Jó sokat írtatok… de mindegy, kicsi fiam nem bír aludni… ki kellett jönni vele, mert felordít mindenkit…
Orsi,
Eléggé együtt haladnak a lyányaink! Norina 7800 gramm és 70 cm, és rá is jók még olyan rucik, amiket újszülöttként kapott! (na jó, nem mind)
Hajni,
Nekem is az etetőszékben nézik végig a „főzést”, jó, nekem is mondjuk Bencsi elég türelmetlen, de hát ez van. Így is le lettünk szidva a dokinéninél, hogy még mindig ennyi tápit esznek…
És képzeljétek, rákérdeztem a Sinlacra, hogy ő nem szokott felírni? Erre azt válaszolta, hogy az még kalóriadúsabb, mint a tápi, úgyhogy csak sovány babáknak írja fel. Ezt most hallom először! Hát itt mindenki Sinlacozik, nem?
Melcsi,
Húúú, néztem a képeket, rettenetesen ügyes Luku! Ül-áll, térdel! Nahát! (és akkor a porszívózást még nem is mondtam!)
Képzeld, a rendelőben beszélgettem egy anyukával, aki valami olyan helyre járt a gyerekével, ahol csak játszik a többi gyerekkel és közben pszichológusok figyelik. A 10 hós gyereket. Minek…?Hát én erről már nemtom mit gondoljak...
Zeneórára viszont mi is járunk! Már mindkét kis lurkóm boldogan csörgőzik ütemesen, meg kockákat vernek össze… ÉS! Képzeljétek, Bencsi ma magától elkezdett tapsolni!!!
(persze előtte tapsi-tapsiztunk vele mi is). De ma teljesen magától megkereste a két kis kezét és egyedül…! Hát megzabálom!!! (most is itt tapsizik velem a gép előtt!!)
Zsebi,
Nagyon ügyik a gyerkőcök!
Elmenés: kezd nagyon ingerenciám lenni elmenni aerobikozni, már borzasztóan nézek ki... Most tervezgetem, mikor-hogy… Délelőtt nem jó, napközben ki vigyázna rá, este fürdetés… itt tartok most… hm…
Aanda,
Milyen egyformák súlyban a lurkók! Édes lehet Arni, ahogy táncol!
Szerintem örülj a távdiagnózisnak. Gondolom ennyi idős korban ez elég, amit tudnak. Nem kell túlspirázni. A dokidért meg irigyellek.
Mikortól viszed úszni őket? Most azt olvastam valahol, hogy az úszásra való érettség az iskolaérettséggel párhuzamos… de elég hülyeségnek tűnik….
Zsuzsi,
Már nemtom kinek volt, hogy csak hidegen ette a babája a tápszert… esetleg próbáld úgy.
Lázmérés: ma mi is mértünk, 7000 Ft-os digit.homlok-hőmérő, 4x egymás után 4 különbözőt mért! Köszi!
Bandika,
Köszi a tippet!
Tiko,
Ez érdekes lehet, mikor a védőnő a doki ellen beszél! Nálunk inkább úgy látom, igyekszik benyalni magát nála. Amúgy tök haszontalan, amit csinál. Múltkor tőlem kért kaja-táblázatot. Ennek ellenére megkérdezte most, hogy adok-e már nekik mindent. „Mindent”??? Hát körömpörit még nem adtam, ha erre gondol…
Katyerina,
Húúúú! Pasidoktor! De jó nektek! Még öltöztet is? Asztaaa! Minket mindig úgy érzem, a mi dokink kicsit megvetően néz, hogy milyen „lassúak” vagyunk…
Kutyasimi: nálunk az anyósék kutyusát „simogatták meg” kedvesen, hogy még a szőr is a kezükben maradt, de a kutyus elfelejtett reagálni szerencsére…
Akartalak kérdezni, hogy azt a karámot ti rendeltétek? Honnan? Mennyiért? Csak falhoz rögzíthető?
Bzsu,
Én megvenném a „Várva várt babák”-at egy barátnőmnek!
Na,
Bencsi most dőlt ki itt a szőnyegen!
Jóccakát!