Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu
Onaluk,most lehet drukk van es a hatterben maradnak amig nem bizti... :roll: lehet en is azt teszem majd :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Tudom, hogy várakozó állásponton vannak de ez nem állapot eltünt a topic jókedvre derítője (NÓRI) meg a topic lakberendezője (BABSZI)
Jelzem mindkettő házasság előtt van. Szökik a menyasszony................??????

Kép
csucsu05

Gabi! Köszönöm!

Csucsu! Gyógyulj meg!!

Bridget! Aludjál jól,szép álmokat!!
edus76

Sziasztok!

Nincs jó hírem....

Vagyis ma beadtam a felmondásom..... Márc. 31-ig dolgozom itt a biztosítónál.
Utánna lépek.

Szombaton este megittunk egy üveg pezsit és "eltemettük" a baba-projektet. :cry:

Sajna nem tudok tovább maradni, mert mennem kell haza és most a cégtől írok. Holnap remélem, h fel tudok kelni és 9 előtt beérek a céghez :roll:

babszika

Babszika! Sajnálom! :( Mi történt tulajdonképpen?
edus76

Babszi, :( :cry:

De jobb lesz az új helyen!!!! És ha terhes leszel? Akkor mi van? Fiatal vagy, életerős, lassan házas. Ezt tudja mindenki mivel jár. Ne add fel a babaprojektet. Illetve add fel, már ha nem szorongsz ezen, akkor hipp-hopp kopogtat a gólya!!!!

Kép
Kép
gabi82

csucsu
ertem en mit mondassz es igazad van... 8) de oket is megkell erteni :roll: Latod mar babszi vissza is jott...es lassan Nori is itt lesz :wink: Tudom en nem vgyok annyira szorakoztato... :oops: de es nekem is hianyzik mindig mindenki amikor nem jon de bizti van mindenre ok :roll: Amugy nalad mi zujs?Ujabb feljemenyek?Meg mindig rosszul vgy :idea: :?:

Edus
Jaj koszi...amugy curva szarul aludtam :evil: es keveset is :x

Babszi
Eltemettetek a babap. mert az uj munka miatt?vgy mert jott piri :twisted: :evil: :cry: Tudod neha amikor feladjak vgy nem keszulnek ra akkor csap be a villam :roll: :wink:

Csajok
Remelem ma mar jon mindenki aztan lesz traccsparty :lol: Ma megerkezett a barinom ugy orultem vegre megint valaki ismeros jofej csaj vesz majd korul :wink: (O 1 amerikai lany 26eves egy suliba jartunk onnan ismerem :idea: )Este mar talizunk is lehet kirugok a hambol de csak ovatosan :wink: A magyar barinom Kitty meg langost sutott es meghivott de ott voltam tegnap is meg megyek holnap is ugyhogy ma kihagytam :roll: (az o epuletukben van edzoterem es heti 3szor megyunk egyutt,a heten kezdtuk el :roll: :idea: )Suliban is voltam mar hat jol megdolgoztattak az agytekervenyeimet :shock: :roll: tanulok is majd egy picit mer ha nem teszem holnap mar azt sem fogom tudni mirol is volt ma szo :lol: :lol: Azert majd neha bekuksizom remelem mar mindenki visszajon addigra... :roll: :wink: tovabbi szep hetet mindenkinek 8) :wink: Jah itt amugy tiszta tavaszias ido van 15fokkal... 8) :lol: :wink:

CSucsu ez csak neked :wink:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
A mai hangulatom egyenlő a nagy barna trutyival. Beteg a kutyám és ma jön az állatorvos.lehet el kell altatni. :cry: 14 éves. 2 napja egyfolytában sírok, bár tudom, hogy szenved és így jobb lesz neki. De nagyon fáj.

Nóri, hol vagy??????

Kép
Kép
gabi82

TYu csajok az elobb elcsesztem CSucsu utcso mondata az gabinak szol :roll: :oops: :oops: 1000bocsi :oops: :lol:

szal ez: Amugy nalad mi zujs?Ujabb feljemenyek?Meg mindig rosszul vgy :idea: :roll: ez Gabinak szol :!: :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaj Gabi ugy sajnalom a kutyidat...nekem is van egy 8eves Bolonese kutyusom :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi: Átérzem milyen rossz ez neked. nem is lehet erre mit írni.

