Új privát üzeneted érkezett!

Kép
szilbee

Katlina! Nagyon szép Robika... már ha egy fiatalemberről illik illlyet mondani... :D

Mano! Hát Franci is nagyon édes! :D Olyan aranyos abban a kis manó sapiban.

Cleo! Elmúltak már a pöttyök. Dokinő szerint így it "teljes" a védettség, hogy csak pár pötty jött ki. Viszont mivel ilyen fiatalon kapta el, előfordulhat övsömör kialakulása... :(

Vali! Én is pont azon agyalok, hogy milyen bicajt is kéne venni Leventének... Annyira ácsingózik érte. Mikor lemegyünk játszani és épp le van parkírozva egy canga, ott áll mellette és bámulja. :lol:

Lányok! Lenne egy kérdésem... Tudtok másik óvodáról (a Rózsa útin kívül), ami a Városmajor környékén van?? Nekem magyarázta vki, hogy leledzik itt egy másik ovi is, de én nem találtam... :oops:
szilbee

Teszek már pár képet a hétvégi játszóterezésről... meg egybekről...

Retro mobil
Fúj a szél...
Frédi és Béni
Családi legózás, vonatozás
Hát te ki vagy?
Szia Öcsisajt!
szilbee

Szép jó reggelt mindenkinek! :D

Óh Vali,ne izélj már!Vissza kellett egyet lapoznom,hogy megnézzem,hogy tényleg csak a torta tűnt-e fel a képen,mert nem úgy emlékeztem! Kép
Nagyon átszaladhattál az irományon,hogy észre sem vetted dicsérő szavaimat a gyermekeidről,pedig még a torta előtt megemlítettem! :D
Ejnye-bejnye!Kép

Szilbee!
Nagyon jók a képek!Csak nem apáé volt még az a járgány??? :D Gyerekkoromra emlékeztetett! :D Nem is tudtam,hogy Dávid is aktívan részt vesz már a közös játékban,de édes! :D
Vendég

NYem apájé a retro mobil! Bár tök jó lenne... :lol: itt a lakótelepen az egyik kissrácé vagy inkább valamelyik szülőjéé... 8)
szilbee

Kép

Szilvi!
Van igen még 1 ovi itt a környéken a Vosztokon a Wagner G. úton :) Mi már voltunk megnézni 1-2 anyukával és nagyon tetszett az ovi :) Sztem nagyon családias nem zsúfolt és a gondozónők is aranyosak .Van elég sok foglalkozás amin részt vehetnek a gyerkőcök persze mint minden más oviban itt is vannak + foglalkozások amiért fizetni kell de alapjában sztem sokat nyújt az ovi :) Nem a város közepén van nyugodt tiszta levegőn vannak kint a gyekőcök. Egy nagy játszótér van az ovi mellett :) Nagyon úgy néz ki,hogy mi oda megyünk :)
Bicit olyan vettünk ami elvileg 2 kerekű és van kitámasztója de ahogy tegnap is ment vele sztem nem sok kell hozzá és megtanul 2 keréken bicajozni :D Itt vettük a partyban a kórház mellett :)
Csúcs ez a retro mobil :D Még anno öcsémnek is volt ilyen járgánya :)

KépKép
diÁcska

Vali! Köszi a sok infót! :D Akkor majd én is megnézem magamanak az ovit!! Hamarosan Leventét is be kell valahova iratni...
És a bicaj hány colos?? No, a party még közel is van hozzánk. És ha szabad ilyet kérdezni... mennyi volt? :oops: (pü-ben is jó).

No a fiam Spongya Bob mániás lett... pedig azt hittem nem is tetszik neki a mese... :shock: :roll:
szilbee

Szép napot!

Vali! Nagyon guszta a torta, és Dius milyen csini felkötött hajjal! Kár, hogy nem engedi, mert sokkal jobban áll neki!

