Sziasztok!
Előre is bocsesz a kisregényért, de 4 oldal lemaradásom van
Hétvégén szétkirándultuk magunkat, a gépet szinte be se kapcsoltuk. Még pingpongoztunk is, Dóri szedegette nekünk a labdát, és oooolllyan büszke volt magára
Monic!
Tábladicsit köszi, nem olyan nagy szám ám, sokkal szebbeket láttam más fórumokon
De olyan szeretettel szerkesztgetem, és örülök, ha tetszik
Legszívesebben mindenkit azonnali hatállyal feltelepítenék a babás részbe
De jó lehetett a lánybúcsú! Én mikor utoljára lánybúcsún voltam, a következő ciklusban alaposan megterhesedtem
Neked is ezt kívánom
Sajnálom a tesztet, de elég korai volt ám ez! Még bármi lehet
Dita!
Te is táblalakó lettél
Valami édes képet nem szeretnél a neved mellé? Ha választasz valamit akkor szívesen felteszem, de így is maradhat
A teszt nálad se a végeredményt mutatja, elég korán csináltad bébi
Czinke!
Már kész a csapóajtó, csak nem látszik
De remekül működik!
Csak felfelé lehet menni rajta, lefelé nem
Bumi!
Köszi a hiányzó adatokat! sajnálom, hogy nem sikerült
Stimu után én is nagyon furcsán mensizek. Volt olyan is, hogy két napra is abbamaradt, majd folytatódott tovább... Fene se érti.
Anyo!
Azta, már a ti manótok is 10 hetes, őrület
Biztos minden rendben vele, de azért természetesen mennek a drukkok a vizsgálathoz!
Vicuska!
Sajnálom, hogy nem láttatok semmit UH-n
Betehetlek a zebrás részbe?
Szezso!
Nálatok nem lesz inszem? Valahol elvesztettem a fonalat
Vagy csak szünetet tartotok egy kicsit?
Kata!
Jó repesztést mára! Én is dobnám a fogdokit
Denika!
Örülök, hogy eltűnt a cisztád! hajrá ötödik inszem! Mutasd meg lécci, hogy ötödikre is sikerülhet, mert rám is ez vár...
Pajzsimirgy: ha jól be van állítva, akkor nem befolyásolja a teherbe esést. Rossz eredményekkel is sikerülhet, de akkor eléggé megnő a korai vetélés esélye. Ezt a kaális dokim mondta. Szerinte a megtermékenyülés és beágyazódás létrejöhetett volna az én esetemben is, de ilyen gáz eredménnyel nem maradt volna velem a baba, abba pedig tuti beledöglöttem volna. Ezért kezem-lábam összeteszem, és örülök, hogy eddig nem sikerült... Na de majd most!!!