Babszi: Jó hogy végre jöttél. Tudod jóban rosszban veled vagyunk. Én bizok abban, hogy a gólya jönni fog hamarosan.
Lehet a baba várat magára, hogy sudár vékonyka menyasszony legyél:) :)

Nóri: Gyere hozzánk vissza.....:)

Bridget: te is szórakoztató vagy csak úgy egész a topic ha mindenki itt van :)
Köszönöm jól vagyok kezdek gyógyulni:) :) :)
Te viszont lassan kezhetsz izgulni a hónap vége felé vagy :)

Kép
csucsu05

Öröm az ürömben, hogy a hőm még mindig magas.
Ma hívom a dokit, hogy mi legyen.

Kép
Kép
gabi82

Babszi: Fel a fejjel :!: :!: :!: :!: :!: Jót fog tenni szerintem, hogy egy kicsit más lesz a fontossági sorrend :wink:

Gabi: Úgy sajnálom a kutyidat :cry: :cry: :cry: :cry: Sajna tudom, milyen érzés. Az én Carlamat is el kellett altatni, bár csak 8 éves volt, de tele volt áttétekkel :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon megviselt engem is.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

NEM HALT MEG A KUTYÁM!!!!
Kapott algopirint és jobban lett. A doki szerint előbb viszi el a szívroham, mint a betegség. Kapott szteroidos fájdalomcsillapítot. És már szalad. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :D :D :D :D :D :D :D
Annyira boldog vagyok. Viszont mikor kiengedtem a kenelből elkezdett szaladni és el kellett kapni. Akkorát tanyáztam, mint egy ház. Kiterültem. Azóta fájdogál a hasam. Remélem nem lett semmi baj. Végül is fűre estem.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Annyira jó. Majdnem sírtam örörmömben!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Gabi! Örülök,hogy kutyid jobban van! Mi is nagy kutyások vagyunk,van két gyönyörű fiú magyar vizslánk.Bendegúz 7,Boldizsár 6 éves lesz májusban.Imádjuk őket,szerintem most ők töltik be a gyerek szerepét.Ja,és remélem ez az esés valami jót jelent mindkettőnknek! :wink:

Bridget! Nem tudom mi van,de én is nagyon rosszul aludtam az éjjel. :roll:

Babszi! Remélem már jobban vagy lelkileg.Tudom milyen érzés,egy hetet késett nekem is a piri,és utána iszonyú csalodás volt.

Csucsu! Kép
edus76

Sziasztok Lányok!

Bár ahogy visszaolvastam, engem senki sem hiányolt...de azért megosztom veletek, h. megjött. :(

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Edus: nekünk is Magyar vizslánk van és Simon névre hallgat . A ti kutyusaitoknak is igazi komoyl vizsla nevük van. Köszönöm a jobbulásos képet :) Lehet ettől van de valóban elég jól vagyok már:)

Arikon: Sajnálom pirit :(

Gabi: örülök a jó hírnek :) Erős a kutyád akkor nagyon :)

Kép
csucsu05

Gabi: Jobbulást kutynak :lol: Nekem még a gimiben volt egy Beagle-m, Carla névre hallgatott, őt el kellett altatni sajnos. De négy éve volt egy tacsi-foxi keverék kislányunk, ő Mütyür volt és mellé került egy tacsi-roti keverék szintén leányzó, aki Minimax volt. Sajna együtt nagyon rosszak lettek, viszont már szétválasztani nem volt suívünk. Ezért elvittük őket Debrecenbe, ahol egész nap szabadon vannak és nem a 4 fal közé bezárva a 6. emeleten.....

Arikon: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon,
sajnálom! :cry:

Gabi,
jobbulást a kutyusnak!
Mit mondott a doki?
sirkici

Arikon: én nagyon is hiányoltalak! És sajnálom :( De azért nem elkenődni!!!! Szerencsére nem olyan hosszú idő egy ciklust kivárni, szóval minjárt itt az újabb izgulós időszak!

Pedig nem mertem megmondani (babonából), de veled álmodtam!!! Bár elég kaotikus álom volt, de az volt a lényege, hogy színházban voltunk, és egy vicces darabot néztünk. Azt hittem jót jelent :oops:

Judit
Kép
sonny

Arikon,annyira sajnálom! És persze, hogy hiányzol!!!!!

