Sziasztok,
Kata,
úgy látom, hogy minden háznál más a szokás. Nekem mindkét inszem előtt közvetlen csináltak UH-t (és minden tökéletesnek látszott az inszemhez), és nagy a valószínűsége, hogy nincs bennem baba. Úgyhogy nem az UH-n múlik szerintem a dolog!
Ha a hasfájás mégis a tüszőrepedést jelenti akkor nem lesz későn holnap, legalább a katonáknak nem kell sokat várniuk, hanem rögtön tehetik a dollgukat.
De szerintem is inkább a nagy tüsző mennyiség feszítheti a petefészkedet.
És a helyedben Nellike tanácsát fogadd meg, hogy nincs kádfürdő. Én ebben a ciklusban csak ezt a vétket követtem el, és hát meg is lett az eredménye.
De azért ha avlami csoda folytán terhes vagyok azt tudatom majd, végül is még 2 nap hátra van!
Viki,
hát igen, el kell kezdeni a babagondozás gyakorlását, mert 149 nap múlva neked a profi anyuka szerepében kell tetszelegned. De rajtunk nyugodtan gyakorolhatsz
Évi,
akkor Dórinak csudajó szülinapja lesz!
Hogy áll a pajzsmirigyed? Mikor mész vérvételre?
Czinkeb,
nekem is elég rég néztek hormont, de azért mert az utolsó vérvételeknél minden olyan volt, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva.
De ha téged megnyugtatna a dolog akkor kérd meg a dokidat, hogy nézze meg a hormonokat is.