Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, még mindig rosszul vagyok... vagyis egy kicsit jobban, de nem az igazi.
Anyukám bejött, így mire hazaértünk volt ebéd, én is ettem egy pár kanál húslevest, de kajára gondolni sem tudok... me még mindig gyenge vagyok...nem tudom meddig tart :(

Hát a kupa nem sikerült túl jól. Negyedikek lettek, kicsit morogtam is az edzőre, mert elég rosszul cserélt. De hát ő az edző, ez van. Csongi lett a gólkirály, de ebből is veszekedés lett. Na, mindegy, hosszú, nem akarlak untatni vele benneteket.

Tündi tök jó, hogy már majdnem kész vagytok! Annyira jó érzés lehet! Szeretnék már én is itt tartani!

Látom mindenki levegőzött ma... annyira jó idő volt!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok.

Hát...bevallom nem tudtalak végigolvasni benneteket :oops:

Nagyon tetszenek az új vonalzók :)

Vali.hogy sikerült a szülinap? képeket is várunk ám!

Tündi.de szuper,hogy így haladtok.majd teszel fel te is képeket a kész részekről? de jó nektek,mi nem tudom mikor fogunk itt tartani :cry: -én már annak is nagyon fogok örülni,ha idén tető alatt lesz. 8)

Csajok-a Plázában fenn egész jól le vannak árazva a cuccok-vannak jó gyerekholmik is (ha azóta el nem kapdosták őket)

ANnyira jó idő volt ma tényleg- csináltunk is egy kis családi kiruccanást-a jászberényi állatkertben voltunk.
Tegnap meg egész nap vendégek voltak nálunk,pénteken meg suli volt-úgyhogy mindíg van valami.

puszim mindenkinek

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Mi is itthon....

Ki vagyunk purcanva -Lilcsi itt hajtogatja, hogy "acok"=alszok :shock: -, meglátszik, hogy korábban aludt és kevesebbet :?

Évi! Gratula Csonginak a királysághoz!
Belőled meg majdcsak távozik a rossz szellem :wink:

Tündi! Nem is írtam még, hogy Lilcsi, mikor hazajött, kabátban kezdte el csomagolni a babaszobát :lol: ! De a vetkőztetés-öltöztetés az én dolgom volt, Lilcsi meg húzgálta a saját lábára a baba cipőit. Én meg nevettem rajta :lol: De szép lehet már a lakás! Gondolom, gyönyörködtetek benne apával :D

Mi meg ma elmentünk csak ide a szolnoki vadasparkba.....Manóval és Francival :lol: . De mivel 1/2 4-kor zár, épp nem jutottunk el minden jószághoz :cry: . No, majd legközelebb délelőtt megyünk.
Lilcsi elől menekültek az állatok, nem volt szívbajos. A karámon majdnem átmászott. Franci lelkem kicsit félénkebb volt, ő inkább csak kommentált :lol:
Utána átmentünk a játszótérre. Katáék a másik topikból ott voltak újból :lol:
És tényleg millióan voltak, asszem ezt kihagyjuk hétvégeken :roll:

No, Lilcsi el is aludt :shock: . Hagyom egy kicsit....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Húú,én is teljesen ki vagyok purcanva,nem tudom meddig birom ma!
De azért nagyon jó volt a délutáni kiruccanás Nóriékkal! :D

Nóri!
Szóval Lilcsi bealudt?Irígylem nekem is majd le ragad a szemem,nem is nagyon tudok mit írni mert tiszta tompa az agyam!
Majd küldesz nekem képeket a vadasparkról?
domanhajnalka@gmail.com
Előre is köszi! :D

Évi!
Még mindíg jobbulást akkor! Csonginak pedig gratula! :D Azért nyugodtan untathatsz ám bennünket! :wink:

Cleo!
Ti mindíg olyan sokat kirándultok,ez annyira jó! :D :D Biztos nagyon élvezték a gyerekek az állatkertet! :D Képek nincsenek? :wink: :D
Vendég

Hajni.

