Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hazaértünk,voltunk a suliban is :) Mindenki megcsodálta Lucust :)

Nóri,nagyon jól sikerültek a képek :) Tényleg nem szokta nyújtogatni a nyelvét,nem tudom most mi volt vele :) Bemutatkozott,hogy milyen jól nevelt,hogy had higgyék,hogy ezt tanítsuk neki :oops:

Ivett,nagyon aranyos Máté,hol vettétek ezt a badyt? Nagyon klassz :)

Szilbee,hát sajnálom,ami történt.Lehet tényleg előbb kellett volna ezt a kukás dolgot,de ki gondol akkor ilyenekre:(

Erika
,igen az lovacska,ez a kedvenc játéka :) Nyerít,vágtat, :)
Akkor nem volt vmi jó éjszakátok :( Találkoztam Adriennel is,már látszódik a pocija egy kicsit,mondtam neki,hogy tőled hallottam,de hirtelen nem tudott téged hova rakni,én meg nem tudtam neki elmagyarázni,hogy honnan ismeritek egymást

Kép
Kép
tundi24

Most olvastam vissza, Nóri,nagyon jók a farsangi képek :) Olyan ,mintha Lilcsi lenne rajta.Remélem ma készítenek a bölcsiben róla is :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi: :shock: Csak ismik vagyunk. Enyém Apa és övé Apa barátok ovi óta. Azért kicsit fura, hogy nem tudott hova rakni....Sztem inkább meglepődött, hogy MI honnan ismerjük egymást...vagy nem tom...

Szilvi: Kukára fel, hátha....
jaimee1

Vali! Dius hogy van?Jöttök délután?
Persze mi is csak akkor megyünk, ha nem esik az eső.... :roll:

Szolkata! Ti is jöttök akkor Bencével, hadd csajozzon? :wink:

Tündi! én is csak remélni tudom...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nóri!
Nagyon aranyos vagy hogy felajánlottad,de mi ma kihagyjuk a nefag játszóteret,du-án vendégeink lesznek,de az idő se túl szuper! :( De legközelebb ha így mentek,és akkor is áll még az ajánlatod örömmel veletek tartanánk! :wink: :D
Rakjál anyudról is gyerekkori képet ,és megmondjuk kire hasonlít Lilcsi! :lol: Rád az egyszer biztos,mint két tojás! :lol: :lol:

Tündi!
Nagyon aranyos Lucus! :D Akkor most ki vagyunk csúfolva? :lol: :lol: :lol: Szépre tanítjátok nem mondom,ejnye bejnye! :wink: :lol:

Ivett!
Nagyon édes Máté baba is! :lol: Na és az a póló,haláli! :lol: A képen olyan mintha Máté is feszítene,hogy milyen erős is az apukája! :lol: Tényleg hol lehet ilyen badyt kapni?

Vendég

Erika! Battán vannak azok a kukák... :lol: Most inkább kihagyom... Gondol el mi szemetet, meg kajamardékot rápakoltak már két nap alatt. Egyébként olyan kis béna tolvajok voltak... semmi pénz nem volt a táskában... se irat :twisted: , csak Dévid papírjai... :roll:
szilbee

Sziasztok!

Megint nagyon le vagyok maradva...

Szilbee, a Zsuzsiék kocsiáját törték fel? Itt a parkolóban?

Évi és
Kép
csongianya

Betti, a serkéket is kiszedegeted? Mert nem elég, ha csak kened....

Nóri, hát én is ledöbbentem, iszonyatos a hasonlóság!

Ivett marha jó az a body :lol:

Csongiéknál ma volt a farsang. Remélem jól sikerült nekik.
Fáradtságot ne is mondjátok, én is olyan vagyok, mint a mosott sz*r :( Bár én ezen most egyáltalán nem csodálkozok, mert a melóhelyen is mindig van valami, aztán meg otthon alig vagyunk. Tegnap is anyukám jött be Csonginak megsütni mára a farsangra a palacsintát, meg ki is vasalt 3 adag ruhát, 2 meg kimosott....
Állandóan rohanok, kapkodok. Holnap focikupa, vasárnap focikupa, hétfőn edzés, szerdán szülői a suliban, csütörtökön edzés... kezdek kipurcanni.

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Nem, hanem a bátyánkét Battán!
Hát nem csodálom, hogy ki vagy purcanva... huppsz nekem meg két fiam van... mi lesz ha mind a kettő nagy sportrajongó lesz külön sportágban?... hogy szakadok majd kétfelé?? No de ez még a jövőő...
szilbee

Tündi! Nem lehet, hogy le van tiltva az ilyesfajta oldalak megnyitása (mint az én videjós oldalam), mert mondjuk a legerősebb biztonsági zónára van beállítva gép?
szilbee

Luca megfordult,megfordult!! :) :) mindjárt kiugrok a bőrömből :)

Szilbee,az oldalt behozza,de nem adja be,csak addig,hogy megjelenik az a fekete kis ablak,ahol mennie kellene a videónak :( és ott enm idnul el.

