Ezt kaptam ma, olvassatok el!!!
Kedves / Tisztelt Címzett!
Bizonyára halott(ál) róla, esetleg nem, de a feleségem és én vagyunk a média által most felkapott (és lassan letaposott) sztorinak a szereplői, amelyben minket bűncselekmény vádjával bíróság elé állítottak, mert a tőlünk telhető legalaposabb informálódás alapján úgy döntöttünk, hogy bizonyos oltásokat nem engedünk beadni a gyermekünknek.
A helyzet eléggé lehetetlen, mert egyrészt az a szituáció, amit tavaly ősszel veszélyesnek talált a Gyermekjóléti Szolgálat (miszerint a háziorvosunk visszaadta a gyermek TAJ kártyát (nem kötelező a háziorvos!), és így kikerül az orvosi ellenőrzés alól, sőt, még oltva sincs szegény) nem áll fent, gyermekorvosunk már van, és bizonyos, Németországból behozott, sokkal modernebb és veszélytelenebb oltásokat is kapott Csengele; másrészt a tavasszal megtörténő csatlakozással egy olyan unióhoz fogunk tartozni, ahol sokkal liberálisabb oltási rendszer működik, és bíróság elé senkit nem állítanak bűncselekmény vádjával, csakmert gyakorolta szülői felelősségéből adódó választási szabadságát.
És eléggé komoly: jómagam a vasárnapi Friderikusz-műsor után éreztem szinte a saját bőrömön, hogy bizony nem egy valószínűtlenül abszurd színjátékba csöppentem, hanem valóban vannak olyan érdekek, amik el akarnák szakítani a gyermekeinket tőlünk, és olyan helyzetbe akranak hozni minket, amiből már saját erőnkből nem állnánk talpra.
Nem tudom, kik ezek az emberek, nem tudom, miért támadnak ránk ilyen fogcsikorgatva, és miért érdekük egy szeretetben, körültekintő, megfontolt nevelésben részesült gyermekekből és szüleikből álló családot szétzúzni...
Most érkeztem el ahhoz a felismeréshez, hogy itt már nem elég a saját erőnk, és nem elég az ügyvéd ügyessége, nem elég a külhoni hivatalos szakvélemények és dokumentációk tömkelege.
Külső, nagy, erős segítségre van szükségünk, hogy mindenki lássa: annak ellenére, hogy hivatalosan nincs ma Magyarországon oltási szövődmény (tehát az ettől való félelem alaptalan volna, és minden híresztelés mondvacsinált), vannak, akiknek életét többé-kevésbé erősen befolyásolta egy-egy oltás után jelentkező betegség, károsodás vagy - sajnos ilyen is van - haláleset.
Ezért szeretnék megérni mindenkit, aki ezt a levelet olvassa, hogy ha tudomása van ilyen esetekről, ismer ilyen embereket, hozzátartozókat, segítsen a kapcsolatfelvételben (a fent vagy lent címek egyikén). Ez az ügy a fennálló tarthatatlan helyzetről szól, róluk is, nemcsak rólunk. Nem kérek mást, minthogy elmondják a velük megesett történetet a bíróságon, amikor erre sor kerül - amennyiben vállalják. Most az emberi oldalt kell látnia annak, akinek a vállát a döntés, a bíráskodás felelőssége terheli.
Azt, hogy van szenvedés, és nincs információ.
És azt is kérném, hogy menjen tovább ez a kicsit hosszúra sikeredett levél, minél több ember olvassa el.
Nagyon szépen köszönöm:
Zöld Balázs
Elérhetőségeink:
06-70/33-75-205
Fax: 94/511-350
balazs@logomotiv.net szempont@westel900.net