Új privát üzeneted érkezett!

basszus! :x
Vendég

Ani!
Igazad van!
Engem is cseszegetett a védőnő,hogy heti 3 :shock: gyümi nap!
Én meg mondtam neki,hogy na persze....! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz, ez a gyüminap hülyeség. Olvastam, hogy havonta (!) egyszer kell csak ilyen, mert nagyon megdobja a gyomorsavat, az utána jövő napon ki leszel éhezve és a hirtelen kajálástól meg megfájdul a gyomrod és aznap nem iszol elég folyadékot mert csak a kaja fér majd a gyomrodba. :? szóval én nem játszom ilyet inkább :)
Vendég

jaj, ma megy Hegyesbe a párocskám és úúúgy fog hiányozni és nem alszunk 1ütt!! :cry: de vasárnap jön haza és megismerkedem végre Kisati járgányaival. :D
hupsz, Alexa, ne haragudj, tök elfelejtettem szólni, múlt vasárnap beszéltem Írországba szakadt barátnőmmel, van a babajárgányához babaülés, szóval köszi, de így mégse kell a Tiétek! :oops:
Vendég

Vicuska! Tedd csak fel a teszteket, együtt izgulunk veled. Nagyon várom már a holnapot, hogy mi fog látszódni!

Judy! Csak nem szülsz már? Bújjon elő Barbi baba!

Andesz! Nagyon cuki Bence baba, zabálnivaló! Nekünk is olyan forgó játékunk van a kiságyon, imádja Martinka is, már nyúl feléjük, ahogy megy körbe. Mindenért nyúl, mindent megfog ami a keze ügyébe kerül és aztán meg a szájába veszi. Letettem a játszószőnyegre, rögtön oldalra vágta magát és egyfolytába dumál! Már a reggelt is azzal kezdte, hogy produkálta magát egy oda-vissza forgással! Hason olyan cuki, ahogy kinyomja magát és vigyorog!
Vendég

Ja, nálunk is különalvós hét jön most, mert apa éjszakás lesz mától és ilyenkor a másik szobába alszik. Baromi rossz, de ez van, muszáj kipihennie magát, mert nehéz fizikai munkát végez.
Vendég

Sziasztok,

Vicuska,

Gyönyörű szép ez a teszt, nyugodtan tegyél csak fel még, ha ugy érzed. Mi szeretjük nézegetni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Hányra mész holnap uh-ra??? Ide jöszz a kórházba???
Nekem is kell mennem megint NST-re, talizhatnánk.

Rólunk.

NST-t kétszer kellett megcsinálni, mert az első nagyon lapos volt, és Barbika sem akart mozogni. Utána ittam egy kakaót, meg fel kellett mennem a 3. emeletre meg vissza, és ujra megcsinálták. Az már nagyon szép lett és kiscsaj is mocorgott rendesen.

Méhszájam sajna még mindig masszívan zárt, megpróbálkozott az orvos a magzatvíz megtekintésével, de sajna semmit nem látott.
Most az van, hogy hétfőn is és szerdán is megpróbálkozik a magzatvíznézéssel, de ha még akkor is teljesen zárt lesz, akkor szerdán bemutat a fő-fő dokinak, és megbeszélik, hogy mi legyen, de ha még mindig ilyen zárt leszek, akkor 90% a császár.
Azért én várom a görcsöket, de mivel az első gyerekemet túlhordtam 1 héttel így bennem van ez a hajlam azóta is, és ugye uccsó szülés óta eltelt 7 év, így hasonló a dolog az elsőhöz.

Voltam Katánál is, Geri baba egy gyönyörűség és óriási. Sajnos mivel rettenetesen meleg van a gyermekágyas részlegen szegény kicsi kipöttyösödött. Azt mondta Kata, eszik és alszik, és olyan édes volt, mert ott volt a tejcimaradvány a szája szélén. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, háát remélem azért sikerül Barbikát természetes úton megszülni, én is csak a császárt nem akarom... :( Mi az a magzatvíznézés? Hogy csinálják? Érdekes, amit írtál a hajlamról, szóval ha én most korábban szülök mint 40 hét, akkor a második babámat is? Tegnap volt itt a legjobb barátnőm, aki nagyon koraszülött volt, 30. héten született, az anyukája azóta még 2x szült, de mindkettőt időre. Bár lehet a barátnőmnél elkapott vmi fertőzést vagy volt vmi gond ami miatt hamarabb indult meg...

