Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Jó sokat írtatok! Csak elolvastalak benneteket, de nincs erőm írni! Nagyon fáradt vagyok, pedig még jól is aludtam!
Titi: Bencét azért láttad olyan nyugodtnak szerintem mert elfáradt. Szerintem az én időm azért telt le lassan, mert mire megettem a zsemlét, csak nyamnyogtam! :( Egyébként mi a 12 ker-ben lakunk, közel a délihez! Nem tudom, h mikor lesz szabin Tóth, ha megtudod, majd írj!
Csilla aranyos a kislányod, remélem megcsinálják a szemüvegét és remélem a babád a 39. hétnél nem akar kijönni előbb! :D
Ibm majd leadod a kilókat,de azért vigyázz a sok csokival! Nekem Bencével a bambitorta volt a favorit! Most viszont h kicsit magasabb a cukrom, oda kell figyelnem :?
Most ennyi, megyek aludni!
bencuri

sziasztok!

Jó sokat írtatok! Csak elolvastalak benneteket, de nincs erőm írni! Nagyon fáradt vagyok, pedig még jól is aludtam!
Titi: Bencét azért láttad olyan nyugodtnak szerintem mert elfáradt. Szerintem az én időm azért telt le lassan, mert mire megettem a zsemlét, csak nyamnyogtam! :( Egyébként mi a 12 ker-ben lakunk, közel a délihez! Nem tudom, h mikor lesz szabin Tóth, ha megtudod, majd írj!
Csilla aranyos a kislányod, remélem megcsinálják a szemüvegét és remélem a babád a 39. hétnél nem akar kijönni előbb! :D
Ibm majd leadod a kilókat,de azért vigyázz a sok csokival! Nekem Bencével a bambitorta volt a favorit! Most viszont h kicsit magasabb a cukrom, oda kell figyelnem :?
Most ennyi, megyek aludni!
bencuri

Sziasztok!

Alig győzök visszaolvasni. Ha este hazaér Apa az elemmel csinalok pocis képet. Egyébként nekem se sokat nőtt eddig,de az utóbbi 2 hétben úgy megszaladt,hogy magamra se ismerek.Ráadásul az előbb az egyik pici úgy kivágódott a köldökömhöz hogy aszittem kirobban a pocimbol,tök édesen kinyomta a kis fejét. Én meg úgy el tapogattam:) Apa meg mindig szid hogy ne csináljam mert túl erősen nyomkodom és bajuk lesz. Édes hogy aggódik de úgy megijeszt.

Aki volt már genetikai uh-n kapott képet? Vagy adnak egyáltalán ha kérek? A szegedi női klinikára megyek. Volt ott esetleg valaki szegedi aki tudja?

Olyan nehéz megállni a nasit,én egész nap eszem valamit és eddig 3kilót szedtem fel.
Vendég

sziasztok,

képzeljétek, tagnap mire hazaértem este 9-kor, várt a hűtőben 8 túróspalacsinta - az anyukám hozta nekünk. Muszáj volt 6-ot megennem, nem bírtam otthagyni... úgyhogy ma már átadták a helyet a buszon :lol: Ja, és a maradék kettőt reggel a lányommal bereggeliztük!
Bencuri: nálunk a Szonja nevet a papa találta ki, és valójában Szonja Kata! Tényleg nem nagyon lehet becézni, de úgyis kitaláltunk emellé még számtalan egyéb nevet neki!
Csillala: milyen tündéri a kislányod szemüvegben! Hogy törte el amúgy?
Titanilla: a 17 gyerkőc nagyon sok egy bölcsis csoportban! Nem is értem, hogyan lehetnek ennyien. Szonja állami bölcsibe jár, és 10-en vannak két gondozóra. Jó, hogy Olivér szereti a bölcsit, Szonja nagyon nehezen szokta meg! Olivér hogy bírja a betegségeket?
Vidokata: köszi a keresztlányod történetét, nagyon kedves történet! És jó, hogy ilyen ügyes! Én nagyon tartok a koraszüléstől, úgyhogy jól jött :)

Képzeljétek, Szonja lányom is akar magának pocakot, és benne kistesót! Úgyhogy az egyik kis állatkáját öltözéskor bedugja a pólója alá, és úgy megyünk a bölcsibe :lol:

KépKép
szkagi

Mai pocakfotók és Roli:

Kép

Kép
szly27

Kép Kép

Kép
szly27

Vidokata! Köszi a választ, én is ezt gyanítottam.

