Hogy itt hogy megbolydult az élet az
esemény! hatására!
Nem akarok panaszkodmi, de totál kivagyok!
Egy hete már teljesen elmúlt az orrdugulásom. Amikor is elmentem szüléselőkészítőre és egy olyan rohadt teremben ültünk két órát, ahol huzat és hideg volt. Megfáztam.
Két napig rossz közérzet, orrfolyás-dugulás ezerrel. Mostmár csak dugulás és folyás, de ez már olyan szinten elviselhetetlen, hogy most arra ébrdetm, hogy meg fogok fulladni (rémálom), a hirtelen kitakarózásomra a párom is felébredt.
A Nasivin orrcsepp nem hat. (már, igaz van belőle több fajta, de amit tegnap vettünk nem hat). Tegnap délután óta már a torkom is teljesen bedurrant. Azóta nyelni is alig tudok.
Most már lassan egy órája ébren vagyok és próbálom szelepessé tenni az orrom, van levegő, de ha lefekszem már nem elég!
Félelem érzetem van
, ez nem vicc! Mintha nem lenne elég levegő a lakásban (az előbb szellőztettem 5 percet a szobába!)
Nem tudok magammal mit kezdeni. Próbálok csendben maradni, hogy a párom tudjon aludni.
Komolyan legszívesebben sírnék.
Annyira szar ez az állapot.
Aztán ez a rohadt MÁV sztrájk is idegesít. Én elfogadom és elhiszem, hogy ők többet akarnak, de mostműár ezzel kezd megtelni a hócipőm.
Az én párom napona utazik. Most autóval kell menjen.Innentől kezdve én teljesen meg vagyok bénítva. Autó nélkül sehova sem tudok menni! (pocakkeményedések miatt)
És ma egy rakás helyre KÖTELEZŐEN! el kell jutnom. Már látom, hogy kb. 3-4 ezer ft-ra taxizni fogok.
Elegem van! Most meg tüsszögök, mint egy beteg csirke. Szegény kisfiam is felébredt! Van egy beteges anyja! Lassan már totális holdkórosság fog jellemezni.
Múlt éjszaka is összesen 4 órát aludtam. Aztán délben még egyet. Úgy látom ez alól a mai éjszaka sem lesz kivétel.
Eldugulok, mint az orrom.
Legalább nyelni tudnék....
Ha a mai napon este a hírekben láttok egy nőt, aki pucéran, paplanba takarózva fejvesztve futkározik keresztűl magyarországon, akkor tudjátok, hogy az én vagyok. De ha bármi kétségetek lenne afelől, hogy tényleg én vagyok e, nézzétek a kezem, hogy szorongatom e a papírzsebkendőt és az orrcseppet!
Ez már hozzám tartozik!