Chrissy, akkor együttérzek veled :( Most indult el apa, könnyes búcsút vettem tőle :) 2 és fél órás út, ha megérkezett rögtön hív :lol:

Én lassan lépek, faterom nemsokára megjön és elvisz Tácra. Puszi mindenkinek, jó hétvégét!!
Vendég

Sziasztok!

Kép
Kár, hogy csak délután tudok jönni holnap.... Izgulhatok egész nap.

Judy
Remélem Barbi baba kíbújik időben és nem lesz császár.
Aranyos lehetett Gergő baba tejcis szájjal :D

Márti
Gyakorolj Kisati járgányával :wink: :D
Hamar elmegy ez az egy nap és már jön is haza apa!

Andesz
Édes Bence baba! Olyan aranyosan nevet! :D

Chrissy
Olyan jó lehet nézni, ahogy Martin baba "dolgozik"

Köszi még egyszer a drukkokat! Ja, és már jobban vagyok, már valamennyire kapok levegőt az orromon. :roll:
bessy76

Sziasztok!

Judy! Remélem ügyes lesz Barbi baba és nem kerül sor császárra. Drukkolok!

Édes lehetett Geri baba, ahogy a tejcimaradvány a szája szélén van!

Márti! Kellemes hétvégét neked Tácon! A mamám párja is odavaló!

Bessy! Megy a drukk neked is, remélem a március lesz a ti hónapotok!!! Örülök, hogy jobban vagy!

Vicuska!!! Mi volt ma???
Vendég

Hát Judy!
Nagyon szorítok,hogy ne császár legyen!
Rengeteget gondolok Rátok!
Nemrég jöttünk meg,megnéztük Szilviék leendö otthonát!
Mármint a páromék,mert Ők szakemberek ezekben a dolgokban!
Nagyon szupi a ház,és Szilvinek jó nagy már a pocakja! :D
Chrissyy!
Mikor mentek át Krixtáékhoz?
Ha tudsz,hozzál ám képet Rékáról! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz! A doktornő azt mondta, hogy a fertőzés miatt minimum egy hétig a szülőkön kívül nem mehet senki a babához. Én nem zargatom őket, majd szólnak, ha mehetünk, de már nagyon kiváncsi vagyok Rékára! És persze, hogy hozok képet róla!
Vendég

Sziasztok,

Mindenkinek nagyon köszönöm az együttérzést és a drukkokat, hogy Barbika végülis kibújjon rendesen.
Azért próbálom magam felkészíteni a másik esetre is, kérdezősködtem, hogy milyen a császár, túl lehet élni, és végülis az a lényeg, hogy a kislányom és az én egészségem is rendben legyen.

Megyek ma is, de csak NST lesz.

Vicuska,

Millió drukk mára, gyere ám uh után minél előbb, nehogy kezünket lábunkat kelljen lerágni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Judy! Megy a drukk, hogy Barbika természetes úton bújjon ki!
Mekkora egyébként most?

Vicuska! Kérünk szépen, amilyen gyorsan csak tudsz, jelentkezz, mert nagyon izgulunk érted is!

Nagyon édes lehet Geri baba, és tényleg milyen szép nagy. A kis tejcis száját megnéztem volna.

Márti! Vigyázz magatokra Tácon, pihengessél. Remélem apácska sikeresen odaért.És kellemes hétvégét!

Bessy! Március a tiétek lesz. Megy a drukk!

Andesz! Bence baba igazán nagyon kis édes pasi!! A nevetése....hát elolvadok tőle.

Chrissy! Hogy bírod a különalvást? Aranyos lehet Martin is!

Remélem Szilviéknek nagyon tetszett a ház, és ez lesz az igazi Nekik.

Én is kíváncsi vagyok Réka babára is. De türelmesen várok, még a kiscsajszi teljesen rendbe jön, és mehet hozzá Chrissy képért. :)

Mindenkinek további szép hétvégét!