Kép
szly27

Ma én meg jól jártam. El akartam menni a bankba elintézni valamit. Már épp a bejáratban voltam, amikor eszembe jutott hogy valami itthon maradt. Na sebaj mondom, majd hétfőn elintézem. Ezután bementem a suliba, hogy leadjam a táppénzes papíromat és direkt úgy időzítettem, hogy nagyszünet legyen, és akkor a fél óra alatt mindegyik osztályba be tudok menni. Erre kiderült, hogy ma rövidített órák voltak és már szinte egy gyerek sem volt ott... Ezek után az sem volt benn akinek a táppénzes papírt le kellett volna adni, úgyhogy odaadtam az igazgatónak, hogy adja majd oda hétfőn. Na mindegy, mondom úgyis be kellett volna jönnöm a városba, mert lett volna egy dupla órám. Erre kijövök a suliból és lemondták az óráimat is. Szerintetek? Mi értelme volt ma felkelni? POnt maradhattam volna itthon a seggemen... Na mindegy. Hazafelé beugrottunk egy bevásárlóhelyre mert ugye megyünk wellnessre és nincs fürdőruhám (ami rámjönne) találtunk is egy nagyon állatot, de 18.000 volt, úgyhogy ott is maradt. Viszont kaptam egy ari felsőt a férjemtől. Úgyhogy nem volt teljesen eredménytelen a nap vége. :) Ja, és vettünk vecsési savanyúságot is, úgyhogy meglesz a vacsihoz való. :)
Na most azt hiszem eldugulok, mindenkinet szép estét és szép álmokat, majd holnap benézek valamikor.
Ja, még egy dolog. Amióta itt lakunk nem voltam kozmetikusnál (meg amúgy sem nagyon, mert magamnak szoktam gyantázni) de egyszerűen most nem tudom magam rávenni a dologra úgyhogy eldöntöttem hogy most elmegyek. Fel is hívtam a kozmetikát az utcában, erre felveszi egy édes kiscsaj hang, mondom jaj, azt hiszem anyát akartam hívni, a kozmetikát keresem. Erre ő, igen, én vagyok... Azt hittem a föld alá süllyedek. :) Bár utána is totál meggyőződésem volt hogy egy gyerekkel beszélek, annyira fiatalos volt a hangja. Na mindegy. Szeretem magam így beégetni. Nem ér nagyon kinevetni. :)
Na jó éjt!

KépKép
muffin

Muffin: azért látod érdemes volt elmenni otthonról! Meg hát rá is érzs! Én amióta itthon vagyok és van mindenre időm amire szeretném (és korábban nem volt) azóta nem húznak fel az ilyen dolgok sem!

Szly: tök jó kis (illetve nem is olyan kis) pocak. Pont az elöbb telefonáltam az unokatesóm feleségével és kérdezte mekkora a pocim. Én meg: mondtam, hogy ahogy titeket elnézlek az enyém nem túl nagy, bár az elmúlt 1-2 hétben kezdett igazán nőni! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Hát volt ma termés bőven!!! :shock: :wink:
Szépek a pocakok!!!
Csilla, nagyon szép Toncsi! Remélem sikerül elintézni a szemüveget!
Noki ma nem volt túl aktív. De tegnap annál inkább! :D
Holnap nézzük meg a babakocsit!!!! remélem sikerül megvenni!!!
Nem tudom mikor jövök, mert holnap megyünk rokonokhoz szülinapozni.

Vigyázzatok magatokra!

Kép
sziszka82

Vannak nálunk, meg gondolom máshol is ilyen limi-lomi árusok. Úgy gondoltam, hogy a pici miatt két babakocsit fogok venni. Egy vadi újat, amilyet már mutogattam is, és veszek még egy testvérkocsit is, de azt használtan. Holnap fogok egy használt testvérkocsit megnézni az egyik limi-lomiban. Azt mondták, hogy elég piszkos, de mindene megvan és nem sérült. A lényeg hogy csak 8000-re tartják. Szorítsatok, hogy ne legyen nagyon lelakott állapotban, mert annyit megérne nekem, hogy néha hármasban is ki tudjak mozdulni a gyerkőcökkel.

