Sziasztok!
Bocsika, kicsit el vagyok tűnve, a férjem megreklamált, hogy háttérbe került a háztartás...
Manó: borzasztó ez a történet, azt hittem ilyenek csak a filmekben fordulnak elő!
Nem is tudom, hogy mit csinálnék. Engem kb. fél éve a lépcsőházban "támadott" meg egy srác, igazából csak jól letapizott, de Aziz ott csüngött rajtam a kengurúban. Borzasztó volt az is.
A Mogyóhoz féle sztorim meg jó sok van még a budapesti éveimből. Ott rengeteg beteg ember van.
Hogy van egyébként Bende? És hogy sikerült a fürdetés? Hiányzik neki az apu?
Ja, és annyira édes Bende az új vonalzón!!
Brigi: szupik az új vonalzók!! Engem az zavar meg, hogy franciául van, és íg nehezen veszem észre, ha hófordulótok van!
Még korábban írtad, hogy majdnem egy órahosszát fürdötök. Komolyan? Mindig? Nálunk max 10-15 perc, nagyon élvezi, de szerintem annyi elég, meg a víz is kihül.
Ja, egyébként ha már téma, nálunk 11-kor van a fürdés, már nem olajozom, azt mondták fél éves korig kell, de addig is csak hetente 1-szer csináltam. Hajat sem mosunk minden nap, mert nagyon kiszáradt a kis fejbőre. Nekünk most megint kijött egy kis koszmó, ezért olajozgatom picit. A testápolásra én magammal szemben is nagyon lusta vagyok, így őt sem kenegetem, mindig elmarad.
A kis arcát kellene, mert mindig pöttyös, hol az allergia, hol szúnyog miatt, ugyanis arra is allergiás. De az itteni doki vazelint írt fel, az meg olyan büdös, hogy a kezemre nem raknám, nemhogy a pofijára.
Mogyó: biztos hülyén hangzik, de nem tudom, hogy mi a címünk!
Itt nincsenek utcanevek, meg házszám, nincs postás, postafiókunk van.
De ha Sheraton Road-ot beírsz, akkor az közel van hozzánk! És La Pacha hotel van velünk szemben. Milyen oldalon találtátok?
Timci: édesek a képek nagyon!! Olyan kis cukorfalat Atticy!
Mi is Sterimaroztunk, az orrcseppet nem szabad sokáig használni, max 3 napig. Legalábbis nekünk azt mondták. Ha tehetem én csak sterimart használok, mert az orrcsepp a mi orrunkat is nagyon piszkálja, nemhogy a babáét.
De Aziznak attól is vérzett picit.
Jobbulást Nektek!
K.