Szilvi! Nem semmi Dávid! Hogy te micsoda óriásokat nevelgetsz! :lol:
A retromobilra meg még most is csorog a nyálam...anno az én időmben 1db volt itt a környéken, de abba is csak a haverok ülhettek...mi csak nézhettük.

Na, nálunk lehet, megint alakul valami kórság :cry: ! Már vasárnap is 4x kakilt Lilcsi, meg tegnap is szólt a dadus, hogy 4x kakilt. Délután iszonyú nyűgös volt, mamától hamarabb el is jöttünk. Itthon, míg birkóztunk, semmi baja nem volt :lol: Aztán amikor otthagytam, megint nyűglődött. Hőjét mértem, 37,4 volt. Aztán úgy elaludt, hogy se teát, se tejet nem ivott, de aludt reggelig. Akkor ivott tejet, teát, és elvittem bölcsibe, és ott mondta egy anyuka, hogy fosós-hányós vírus van a bölcsiben. Úgyhogy.... :?
Reggel mázsálás is volt a bölcsiben, 14,5 kiló :lol:
Lányok! Az hány éves korig ér, hogy 37,5 fok még nem számít hőemelkedésnek?

Erika! Hajni! Rózsaszínnel én is így voltam...utáltam. És mégis van Lilcsinek is sok ilyen színű. Bár inkább zöldet és sárgát vennék neki, de abból nincs is akkora kínálat :roll: De végülis bármit adok rá, jól áll neki :lol:

Tegnap volt bedobálva Gastroyal szórólap. Nagyon baráti áron hozzák a kaját, meg voltam lepődve!Persze a Jokerfoodot nézem, nem az energiaszegény, meg ínyenc menüt...de ha azt nézzük, az sem olyan drága. Majd kipróbálom.

Ja! Erika! Most hallottam a rádióban :lol: : az ENSZ azt tanácsolja, hogy az éhezők egyenek bogarakat, mert abban sok a protein, tápláló, közben meg a kártevőket is irtanák. Kép Azért aranyosak...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt!

Szilvi: Még mindig? Nem jól aludtatok?
Jók a képek! Micsoda pofazacskója van Dávidnak!
Gyerekkoromban mindig ilyen autót szerettem volna. Ez sem mai darab!

Most hallom, Bács-Kiskunban rota járvány van. Tele van a kórház, már várólista is van... :shock: :shock:
jaimee1

Szilvi!

12 colos a bicó :) Nem valami extra szuper csak műanyag küllős de ez volt a legolcsóbb :( Egyébként 6900ft volt :) Nem pont ilyen a színe de fazonra hasonló.
Kép

Hajni!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Szép napsütéses délelőttöt! :) Még csak most tudok fellépni,eddig nem ment az oldal,aztán amit megí rtam nem mentette el :evil: :evil:

Hajni,csodaszép lány Franci :) Hol vettétek ezt a sapit?Nagyon jól néz ki,valami ilyesmit szeretnék Lucának,csak tavasziba :)

Nóri,csak nem lesz beteg Lilcsi!!!Van a gastroyalnál fogyis kaja,és mennyiért?Mert régen volt náluk,gondoltam,majd azzal lefogyok,de apa nemigen díjazza az ötletet,mert szerinte menjek futni,és nem iylenekre pocsékoljam a pénzt!

Szilbee,nagyon jó kis járgánya van Leventének,még ha nem is az övé,de játszhat vele,és tök jó neki :) Kár,hogy én már nem férek bele :oops: Dávid mindne képen oylan kis figyelmes,édes babóca:)

Erika,csak nem kapják el a babócáink a rotát.Ti beoltattátok Rékust?Mi beadattuk,igy remélem tényleg elkerül bennünket,mert ha potyára adtuk ki érte a rengeteg pénzt,akkor nagyon mérges leszek.A rucikkal kapcsolatban,nekünk is a legtöbb rószazsín,de mondjuk Lucának a fehér nem is iagzán áll jól.MAjd ha lesz egyszer másik gyerkőcünk,akkor mi is igencsak bajban leszünk,ha fiú lesz :)

Vali,nagyon klassz Dius bicója,még ha nem is pont ugyanilyen :) El hiszem.,hogy le sem akar róla szállni :)

Katlina,Robika kis kertész legény lett :) aranyos nagyon!