Mennem kell kakaót gyártani!

Kép
szly27

Sziasztok!

Aki íratott már Magnesii citricit a dokijával, az por vagy tabletta formájú volt? És gyári dobozban?

Azt hiszem most már lefekszem, jó éjszakát!
Vendég

Jó reggelt és Kellemes hétvégét Minden Kismaminak és Pocaklakónak!

Szly27! Szorítok Nektek testvérkocsi ügyben! A pocid nagyon szép! :D

Maverick! Várjuk a poci fotót! :D

Ibm! Én együtt érzek Veled mert Nekem is nagyon nehéz meg állni a nassolást! Nálunk is ezért nincs egy deka nasi sem a lakásban, hogy ne is lássam! Ha a párod azt mondja, hogy igy is csini vagy akkor biztos úgyis gondolja!
Vendég

Wera! Ruhaügyben van pozítiv fejlemény? Igaz nem tudtam írni, de azért lélekben szorítottam Neked!

Csillala! Toncsi Nagyon Aranyos!

T.Maria! Poci nagyon aranyos! Mit a titkod, hogy csak 2 kg-ot híztál?

Kike! Anyósod eléggé undok lehet! Nem irigyellek! :oops:
Remélem minden jobbra fordul Nálatok! Ne idegeskedj!
Vendég

Sziasztok!

Sikrült úgy istenigazából megtaknyosodnom,multkor egy éjszaka fájt a torkom,atán reggel mézes kenyeret ettem,talán attól javult meg,viszont olyan náthás lettem hogy csak nabik szutyok,hogy alig tudom kufújni. :?

Csilla:Nagyon édes Toncsi szemüvegben :D

Na,igen ,néhány Anyós már csak ilyen :evil:
Talán ma délelőtt költözködés lessz,gyerekek együtt alszanak majd este,Anyós meg megy a kisszobába-szorítsatok hogy ne legyen semmi gikszer.Megpróbálom nem én emelgetni a nehezebb cuccokat,csak Apát fel kéne keltenem.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Ne foglalkozz anyóssal és Ne emelj semmi nehezet! Szorítok, hogy minden rendben legyen! Vigyázz magadra és pocilakóra! :D
Vendég

Kike, csak nyugiban a költözéssel, az én sérvem a bútortologatással kezdődött az előző terhességben...

Nassolás helyett mi fagyasztott gyümölcsöt eszünk. Azaz vezsek magamnak, kiteszem olvadozni, és mire eszembe jut, felét megeszik a kölkök, de legalább nekik sem árt. A legfinomabb a málna, de jó a meggy, az őszibarack és a szilva is. :lol: Sőt, vettünk a héten egy mézdinnyét is. Az is mennyei volt, d eazt hiszem megvárjuk a napi evésével a nyarat. Bár egy ezresbe fájt, és abból ki sem jönne hat szelet sütemény...

potyka

Sziasztok!

Sikerült feldobnotok a reggelemet! Muffin a kozmetikus sztorival, Szkagi meg a Szonja-pocak dologgal! Köszi! :lol: :wink:

Bencuri - nekem is a Bambi torta a befutó mostanában, tegnap rendeltük meg a menyasszonyi tortánkat és a 3 emeletéből 2 olyan párizsi krémes lesz mint az, a 3. meg gesztenyés, mindez marcipán bevonattal... mondtam Apának hogy legyenek résen, hogy még időben ki tudják szedni a karmaim közül! :lol:

Babuli - köszönöm a kérdést, jól esett hogy gondoltál rám!! :wink: Vasárnap és hétfőn folytatódik a ruhaprojekt, mert még vidéken vagyunk, ma este megyünk haza. Megbeszéltem egy pesti kölcsönzős csajjal, hogy elvisz magával 2 nagykerbe és ott bizti találtunk valamit! Holnap reggel fél 9-kor talizunk, már nagyon várom! SZORÍTSATOK!!! :D