Igen,én nagyon szeretem őket vinni mindenhová-mondjuk azért is-,mert ha nagyritkán itthon van az apjuk akkor legalább valamit tényelg együtt csináljunk.ne mindíg az maradjon meg bennük,hogy anya főz,apa alszik szitu :lol:

Huu.bizti nagyon jó volt nektek is itt a vadasparkban :) .hoztak már azóta valami új állatot.mi tavaly voltunk és akkor még alig alig voltak...

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!

Az igazság az,hogy mi még csak most voltunk elősször,úgyhogy nekünk minden állat új volt! :D Nem tudom tavaly mi nem volt!Most voltak lovak,kecskék, vaddisznók,ormányosmedvék,valamilyen juh, :oops:varjú ,vadászgörény ,kacsa,vadliba,tyúk,kakas, láma,tengerimalac,bagoly,mangalica,nyuszi....
:shock: Ennyire emlékszem!
Ha valamit kihagytam majd,Nóri rámszól! :wink:
Vendég

Nem nagyon éled a topik!Na majd holnap talán!
Én elköszönök mára!
Jó éjszakát mindenkinek!!
Kép
Vendég

Hát ez az! Pedig most én is itt lennék :? Erikáék lehet, még mindig sétálnak? :lol:

Hát Hajni, elég kimerítő volt a felsorolás :lol: . Én csak a szarkát tudom hozzátenni, bár az lehet, csak vendégművész volt. A juh meg racka volt.
Képeket küldtem!

Meg ide is....
Lám a láma
Kép Kép
Franci a kukkoló
Kép Kép Kép Kép

Akkor én is megyek takarodóba....
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép
Kellemes szép napot mindenkinek!
Majd délután jövök kicsit bővebben ha elaludt Franci!

Nóri!
Megkaptam a képeket,köszi! :D

Puszi mindenkinek!
Vendég

Kép
Mi ez a punnyadás :shock: ? Ennyire tavasz van?? :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!
Nóri, mondj már mail címedet, átküldöm a képeket. Ritka béna vagyok és nem tudom lekicsinyíteni a képeket. :oops:
Kati
szolkata

Kata! Írtam privit!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Örülök, hogy mindenkinek jól telt a hétvége!! Gyönyörű idő volt. Nóri, Manó! Nagyon jók a képek a vadasparkban, nagyon cukik a gyerkőcök. Majd mi is kimegyünk már egyszer.

Velem mi van??? Hát semmi jó, a nyakam naggggyon lassan gyógyul, nem érzem, hogy sokkal jobban lenne..... De szedem a gyógyszert, kenegetem stb. Attila is eléggé beteg, egész éjszaka lázas volt, alig bírtam lehúzni a lázát. És borzasztóan nyűgös, semmi nem jó neki, és szinte nem eszik semmit. Mivel én is elég ramatyul vagyok türelmem sincs a toppon.

Évi!! Teljes együttérzésem, remélem te is javulgatsz. Összebeszéltünk, hogy egyszerre robbantunk le, vagy mi a szösz?

Anyukámat lerendeltem, hogy segítsen, tegnap délelött meg is érkezett, bepattant az autóba és jött. Pedig 100 km-re vannak. Úgyhogy most ő főz, meg segít a gyerekek körül. Az ember ilyenkor jön rá, hogy kire számíthat és kire nem...... Ki a barátja és ki nem... Hát csajok az elmúlt napokban értek meglepetések... Azt hittem jó emberismerő vagyok. Na mindegy. Nem is értitek, hogy mit zagyválok itt össze, igaz?

A vonalzók nagyon tetszenek!!! :lol: :lol: :lol: Én is majd kreálok egyet!!

Na jók legyetek! Majd még jövök! De lehet, hogy elmegyek gyógymasszőrhöz, hátha segítene rajtam.