Egy kép,hogy milyen lett Luca szobájában a dísz a pelenkázónál.

Kép
Kép
tundi24

Kép

Kép
Kép
tundi24

Tündi: :D Már az új házban? Széépek! Hasonlókat láttam a barátnőméknél is.

Nem, rotára nem kapott védőoltást.
jaimee1

Tündi! Ha visszalapozol a hozzászólásomra és a Garstroyalra kattintasz, arra az oldalra ugrik, ahol az árak vannak. De van fogyis kaja amúgy :wink: Viszont apának is igaza lehet.... :roll:

Nagyon klasszak a díszek! És ez hogy van a falra erősítve, mert látom, hogy árnyékot vetnek... :shock: Vagy milyen vastag?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi! Nekem is nagyon tecccccccccccccccenek a képek a falon!!! :D :D Hol szereztétel be őket??????

Rota... Már Szolnokon is volt! A bölcsinben is.. :(

Képzeljétek! A fiaim alszanak! Mind a kettő! Ha a vki azt mondja 4 hónappal ezelőtt, hogy ez lehetséges, akkor jól kiröhögtem volna...

Eszem vmit, aztán menek én is hunyni...

.. o-Ó Levente köhög... ezek szerint kezd eldurvulni a náthája... :|
szilbee

Sziasztok! :D
Eddig se jöttem nagyon sűrűn de most hogy ilyen jó idő van azt hiszem még ritkábban fogok.
Timi egyszerűen nem akar hazajönni, állandóan a játszótéren lenne.
Újabban reggel 7-kor ébresztem mert ha később kelne akkor lehetetlenség ebéd után ágyba rakni. A koránkeléstől én tuti álmosabb vagyok mint ő. Este bedőlök az ágyba és alszok mint a bunda. Az éjszakáink viszont jobbak. Nem mindig ébred fel.

Vali
Szép nagylányod van már! Látom karkötője is van :D Olyan aranyosak együtt Zolikával! A felcopfolt haj is nagyon jól áll neki! Jobban tűri már?

Elin
Én ma majdnem ettem sok proteint. Nem volt kedvem főzni és elmentem ebédért az egyik étterembe. A babfőzelékbe volt egy plusz husi is. :evil:

Tündi
Nagyon klassz lesz Luca szobája!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Na kezd elegem lenni ebből a gépből!megírtama hozzászólásomat,aztán jól kidobott! :evil: Kép

Vali! Dehogy haragszom! :D
Klasz az új bicója Diusnak! :D Jajj,képzeld én meg,hogy jártam Dávid fiammal,úgy megbántott most,és nem nagyon tudom mit kezdjek vele,,hogy kellene már megbüntetnem büntetnem,hogy érjek is el vele valami!Tegnap kapott egy mobilt az apjától(egy évig felé se nézett aztán most ezzel fogta be a gyerek száját :? )de nem is ez a lényeg,hanem az új mobilt a tudtomon kívül vitte be a suliba,mert egyébként nem engedtem volna,mert már egyet elhagyott,és mikor kérdőre vontam belehazudott a szemembe,hogy ő bizony nem vitte magával. :( Olyan tehetetlennek érzem magam ebben a helyzetben!Ti jártatok már hasonló cipőben? :cry:

Szilbee!
Én meg azt hittem,hogy a nagyszülők megőrizték apa régi járgányát,és azzal nyomul Levente! :D

Nóri!
Remélem nem betegszik le Lilcsi megint,mikor már olyan jól kezdi megszokni a bölcsis életet! :( Mindíg van valami fránya kórság! :evil:

Tündi!
Jók a képek a falon nagyon! :D Biztos Lucusnak is tetszeni fog! :D A sapit kínaiba vettük,és bár a képen nem látszik annyira de ez már tavaszi! :wink:
Akkor tornára fel!!! :D Kép

Petri!
Biztos annak az étteremnek is az ENSZ javasolta a kártevők ily módon történő írtását! :lol: :lol: :lol: De vicces vagyok!
Vendég

Tünde: Apa ugyanezt mondaná.... :D

Nóri: Ezt én is hallottam félfüllel reggel. :shock: :shock: Egyen aki mondja! :evil:

Petri: Azért gyere minél gyakrabban

Szilvi: Náthának üzenem, hogy semmi durvaság, vonuljon vissza!