Judy, Vicuska sokat gondolok Rátok!
n.k.ildi

Judy, Vicuska! Sokat gondolok rátok! Gyertek mielőbb!

Ildi! Nehezen bírom a különalvást, de muszáj! :( Éjjel rossz egyedül, nappal meg próbálok csendben lenni, hogy tudjon aludni. Bár a Martin meg mondja ezerrel néha jó hangosan is. Nekem a reggeli bújás hiányzik, mikor hazaér munkából!
Vendég

Sziasztok,

Megjöttem, szívhang rendben volt ma. :lol: :lol: :lol:

Pont az én orvosom volt ügyeletben, kicsit beszélgettünk és egy kicsit meg is nyugodtam. Nagyon ari, most örülök igazán, hogy ilyen orvosom van. :lol: :lol: :lol: :lol:

Beugrottam megint Katáékhoz, mégegyszer megkuksiztam Geri babát. Olyan édesen aludt, legszívesebben megpusziltam volna, dehát mégsem az én babám. :wink: :wink: :wink:
Nagyon boldog Kata is és az apuci is. Végre sikerült vele is találkoznom.

Vicuskával nem taliztam, nem tudom hányra megy, de remélem jön minél hamarabb. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

még nem voltam UH-on :(
majd csak estefelé megyek,mert apácska nincs itthon,csak este jön és vele szeretnék :?
de nem baj,addig is növöget bent a kis maszatkánk :lol:

Judy!
remélem megúszod a császárt :shock: anyukám mindhármunkat császárral szült és túlélte 8)

Andesz!
nagyon édik a Bence képek!

a mai teszt is szépen erősödik :D nagyon fáj a gyomrom,ez noooormális? :roll:

este jövök amint tudok vmit :wink:

aranyosak vagytok hogy izgultok :D
Vendég

Sziasztok!

Meseszép napunk van ma :)

Vicuska, nagyon várom már az estét.....alig bírtam azt is kivárni hogy írj! Felrakhatnád a tesztről a képet :wink:

Márti, látod-látod el is ment ez az egy nap (még ha nehezen is). kérünk képet kisAti járgányáról!

Chrissy, nagyon jó lehet látni a kis drágátok fejlődését. Én még csak Levin tudtam eddig megfigyelni, de csodálatos, tényleg. Amit tudsz kérlek hozz infót Krisztáékról is, köszike!

Judy, nagyon örülök hogy minden rendbe és a dokid is meg tudott nyugtatni. Drukkolok hogy Barbika minnél hamarabb kibújjon és ne legyen császár.
Köszi Katáékról az infót. Azt meghiszem hogy boldogok. Én is szeretném már a karomban tartani a kis drágánkat.

Bessy, március gyönyörű hónap, a ti hónapotok! Várunk este.

Andesz, milyen a ház amit Szilviék néztek? Meg is veszik? Olyan kíváncsi vagyok.

Ildi, mesélj, veled mizú? Hogy vagy. Lassan kezded megint a melót ugye?

madiani

Képzeljétek, kaptam a védőnőtől videót a szülésről és a szoptatásról. Hát apácska az elején bealudt, gondolom élesbe erre nem lesz idegzete :D . Miután felkelt megkerestük a szüléses részt és végignézte. Hát kicsit elszörnyedt, de remélem azért nem ment el a kedve. Kérdeztem utána hogy mit gondolt hogy fog menni. Végül így gondolta, csak hát most hogy látta is.... :) Ha kell valakinek, szívesen kölcsönadom (átvettük dvd-re). Vannak benne tanulságos részek is. És a szoptatásról is sok infót begyüjtöttem. Igaz a film 20 éves, de nem magyar így kb. most ugyanazon a szinten vagyunk. :)

Jah és akartam kérdezni, megint van egy kis előtejem, de csak az egyik cicimből. Ez normális? Mitől van ez? Ha valaki tudja kérem írja meg kíváncsi vagyok.

madiani

Ani!
Normális az előtej,csak azért ne nagyon nyomkodd a cicid!
Szilviék valószínű megveszik a házat Csurgón,szerintem is tök jó ház!
Valamelyik oldalra feltette,nem is olyan régen,szerintem keresd vissza Ani!
Vicuska!
Nagyon szorítok!!!!!!!! :D :D :D :D
Judy!
Örülök hogy megnyugodtál kicsit!
Drukk Nektek is!!!!!!
Most végeztem a takarítással,aztán lépünk is,mert a barátaink meghívtak minket ebédre! :lol:
Na puszi Mindenkinek!
Este jövök olvasni a jó híreket!!!!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Kép
Vendég

Sziasztok!