Hajni,bizony ilyenekre tanigatjuk :)

Évi,hát nem csodálom,hogy ki vagy.Ennyifele szaladgálni.

Nóri
,és milyennek találtál?Mert írtad a képek alá,hogy nem olyan vagyok,mint a képen :oops: Ronda banya vagyok :)

Megyünk a házhoz,leelenőrizzük a szerelőt :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi,Manó!!

Kedden anyukáméknál voltunk Tiszaföldváron és ott vettem a baba boltban,de vannak nagyon jok!
Kislányosban is volt olyan felírattal hogy "én vagyok a fönök˝rózsaszínben!
Narancssárgában meg olyan hogy "nekem nem adtok zsebpénzet˝!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Gratulálok Lucának! Kezdem azt hinni, hogy jó hatással voltam rá Kép Tényleg csak a lendület hiányzott már?
Bájos vagy és csinos :P ...de nem is ez, hanem, hogy eddig mindig olyan kicsi képen láttalak :shock: És hol ilyennek, hol olyannak...
Elfogyott a Toffifee Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi! :D Kép :D

Nóri! Kép
szilbee

Gratula Lucának!

Évi: Lassssssíts egy kicsit! Itt a hétvége is... :wink:

Judit: Neked is itt a hétvége!

Vali: ??? Mizu?

Szilvi: Ja...akkér kukaturi lefújva.

Megcsináltam a hétvégi takarítást - mai nap tanúsága:
soha többet nem veszek zsenília szőnyeget! Neki köszönhetően nálunk még a por is rózsaszínű... :evil: :evil:
jaimee1

Sziasztok!!

Sajnos történt egy kis baleset ma Diussal :( Elesett a motorral és szétnyílt az álla :( Most ne haragudjatok de nem megyünk a játszóra pedig olyan jó lett volna :( Délután kiviszem a dokihoz mert nagyon csúnya a vágás sztem nem lesz elég ha csak a ragtapaszt teszem neki....Betadine fertőtlenítőt tettem még rá....:( Nagyon kész vagyok és még mindig köhög is :( Vasárnap pedig szülinap lesz nálunk...

KépKép
diÁcska

Vali!
Szegény Dius! :( Remélem nem kell összevarrni!Ezek a fránya balesetek! :evil: Elhiszem ,hogy kivagy! Ha lesz azért erőd,meg időd írd már meg a fejleményeket,mit mondott a doki!Gyógypuszim neki!
Kép
Vendég

Erika!
Ez miféle vonalzó????? :shock:
Vendég

Nóri,akkor majd legközelebb is viszek :P Igen márcsak alendület hiányzott.Biztos te voltál rá,jó hatással,mert délután is nyújtogatta a nyelvét midenkire :oops:

Hajni,sosem talállak fent msn-en :( Jól siekrült adélutáni vendégeskedés?

Vali,nagyon sajnálom Diust,és ha van időd tényleg írd meg,hogy mit mondott a doki!

Ivett,hát arra nem járunk sajnos :(

Erika,nézd a dolgok a jó oldalát,szép színes még a por is nálatok :)

Kép
Kép
tundi24

Szilbee,sikerült megnéznem a videót :) :) :) Nagyon kis édes Dávid :)

Kép
Kép
tundi24

Vali! :cry: :cry: Szegényke! És hogy történt??? És doki mit csinált vele??

Tündi! Hogy tudtad megnézni?? :)
szilbee

Hajni: Ez? Ciklusos. Csak a végén nem tesztelek, hanem megyek a doktojbácsihoz, ha még mindig vérzek. Elegem van egy kicsit.... :roll: :roll:

Szeegény Dius... :cry: :cry:
jaimee1

Erika! Hát azt meg tudom érteni!!! :?

Van ám egy érdekes falfirka az Árkádok Szapáry végén, ahhol most graffitiket... Mosonyival kapcsolatos. :shock: Ide nem akajom feltenni, mi is az.. :oops:
szilbee

* szóval ahol most mosták le a grafitiket... :oops:
szilbee

Üdv!