Üdv,
Szazsa

[Kép
szazsanna

Kukuccs! Szép jó napot!

Aranyosak a gyerekek a vadasparkban! :D

Tegnap mi is sétáltunk egy nagyot a Sétányon, találkoztunk egy felmeztelen, rövidgatyás manussal is ... :shock: :shock: Na ennyire nem volt jó idő, de azért megdöbbentően meleg volt. Ha ez így megy tovább, megint nem lesz sem barack, sem alma a fákon... :cry: Lefagy minden. :cry:

Délután átmentünk barátnőmékhez, akinek egy tündéri 9 hónapos kislánya van, jól elvoltunk, Réka nem tudott betelni az új környezettel, emberekkel és a másik babáról sem nagyon tudta levenni a szemét...

Este aztán úgy megfájdult a fejem, azt hittem nem érem meg a reggelt. :lol: Még hányingerem is volt. Hajnali kettőig kínlódtam, akkor valahogy elaludtam, de még most sem minden oké....Persze nincs itthon semmi gyógyi, pláne nem olyan, amit én is szedhetek...

No megyek, rendezem soraimai így hétfő reggel. Rékacica félálomban éppen petyót töltöget és nyögdécsel hozzá.... :D

Szép napot!
jaimee1

Vali: Buli milyen volt?

Szilvi: Aktívabban, aktívabban.... :D

Szazsa: Jobbulást a nyakadnak és Attilának!
jaimee1

Megvagyunk mi is,csak nem győzők visszaolvasni!

Képek nagyon jók,aranyosak a csajok!

És Luca is nagyon szép babóka!

Diusnak jobbulást!

Szilbee!
Hát elég patkány emberek vannak,mert neki semmit nem jelentek azok a papírok,de neked annál többet

Kép

Kép
katlina

Na sziasztok!

Szazsa!
Jobbulást neked,és Attilának is! Teljesen meg tudlak érteni,hogy nem vagy a toppon,még egy makk egészséges gyerkőc mellett is nagyon nehéz lenne elviselni,ezt a fránya betegséget,de így hogy még szegény Atti is most betegedett meg! :( Még jó,hogy anyukád tudott jönni segíteni,így azért tudsz kicsit pihenni te is! Jellemző egyébként,hogy mindíg olyankor jön valami mikor az ember egyedül van! :( A gyógymasszőr nem rossz ötlet használd ki,hogy itt van anyukád,és menj el!
Emberismeret:hát engem is értek meglepetések már ilyen téren! De az nagyon igaz mondás,hogy bajban ismerszik meg a jó barát!

Vali!
Szülinap,hogy sikerült?Remélem teszel majd pár képet? :D

Nóri!
Jók lettek a képek :lol: ,de a jányom nem nagyon volt fotogén :lol:
Vendég

Sziasztok!

Jó sokat írtatok :) De sokan el vannak veszve :(
Mi jól vagyunk,csak délelőtt elmentünk a városba,meg a házhoz,felraktam Luca szobájába a kis figurákat a pelenkázójához.Klassz lett szerinetm,amdj rakok fel róla képet.Már sokkal jobb belépni a házba,hogy finom tiszta illat van,és nem por.Ha már ott leszünk,akkor rakok fel képeket.

Andi,hát nem írigyellek,de ha ez vígasztal,akkor jövő nyáron,szétverjük a ház többi részét is,és teljesen átalakítjuk :) Most mosolygok rajta,de akkor nem fogok az tuti :)

Nóri,Hajni,jajj de jó volt nektek :) Aranyosak voltak a csajszik a képeken :) Nóri,örülök,hogy tetszett Lilcsinek a bab,nem nagy szám,de gondoltam,hátha eljátszik majd vele.

Szazsa,remélem a masszázs segíteni fog.

Vali,hogy sikerült a szülinapozás?

Judit
,hogy viselte Marci az új babysittert?

Szilbee,merre vagy elveszve?
Na és a többiek??