Vali: Klassz a bicó! Diusos képet is kérünk ám!

Réka gőgicsél, ma be nem állt a szája. A kövekezőket mondja a beszéd pillantában:

ajjj,.ááájjj....hohohó...áuujjj...ajjj...óóó...hohohó....hmhm....oua....vijjjj....aua...auaaaaaa...eeee...

Ez már gőgicsélésnek számít? Szótáratok nincs hozzá? :D

Voltunk bankban, egész addig aludt, amíg nem mi jöttünk, akkor kipattant a szeme és rövid úton ki is kellett venni a kocsiból, mielőtt leordítja a hajam. :D :D
jaimee1

Hajni!!
Sajnos nálunk is volt ilyen eset :( Jó nem pont ugyan ez a szitu de hasonló :( Már sajnos én sem igazán tudok rá hatni se ha büntetem sem ha az apja bünteti meg :( Tegnap is vissza ment a szecskára 5ig volt kimenője és jött haza 6ra :evil: Nagyon mérges voltam rá és ma nem engedtem le ez a büntije :( A telóról még csak annyit,hogy én sem szeretem ha nála van de sajnos mivel mi nagyon messze lakunk a sulitól nekünk ez létszükség mert tudnom kell,hogy merre jár. Egyébként mi most azzal vagyunk nagyon nagy bajban,hogy visszaszól nekem is meg az apjának is....és tényleg tehetetlen vagyok én is ebben a helyzetben nem tagadom kapott már egy párat a szájára :cry:

Nem megy az msn-en nálam tiszta ideg vagyok miatta :( Lányok hogy kell a képet ha kicsinyítem a KByte -ot csökkenteni?? Mert a kép már kicsi sőőőőt nagyon kicsi de az még mindig 10,06 és azt nem tudom az avatarba feltölteni...segítsen már valaki létsziiiii
Kép

KépKép
diÁcska

Erika! Ez már az! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Videjót! Videjót! Videjót!
szilbee

Vali: Én csak a photoshop-os kicsinyítéshez értek, sajnos.
jaimee1

Vali! Elmentésnél kell a minőséget visszavenni!
szilbee

vaaaagy.... el kell menteni GIF fájlként JPEG helyett!!!! :roll:
szilbee

Szilvi!!!

Kép

KépKép
diÁcska

Tündi nagyon jók a matricák,vagy nem is az???

Hát igen kertészlegényem van,még az a jó hogy enni nem eszi,de még ez is várható tőle!

Szilbee!
ovit akartok váltani??
Én is azt hittem valamelyikőtöké volt a járgány!

Tegnap sétáltunk Robival a gáton olyan jó volt nyugott csendes,teljesen kikapcsolt

ÉÉÉÉÉn is dicsértem Diust,na meg a tortát is :D :D :D :D

Mano!
Hát nem lennék a helyedben tényleg olyan tehetetlen az ember,pedig nálunk is lesznek ilyen turpiszságok az biztos

Kép

Kép
katlina

Köszönöm a dicséreteket! :) Hungarocelhez hasonló anyagból vannak ezek a figurák,és itt vettem a neten,a teszvesz oldalán.Még akarok hozzá,egy-két figurát ami hiányzik még,hogy teljes legyen a micimaci family :)

Hát fogyni tényleg lehet,hogy tornával kellene,de valahogy most még olyan lutsának érzem magam,de hátha ez a jó idő hamarosan meghozza a kedvem,hogy kezdjek magammal vmit,mert elgurulok :)

Ma délelőtt10től csavarogni voltunk,elmentünk keresztfiamékhoz,ő oviban volt(anyja meg kisöccse voltak otthon),és pont arra sétáltak a csoporttal,és bejöttek.Csak úgy körbe vették Lucát,megnézték aztán mentek szaladgálni,igy nem birtam rögtön ellatatni,kivettem és mindenkire vigyorgott az én kis tündérkém :)

Vali sikerült a képet lekicsinyíteni?Én a microsoftossal szoktam csinálni.

