Szia Lányok!
Köszönjük a gratulákat az évfordulónkra! Éttermezés jól sikerült, mikor elmentünk, Anka elaludt, amikor felébredt, akkor is rendesen viselkedett.
Anka sajnos az átaludt éjszakát nem ismételte meg, többször is ébredt múlt éjszaka is, meg ma is, sőt, ma úgy döntött fél 5-kor, hogy neki elég volt ennyi, ő most játszani akar, viszont egyedül nem megy
, csak a mi ágyunkban, a sajátjában ordított. Aztán fél 6-ra sikerült álomba ciciztetni valahogy, úgyhogy egy picit még alhattunk fél 7-ig, amikor is csörgött az óra a páromnak, így én is felkeltem
.
Toffi,
nagyon aranyos Zsombi a barátnőjével!
Szép pár!
Beu,
mikor betöltöttem az oldalt, rácsodálkoztam a pezsgőspoharakra, nahát, milyen jó gif, aztán látom ám, hogy nekem szól!
Köszi!!! Lőrinc csuda jópofa, járóka-alakban is!
Csucsukáék,
utólag is boldog névnapot nektek!!!
Zulu,
sapós Maca gyönyörű, a kis csibészes mosolyával
!!!
PsAndi,
hát nem siettünk nagyon, de még így is megjártuk egy óra alatt
!!! Iszonyatosan telezabáltuk magunkat, úgy éreztem, szétdurranok. Ráadásul jó fűszeres-sós kaját rendeltem, egész éjjel jártam ki vizet inni
!
Heppi,
megnéztem honlapotokat, tündéri a kiscsaj! Kár, hogy nem nagyobbak a képek... Keresztben fekvés: Anka is mindig így feküdt egy időben, szerintem azért, mert tetszett neki, hogy a lábát kitámasztotta a rácsokra. Most már inkább kuckózik, bebújik az ágy egyik sarkába a macijával
.
Azúr,
nem voltam még abban a boltban, mert kívül az van kiírva, hogy gyerekruhák 2 éves kortól 14 éves korig. Ezek szerint vannak kisebbek is? Hmm, akkor mégis benézek valamikor
.
Hát igen, édes a kiscsaj, ahogy "dumál", tetete, meg gigigi, meg dájdájdáj, ezeket tudja.
Orsoly,
kúszáshoz gratula Lackónak, nagyon aranyos a fotelben! Nagyon huncut mosolya van!
Évi,
szuperügyi Petra, hogy megfordult!
És ráadásul milyen szép is!!!
Gombóc,
tele a leveled
jellel... Ugye, nem vagy depis??? Nagy-nagy vigasztalást küldök neked, gyere gyakran olvasni, ha írni nincs is időd, majd felvidítunk!!!
Maci2,
Manócska is megy? Óóó, most még jobban sajnálom, hogy kimaradunk
. Mondd meg neki, hogy én is üdvözlöm!!! Aztán jöjjön majd, ha lesz nete!
Kaska,
jó kis napod volt
!!!
Sofka,
hááát, nagyon örülök, hogy visszajöttél! Akartam írni, csak nem nagyon volt időm, hogy ne hagyd magad terrorizálni. Te így érzed jól magad, ha ide írkálsz, legyél picit önző, és tojd le magasról a pletykálókat. Gondolj bele, milyen unalmas életük lehet, ha ez a fő szórakozásuk. Nem irigylem őket.
Barbi,
húúú, de hangulatosak ezek a képek, egészen megkívántam a telet, pedig én nagyon utálom! A pici fiad meg nagyon helyes!!!
Mókuska,
poloskák ááááááá...
Elli,
nagyon jók a képek, Kevin egyre jóképűbb, igazi kis pasi!
Zsuzsi,
nem csodálom, hogy fáradt vagy... Szegény. Azért a dinsztelt káposzta tök jó dolog, látod, mégiscsak csinál valamit ez a Férj!!!
Gyuris kép nagyon jó!!!
Miszike,
drukk, hogy találjatok nektek tetsző lakást!!!
Zizi,
örülök, hogy itt vagy, akkor akár elő is léphetsz jóindulatú kukkolóból jóindulatú babanetfüggővé
, szóval gyere gyakran, és ha tudsz, képet is kérünk szépen!!!
Kiszuny,
remélem, sikerül megcsinálnotok a kocsit, és eljuttok a talira! Ne szomorkodj!
Huhh, hihetetlen, hogy Anka végig bírta... Bár szerintem mindjárt fölébred. Ja, és mire ezt elküldöm, bizti írtok még
.
Pussz
Franyó