Erika,remélem már jobban vagy!Megnyugodtál már a szopizással kapcsolatban?

Kép
Kép
tundi24

Hékás!!! :shock: Hova tűnt a vadi új vonalzóm?Nem látom! :evil:
Vendég

Na azért! 8) :D
Vendég

Jól vagy Hajni, látom :lol:
Megnéztem az előbb a Heti hetest....hát, régen röhögtem ennyit :lol: Jót tett ez a kis vérfrissítés a bandának, remélem, máskor is hívják Krisztát.

Tündi! Hol bántjátok még azt a házat :shock: ? De jó lesz már nektek, magad urai lehettek....

Szazsa! Én is tudom miről beszélsz...sajnos. Rengeteg ígéretet kaptam én is, míg terhes voltam, hogy majd jönnek, segítenek. Azóta sem értek ide :?

Szilvi! Hol vagy tényleg :shock: ?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vok! Csak nagyon fáradt vok... alig tudom nyitva tartani a szemem egész nap... Még a KV sem segít.... :roll: :x Délután viszem kisMukit Tanácsadásra... majd ha visszajött az enerdzsim újra írogatok!

Pusszantás!!!

Betegek jobbulást!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szilbee

Tündi: Köszi, egyelőre asszem meg. Szombaton valahogy megint beindult, többet evett a lány és több is keletkezett. Huh, de jó... :D

[size=9]Szilvi: Tegnap este meggondoltam magam falfirka ügyben, arra gondoltam ugyanis, hogy kapciból tudok mondani 3 dokit, aki mindezt még meg is érdemelné, sőt rosszabbat.

Hehehe, az én vonalzóm stabil! hehehe... :D

Nóri: milyen Kriszta?

Igazi barátok? Ó, ritkák, mint a fehér holló. Nekem azér' van 1-2. :D :D
jaimee1

Tündi: Képet, képet, képet!!!!!
jaimee1

Erika! Ne csak Tündit biztasd, hogy tegyen képet, hanem magadat is :wink:
Kriszta?...Nagy Kriszta Tereskova....akit írtam, hogy a volt o.társam volt ált.-ban....

Falfirka: mindegyik érdemel rosszat is, jót is...

Úgy mennék valamerre...de egyedül :shock: ? Cipőt meg sapkán kéne venni a lánynek, de azt sem lehet nélküle... :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Hát igen elbeszélgetek itt magammal! :lol: Ebédért menet a bölcsibe láttuk Lilcsit,jól elvolt egy kislánnyal játszott! :D Heti hetest nem láttam,mert kidőltem este,ráadásul később is kezdődött!
Lehet hogy jobb is,hogy az a segítség nem ért oda,nem? :wink:

Szilbee!
Azért ha lesz egy kis erőd,majd írd meg mi volt tanácsadáson! :D
Vendég

JjjjÓ! :D
szilbee

Nóri: Tele van Réka fotókkal a topik...Ne izélj már! :oops:

Tyereskova? Azt csípem, már amennyit ismerek "belőle".

Hát ja, csak nem egyformák az arányok dokinként.

Nem is meséltem, minap azt álmodtam, hogy kórházban vagyok és amikor felébredtem reggel, azt láttam, hogy egy halom fehérköpenyes, nem tom kik voltak, a szüléstörténetemet olvassa és jókat röhög. :shock: Nekem meg égett a fejem nagyon. Alvást tettettem. Álmomban. Nem semmi, mi? :D
jaimee1

Szilvi! Szolkata küldött képet !!!(én megint nem voltam képes lefényképezni Bencét :oops: )
Kép
Méghogy nem fotogén :lol: :lol:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi, te se izélj már, hiányzol! :D
jaimee1

Jujj, de édesek! :D :D :D
jaimee1

Csoportképek
Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika,rakok majd képeket:) Örülök,hogy megnyugodtál :) Elég rémes álmod lehetett.

Szilbee,írjál is :)

Jók a csoport képek :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!!