Hajni,szerintem még előfognak fordulni ilyen hazudozások sajnos.De ha férjed itthon lesz,akkor lehet máskép fog viselkedni a fiad!Vagy ő nem szól bele hogyan neveled? Melyik kínaiban vetted a satyekot?Na jó kíváncsi vagyok,igaz-e? :) :oops:

Erika,gratulálok Rékának a gőgicséléshez :) Kérünk videót tényleg :) /remélem meg is tudom majd nézni/

Petri,azért néha írjál ám,attól,hogy itt a jó idő!

Kép
Kép
tundi24

Katlina! Még csak bölisek vagyunk! :)
szilbee

Bocs :oops: ,csak mindíg keverem habár nálunk nincs is csak ovi

Kép

Kép
katlina

Ne izgulj, Katlina, én is keverem. :oops: :D
jaimee1

Nem lesz jó a kép ha leveszem a jpg-ét akkor kikockásodik a kép ilyen ronda lett :(

KépKép
diÁcska

Vali! Megcsinálom ha gondolod!
szilbee

Szilvi!!
Köszi küldöm emailben :)

KépKép
diÁcska

Elküldtem :)

KépKép
diÁcska

Én is neked! :)
szilbee

Szilvi!!! Kép

KépKép
diÁcska

:lol: Szivi!
szilbee

Na mi is megjöttünk a délutáni levegőzésből,olyan jól éreztük magunkat!De ez sajnos nem tartott sokáig,mire hazajöttünk Dávid belázasodott 38,9 :( Jajj már előre félek mert ritkán lázas,de akkor nagyon,és ráadásul a gyógyszer bevétel sem sima ügy nála,folyton kihányja!Mi lesz itt még éjjel,előre félek! :(
Mindíg történni kell valaminek! :cry: :cry:

Majd még később benézek ha Francit is lerendeztem,és írok bővebben.Most nem megy mert ő is akar nektek írni! :) Na abból meg nem lenne köszönet!

Vali!
Én sem tudtam ma belépni msn-re,akkor nem a gépembe van a hiba? :shock:
Vendég

Föltettem volt reggel 1 kérdést:
[quote]L írta:ányok! Az hány éves korig ér, hogy 37,5 fok még nem számít hőemelkedésnek?

Vagy senki nem tudja a választ :?: :shock: :shock: :shock: :?: :?:

Tündi! Akkor már tudom, milyen dekorációról van szó :lol: ! Egyik ismim is ilyent kajtatott itt Szolnokon.

Lilcsi ma kifosott (bocsi) a ruhájából. De nem értem, hogy miért nem adják oda neki a teáját, folyadékpótlásra? Meg az a szép, hogy ma reggel sem és d.u. sem találkoztam a dadusával. Nem értem én ezeknek a munkaidejét :roll:
De amúgy nincsen vele gond, csak itt lóg a nyakamon. :lol:

Délután babás bnőmmel jó nagyot sétáltunk, utána benyomtunk 1 Somlóit :lol: Mert megérdemeltük :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vali!
Szépek vagytok! :D És a hajad szine sem rossz! :D

No most tényleg ennyi de majd még jövök!
Vendég

Nóri!
A dadusokat láttam délután sétálgatni a házunk előtt,szerintem ma családlátogattak!
A lázról fogalmam sincs,de ha lehúzattad neki és utána nem ment fel megint szerintem nem vészes!
Na mostmár tényleg befogom,megyünk vacsizni ,és pancsizni!Pussz!
Vendég

Hajni!!!
Húúú nagyon sajnálom,hogy ilyen rosszul végződött a séta :( Nálunk meg kitört délután a hiszti végig ölbe kellett vinni Diust nem volt hajlandó sem a motorra sem a bicóra fel ülni :( Olyan mérges voltam,hogy 30perc cipelgetés után feljöttünk....