Sirki, rákszűrőm rendben. Folytassam a tesztelést. Ennyi. Már ha az én dokimra vagy kiváncsi :wink: :lol:
De 1 hét múlva bizti megyek uh-ra, ha addig nem jön meg.

Kép
Kép
gabi82

És lányok, köszönöm Cézár nevében is!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Gabi,
akkor ezek szerint nem is uh-zott ma?!
sirkici

Köszi Csajok! Valszeg csak elég érzékenyke vagyok...

Sonny,
annyira jól esik amit írtál! Nem kesergem már, elég hamar túl lendülök a dolgokon, meg az igazság az, h. még "teljesen" nem jött meg, csak kissé erőssebben pöttyözök. Úgyh. remélem 1-2 napon belül teljesen megjön, és akkor újra lehet szerelmeteskedni! :oops: :D
Te viszont már a 15. dpo-n vagy!!! Drukk!!

Gabi,
az a lényeg, h. rendben a rákszűrésed!

No, én megyek a konzultációra hál'Istennek ma van az utolsó nap. Nagyon uncsi...
Délután megint jövök!
Vendég

Arikon: Gyere délután talán jobb és könyebb ha kiirid mi van veled. És valóban jó hozzá állás lassan megint lehet majd szerelmeskedni amiből bármikor baba lehet :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Arikon, ez jó meglátás! Sok szex és más semmi!!!!!!!
Sonny, neked is izgalmas napjaid vannak!!!!

Csucsu,te hol tartasz?

Sirki, most csak telefonon beszéltünk. :)
Ma megyek és veszek vagy 6-8 tesztet. Legalább 2félét!!!
A hőm megint fentebb ugrott!!!
Este pedig mindig hőemelkedésem van. 37,1-37,3 között mozgok.

Kép
Kép
gabi82

Szerintetek van még remény, hogy nem csak késik?

Kép
Kép
gabi82

Van :wink: mert ahogy te is tod a remeny hal meg utoljara :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Kedves Lányok!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül betörök!Meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e véletlen köztetek, vagy ismerőseitek közt olyan egyén, aki örülne egy golden retriever mamától és egy labrador papától származó kiskutyának? Ugyanis kedvenc háziebünk váratlanul megvemhesült, és nagyon szívesen adnánk ajándékba a kölyköket olyanoknak, akik örülnének egy kedves, jól nevelhető, kifejezetten gyermek-és családbarát kutyának. A kölykök március első vagy második hetében érkeznek, tehát úgy április végén, május elején lehetne őket elvinni. Természetesen az első oltást is beadatjuk nekik, ennek az árát mi álljuk, így a lehendő gazdinak erre sem lesz gondja. Nagyon szeretném, ha ezek a kis tündérek szerető gazdira találhatnának!
Kérlek Titeket, hogy amennyiben tudtok valakit, akit érdekelne a dolog, küldjetek nekem egy privit, és elküldöm a telefonszámom, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat!
Egy kép, várhatólag így fognak kinézni a kutyuk, ez Anutájuk 3 hósan:
Kép

Előre is köszönöm a segítséget, és mégegyszer bocsánat, hogy így betörtem!
Minden jót Nektek!

porsika

Gabi: Csatlakozom Bridgethez.... jó reménykedni :wink:

Jöhet pár vicc?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Megy a postás be a kapun, viszi a levelet. Látja, hogy a kutya el van engedve.
- Nem kell tőle félni! - mondja a gazda.
Most lett kiherélve, bágyadt még.
- Nem is attól félek, hogy megdug, hanem, hogy megharap!

Idősebb házaspár fekszik este az ágyban. A feleség megbökdösi az urát:
- Te, alszol?
- Nem.
- Akkor beszélgessünk!
- Inkább alszom!

Dolgozók esti iskolájában:
- Kész van a házid ?
- Igen ! Tölthetek ?

A feleségem zongorázik, a fiam trombitál, a lányom hegedül.
- És te?
- Én tűröm.

Azt mondtad drágám, hogy elmégy a kocsmába, megiszol egy sört, és tizenegyre hazajössz!
Rosszul hallottad, drágám! Én azt mondtam: elmegyek a kocsmába, megiszom tizenegy sört, és egyre hazajövök...

