2008.02.24 11:45
2008.02.24 11:48
2008.02.25 09:43
2008.02.25 11:03
2008.02.25 12:08
2008.02.25 22:20
2008.02.25 23:08
2008.02.26 20:41
2008.02.26 23:00
2008.02.27 08:56
2008.02.27 09:53
2008.02.27 10:01
2008.02.27 16:09
2008.02.27 19:19
2008.02.27 22:27
2008.02.27 22:40
2008.02.29 22:52
2008.02.29 23:27
2008.03.01 21:07
2008.03.02 02:04
[quote="manóci"]
írta:manóciI,tablettás Arielt leginkább a Bécsi út másik oldalán lehet kapni de jobb illatszeresnél is van,maszeknál pl. piacon ilyesmi helyen!
A gabi mosópor+öblítő meg én pl. a Corában veszem!De DM-ben is tuti van!Tesco+ Auchan nagyon ritkán ott én csak egyszer tudtam venni De holnap lefotózom neked és fölrakom, hogy lásd
I,küldöm a mosóporos képeket!Csak neked, ma reggel lefotóztam amíg apa alzik!Nehogy hülyének nézzen
De szerintem láttál már ilyeneket, gabikat tuti!
[quote="manóci"]
írta:manóciIldi, de szép lehet az a ruha!!!Képet mindenképp kérünk a porcelán babáról!
/én is tök fehér vagyok, nem vagy egyedül!Ezért mivel szoliba már nem akarok járni, vettem Dove önbarnítós testápolót, és most azzal nyomatom!De jó, látszik Csak folyamatosan kell használni különben hamar lekopik!
[quote="manóci"]
írta:manóciHanna tegnap hányt!!!!!
Voltunk dokinéninél, és ő azt mondta, hogy valószínű abból a hurutos köhögésből a sleim letapadt, vagyis lefolyt, és azt hányta ki!
De holnap megyünk még, mert pont méreckedés is lesz, úgyhogy holnap okosabb leszek!
Eszti is hányt már tegnap este, éjjel meg apa is!Gondolhatjátok, hogy kivagyok!
[quote="csokinyufff"]
írta:csokinyufffManóci az fogzás könnyitő fogkefe 6-10 hos babáknak
Ilyen gumilamellák vannak a végén szereti is rágni mig ma el nem hagytuk a boltba persze itthon vettük észre.....
Még jo hogy csak készletbe lehet kapni vehetek ujat
[quote="csokinyufff"]
írta:csokinyufffMég jó hogy Milu akkora már elkelt mire mi stoppoltuk volna... kiderült milyen hütlen...
De azért gyönyörű... persze lehet hogy létezik fiu lány barátság
[quote="csokinyufff"]
írta:csokinyufffKöszike elillant az idő az én kis drágám már fél éves el se hiszem
és akkor a torta...
És Maja anya által kreált fél éves szülinapi ajándéka....
Ami majd a kiságy fölé kerül...
[quote="csokinyufff"]
írta:csokinyufffkülönben ujra megcsapott a szerelem szele jobban vagyok és Majám is sokkal többet nevet
NEten találtam egy isteni jó pasit akivel még ráadásul nagyon jol is alakulnak a dolgaink... igen ez szerelem. Nagyon jo vele olyan mint a férjemmel volt évvekkel ezelőtt csak sokkal jobbb
Végre velem is történik valami...
[quote="dikó1"]
írta:dikó1Kaptam ma apától szép estélyi rucit, ha már bálozni fopgunk! Finom aranyszínű, enyhén bő szoknyás, és míderes, csipkés kis köves, állati szexi! majd ha anyu beveszi akkor leképeltetem magam... Hugom egy menyasszonyi ruha szalonban dolgozik, ott vettük (kifutó darab...nem húzós szerencsére), azt mondták olyan vagyok, mint egy porcelán baba! (mondjuk olyan sápadt vagyok eleve, hogy közelítek a babaszín felé, már csak 2 piros folt hiányzik az orcámra... )
[quote="dikó1"]
írta:dikó1Nálunk lehet hamaropsan építkezés kezdődik (újra) ezért várható egy kis felfordulás, de a következő rosszidős talira már tuti helyszín lesz a kéró!
