Andy
Nem tom milyen volt, de jó lett
Faul
Ez az elviszem nálunk is téma. Ő már 6 hónaposan vitte volna. Én tudom, h fontos nekik az unoka, de néha arra is tekintettel lehetnének, h nekünk is idő kell még el tudjuk engedni
hosszabb időre. Ez kinek kinek más. Meg kell várni, amíg az anya megérik rá.
+++++++++++++++++++ gyógyuljatok gyorsan, puszi a kicsi lánynak.
Juca
No akkor te sem unatkozol
GYED
el kell olvassam a blogod, h megtudjam mi történt??
Syry
No reméljük jó jós Máté baba
Klasszul néz ki a szülinapi torta
milyen nagy már a kicsi fiad
Nagyon cukik a képeken és nagyon dögösek a szerkók.
Tuti áron vetted őket!
Vatera yess
Márti
Anyós kérdéskörben nagyon szépen írtad.
Angie
De igyekszem valamit kijelölni, bár márciusban én elég szűk keresztmetszet vagyok
Nagyon jó lenne találkozni mindenkivel és el fogtok ámulni Lili mennyit nőtt
Sziszkó is:)
:(:( gyógyulj hamar
Én is szoktam olvasni néha Tündi blogját, de az az igazság én nem vagyok elég erős megbírkózni az ő vívódásával, fájdalmával is, így már egy ideje nem olvasom. Azt én is láttam, h
visszament dolgozni és ez nagyon jó ötletnek bizonyult. Remélem olyan hamar lesz tesóbaba amilyen hamar ők szeretnék.
Nomi
A poci hiányt átérzem az első időszakban nekem is nagyon nagyon hiányzott, pedig a kis lakó már itt szuszogott mellettem
Mi már 1 hónapos kora után használtuk néha itthon (pocifájás, nyűgösség), de nekünk olyan van aminek merev a háttámlája és az tartja a fejét. Hosszabb útra csak 3 hónapos korban indultunk vele.
De kenguruja válogatja. Meg kell nézni melyikre mit javasolnak és vannak más eszközök is amik újszülöttkortól használhaóak, mint pl a kendő és mei-tai (nekem ez utóbbi van és sokkal jobban bevált mint a kenguru)
Nagyon cuki kis pofija van
Évi79
Virág nagyon cukor kiscsajszi
pozitív tesztek és nem baba
remélem hamar sikerül.
Eszter
De jó, h jöttél!
alakul már a molekula???
Köszönjük a Pupy híradót!
Pupy
Minden ok lesz, sok hagyma és fokhagymaa, tea és pihi!!!! Tavaly én is beleestem ezekbe a vírusokba...
Maci
Akkor megveszitek???
Norwell
Nagyon szépségesek vagytok
Dóri baba nagyon boldog születésnapot így utólag is!!!
És bocsi, de most elég érdekesek a napok. Lilla nagyon sírós (és ő annyira nem ilyen, ezért aggaszt)
még nem tudom az okát, de már keressük. Olyan szívszaggatóan tud sírni, mintha valami komoly baj lenne, aztán 10 perc múlva már vigyorog, majd megint sír
.
A fog már kizárva, megnéztettem a védőnővel.
Most abbahagytuk a gyümit, hátha az a ludas. Hát nagyon remélem mert nagyon rossz érzés
ma már jobb napunk van, de nem akarom elkiabálni, mert azért reggel üvöltve kelt.
Szval csajok bocsi de ezért nem jöttem
Tábla lesz ígérem hamar.
Tali: a húsvét előtti szombat is jó lenne akkor? az március 22.-e vagy szóba jöhet még márc 29 és április 5.
Vélemények?
majd dobok erről is táblát
Puszi nektek