Mekkora a pangás.... Vagy itt van mindenki csak a háttérből figyelitek mikor jelentkezik Vicuska? :D :D
Nagyon várom, remélem már ott vannak a kórházban.
bessy76

Sziasztok! :lol: :wink:

Végre itthon, édes hármasban!! :P Mindjárt mesélek, de előbb gyors reakció pár dologra!!

Vicuska, Judy mondta a jó hírt még pénteken, azóta én is láttam itt!! Nagyon örülök neked!!
Ja, és ugyebár néztem, ki mikor írt: TE ÍRTÁL GERGŐ SZÜLETÉSÉNEK PILLANATÁBAN IDE! :wink: Lehet, hogy ez csak az én hülyeségem, de tekintsük ezt " égi jel"-nek!! :P És az is benne van a gondolataimban (bármennyire hülyeségnek hangzik...), hogy született egy baba, jön helyette mégegy. (Ő lesz Vicuskáék kisfia :P )
Várlak az uh eredménnyel!! Gondoltam rád délelőtt, mert RL-t várták, hogy jön aláírni a zárójelentést, de műtött.

na, megjöttek anyósomék, később jövök!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Andesz, nagyon szépen köszi az infót!

Vicuska, húúúúú de szépek. Mikor jössz már? Tülkön ülök....

Gyönyörű idönk van, apácska bicózott kicsit én meg addig összeszedtem a ház elött a szemetet. A lépcsőház elött van egy kis füves terület (ami a lakók tulajdona, tehát nem közterület) és sajna nem nagyon vigyáznak a tisztaságára. Gumikesztyüt húztam és szépen komótossan összeszedtem a csikkeket meg a többit. Olyan jó érzés most kinézni. Szívesen ültetném már a virágokat is az ablakba. Nagyon alkotás vágyam van.

madiani

Kata :)
Jaj, de jó, máris otthon, és írsz is nekünk. Nagyon örülök. Várjuk a képeket és az egész történetet. Hogy vagy? Nem vagy fáradt? Mesélj amint tudsz kérlek.
Én se hiszek ezekbe a misztikus dolgokba, de most annyi minden egybevág hogy ennek jelentenie kell valamit. Vicuska....kicsi babátok már ott kell hogy legyen a pocidba.

madiani

Szia Kata!

Örülök, hogy jelentkeztél!
Hogy vagy/vagytok? Tudtál valamennyit pihenni?
Ha tudsz, majd tegyél képet a kis hajas babáról. :wink: :D
bessy76

Bessy, egész nap Vicuskára várunk igaz? Annyirra izgulok...
Márciusba mikor mentek? Beírnám a tábliba...

madiani

Ani
Egészen pontosan nem tudom, a ciklus 2. napján 13-14 körül.
bessy76

Akkor azt írom be hogy 13.-tól izgulhatunk. Leírnád nekem hogy hogyan is fog zajlani az egész, nagyon kíváncsi vagyok.
Persze csak ha nem vagyok indiszkrét.

madiani

Sziasztok!

Kata, de jó hogy itt vagy!! Nagyon örülök. Ha ráérsz , gyere és mesélj légyszives!

Ani! Gyönyörű ez a virágos naplemente.
Amúgy igen, jövő szerdán megyek vissza dolgozni. Várnak a nagycsopoprtosok!! Minden nap kérdezik a váltóm, mikor jön Ildi néni? Sőt, nem hiszitek el, de van egy olyan kisfiú, aki nem hajlandó oviba járni, mert nem vagyok.
Remélem ennyi kihagyás után nem az lesz, hogy egyből lebetegszek, mert nagyon elszoktam a baciktól. De az jó, hogy már 13hetesek leszünk.
Ja, az előtejciről én is hallottam, ne aggódj.