Húú mennyit írtatok már megint :) Annyira szuper jók a képek!!!De hol van ez a mini állatkert??? Még nem is hallottam róla :(

Köszönjük az érdeklődést jól sikerült a szülinap. Nagyon örült Dia a tortának is és az ajándékoknak is :) Nagyon boldog volt a drágám :) Teszek képet nézzétek meg :)
Kép Kép

KépKép
diÁcska

No megjöttünk a tanácsadásról...

Oltás tolódik a barihimlő miatt... A három hósat 4 hósan kapja...etc.

Súly.... öhh ... kiakasztóan sok... :shock: 8040 g... Hossz... 63 cm... A védőnő azt hitte, hogy 6 hós babával van dolga. :roll: :shock: :lol:

No ennyi... Menek benyomok az arcomba vmit... mert éhes vok...

majd jövök olvasni meg írni meg képekre reagálni is...
szilbee

Jujj de jó képek!! :D Franci is milyen nagy!! :shock: Lilcsiről tudtam, de Franci most meglepett! :lol: Bence is milyen jól kipirult a nagy játékban! :lol:

Kata! Ide is írhatsz ám!!! ;)

Vali! olyan jól ragasztottátok be Dius állát, hogy alig látszik a képeken! Azok a copfok!!! :lol: Olyan szép!! :D A torta végülis honnan volt?

Olyan iszonyat meleg van a lakásban, lassan hozhatjuk vissza a lékondit... :roll: :lol:
szilbee

légkondi.... :oops: áááá már megint nem vok formában... vagy inkáb még mindig nem.... :roll: :oops:
szilbee

Betti! Hogy vagytok??? Olvastam, hogy te is beteg vagy... :( Jobbulsát!!!
szilbee

Vali,látszik is Diuson,hogy boldog volt :) Nagyon szép volt a tortája!Milyen ízű volt?

Szilbee
,hát szép méreteket ölt Dávid :) Mi le vagyunk maradva hozzátok képest :oops:

Kép
Kép
tundi24

Szilvi: Hát asszem Dávid baba kellőképpen hasznosítja az anyatej minden cseppjét! :D A barátnőm kislánya 8 hónapos múlt és nincs még 8 kiló. Érdekes, mert nem sovány, jó kis formás.

Milyen fűtés van nálatok, hogy ilyen meleg van?

Vali: Jól nézett ki a torta!

Cleo, Mongi, Petri?
jaimee1

Ja.. csak néha nem tudom miből, mikor a tej felét a kanapéra "köpi"... :lol:
szilbee

Diusnak nagyon szupi tortálya volt!Milyen ízű???

A mai adag csak hogy teljen az oldal :D
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Na az előbb írtam egy csomót erre Franci kikapcsolta a gépet! :(
Kezdhetem előről! :evil: Szóval!

Szilbee!
Legalább lesz mit leadni,Dávidnak majd ha beindul a szaladgálós időszak! :D Olyan kis édes hurka gyurka! :lol: Azt viszont sajnálom,hogy elmaradt a szuri,legalább túllettetek volna rajta! :(
Francis,bizony nagy csajszi,nő mint a gomba! :D

Vali!
Örülök,hogy jól sikerült a buli!A gyerekek nagyon szépek együtt,és külön-külön is! :D A torta is nagyon szép,melyik cukiból rendeltétek?
A mini állatkert, a nagy játszótér mellett van ahová a múltkor készültetek!

Erika!
Méghogy tele van a topik Réka képeivel! Ezen az oldalon még egyet sem láttam! :wink: Úgyhogy fotót kérünk izibe! :lol:

Mi délután lementünk játszóterezni ide a ház mögé,az a nefagos nem jó még nekünk!Olyan magas volt a csúszda,hogy halálra idegeskedtem magam mire egyszer lecsúsztattam Francit!Nagyon aggódtam,Nóri a tanum!
Mindjárt teszek egy pár képet a ma délutáni játszóterezésünkről!

