Sziasztok!
Vasárnap hazajöttünk, hétfőn apa még szabin volt.
Most egyelőre csak magunkról, mert nem volt időm visszaolvasni, nem tudom lesz-e valaha is
Nagyon klasz volt minden, az út Pápáig kb 2 óra szokott lenni, most lefelé még dugóba is keveredtünk, de Panka olyan tündér volt, nem sirt egyáltalán, vagy aludt, vagy játszott. Vittem neki játékokat az útra, szépen elfoglalta magát. Odafelé 1x megálltunk szopizni, visszafelé nem kellett, kibirta.
Ott is nagyon szépen viselkedett, minden nap jött 1-2 rokon vagy ismerős, és mindenkire mosolygott, szóval megnyugodtam, hogy nem antiszociális a gyerekem
Éjjel néha felkelt, dehát ez idegen helyen érthető is.
5 hós miniszülinapja előtt egy nappal megfordult hátról hasra, de valahogy olyan természetességgel, mintha mindig is ezt csinálta volna. Semmi küszködés, előkészület, csak lendült és kész. És azóta is sokszor csinálja. Hátról hasra még mindig nem megy, nincs továbbra se motiváció
Hason már több időt tölt, sokat hasra teszem, könyéken már szépen elvan, de egyenes karral nem támaszt még mindig.
Viszont hason elkezdett valami kúszás féleséget, de olyan egyedi módon, hogy a fejét leteszi és a lábával rugja magát. Olyan mint egy kis kukac, valahogy araszolgat, meg kell zabálni
Tegnap megkapta a meningitis oltást és kaptunk mi is Sinlacot. Mióta gyümit kap, a tápi nem mindig izlik neki.
Próbáltam neki zöldséget, hát azért se rajong. Van egy finom vegyeszöldség nevű bébiétel, hát ő nem tartja finomnak, rögtön visszaköpi. Gabci, asszem te irtad, hogy Ádi se eszi. Pedig a dokinő szerint erőltetni kell a zöldséget, a gyümi nem elég. Úgyhogy ma répát kap, meglátjuk
Mindenkinek boldog hófordulót, aki a távollétünk alatt ünnepelte.
És remélem mindenki jól van!
Hajni, te hogy adod Lillának a Sinlacot? Én tegnap bekevertem, egy hig pép lett, ami nekem az 1-es aventes cumin nem megy át, kanállal meg túl folyós, este vettem észre, hogy még a füle mögött is olyan lett. Aztán próbáltam kispohárból, talán még úgy volt a legjobb, de az is folyt össze-vissza, szóval nem tudom. Lehet ezt sűrűbbre keverni? Meg az ize is elég szar, bár tettem bele neki gyümölcsöt.