Sziasztok lanyok!
Jo reg nem jelentkeztem, szegyellem is magam, hogy csak ugy szo nelkul eltuntem. De nagyon sok dolgom volt az elmult kb. 2 hetben, es meg lesz is minimum a jovo heten, de lehet hogy tovabb is. Majd leirom, hogy mi volt ez az egesz. De babonabol meg egy kicsit hadd titokzatoskodjak!
Bar persze lehet, hogy Urszila mar elmeselte, az sem baj, de en meg inkabb nem...
Amugy jol vagyunk, es Petra meglepoen jol viseli az egesz napos rohangalasokat. Alig-alig van nyugoskodes, ugy latszik, jot tesz neki a nyuzsges.
Jarunk mi is szorgalmasan babauszira, holnap lesz a harmadik alkalom, es egyben az elso merules!
Hat, kivancsi leszek.
Raadasul apa nem fog tudni jonni holnap, mert dathas, ugyhogy anyukam jon velunk, akit ugyan bir Petra, de azert o megsem apa.
Most jut eszembe, hogy kb. masfel hete elkezdtem irni egy hozzaszolast, csak aztan nem fejeztem be, es nem is kuldtem el, ugyhogy most elkuldom, csakazertis.
Ime:
Majdnem egy hetre eltuntem, de jelentem megvagyunk, csak suru volt a program.
Penteken reggel dokineninel kezdtunk, aztan ruhavasarlas a bunkoboltban es a Megatoysban. Vettem par rugit, de treninggatyot meg mindig nem katpam. Egyebkent nem is ertem, hogy rugikat miert szinte csak rozsaszinben es vilagoskekben gyartanak??
Szombaton mi is voltunk babauszin (Rubin hotel), jo volt, Petra nem sirt, sot, a hason karra fektetes kifejezetten tetszett neki. Viszont szocializacio teren van meg hova fejlodnunk (na jo, uszas teren is
), volt egy olyan gyakorlat, amikor a medence kozepere korben, egymas fele fordulva be kellett tolni a bbakat, es mig a tobbiek erdeklodve neztek egymast, Petranak minden alkalommal pillanatok alatt legorbult a szaja...
Erdekes, hogy az oktato csaj pedig nagyon szimpi volt neki, akkorakat vigyorgott ra, majd' megzabaltam.
Vasarnap pedig keresztszulok lettunk.
Az istentiszteletet a jelenlevo babak es kisgyerekek kozul Petra viselte a legjobban, buszke voltam ra.
Volt a karzaton egy uveggel lezart baba-mama szoba, es meg oda sem kellett felmennunk, mint pl. a keresztfiamnak.
Aki egyebkent egy roppant aranyos es beketuro kissrac, csak szegenyt teljesen kizokkentette a rokonaradat. A keresztelo utan Petrat hazavittuk, es anyukamek vigyaztak ra, mig mi elmentunk unnepi ebedelni.
Kedden delutan Petra is oltast kapott (Urszilaekhoz hasonloan szinten az othos szulinapon
), es ez mar szinte egyaltalan nem viselte meg. Szuri kozben persze sirt, de amint felvehettuk, elhallgatott, es itthon mar ugyanugy jatszott este, mint maskor. Hoemelkedese sem lett.
Tegnap meg vendegunk volt, apa volt munkatarsa, aki most latta eloszor Petrat. Birom a sracot, de nathas volt.
Nagyon remelem, hogy Petra nem kapja el, mert akkor lottek a szombati uszinak, es az anyoslatogatasnak is. Ugyanis uszi utan indulunk Miskolcra, remelem, Petra jol birja majd a strapat.
Ja, es kis panaszkodas: Petra, az en kis Petram, aki kb. ket es fel honapos koratol ataludta az ejszakakat, es julius-augusztusban tobbnyire csak 9 korul vagy utan kelt fel, nem alszik rendesen ejszaka.
Van, hogy 8-10-szer is kelnem kell hozza.
Es 7-fel8 korul aztan vegleg felebred.
Na ennyi volt a multba visszatekintes, azota az alvas valamicsket javult, sot, egyetlen egyszer Petra at is aludta az ejszakat. Tudom, hogy ez altalanos, es sokan panaszkodtatok az ujboli ebredesekre, de azert elmulhatna mar...
Petra egyebkent mar naponta nehanyszor atfordul hatrol hasra, es ami nekem fura, hogy ejszaka is, almaban.
Hasrol hatra meg nem megy, pedig ezt mar junius elejen produkalta parszor. Szokott kacaraszni, ha olyan kedve van, nagyon figyel mindanre, amit mondunk neki. Szoval aranyos nagyon, na.
Ja, es meg nem bujt ki, de mar latszik az inye alatt a masodik fogacska. Petra egyfolytaban "ragozik", ures szajjal ragcsal, ugyhogy gondolom, erzi o is. Talan ha ez kibujna, akkor javulna az alvas, talantalantalan...
Talizokat irigylem, en is szivesen mentem volna, de nem fert bele az idombe semmikepp.
Na meg apa nathas, lazas, amugy sem hiszem, hogy el mertem volna menni a sok babacska koze.
Na megyek, mert hulla vagyok kisse, udv:
Leszter
Ja, es egy kep. Nekem tetszik, bar mar vagy 3 hete keszult.