Sziasztok!
Anett!
Semmi gond
,a csajokkal is úgy szoktuk ám,hogy akkor válaszolunk,ha ráérünk
sajnálom,hogy nem tudtunk kimenni a játszótérre,de mint mondtam nőgyógyásznál voltam,rákszűrésen ill. spirált szeretnék rakatni. Majdnem nem értünk be időbe, volt egy nagy baleset pont előttünk csapódott ba a rendőrautó és lezárták a gyorsforgalmit,szerencsére nem dugultunk be,volt egy luk és ki tudtunk bújni. Később halottuk a rádióban,hogy egy taxis meg egy szgk frontálisan ütköztek,borzasztó mi van ma.
Ti már hallottatok a negyedévente popsiba szúriról,mint védekezési forma?
véleményeket akarok!!!
A holnapit még meglátom,mert Dávid gyanús
sztem nem viszem oviba sem holnap.
nincs hőemelkedése sem egyelőre,de olyan kis piros az orra,mintha egésznap fújta volna
és elaludt az ölembe 7 kor,fürcsi előtt. Kis nyűgi volt,nyűgősebb,mint a játszótéren kedden
(Tudtam,hogy ez lesz,ha mindenki jár oviban akkor leszünk mi betegek,egész januárt megúsztuk a legnagyobb járványokat is,erre most jól bepótoljuk
a doki is mondta tegnap,hogy milyen jól megúsztuk, erre tessék kellett neki mondani
)
Szegény Szonjus
mi van ma a levegőben?
Emlékszel Cini után a három tűzoltóautóra?
Képzeld a Zrínyi utcában égett le egy ház,de teljesen kiégett állítólag és egy öreg néni meg is halt
az oviban mesélték.
részleteket nem tudok.
Hogy alakul az angol? Nyelvvizsgát is szerveznek amúgy?
Kriszti!
Rá se ismernél a házra
a lépcsőnél lent rács,fent rács,a konyhánál szintén. kész börtön
Mikor talizunk?
Szandra!
A ti dokinőtök tud valamit,amit a mi doki bácsink nem
És nem is beszéltünk össze már megint,és megint egyszerre kapnak oltást a gyerekeink.
Olyan ügyes Edina!!!!Kis hős! Réka azért meglepődött egy kicsit,szerencsére nála se tartott sokáig.
Sajnos a rokonait nem válogathatja meg az ember
te érted miről beszélek.
ha kihullik az összes hajam,az nem a gyerekeimtől lesz
Katus!
Dehogy bánom,én kérdés nélkül tettem be,juj,de bunkó vagyok,de azért utólagos engedelmeddel???
belestem,hát hajmeresztőőőőő
Én nem bánom,ha Réka körközepénállokot játszik,én már megtapasztaltam a másik verziót is,az sem volt jobb
csak ne kelljen szaladgálni utána,és ne zavarja a többieket addig nem érdekel,Ancsira nem lehet panaszod,hát nem szereti ha lefogják Istenem,majd megbékél a vonatozással is
De azért látszik,hogy élvezi
Leszívás hi de hűlyén hangzik.,inkább lekícsínyítem
Teljesen megértelek.
Ibolya!
Már nem tudtuk mi van veled,olyrég nem voltál.
Adrienn!
Mennyi hős egy napon,és még király is lesz!!!!
vao
Sztem is jók az eredmények!!!Jó kipihent vagy már?
Anikó!
Tényleg csopitársad volt a Móni?
Tiszta profi a csaj,annyira csípem
Mi van az angollal? Otthon tanítgatod Maját? Nagyon ragaszkodott az angol könyvéhez.
Wiki!
Esztike gyönyörŰŰŰ!!!!
Mostmár van kinek irogatni
gyere sűrűn!
Ez gyors szülés volt
jó lehet a cserjésben. Mi vasárnap szeretnénk kirándulni,de még nem tudjuk hova. Vagy Visegrád vagy Esztergom,még nem tudjuk.
Évi!
Mi volt a dokinál?
Ildikó