Vida Gáborról csak jót tudok mondani. Tudni kell, hogy én nagyon nyugtalan kismama voltam, minden kis aprósággal hívogattam a dokit, és ő mindig készségesen a rendelkezésemre állt.Azt mondta őt nem zavarja,hogy csip csup dolgokkal felhívom, ő az orvosom,bármikor számíthatok rá, és ez olyan megnyugtató volt számomra. Volt olyan hogy este fél 9-kor hívtam, persze már otthon volt, de nem haragudott rám,sőt minden telefonbeszélgetésnél és a személyes találkozásoknál mindig nyugtatgatott,hogy ne stresszeljem magam jól van a babám, nincs ok az aggodalomra,és úgy is lett. Volt rá példa terhességem utolsó heteiben voltam, és egy hónapon keresztül itthon és a védőnőnél mindig magas volt a vérnyomásom.Vida doki mondta menjek be, úgy is közel van a kórház ő is megnéz. Bementem 3-szor egymás után megmérte a vérnyomásom és teljesen rendbe voltam.A tudat,hogy ő ott van mellettem, megnyugtatott mert tudtam nem lehet semmi baj, és a kisbabám is jól van
Megismerkedésünk pillanatától kezdve férjemnek is szimpatikus lett első alkalommal.
Ez azóta is igy van. Nagy tisztelettel vagyunk a doktor úr iránt. A karácsonyról és a nyári szabadságról is beszéltünk már a legelején és ő korrektül megmondta,hogy neki az szent dolog,és akkor nem lesz a korházban.Tudnotok kell hogy 2009.julius 29-én született meg a kislányom.Vida doki szülésem előtt 1 héttel ment el 3 hét szabira.Nem haragudtam rá, mert időben szólt.De telefonon tartottuk a kapcsolatot.Egy másik dokinál szültem, akire Vida doki nagy nyugalommal bizott, de én mondtam,hogy látszik a dokin,hogy még gyakornok,ezt az életkorából is ki lehetett venni,szóval mondtam hogy ő Vida doki sokkal ügyesebb és tapasztaltabb, de hát mit tehettünk elfogadtuk a dokit mert már jött a baba.5 és fél óra alatt megszületett a gyermekünk.
Másnap hívtam Vida dokit, szívből gratulált, és sajnálta,hogy nem lehetett ott a szülésnél, mert egy gyermek világrajötte a legszebb az életben.Mondtam semmi baj, majd a kontroll vizsgálaton megmutatom a babát. Szóval Vida dokiról csak jót tudok mondani, minden most szülő kismamának csak ajánlani tudom. Ő a LEGJOBB!!!
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!