Jó reggelt! Még itt disznóvágás előtt csak benéztem..
csajszi még alszik. Az eső meg esik... jó idő dvágáshoz!
Sziszka! Ideküldted Angliából,mi??
Segítés: mosogatógépből kipakolás - adogatja a kanalat,villát egyesével (az a bibi,hogy mikor befelé pakolom, akkor is adogatja kifelé..), szárítóról bugyi-zokni leszedés (ezzel is a bibi az, hogy mikor kifele terítem akkor is befele szedegeti..
) porszívót csak fogdossa, ha én porszívózok, meg elmélyülten néz amikor söprök. na meg öltözni akarna (zoknit,cipőt lábára tenni
)
Szavak: ááááá, még mindig dekkolunk az apa-anya-nem háromasnál, azt is csak ha nagyon muszály. kihallottam én olyat mondjuk, hogy me (meg- amikor kérdeztem,hogy na, megvan a cumi? merthogy kereste maga körül és vigyorogva mondta,hogy me) aztán ráfogtam, hogy a "te" azt tessékként használta, mikor elkértem valamit tőle és a kezembe nyomta, 1-2 szer mondta, hogy te. Ennyi..
Mindig féltem, hogy olyan lesz, mint az unokatesója, aki most 2 évesen semmit nem mond és tessék..
Ti hogy veszitek rá, hogy dumáljon? Majd jön magától? Volt múltkor szó mondjuk erről, hogy még egyáltalán nem kell aggódnom. Hiába artikulálok, felszólításra beszéd terén csak egy dolog megy és szerintem ez is beszédfejlődéshez sorolható: ha kérdezem hogy hogy cisnálja a pacika, akkor csettint.
Mutogatás: na az sincs, csak teljes karral. szóval lámpa kérdésnél felemeli a kezét és teljes kézzel mutat arra, nem 1 ujjal, hiába látja tőlem. Fej-láb-has mutinál meg üti az adott testrészt,úgy mutizza.
Tegnap 2szer tök krémes-folyós volt a kajcsija borsó és kukorica darabokkal. jó, a kukorica tényleg ilyen, hogy úgy jön ki ahogy bement, de mitől volt ilyen folyós?? na majd lesem.
Niki! Kutyakaka
Tegnap séta közben az egyik kerítés mellett belül volt egy nagy rakás kutyasz-r egy fa alatt. Jól nevelt kutyu, egy helyre nyomja, de a járókelőknek nem mondanám,hogy hű de szép látvány! Hát de tiszta méreg lehet, hogy nem tudtok így ott játszani.
Livi! Használt rucin én is gondolkodtam/gondolkodok. De tényleg rengeteg van! Meg hát itt a net, már bárkinek hozzáférhető, sőt már az új rucik sem annyira drágák ha jó helyen veszi az ember.
Pelus: szóval akkor a Pampers a barátibb??? Ennél a sleep and playnél már agyontapogattam,hogy mi a fene van benne, hogy ennyire meg tudja szívni magát ez a papírvékony motyó.. lehet szétszedek egyet.
Tegnapi kinti játék: talált egy hungarocel darabot és szétszedte bogyónként. Szépen fejleszti a finommotorikus képességet.
Csak engem rázott a hideg tőle fél órán keresztül. Ja, de a formabedobós dió-vasállvány produkció után bedobott már 2 formát a benti formadobós hajójába!
Apa műhelye meg igazi kincsestár! Egy festőpenzlivel rohangált aztán, azzal mazsorettezett!
Na szép napot! Délután északon már sütni fog a napocska!