Minden gyógyit kihány Dávid??? Az nagyon borzalmas lehet :( A mennyire csak lehet nyugodt éjszakát és jobbulást kívánok nektek!!!

Az egyik vonalzó szerint már 3 éves Dius :D Pedig még csak holnap leszünk 3 évesek :D

Nóri!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Hajni! Remélem most azért nem lesz olyan durva láza!! :( Milyen gyógyszert adsz neki lázcsillapításra??
Holnap reggel jelentkezz már be, hogy telt az éjszakátok!

Judit! Mongi! Petri! Nóri! Betti! Erika! Cleo! Zsú! Katlina! ... stb. Mizu veletek?????
szilbee

Nóri: nekem azt mondta a dottornéni, hogy ilyen pici babáknál, mint Réka még 37,5 től van láz....de hogy meddig, bocsi, azt nem tudom...

bocsi, nem érek rá, pukival állunk csatában....
jaimee1

Dius!
Sok boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép[/url]

Kép

Kép
katlina

JÓÓÓÓÓóó Reggggelt!!!!!!!!!!!!!!!
Szilbee,hol a kávé????????????????

Kép

Kép
katlina

Kép

Katlina! :wink: Kép

Dius!!

Kép
szilbee

Jó reggelt!

Erika! Akkor nem értem....én úgy tudtam, hogy pici korban 37-37,5 fok még nem számít hőemelkedésnek :shock: Akkor mostmár végképp nem tudom...

Dius! Boldog szülinapot!!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Jelentem, most már talán megmaradok :? :wink: De ezt az elmúlt 3-4 napot nem kívánom senkinek. Iszonyat rosszul voltam...

Dius! Isten éltessen sokáig!
Nem is látszik a tapasz :wink: Gyönyörű kis csajszi, és olyan édesek voltak a tesóval!

Katlina, hihi, jön még idő mikor meg is kóstolja Robika a földet :wink: Nagyon szép szemei vannak!!!

Franci is nagyon csini, nem is láttam még ennyi képet róla, tök jó!

Elin, hát nem tudom, mikortól számít láznak. Ha Csonginak felmegy 37 felé, akkor már tuti valami betegség van a háttérben. Elvileg azt mondják, hogy 38-ig nem kell csillapítani (de én már szoktam...)
Elkapta a hasmenésest Lilcsi, vagy mi van???

Csongi is fájlalja a hasát és napok óta étvágytalan. Nem tudom mi lesz belőle...

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!!!!

Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat!!
Kép

KépKép
diÁcska

Szilbee, Dávid még mindig egy kis "díjbirkózó"! És olyan édesek együtt a bátyjával! Csongi 1 évesen volt 8 kg 10 dkg :lol:

Hajni, a fiaddal kapcsolatban az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha egy nap megengednéd neki, hogy bevigye a telefont megmutatni. Ez kompromisszum lenne, hátha bejön... Egyébként meg már Csongit is kaptam füllentésen, pedig mindig mondom neki, hogy velem mindent megbeszélhet :? Ki tudja mi zajlik ilyenkor a lelkükben.
Emlékszem, én is voltam ilyen. Lehetett a boltban kapni nagyon finom sütit, és állandóan vettem amikor anyu elküldött vásárolni. De megmutatni nem mertem, titokban ettem, aztán dugdostam a papírját... nem mertem megmondani, mert anyu is mindig sütött és féltem, hogy megbántom vele, hogy én meg bolti sütit eszem... pedig szerintem nem is szólt volna érte, de akkor így éreztem. Hú, mi vár rám ha Csongi kamaszodni fog...

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?