azt hidd hogy a Ricsi rendrakós :wink: Én bepakolok, ő meg kipakol, csak ez a seprű nagyon bejön neki :shock: Tegnap vagy hatszor a kezembe nyomta hogy söpörjem fel a teraszt :lol:

Szisz, Csilla???

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tényleg örülök, hogy nem maradunk le a babamasszázsról, Vince egyre jobban imádja, kacarászik közben :D Mondjuk ma azon kacagott, hogy levettem róla a bodyt, édes volt.

Köszönöm a jókivánságokat, de már jól vagyok, szerintem holnap már zsepi sem kell...

Zsuzsa, örülök, hogy megismerhettelek személyesen is, találtál cipőt?

Megyek, mert szerintem Vince hamarosan kel, kétórája alszik :shock: Pedig babakocsiztunk 2 percet, aztán átraktam a kocsiba, mert esett az eső, aztán megnéztük a spart, hazajöttünk, levetkőztettem...ezt mind átaludta.

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Utólag is boldog hófordulót :wink:

Felétek toltam a Ricsit, láttam kint parkolt a járgány :D Elmentünk a buszmegállós játszóra, van ott a sarokban egy rugós izé, nagyon tetszett a Ricsinek :lol: Ha holnap nem esik akkor megnézzük azt a játszót amelyiket ajánlottad, kaptam útbaigazítást remélem megtaláljuk :roll: :lol:

Vince jó nagyot aludt :D szeret csavizni :wink: vagyis még alszik... :lol:

Az jó ha már jól vagy :D
Nekem is folyik az orrom, télen-nyáron, de nem vagyok megfázva :shock: a dokik szerint allergia , de nem megyek kivizsgáltatni :roll: Egyszer azt olvastam hogy az allergia a fejben dől el :shock: , tehát én nem vagyok allergiás, ezért dokihoz sem megyek... 8) :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi

igen találtam de nem ott hanem a rossman felet a kinaiba 2500 ért vette nagyon szép himzett és pici a sarka . ja és vettem a Zoénak egy hátitáskát olyan neki valott .

és mostmár mindenkit ismerek igaz nem a talirol hanem valamelyik boltbol . :oops: :lol:
anha

Egyébként

én ma nagyon depis vagyok ma még mindemki csak kereszbe tett nekem megbeszélek valamit aztán átszervezem mert nekik ugy jo aztán azt is átszervezik

á bögni tudnék
anha

Zsuzsa!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát most jót nevettem :wink: :lol:

Az a lényeg hogy mindenkivel taliztál már :wink:

Minek pici a sarka?? :oops: :roll: bocsi :oops: :wink:

Ma vagy pont félidős :shock: :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

moni
van két világosbarna kismama szoknyám amihez nem volt cipöm mert csak sport vagy fekete cipom van az meg elég érdekesen nézne ki hozzá ezért mivel amig dolgozom addig hordanám a szoknyát vettem hozzá cipöt és én a nagy sarkakat szeretem de a sulytol vagy mitöl most nem birom de a tök laposat se fály a téedem töle és most vettem egy drap cipot aminek himzett az eleje és pici a sarka
szoval még nöies ez jo lesz adig mig nem lehet papucsot hordani :wink:
anha

moni és igen hivatalosann 20hetes és 4 napos
anha

Sziasztok!

Móni!
Igen sajna, eléggé megszenvedünk vele, egy nagyon-nagyon pici része már áttört, de az semmi! :?
Viszont ma egész jó baba Nonó! :D

Tegnap óta tornázom, a Rubint Rékára, de 20 perc után kidőlők! :? :lol: Nem baj azért valamit csak ér! :wink:

Barbi!
Jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
niki+baba

Lányok nem tudtok valakit akinek lánya van és venne babakocsit sportot van két elado
anha

Zsuzsa!
Mi még nem ismerjük egymást személyesen!!!!! :oops:

Kép
niki+baba

Jaj

Niki

de bunko vagyok ez igaz :oops: :lol:

akkor veled kell már csak öszefutnom valamelyik áruházba
vagy talizni valahol :wink:
anha

Napot, de jobbat mindenkinek!

Az éjszakánk nekünk is eléggé rosszra sikerült! 1 órától 3-ig álltam és simogattam a csemetémet, mert ha kitettem a lábam a szobájukból, akkor kezdődött a sírás. :( :(

Minden esetleg erre tévedőt általában keddek és csütörtök kivételével szivesen látunk! (Jöhettek akkor is, de akkor nem vagyunk/vagyok itthon! :lol: )Móni, nekünk a péntek délután jó ezen a héten! :wink: :wink:

Tegnap tök lelkiismeretfurdalásom volt! :roll: Megutaztattam Dávidot, mint később kiderült a semmiért! :oops: :oops: Béreltünk egy mellszívót, amihez vettem a teszveszen egy medela kézi szívót. Megdumáltam a csajjal, hogy találkozzunk az Ikeába. Végeztünk a kórházban 1-kor, a csaj pedig csak 3-ra jött. Vártunk rá elég sokat, közben vegyes véleményeket kaptunk (De aranyos pici baba!/Ilyen kicsinek még nem otthon kellene feküdni?). A végére már apa is kezdett morci lenni rám, de én önző módon a saját érdekemet néztem, azt, hogy legyen egy olyan kütyü, ami teljesen kiszívja a tejcsit a mellemből és nem fáj szoptatás/fejés után 15 perccel. A lényeg, hogy itthon derült ki, hogy még kellene hozzá egy darab, meg egy cső! :evil: :evil:
Kép
Kép
rnecsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?