sziasztok,
Timi, üdv a csapatban, bár még nekem is itt a tojáshéj a fenekemen (nemrég csatlakoztam)
sajnos Z. nem úszta meg ennyivel, randa torokgyulladása lett, nátha, köhögés, szóval kipróbáltuk a bécsi egészségügyet is.
istenem, miért nem lehet ezt itt copy--paste-tel áthelyezni otthonra is? mintha nem is rendelőben lettünk volna, külön váróterem (tele játékokkal: csúszda, sátor, könyvek, szőnyeg, hintaló) az egészséges babáknak és a betegeknek, a dokinéni nem ir őrült módon recepteket, mondjuk, én az otthoni dokinkkal is max. elégedett vagyok, csak akkor ad gyógyszert, ha szükséges. És pillanatok alatt végeztünk, ami azért is lehetséges, mert van egy dokinéni meg három rendelő és egy külön diagnoszta orvos, aki felveszi a panaszokat-adatokat, majd jön a dokinéni és megvizsgál, javasol. Igy nagyon gyors a "kiszolgálás". És mindenki oda megy, ahová akar, mert van egy kis gép, ahová csak bedugják az egészségügyi kártyájukat, és már ott is a gépen a kortörténet.
És ez nem Sci-fi...
Z. most még vacakul alszik, de izzad és az jó. A lázcsillapitásban is egyre biztosabb vagyok
Egyébként már benne van a bugi a lábamban, hogy menjünk haza, hiv a föld és vár a kert, most már jó levegőt akarok és sok-sok zöldet magunk körül, mert ez a város, mint minden város, egy bacilusfészek!
Kati, Miskolcon merre vagytok? Csudaszép helyek vannak arrafelé, nagyon szeretem...
Móni, terhességem alatt én is száműztem az étrendemből a fehér lisztet, a cukrot szintén nem kivántam, és ez igy együtt elég is volt.
Csomó ismerősömnél jön a 2. baba, egy barátnőm éppen tegnap jelentette be.
tesóözön
mindenkinek szép napot!
Szilvi