Anya és lánya beszélgetnek.
- Hallom váltok lányom!
- Igen mama.
- Nő van a dologban?
- Igen mama.
- És ki az a nő?
- Hát te mama.

A nő leparkol a kocsival és megkérdezi a férjét:
- Drágám, nem álltam meg túl messze a járdaszegélytől?
- Melyiktől?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

- Doktor úr, segítsen valahogy a férjemen, mert álmában beszél.
- Hmm és ez önt zavarja? Nem tud tőle aludni?
- Engem nem zavar, doktor úr, de a képviselőtársai mindig kiröhögik.

A kisgyerek ül a reggeliző asztalnál.
- Anyu, kérek még kakaót!
- Szolgáld ki magad.
- Minek az ilyennek gyerek?

Apa, apa,....az ufók a barátaink vagy az ellenségeink?
- Miért kérdezed, kisfiam?
- Mert az előbb az udvaron leszállt egy repülő csészealj és elvitték a nagymamát...
- A barátaink.

Egy férfi költözködik, de a kanapéja sehogy sem fér ki az ajtón.
Erőlködik, de a végén a kanapé beszorul az ajtóba. Ekkor áthívja a szomszédot, aki az ajtó másik oldalán erőlködik. Így megy vagy 10 perce,
majd a tulaj lihegve megszólal:
- Ej szomszéd, azt hiszem, ezt sose fogjuk kivinni!
Mire a szomszéd:
- Ja, kivinni?

Bemegy egy nő a börtönbe, és azt mondja az igazgatónak:
- Tessék mondani, nem kaphatna a férjem kicsit könnyebb munkát?
- Szóval ön úgy gondolja, hogy a bélyegragasztás túl fáradságos?
- Bélyegragasztás? Érdekes, nekem azt mondta, hogy alagutat ás...

Piacon:
- Egy almát kérek!
- Kettő lett, maradhat?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mindig arra vágytam, hogy a számítógépemet ugyanúgy tudjam kezelni, mint a telefonomat.
Mostanra valóra vált az álmom. Immár a telefonomat sem tudom kezelni.

A hangverseny szünetében valaki benyit a karmester öltözőjébe:
- Mester, kötelességemnek tartom, hogy figyelmeztessem önt: a zenekarban többen lazsálnak. Észrevettem például, hogy a dobos csak akkor üt,

ha ön odanéz!

Az anyós nagy örömmel bontja ki az ajándékot, majd felháborodva mondja a vejének :
- Fiam ebben a csomagban vatta van !
- Igen mama, hát nem fülbevalót kért?

Sűrű átláthatatlan ködben két autó szinte egymáshoz tapadva araszol.
Aztán az első kocsi hirtelen fékez, a második nekimegy. A hátsó sofőr kiugrik a kocsiból.
- Mi az ördögöt csinál? Hogy lehet ilyen hirtelen fékezni minden ok nélkül?
- Mi az, hogy minden ok nélkül? Ha nem venné észre, az én kocsim már a garázsban van.

Nyelvtanóra. A tanár magyarázza a tagadást.
- A magyarban a kétszeresen negatív állítás negatív.
Az angolban viszont a kétszeresen negatív állítás pozitív. Nincs azonban olyan nyelv, ahol kétszeresen pozitív állítás negatív lenne.
Mire hátulról egy hang: - Aha, persze.

A határátkelőnél egy arab autóját vizsgálják a vámosok. Szétszedik ripityára, majd az egyik vámos egy elrejtett zugból egy zacskó fehér port húz elő.
A filmekben látott flegmasággal felvágja a zacskót, belenyal, majd vigyorogva az arabhoz fordul:
-Kokain, kokain?
-Nem, anthrax, anthrax..

A feleség így szól a férjéhez:
- Drágám, nem láttad azt a könyvet, amit a múlt héten vettünk?
- Melyiket?
- A Hogyan éljünk 120 évig címűt!
- Ja, azt?! Kidobtam!
- Kidobtad?! De hát miért?
- mert rajtakaptam anyádat, hogy azt olvasgatja...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

- Drágám, mondjál nekem valami szépet! - kéri a feleség a férjétől.
- Olyanok a fogaid, mint a csillagok..
- Jaj, édesem, ennél szebb bókot életemben nem hallottam.
- Folytasd!
- ...sárgák és messze vannak egymástól.