Tegnap este voltunk a vőfélynél megbeszélésen, eddig még csak ajánlásból hallottam róla, meg tel.on beszéltünk. Totál megnyugodtam ezügyben, állati jó arc!!! 30 éve vőfélykedik, vérprofi és nagyon vidám jelenség! Van egy honlapja, ha megtalálom dobok nektek képet róla és egyből tudni fogjátok hogy miről beszéltem! :D

Én képtelen vagyok lemondani az édességről, hiába is próbálom. Egyszerűen fizikailag rosszul vagyok ha nem eszem édeset. :oops: Emiatt már aggódtam régebben is, nehogy cukorbetegség legyen vagy valami hasonló, hát most már hamarosan kiderül... :? remélem azért nem!

Mindenkinek szuperjó hétvégét kívánok! Gyönyörű idő van, legalábbis itt Borsodban, 11 fok és süt a nap ezerrel. Asszem ebéd után megsétáltatom a családot! :lol:
Vendég

Íme a vőfélyünk! :D Ezek az öltözékek mind az esüvő részei! :lol:
Kép
Kép
Kép
Vendég

potyka! Most, hogy olvastam ezeket a gyümiket egyből tudnék belölük enni pedig nem vagyok egy nagy gyümölcs evő, de a barack és a meggy jöhet minden mennyiségben!

Wera! Szorítok Neked, hogy sikerüljön ruhát találni! :wink:

Ez a vőfély tényleg szimpinek néz ki! :D
Vendég

na,költözés sikeresen végrehajtva :D

gyerekek durmolnak az új helyükön.

Én meg leestem a lépcsőn :cry: Térdeim véreznek,könyököm is fáj,hála az égnek,babóm mocorog rendesen,de féltem hátha baja esett.Pocimat nem ütöttem meg-ha mocorog akkor nem lessz baja,ugye??A kapkodás eredménye :evil: Meg a fejemet is beütöttem.Remélem tényleg nincs baj a Picurral,de ha mocorog akkor nincs,ugye???

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Vigyázz magadra! Biztos nincs baja Picurnak ha mocorog, de mostmár aztán tessék pihenni! :evil:
Vendég

Szkági: Olivér párszor már volt beteg, de nem vészes. Mindig köhög a bölcsiben valaki és ameddig egy gyerek nem lázas addig jár is . Olivérnek szinte csak köhögése és orrfolyűsa volt eddig, a meg torokgyulladása. Volt már egyszer bárányhimlő is a csoportban, de nem kapta el. a védőnő azt mondta, hogy lehet, hogy elkapta, de nem jött ki rajta. Hát nem tudom. A kislányon aki bárányghimlős volt már 2 napja kijöttek a pöttyök mire észrevették, hogy az. De "szerencsére" senki nem kapta el.
Szerintem is nagyon sok 17 gyerek, nem is értem, hogy hogy lehetnek ennyien. :roll: :?

Szly: nagyon édes Roli és nagyon szép a pocakod!!!!
Nagyon szorítok a kocsi miatt. Én is szeretnék egy olyat, de nem tudom, hogy sikerül e vennem. :D

Kike: Ne emelgess nehezett semmiképpen!!!
Szorítok, hogy minden jól menjem ma, már rád fér!!!

Babuli: látom szép reggeled van!!! Ennek nagyon örülök!!! :D :D

Wera:Én is szorítok neked hogy megtaláld a megfelelő ruhát! j sétát kívánok nektek!!!Nálunk sajna iyzonyúan fúj a szél így nem lehet sétálni! :cry:

Képzeljétek ma megszületett az egyik barátnőm kisfia. Reggel ment be a kórházba és 1-2 órán belül megg is lett. Az első gyerekét is ilyen könnyen szülte és utánna teljesen gfel volt pörögve. Most is. Az elsőt éjjel szülte és amikor bejött a szobába elfoglalni az ágyát ahelyett, hogy lefeküdt volna aludni egyfolytában csk pörgött. Mondtuk neki, hogy aludjon egy kicsit, de nem tudott. Ja mi a kórházból ismerjük egymást Olivér 10-én az ő lánya és a másik barátnőnké(szobatársunké) pedig 12-én. Nagyon jóba lettünk és a barátságunk azóta tart. Kb.: 2 hónaposak voltak a gyerköcök amikor elkezdtünk hetente összejárni. Nagyon jó volt sokat tudtunk egymásnak segíteni, főleg lelkileg. A kórházban állandóan nevettünk tőlünk zengett a folyosó és egyszer be is jött a csecsmős, hogy kicsit hallkabban, mert a többiek pihenni szeretnének. Ja és hogy ovatosan a nevetéssél, mert szétreped a friss sebünk ( ketten a másik csajszival császárral szültünk). Nagyon jó erre visszaemlékezni, észre sem vettük, hogy telnek a napok.
A szoptatásnál egyikünk jobban jajgatott mint a másikunk de gyorsan elütöttük a fájdalmat nevetéssel.
Bocsi, hogy ilyen sok voltam, nem akartalak titeket ezzel untatni, de megint feltörtek az emlékek. Ma délután megyünk be a másik barátnőmmel a kórházba, akkor megint lesz sztorizás az biztos. Majd hozok képet, ha nem felejtem el elvinni a gépet. :D

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Vagyok most már én is.A festéssel nagyjából kész vagyunk,már csak egy szoba van hátra,azt hétfőn fogják még csinálni,de a géphez már hozzáférek.Úgyhogy igyekszem újra bekapcsolódni...Még semmit nem olvastam vissza,nem tudom mi történt veletek,de majd igyekszem.
Rengeteg a takarítanivaló,de gyönyörűek lettek a szobák,majd teszek fel képeket...

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Kike ne izgulj, biztos nincs semmi baj, ha érzed hogy mocorog, az jó. Szóval tuti hogy nincs baja a babusodnak. :)

Kép
linda24

Köszi szépen a megnyugtatásokat :) Hogy lehetek ilyen béna? :?

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Szly!
Nagyon szép a pocakod! olivér pedig nagyon aranyos! :wink: :lol:
Sikerült a kocsit megvenned?

Kike!
Tessék magadra jobban vigyázni!!! Irgum-burgum!!! :twisted:
Azért annak örülök, hogy lassan a helyükre kerülnek a dolgok. :P

Wera!
tényleg jó fejnek tűnik a vőfély!
Remélem, megoldódik a ruha probléma is. Nagyon szorítok!

Ibm!
Ne parázz!
Ha a párod csinosnak mond, akkor az biztosan úgy is van!
Szerintem amúgy egy nő akkor a leg szebb, amikor gyereket vár.

Ti nem voltatok abban a fura helyzetben, mint én?
Amikor eldöntöttük, hogy na, akkor tényleg lesz még egy kisbabánk, a hapsik elkezdtek egészen másként viselkedni velem.
Mintha rám lett volna írva, hogy fiúk, hahó... :shock: :D
Persze sokan akkor kérdezték is, hogy mi újság, mi változott, mert csak úgy sugárzom. :roll:

Én ma nagyon elfáradtam.
Elmentünk vásárolni, mert holnapra vendégeket várunk.
A kicsi lányom lesz 10 :shock: :shock: :shock: éves!!!!
Hú, de öregszem...!!!
Most pedig csak pihegek.
Nem vettem semmi érdekeset, csak azt, ami a konyhába kell.
Apa pedig elment dolgozni.
Szegény, még nem tudja, hogy ha hazajön, porszívóznia kell... :roll: :wink:

vidokata!
Én szoktam Magnesi Citricit iratni a dokimmal.
Gyári dobozban kapom, 10 tablettás kiszerelésben.
Vendég

Mária!
Lányodnak nagyon boldog születésnapot kívánok!! :D
Ígérem ezentúl vigyázok.Olyan mérges voltam magamra.

Gyerekek élvezik az új helyüket,nagyobb a hely,mint itt-rohangálnak körbe-körbe :D Anyós is rendezgeti a szobáját.
Én meg most leültem ide írogatni kicsit-egész eddig pakolásztam.Babó egyből jelez hogy jól van,amint leülök,azért egy UH-nak hétfőn örülnék,hogy tuti jól van,és a méhlepény is rendben van.Alig tudok menni,csak sántikálok,úgy fájnak a térdeom,éjszakára beborogatom.