Többiek merre vagytok????
Vendég

Katlina!
Nagyon édes Robika! :D Szeret gyomlálni? :lol: Akkor a virágaid mostmár jó kezekben vannak! :wink: :lol:
Vendég

Kép
Kép Kép Kép Kép
Vendég

sziasztok

Szilvi.aaazzzztaaa.ez ám a súly :shock: :shock: Esküszöm más gyerek 1évesen ennyi kilo :lol: .de csak hagy szopizzon a drága.pöttyei vannak még Dávidnak?

Hajni.nagyon édi Franci.látom ti is szeretitek a rózsaszínt.nálunk is Sziszinek egy csomó ciklámen+rózsaszín cucca van-dehát ő már magának szokott választani :lol:

Vali.Szép csajszid van ám!!! olyan aranyosak Zolikával is a képen.állacskája,köhögése hogy áll?
mit kapott szülinapjára?

Katlina.nagy kópé Robika is :D .tök ari :) :) ő is olyan nagyfiú már :)

Én ma voltam az oviban fogadóórán-nincs gond a gyerekekkel -igaz Zsolti öltözködését kéne gyorsítani :twisted:

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hajni: De szééép ez a Franci lyány! :D Végre teszel fel róla több képet is.

A rózsaszínt mi is szeretjük. Minap néztem a kiteregetett ruhákat a szárítón, hát majdnem mind rózsaszín volt .Ez azért érdekes, mert úgy volt, hogy uniszex színeket választunk, hogy ha véletlenül lesz még egy csemete, és fiú, akkor tudjuk őket használni. Na ehhez képest.... :roll: :roll: :D
jaimee1

Óh lányok köszi! Kép Ugye milyen édes! ÚÚÚÚgy imádom!!! Kép

Erika!
Azért nem rakok fel képeket,mert nincs itthon a fényképezőnk,és telefonnal fotózgatok,ami ugye kint a szabadban elég jó képeket csinál de bent! :? De mostmár,hogy ilyen jó idők vannak és végre kiszabadulunk majd csinálgatok még! :D Meg a gép is utazik már lassacskán haza apával! :D :D :D

Rózsaszínt igen nagyon szeretjük,bár mielőtt megszületett apa mindíg azt mondta:"az én kislányomnak nem lesz egy rózsaszín ruhája sem" ehhez képest nagyon jól állunk rózsaszín rucik terén! :wink: :D

Cleo!
De türelmetlenek azok az ovónénik,méghogy öltözzön gyorsabban! :? Talán mérik az időt vagy mi a szösz! :D Jó öltözködéshez idő kell! :wink: :D

Na lányok én mára azt hiszem befogom!

Jó éjszakát mindenkinek!!!!
Vendég

Köszi mindenkinek a dicséretet a tortáról :) A Zagyvából volt hagyományos csoki torta csak kívül hogy ne legyen "sötét" én fehér marcipánt kértem :)

Szilvi Andi!!
Köszi ,hogy nem csak a torta tűnt fel hanem Dius is a képen :) Egyébként bicót kapott Dius kirakót meg pénzt még mamától mert ők nem igazán tudják mire is lenne szüksége a kisasszonynak :)
Egyébként azóta le sem lehet leszedni a bicóról :) Ma is 2x voltunk lent délelőtt 2 óra délután 2 óra :) Igen köhögésről annyit,hogy ma már nem adom a gyógyit mindet csak a köhögésre valót kapja. A héten még itthon vagyunk az álla miatt sem mehetne még a héten :(

Hajnii!!!
Nagyon édi Franci a képeken :)
Kép

KépKép
diÁcska

Vali: Jaj, Vali, természetesen Dius is feltűnt. Gyönyörű kislányod van! Csakhát, a hasam....csorgott a nyálam a torta láttán. :D

Katlina: Robika nagggyon huncut! :D

Jó éjt! :D
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?