Jónás
- Mit mond a bibliai hangosbemondó?
- Jónást várják a halban.

Isten megteremtette a férfit és elé állt:
- Van egy jó és egy rossz hírem: teremtettem neked agyat és péniszt.
Mindkettőben rengeteg örömöd lesz.
- És a rossz?
- A vérnyomásod miatt egyszerre csak az egyiket használhatod.

A székely este kimegy az udvarba. Egy kis idő múltan belép az ajtón,
a nadrágszára vizes. Mire az asszony:
- Esik?
- Nem, fúj...

A szőke, a barna és a vörös űrutazásra készülnek. Megkérdezik a
vöröstől, hova szeretne menni:
- Én a Marsra.
Megkérdezik a barnát:
- Én a Jupiterre.
Megkérdezik a szőkét:
- Én a Napra!
- DE HÁT ASSZONYOM! A NAPON MEGSÜLÜNK!!!
- Majd megyünk éjjel...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mózes a hegyről...
Mózes lejön a hegyről, és így szól a többiekhez:
- Na, fiúk, van egy jó, meg egy rossz hírem.
- Kezdd a jóval.
- Lealkudtam tízre.
- És mi a rossz?
- A ne paráználkodj, még mindig benne van.

Egyik szőke nő felhívja a másikat:
- Te, nálatok sincs meleg víz?
- De van, de hideg

Fenyőfa
A rendőr megállítja a szőke nőt a sztrádán. Megkérdi:
- Hölgyem, miért ment maga cikk-cakkban az úton?
Erre a szőke:
- Hát, én először kikerültem a fenyőfát jobbról, aztán balról, aztán megint jobbról, aztán...
Erre a rendőr:
- Hölgyem, nagyon gyorsan vegye le azt a légfrissítőt a visszapillantóról!!!

Elmegy az ember a szemészetre.
B: - Doktor Úr! Gond van a szemeimmel, nem jól látok távolra.
D: - Jöjjön ide az ablakhoz és mondja meg mit lát.
B: - A Napot.
D: - Akkor mondja már meg nekem, hová a picsába akar maga messzebbre
látni?

A kis unoka megkérdezi a nagypapát, mi az, hogy átlag. Nagyapi mond
egy példát:
- Te 8 éves vagy, én 80, tehát ketten együtt 88 évesek vagyunk,
vagyis átlagban 44 évesek, ami a legszebb férfikor. De dugni te se
tudsz, meg én se!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A szülészeten az egyik apuka hosszasan fényképezi az újszülött fiát.
Megkérdezi az egyik ápolónő:
- Ez az első gyermeke?
- Nem, az első fényképező gépem.

Két barát beszélget:
- Az orvosom azt mondta, ha nem mondok le a szexről, hamarosan
meghalok.
- Hogy-hogy?
- A felesége a barátnőm.

Egy várandós asszonyka ellenőrzésre megy az orvosához. A vizsgálat után
szégyellősen megszólal:
- A férjem megkért, hogy kérdezzek meg valamit.
- Tudom, tudom - feleli a doki. Megnyugodhat, a szex nem veszélyes
egészen a terhesség utolsó hónapjáig.
- Nem egészen erről van szó. Hanem arról, hogy nyírhatom-e továbbra
is én a füvet.

Egy asszony utazik a HÉV-en, és az újságban a
halálozási statisztikákat olvassa. Odafordul a mellette ülő
férfihez:
- Tudja, hogy valahányszor levegőt veszek, meghal egy ember?
Mire a férfi:
- A fogmosást próbálta már?

Egy nő vár az orvos irodájában. Az ápolónő kiszól neki:
- A vizeletminta, amit adott, almalé.
A nő felugrik:
- Azonnal kell hívnom a fiam iskoláját. A másik edényt becsomagoltam
neki uzsonnának.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

3szorra alok neki irni mert mindig megnyomom azt a bizonyos gombot(persze pont az uccso mondatnal)amelyik visszalapoz...es erre eltunik minden :? :evil: :( Szal most nem irok a tegnapi estemrol es a mai napomrol csak ami nektek szol :evil:

Csucsu
Ertem en,hogy mit mondassz en is azt szeretem ha mindenki itt van es jo nagy traccspartit csapunk :wink: :D Jah ho vege van mar izgulok 1000-rel :shock: Bar tegnap barinom azt mondta,hogy a piri elotti idoszak a jo teherbeesesre :shock: ettol tisztara kilettem :? ugye ez butasag :?: :roll:

Gabi
Igen neked is mar 3szor irom le de kozben lattam irtal es mar megirtam,hogy igen is van meg esely :wink: es kivanom a legjobbakat :D :wink: A kutyusod meg kulon orom,hogy mar jol van :D barcsak minden kivansagunk igy teljesulne :roll:

Edus
Remelem azert aludtunk rosszul mert a golyak eljottek hozzank :wink: :lol: :lol: :lol:

Arikon
En irtam,hogy hianyzik mindenki....es tuti bizti vgyok abban is,hogy masnak is hianyoztal nem csak nekem :wink: :roll: A piri meg monnyon le :evil: fel a fejjel es keszult a 2het mulva levo heteeresedre :!: :!: :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

:shock: :o tyu nem arrol volt szo,hogy par vicc :?: :lol: :lol: :lol:
Na ezt majd visszajovok es elolvasom de most tanulas 1000-rel :?

Prosika
en sajna nem tok ebben segiteni de majd a tobbi bige talan igen :lol: :lol: :lol: Nagyon cuki a kutyusod es szep dolog ajandekba felajanlani a kiskutyusokat :wink: A pocakosodasodhoz meg mar szolni sem tok... :lol: gratula...es vigyazz mer megyunk utanad :twisted: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép Ezt nektek csudaari kepeket talaltam...majd minden nap felrakok 1-et

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaj ez nem az ezt mar tegnap feltettem upsz bocsi :oops:
Na ez az

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg: Ez tündéri :lol: Tudom, hogy kicsikét hosszú lett, de ha már elkezdtem....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nem semmi vagy kuzsanna!!!

Kép
Kép
gabi82

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Koszi Zsuzsa..nem azert mondtam am...poennak szantam :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na cajok...sehol senki :? :roll: :(

KépKép
bridget0801
Kulfold

HElló Lányok!

Arikon! Sajnálom a pirit!

Babszi! Szupe, hogy már csak március végéig melózol a régi mh-en.

Bridget! Izgulok ám érted! Mikorra nem várjuk pontosan a pirit???

Gabi! Te már egy X-akta vagy az tuti! Nagyon kíváncsi vagyok mi lehet vagy inkább ki lehet a pocidban???? !!! Drukk!!!

Nóri Drága! Hol vagy elveszve? Hogy álltok az esküvőszervezéssel???

Én ma megyek délután dokihoz! Végreeeeeeeeeeee! Már nagyon várom. Már annyira kivi vagyok mit fog mondani!!!

Millió pusszancs!!!!
Vendég

Krisz,
drukk a dokihoz!
sirkici

Kriszti
Hat a multkori az 23napos volt ugyhogy a vonalzom ugy van most beallitva de elotte mindig 25volt...ugyhogy vegulis 4nap mulva piri abszolut ne jojjon meg tajamra se :evil: :lol: es tartsa magat tavol az utana kovetkezo 2napban...szal Szerdan se jojjon es akkor huhuuuuuuuuu :lol: 8) A lenyeg az hogy hiaba mutat 4napot az lehet 6is...8mar nem...szal az mar jo jel...na de ne menjunk annyira elore...szal egyenlore nyugi van :roll:

Csajok
Pont valamelyik nap gondolkodtam el rajta,hogy ugy nezunk ki,mint a lottozok...kb annyi eselyunk van...na jo nem ugy de ertitek mit mondok :roll: 8) es mindenki lottozik honaprol-honapra es sosem jon ossze egyikonknek sem az 5-os talalat...van akinek 2-es volt akinek mar 3-asa is volt...vgyis sokan vannak itt akik jonnek es buzditanak,hogy ok is meddig "jatszottak" mire bejott az 5-os...de nekunk ez valami elerhetetlen nagy csodanak tunik :roll: Aztan ugye adjuk a tanacsokat is kinek melyeik variacio amire eskuszik,hogy jo...es amikor "lottohuzas" van mindenki izgul es a tobbiek szoritanak :lol: Hat gondoltam megosztom veletek hobortos elmelkedesemet :lol: de azert legyszi ne nezzetek hulyenek :oops: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vettem ám a lapot :wink: etszik a lottós elgondolásod.... nagyon találó :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?