Kép
Kép
Kép
kike

Azt elhiszem, hogy mérges voltál!!!!

Mostmár remélem, pihensz! :twisted: :P :P :P

A jókívánságodat köszönöm!

Azt hiszem, mára eldugulok, megjött a család!

Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Sziasztok!

Egész nap nem voltam itthon, most olvastalak vissza titeket.

Kike! Vigyázz magadra, most már pihenj is!

Fent voltunk Anyukámmal Budaörsön, ruhákat néztünk nekem. Nem mintha már olyan nagy hasam lenne, de apránként beszerzek néhány kényelmesebb darabot. Vettünk is párat és most boldog vagyok!

Sikerült olyan kajáldát is találnunk, ahol hagyományosabb ebédet kínálnak. Rántott sajtot ettem petrezselymes krumplival. Nagyon jól esett!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Maverick!
Én kértem és nem adtak, arra hívatkozva, hogy nem adhatnak, mert volt már belőle gond! A saját orvosom se adott a klinikán, nemhogy egy idegen doki, aki a genetikait csinálja!
De hátha normális dokit fogsz ki és ad!

Kép
Kép
kisfóka

Sziasztok!

Tegnap írtam a dokimnak,hogy megnyugodjak,ezt írta vissza:Nagy valószínúséggel nincs komolyabb probléma,de azért az Ön megnyugtatása végett hétfőn délelőtt jöjjön be UH vizsgálatra.
Amennyiben görcsölne,fájna a hasa esetleg vérzés jelentkezne akkor ne várjon addig,hanem menjen be az osztályra.
Hétfőn reggel fél 9 től 11-ig a földszinten az I.-es szakrendelésen megtalál.

Szóval holnap azért bemegyek egy UH-ra-azért majd szorítsatok :? Köszike.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Kike! Biztosan nem lesz semmi , de így legalább egy kicsit megtudod nézni, hogy Picuri mit csinál odabenn!
Szorítunk Neked! :D
Vendég

Henka! Az előbb jól láttam, hogy bejelentkeztél?
Ne tesék elmenni! Tessék jönni mesélni! Hogy vagy, gyerkőc rendben van? Várom a válaszod! :D
Vendég

Jó reggelt Babuli!Igen itt vagyok, mert mindíg olvaslak ám titeket attól hogy nem írok. :lol:

KépKép
henka76

Titanilla!
Nekem minden reggel szép amikor nem az óra csörgésére kell felkelnem! A hétvége meg különösen kedves a lelkemnek, de már szerencsére csak egy hónap van hátra és jön a pihi! Legalábbis munka nem lesz, de lesz helyette költözés! :cry:
Vendég

Henka! Biztam benne, hogy jól láttam! Hogy vagytok?
Vendég

Tudod nekem nincs annyi mesélni valóm mint nektek,esetleg magamról,vagy a kisfiamról.Sajnos a mostani baba nem jött össze.Most én is 21 hetes lennék ha még megvolna. :cry: De szerencsére nem hagyom el magamat,és így el bírom viselni!

Ígérem estére még fogok írni,de most csak egy gyors visszaolvasást csináltam.
azért
Köszi hogy észrevettél[color=red][/color]

És a többieknek is a hiányolást.Puszi neketek!!!!!

KépKép
henka76

Henka! Mi mindig gondolunk Rád és fogunk is! Annak is nagyon örülünk ha magadról és Domiról írsz! Ne aggódj hamarosan újra beléphetsz a kismamik közé! Én Nagyon Szorítok Neked! :D
Vigyázz magadra és Domira!

Puszi
Vendég

Jó reggelt!