Vicuska! Nagyon várunk a hírekkel!

Bessy! Nagyon drukkolok Neked továbbra is!

Nekem az a furi, hogy semmi bajom. Mondjuk most a napokban picit fájdogált a pocim, de szerintem csak azért, mert mostanában kellett volna megjönnie.
Mostanában a 13.héttől milyen változásokra számítsak??
Kedden megyek a táppénzes papíromért, majd megkérem Schwarczit, kukucskáljuk meg Kismanót, mert soká lesz még 18.-a mikor újra látom. :)
n.k.ildi

Tök jó a fénykép! Olyan sejtelmes.
Abszolut nem vagy indiszkrét. :wink: Igazából én sem tudom pontosan, hogy mik történnek velünk csak sodródunk az árral és tesszük amit mondanak :roll: Kb. azért tudom... :D
A cilkus 2. napján megyünk és akkor felírják a stimukat. (Majd Vicuskától megkérdezem, hogyan szúrjam magam) :P :D Szerintem kell mennem egyszer vagy kétszer ellenőrzésre, nehogy túlstimuláljanak. Remélem egy-két petécském érik majd. Aztán amikor úgy látják eljött az idő, be kell adni a tüszőrepesztőt. És utána jön a leszívás altatásban. Aztán ők szépen megtermékenyítik apa legerősebb katonáival, és 2-3 nap múlva (4-8 sejtesen) visszakapom őket. Azért írom többes számban, mert kettőt szoktak visszaadni. És 9 hónap múlva újra találkozunk velük... :D :D Ha több petesejt érik és mindet sikerül megtermékenyíteni, akkor lefagyasztják.
Hát, kb. ennyi. Remélem nem írtam hülyeségeket :shock: :roll: :D

Úgy jó lesz, ha úgy írod a táblába, köszi :wink: :D
bessy76

Ezt nem hiszem el, a híradó előzetesbe mondták hogy megint vasutassztrájk lesz. Holnap még nem megyek suliba (temetés lesz) de remélem szerdára rend lesz. Má nagyon unom....

Ildi, köszi az infót. Nagyon jó érzés lehet hogy várnak az ovisaid. Reméljük erős az immunrendszered és nem lesz semmi gond. Különben Vikikének se volt semmi babás tünete. Irigyeltem is amikor az émelygéses időszakom volt. A könyvecském azt írta hogy a 13. héttől (második trimeszter) már UH-gal kimutatható a baba neme. A tapasztalat viszont az mutatja hogy inkább csak 16 héttől, de akkor se biztos. Ha eddig nem domborodott ki kicsit a méhed mostanába várhatod. A magzat körülbelül akkora mint egy őszibarack. (pont most ettem befőtet :) ) Sokat mozog, de ezt még nem érzed, úgy egy hónap múlva viszont már nagy valószínűséggel igen. Ezek nagyon sok mindentől függnek, van aki előbb érzi van aki késöbb.

madiani

Szia Ildi!

Milyen hamar elment az 5 hét. Ugye ennyit voltál táppénzen? Azért csak óvatosan :wink:
Képzeld, amikor nagycsoportos voltam, télen ment el az óvónénim szülni. Rettenetesen megviselt. Hasfájással kórházba is kerültem, de nem találtak semmit. Azt mondták, hogy így jött ki rajtam az óvónénim "elvesztése".
Jó, hogy te addigra már rég elballagtatod a csoportodat. Biztos már nagyon hiányzol nekik.

Vicuska
Hol vagy már??? :roll: :roll:
bessy76

Bessy, köszi.
Én is így gondoltam, csak abba nem voltam biztos hogy az elején, a ciklus 2-3 napján, mit is csinálnak, de most már tudom. És értem is, teljesen érthetően írtad le. Már ki is javítottam a tábliba, hamarossan fel is rakom. Csak kettőt helyeznek vissza? Ezt lehet kérni, mármint hogy hányat szeretnél?

madiani

Azt hiszem, 36 éves korig kettőt adnak vissza. 40-ig hármat, 40 fölött négyet.
bessy76

Sziasztok!