[quote="dikó1"]
írta:dikó1Hanna írtó édes, törpilla baba, nagyon cukik voltak Jázminnal! Ejnye-bejnye, amúgy mindenki elfelejtkezett a névnapjáról!
[quote="v.erika"]
írta:v.erikaMi meg ma vagyunk ám 7 hónaposok!!
Manóci Ti meg tegnap 8!!!!! Puszi nekijje!!!!
[quote="v.erika"]
írta:v.erikaI: Tamara imádja a Sinlacot. Szerintem nem annyira mű, bár a szaga.... Hát nem hajaz a csülkös bablevesére....
[quote="v.erika"]
írta:v.erikaTomi lázas, én taknyos vagyok, szóval köszönjük megvagyunk... Nagyon reménykedem, hogy Tamka nem kapja el.... Egyébként 1-2 napja alig akar enni, csak szopizik, éjjel is többször felkel. 2 napig cékláztattam, na olyan isteni székrekedést sikerült összeütünk, hogy űbereli az eddigieket. Cékla tiltólistára került.
Voltunk méretni a héten, megint alig hízott, pedig akkora sonkái vannak!!!
[quote="timóca"][ írta:timócacolor=darkblue]
Sziasztok!
Vagyok, vagyok... Egy-két átordított éjszaka után végre kibújt a második fogacska is . Mondtam is, hogy már tiszta cápa
[/color]
[quote="szilvih"]
írta:szilvihElvittem a gyerkőket a dokinénihez (már Lilla is hurutosan köhög), ajánlott még 1-2 új dolgot, de alapjában véve folytatni kell, amit eddig csináltam... Már kicsit fárasztó 2 nyűgös gyerekkel, gyógyulhatnának már. Reménykedem a jó időben, hátha a nap meggyógyítja őket...
[quote="szilvih"]
írta:szilvihIldi, én is remélem, hogy fog oldódni, képzeld, teljesen be van zsongva a tánctól, ma is ott toporgott az ajtóban, hogy menjünk hamarabb gyakorolni Hétvégén is ő akart gyakorolni, tisztára el vagyok csodálkozva rajta... Jó dolog ez a tánc.
[quote="h.nelli"]
írta:h.nelliMa voltunk vérvételen, ahova a pulmonológus küldte Brigit. Szegényt kétszer kellett megszúrni, és 4 csövet raktak tele vérrel
Pénteken remélem, megtudom az eredményt a dokitól.
[quote="dincuska"]
írta:dincuskaSziasztok!
Én tavaszi fáradtság helyett tavaszi energiát érzek... Alkotok, a konyhában is (cukkinikrémleves ), itthon is (díszítés) és a suliban is (az nem olyan izgi alkotótevékenység), szal elvagyok!
[quote="dincuska"]
írta:dincuskaKépzeljétek, Sándoromnak a múltkori kosáron megsérült a lába (porc), és most sínban van... Vagy 6 hétig, nem is tud mozogni, de tán majd 2 hé múlva állítanak rajta és akkor újra be tudja majd hajlítani! Csatolok képet róla, a lány persze megszerelte!
[quote="dincuska"]
írta:dincuskaEmma baba olyan kis cukker, mond olyan hangsort hogy ,,aggyá má'" feltűnően kajálás közben, meg valami anyaféleséget is... De lehet hogy csak én akarom mindenáron kihallani... Bár Anyósom is mondta, hogy hallja... Mindenesetre édes, sokat magyaráz! Olyan szeretetteljes, sokat ölelget, puszilgat, és olyan jóóóó!
[quote="cscsi"]S írta:cscsizerelem??????? MESÉLJ! Végre egy kis izgalom, ezekben a bazázós-egyennapos hetekben...hónapokban Jaj, én már lassan azt sem tudom mit jelent a szó, nem mintha nem szeretném apát, de valahogy olyan sokadrendű lett a szerelem, romantika, meghittség, összebújás.
Csajok, nálatok is hasonlóan alakul, vagy csak én rontottam el valamit?????
2008.03.02 06:28
2008.03.02 09:58
2008.03.02 10:59
2008.03.02 17:54
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|