Sziasztok!
Bolha: utólag is boldog szülinapot Vivcsinek - fogalmam sincs, hogy mondtam-e valamikor...
Nagyon szét vagyok esve agyilag is.
Kislány: hogy vagy? Ne erőltesd magad! Sétálj, kertészkedj, de tényleg csak mértékkel. Sajnos - szerintem - nem mindig érezni, hogy "most kell abbahagyni", legalábbis nálam volt olyan, hogy csak akkor éreztem, hogy nem kellett volna amikor már abbahagytam. Szóval csak ügyesen.
Jó Nektek, hogy vannak virágaitok. A "mi" kertünk tök lepukkant, de mi nem is csinálunk rajta semmit Gyulával. Tavaly is rakás pénzt arra költöttünk, hogy befüvesítsük és direkt kértük, hogy ne menjenek rá, mert ilyenkor a legsebezhetőbb, hát csak rácipelte anyám a napozóágyat meg összejárkálta, úgyhogy semmi nem lett a fűből.
Kati: hogy vagytok? Jöttök valamikor Botyiba?
Suliba nem mentem, majd márc. végén.
1., nem tudtam elmenni beiratkozni, mert belázasodott Koppány, így a bölcsibe sem tudtam leadni, anyut meg nem kérhetem meg rá, hogy vigyázzon Koppánykára, mert.... no mindegy.
2., talán jobb is, mert mégis inkább az EFEB-et választom, ott legalább van vizsgagarancia, ami egy tuti biztosíték, hogy nem vész el a pénzem bukás esetén.
3., vacakolok, mert a Duna House-nál van felvétel és nekem az a meló tökre bejön, imádok emberekkel foglalkozni, segíteni nekik és akkor ha felvennének akkor inkább az ingatlanközvetítő tanfolyamra, majd a jogsira mennék, mint a tb-re.
Úgyhogy szenvedek a saját hülyeségem miatt, nem tudok dönteni.
Ja, még nem gyógyultam meg, alig tudok nyelni és beszélni úgy fáj a torkom. Úgyhogy Koppánykát valamelyik reggel beadom bölcsibe és megyek dokihoz. Amúgy is beadom, heti 2-3szor 3 órát, hogy gyerekek között legyen.
NÉzzük az albérleteket, mert anyuék annyira magasról sz...nak bele a házba, hogy nemsokára el fogják árverezni. Nem fizeti a számlákat, nincs 3 hete munkája, de nem is néz, amit néztünk és behívták állásinterjúra oda nem ment el, úgyhogy totál elhagyta magát és már nem tudunk vele együtt élni.
Leadjuk a rezsipénzt és abból él, a számlákat nem adta fel.
Még egy utolsót megpróbálok: le kéne cipelnem az ingatlanközvetítőhöz, hogy meghírdessék a házat eladásra v. cserére (3,5 milla kp-vel kiegészítve - lakáshitel).
Úgyhogy tuti nem maradunk Őrbottyánban, mert itt meg nincs albérlet, ami van, az meg nem jó, mert olyan, hogy egy ház felső v. alsó szintjét adják ki, kert közös. Mi meg már senkivel nem akarunk közösködni, elég volt...
Koppánykám belázasodott 2 napra. Semmi más baja nem volt szerencsére, szerintem a foga miatt lehet.
Tényleg
Bolhácska, mi van Lara fogacskáival? Amúgy az a süni süti nagyon tuti lett.
Koppánykám most nem kapott sok ajándékot, meg igazából már nem is nagyon tudunk neki mit venni. Csatolok pár képet a szolíd szülinapjáról ami csak szűk családi körben ünnepeltünk, mert igazából egy 1 éves gyerekhez még felesleges más gyerekeket hívni... vagy nem?
Ja, vettem egy delikátot, de én csak azt a picit kaptam, azt a zacsisat, 75-ös azt hiszem... igaz, nem tudom mikor fogjuk elhasználni, mert van egy rakás még itthon, de a kódot leszedem.
Jujjj
Bolha, már annyi ideje akartam kérni: megadnád a tojásos-tejes bácsi számát, hogy felhívjam? Tudod, ott a fahídnál a túloldalon a sarkon az a züld kerítéses... Nagyon hálás lennék.
Ma tök szép idő volt. Járt valaki valamerre?
Puszika mindenkinek!
Jó éjt!
Koppánykám kedvenc járgánya lett...
Szerény ajándékok az én 1 évesemnek...
Koppánykám 1. tortája
Koppány malac marcipánozik
Ennyi maradt a tortaszeletből