Kata!
örülök hogy itthon vagytok! :lol: :lol: :lol:
tényleg én írtam akkor?de én inkább kislányt szeretnék,oksi? :roll: :P

most jöttünk RL-től,sajnos (még :P ) nem láttunk semmit.... :( :( :(
Ő mondta is hogy túl korai a mai UH,de én erőszakoskodtam... :?
kedden ujra vérvétel,aztán majd meglátjuk...
tiszta ideg vagyok és le vagyok lombozódva.....
de holnaptól szabin vagyok amíg nem tudjuk mi a csuda is van :roll:
Vendég

Vicuska
Amennyire lehet ebben a helyzetben: NYUGI
Kedden minden kiderül :wink:
bessy76

Oh, itt vagy Vica, vártalak már nagyon! :)

Ne légy elkeseredve, túl korán voltatok még. Bujkál a kis szégyenlős leányzó. Nagyon de nagyon drukkolok. Mindig ezek a két napok, nagyon nehéz még nekem is kivárni. Férjecskéddel hogy vagytok? Hogy bírjátok?

madiani

Bessy,Ani!
köszi :lol:

Ő jobban bírja,mint én!próbálunk optimisták és bizakodóak lenni! :lol: csak nagyon idegőrlő és lassan telnek a napok....és csomú UH-os fotót láttam,ahol 5 hetesen már látszik.... :(
Vendég

Lassan bizony, nagyon lassan telnek ezek a fránya napok. Nagyon büszke lehetsz a drágádra. Enyém nem hinném hogy bírná.

madiani

Bessy! jó, hogy leírtad, mert én sem tudtam, ez hogy működik. Kívánom, hogy a 9hónap múlvs való viszontlátás(visszaszákolás) hamarosan ketyegjen. :)
Amúgy igen. 5 hétig voltam táppénzen, és hihetetlen milyen gyorsan eltelt. Szerencsére egészségben. Remélem ez így is marad, bár ahogy olvasgattam, a 12 hét után már nem olyan komoly kockázat a betegség. Mindenesetre vigyázni fogok, szedem az Elevit-et, sok gyümi stb. Talán eltellik ez a 3 hónap. :)

Hát igen. Megviseli a gyerekeket az óvónéni hiánya. De tény, hogy már Nekem is hiányoznak a kicsik. Nekem akkor is kicsik, ha már nagyok, és jövőre vár rájuk az iskola.

Ani! Köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad mi történik a 13. héten. Már alig várom, hogy érezzem ahogy mocorog Kismanó.
A pocim szerintem már nőtt, mert a gatyóimat nem tudom begombolni, úgyhogy gumis módszerrel oldom meg, még nem lesz kismamagatyóm. Már nézegettem őket, de nekem olyan hatalmasnak tűnnek. :?
Ti hány hetesen vettetek először ilyen gatyót?

Vicuska! Hú, de vártalak. De a keddet is nagyon várom. Szerintem ott van a kislánykád a pocidban, csak most még pici pötty, ezért nem látta a doki. Na meg vasárnapra a doki is elfárad, a szeme sem olyan jó, mint hét elején kipihenve.

Puszi mindenkinek!

Remélem jövő hétre a heti nyűgös babák is kipihentek lesznek és egészségesek.

Judy merre van? Lehet már Barbi babát szopiztatja??! Nagyon jó lenne. Én nagyon drukkolok Neki!
n.k.ildi

És szép álmokat mindenkinek!
n.k.ildi

Ildi, ugyan nincs mit. Huha, mikor is vettem a kismamigatyót. Már nem is tudom. Akkor vettem amikor meguntam hogy hiábba gumiztam a gatyáimat állandóan lecsúszott. Az Sztk utcájába van két kismami bolt is (5000-7000 Ft-ért kapsz gatyót). A Brendon a legdrágább :evil: . A C&A -ba is jó gatyók vannak (az árakat nem tudom). A Skálába is van, de ott csak egy féle (viszont talán az a legolcsóbb), nekem az nem jött be, nagyon nyomja a gumi a pocim. És sajna arra is rá kellet jönnöm hogy egy nadrág nem elég (legalábbis nekem), de hát ez van melegítőbe mégse járhatok melózni. :)

madiani

Csajszikák!

