Sziasztok!
Timcike: Atticy még mindig nagyon gyönyörű!
És a házatok is szép amennyit látok belőle!
Igen, igyekszünk rá vigyázni, az a jó, hogy mindig sok ember van körülötte, és valaki mindig figyeli, követi. Meg persze én sem nyugszok soha.
Mennyibe kerül a napszemüveg? A Faktumban láttam, de az árát nem néztem. Viszont nekünk muszáj venni, úgyhogy anyummal rendelek is, egy hónap múlva jön. Vagy hol van viszonylag kedvezőbb áron?
Brigi: az a lényeg, hogy Nektek bejött a MAM, a többi nem számít!
Aziz amíg cumizott csak MAM-ot használtunk, imádta, és én hülye mikor elhasználódott Dm-est adtam neki, erre jól le is szokott róla. Most van neki játéknak egy MAM, amit imád rágcsálni. Gratula a napernyőhöz, valóban jó ötlet, és én sem gondoltam rá!!
Azt hiszem szegény anyum ezt is hozhat.
Mindjárt teszek fel képet a kompozásról. A medencénél nem csináltam, mert ott rohantam utána, de majd legközelebb rábízom az apjára.
Falevél: igen, nem egyszerű utána rohangálni, de legalább nem unatkozok!
Elötte mindig csak ültem, néztem ki a fejemből a hotelben, most van egy partnerem.
Ügyes Sárika, hogy forgolódik, egyre jobban fog neki menni! Napról napra változnak ezek a kis picikék.
Mogyó: szerintem ne aggódj, biztos nem fog Ágika megfázni! Az arcuk mindig hideg, mert azt azért csak éri a levegő, de az nem baj. Aziznak a keze is néha lehül, de még sosem fázott meg. Egyszer, de akkor is elkaptuk. Akkor szoríts ám majd, hogy kislány legyen, majd szólok, hogy mikor kell!
Nem mondtad, hogy megtaláltatok-e miket a webkamerával?
Mandula: akkor el van nézve, hogy eltűntél! Nagyon nehéz lehet! 100 tétel? Atyavilág!
Nem tudjátok megosztani a többiekkel? Anno én olyan lusta voltam, sosem magam csináltam, hanem megszereztem valakitől. Persze jobb ha az ember maga csinálja, csak fárasztó...
Jó ötlet a klaviatúra, Ádi biztos élvezi!
Mi most inkább elzárunk mindent alaposan, ő meg játszhat a mikrofonjával, amit már elrontott.
K.