Kike - sajnálom hogy elestél, vigyázz most már magadra! Én is elmennék a helyedben holnap az uh-ra, de biztos hogy nincs baja a bébinek, ha a pocid nem ütötted be! De mozizásnak azért jó lesz! :wink:

Nekem baromira fáj jobb oldalt a hasam, már vagy 4 napja. Nem folyamatosan, inkább csak ha mozgok, de hát sajna nem tehetem meg hogy egész nap feküdjek... Eddig nem akartam írtni, hátha elmúlik, de nem úgy néz ki. És folyton buborékol is ott, ha megmozdulok. Először viccesnek találtam, de most már nem igazán! Mi a franc az szerintetek? Ugye csak a beleimet nyomja el a babucim? Bár elég magasan, kb köldök tájékon érzem és kicsit följebb. :(

Na, megyek ruhát próbálni! Drukkoljatok! :roll:
Vendég

jó reggelt!
Mi történt tegnap este!!!! :D :D :D eddig még soha nem érzett módon éreztem, hogy Liza baba fészkelődik.Olyan édiiiiiiiii! Hát elég fura érzés, bevallom őszintén, ezt még meg kell szoknom. Kb 1,5óránként jelentkezett nagyjából 11ig :) ma még nem éreztem.
magdolnam

Kike, jól olvastam??? Elestél? Szegény! Babáddal tuti nincs semmi, max ő is megijedt.
Wera, szerintem is a beleid! Elég kellemetlen.... NEkem is szokott lenni ilyen bár nem ilyen hosszú ideig.
Marcsi, valahogy én is így érzem (kivirulás)! Pláne a férjemnél! Mintha kicserélték volna, úgy sugárzik mikor rám néz :oops: teljesen rám van kattanva meg a pocimra :D úgy imádom!
magdolnam

hol lehet látni a bejelentkezést?
magdolnam

Magdolnam! A bejelentkezést akkor látod amikor a Várandósság topikban vagy mielőtt be lépsz ide! Legfelül ott vannak a Nevek, hogy ki az aki jelenleg az oldalon be van jelentkezve! Remélem nem írtam túl bonyolultan!

Örülök, hogy már Te is érzed Liza baba mocorgását! Fura, de könnyen megszokható! Én azért szeretem mert így biztosan tudom, hogy jól van odabennt! :D
Vendég

Magdolnám! Úgy van kiírva, hogy " Jelenlévő fórumozók" !
Vendég

Jó reggelt!

Kike! Vigyázz nagyon magadra! De ha érzed, hogy moscorog, biztos nincs baj.

Wera! Remélem találsz valami jó rucit! Ha meglesz kérünk képet!

Marcsi!Boldog szülinapot a leányzónak!

A babakocsit szerencsére sikerült megvenni. Kellemesen csalódtam. Sokkal rosszabbra számítottam. Jó nagy kereke van, nem fakó, viszont nagyon piszkos. Ma nekiállok szétszedni és kimosni. Remélem minden kijön belőle. Kicsit a penésztől félek, de remélem eltűnik.
Az ára nagyon jó volt 7000-ért ideadták! Ha kipofozom, szerintem 20 ezer alatt nem adnám el. De persze nem akarom eladni. Majd rakok képet róla ha kész lesz.

Vettünk még Rolinak egy lábbal hajtós kistraktort. Meg ráült egy ilyen babytaxi féle kisautóra és nem volt hajlandó leszállni róla. Így azt is elhoztuk. Kicsit javítani kell a kormányzásán, de 1000 ft-rt megérte.

Most megyek főzni, meg babakocsit szerelni!

Kép
szly27

Szly27! Örülök, hogy sikerült megvenni a babakocsit! Biztosan sikerül szépen letakarítani! Várjuk a képet! :D
Vendég

Sziasztok!!!

Nos voltunk uh-n és nem tudjuk a nemét mert háttal volt végig.
DE minden rendben van és 28dgk-s.

Wera nagyon valoszinü hogy a beleidet nyomja hiszen te már 24 hetes vagy és ilyenkor a méh már köldök magaságban vagy felette van.
ugyhogy nyugi nyugi :lol: :wink: :wink:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Szia Ronix!

Látom Te is úgy jártál mint Én! Nekem is háttal volt a 18-dik héten! De sebaj az a lényeg, hogy minden rendben van! Legközelebbre biztosan megfordul! A dokim mondta, hogy általában a 18.héten a lepénybe furodnak! :D
Vendég

Köszi szépen Kisfóka!
Bár nem értem ilyenből mi gond lehet.
Te akkor egyedül voltál? Párodat beengedték?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?