Megyek fürcsikézni, aztán csicsika. Holnap lehet hogy csak este tudok jönni. Addig legyetek jók és írjatok sokat. Remélem Barbi születésére jövök vissza. Puszi mindenkienk.

madiani

Szijjasztok!

Kata!
Örülök,hogy jelentkeztél!!Hogy vagy/vagytok?Majd gyere mesélj,bár tudom,hogy ilyenkor még fáradt az ember lánya,és sok a dolog!Remélem jó lesz az első éjszakátok otthon! :D

Vicuska!Sztem se keseredj el,még ott van a kedd,korai volt a mai UH! :wink: A teszted szépen erősödik!

Ildi!Én már 8-9 hetesen vettem kismamagatyót a Távirdán.Nem tudtam begombolni a farmeromat! :D Meg vettem kismamafelsőt is,bár azt sztem nem muszáj,lehet kapni olcsón is ahhoz hasonlókat,sima ruhaboltokban.

Ani!Szép a naplementés kép!Nálunk is az egyik szomszédasszony kertészkedett a ház előtt,meg is dícsértem.Mondta,hogy évek óta rendezi,hogy legyen itt egy kis virágoskert,de minden évben kilopnak egy csomó bokrot,virágot.Nem tudom,miért ilyenek az emberek!! :evil:

Ma mi is kint voltunk szinte egész nap.Délelőtt vásároltunk,hazafelé pedig hintázott Martinka,meg előttünk a füves részen sétálgatott.Nagyon élvezte,figyelte a madarakat,kutyákat.Délután bementünk a városba,plázáztunk is.Apa megajándékozott új cipővel,nadrággal,kabáttal,tök feldobódtam tőle! :P Meg olyan jó volt így hármasban sétálgatni,nézelődni! :D
Vendég

Na, itt vagyok, visszaolvasnom még mindig nem sikerült.

Ani, őszinte részvétem. Ez megint érdekes, amikor meghalt a nagypapád, akkor jelentkeztem be a szülészetre.

A szüléstörténetet majd holnap megpróbálom leírni. Elöljáróban csak annyit: nem volt könnyű. Tudjátok, mondtam, hogy 2.5 óra alatt kibújik.... Ez megmaradt álomként. :P

A lényeg: egy drága, édes, nyugis ki csodánk van itthon!! Bár ma már valszeg fájt a pocija, mert keservesen sírdogált, de túléltük :wink: Felteszek egyenlőre egy képet, ez sem sikerült tökéletesre, mert nem kapcsoltunk villanyt. Úgyhogy majd holnap csinálunk 1000 képet róla, majd teszek fel. Most is itt szuszog mellettünk, megzabáljuk apával!! :lol:

Vicuska, kitartás, vedd jelnek, hogy akkor csináltál poz. tesztet, amikor szültem, meg TE írtál abban a pillanatban, amikor Geri kibújt!! :lol: :D :)

na, itt a kép, az édes kisfiamról: (a minőség nem jó, majd holnap jobb lesz)

Kép

Ma már sírtam is "rá".... csak úgy potyogtak a könnyeim, amikor belegondoltam, hogy 9 hónapja (nem, nyolc) még csak egy csík volt egy terhességi teszten: ma pedig én ANYA vagyok, csupa nagy betűvel, és az életem/életünk értelme itt alszik előttem, és nekünk szuszog!! Mostantól a szívem az övé, nincs mit tenni!!

Mindenkinek nagyon szép babás álmokat kívánok!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Lányok,

Elment a nyákdugóm 10 perccel ezelőtt. Lehet mé van reményem???
Ez elmehet zárt méhszájnál is vagy csak ha kicsit nyílik???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Csak annyi még, hogy fáradtnak egyenlőre (nagyon) nem érzem magamat. Persze tök más így az élet, hogy ébren alszom, és bármikor készen kell állnom. De megéri!! :wink:
A gátsebem fáj, de majd egyszer jobb lesz. Amúgy minden okés, nagyon boldogok vagyunk, immár hármasban. Biztosan leszenk nehéz napok, de majd megoldunk mindent!! :lol: Apa itthon lesz velem egész héten. Nagyon jó lesz!!

Na, mára tényleg elbúcsúzom!!

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?