Ja, vége az első munkahétnek! Holnap meg megyünk fejtágításra délelőtt 8) Tök jó, a hétvégére is csinál nekünk programot a cég... :?
Nagyon elfáradok estére mindig, fél 10-kor már alszom is.
Marci meggyógyult, mehet hétfőn bölcsibe. Én meg elkaptam tőle a nyavaját, mert fáj a torkom tegnap óta :( Van itthon még antibiotikum, azzal "kezelem magam " Nem valami jó megoldás, de nem akarok 1 hétig szenvedni, itthon meg nem maradhatok most.

Vali! HOgy van Dius? Szegényke, pont a szülinapjára történnek vele ilyen dolgok... Azért remélem, nem volt olyan mély a seb, hogy össze kelljen varrni??

Szilbee! Megkaptad a képeimet? Hát szomorú vagyok, hogy nem sikerült elküldened amiket lefényképeztél :(

Most el is búcsúzom, mert eléggé ki vagyok purcanva!

Szép hétvégét mindenkinek!!
judit_79

Tündi! Nagyon édes kis "játékbabád" van. Ahogy nyújtogatja a nyelvecskéjét :)

Na most már tényleg lépek. Majd teszek fel képeket én is!
judit_79

Judit! Én elküldtem az összeset!! :shock: :shock: :shock: Nem kaptad meg???
szilbee

Sziasztok!
Megjöttünk a kórházból :( Délután kimentünk a szecskára a dokinkhoz ott vártunk a betegek között majd 1 órát :( Persze ő rögtön közölte,hogy ezzel ő nem tud mit csinálni menjünk ki a kórházba :( De ha már ugye ott voltunk megvizsgálta Diust még min.1 hétig szedni kell a gyógyikat mert még csúnyán köhög :(
Na szóval kimentünk a kórházba ott végül is nem kellett várnunk rögtön behívtak mert "kicsi" gyerekkel voltunk. Na bent elkezdődött amire számítottam Dia elkezdett üvölteni még le sem értem tenni a vizsgáló asztalra :( Addig tudtam tartani míg a doki leszedte az én átalam kreált kötést utánna nem bírtam cérnával mert én is bőgtem vele :( Apa maradt bent vele ő fogta le :( Így Dia bent én kint sírtam :( De nem tartott sokáig kitisztították a sebet és összehúzó szalagot tettek a sebre majd bekötözték ennyi volt :( Ez olyan volt mintha legalább órákat töltöttem volna ott borzalom............ Nem szeretnék oda kerülni még egyszer semmilyen okból kifolyólag sem :( Teszek egy képet most készült vacsi közben :) Már kicsit jobb kedve van :)
Kép

KépKép
diÁcska

Tündi!

Szívesen veszek neked body-t ha kell és majd ha itt jársz Szolnokon akkor találkozunk és oda adom!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Szilvi: Muti, muti, privi, privi! :D

Vali: Szeeeegény Dius...És szegény te, el tudom képzelni. Én egyenesen bömböltem volna. De látom Dius szépen kiheverte a megpróbáltatásokat. :D
jaimee1

Szilbee! Nem, sajnos nem kaptam meg!! :cry: Most újra elküldtem neked az én képeimet is. arra az e-mailcímre amit itt megadtál (freemailes).

Vali! Szegényke... Lényeg hogy most már túl vagytok a megpróbáltatásokon és a képen már Dius is mosolyog :)

Jó éjt!
judit_79

Judit! Holnap újra próbálom a képeket elküldeni, de a freemail-es címemről. Onann már bizti meg kell kapd!
A te képeid megérkeztek! 8)
szilbee

Szegény Dius! Hát hallod lehet én is sírtam volna Dius helyében... :oops: :oops: :cry:
szilbee

Erika! Ment PÜ!
szilbee

Kép

Szilbee!
Megtudtam nézni a rötyögős videjót,annyira aranyos,csikis a kis talpacskája? :lol: :lol: :lol: :lol: Hallottam én is a feliratról,már pontosan nem emlékszem szó szerint mi volt,de gondolom nem egy rajongója írhatta! :?

Erika!
Na jó bunkón kérdeztelek meg a vonalzóról! "Ez" Ne haragudj csak meglepődtem! Kép
Egyébként elhiszem,hogy már eleged lehet!

Judit!
Jobbulást neked!Azért remélem nem lesz rendszeres az új munkahelyen,hogy a hétvégére is programot csinálnak! :roll:

Vali!
Át tudom érezni,milyen rossz lehetett a kórházban,de még jó,hogy előre vettek,és nem kellett még ott órákat idegeskedned,hogy vajon mit kell majd csinálni Dius állával! :( De a képen látszik,hogy már jól van szerencsére, :D és még ezzel a kötéssel az állán is nagyon szép kiscsajszi! :D

Tündi!
No nem volt olyan nagy vendégeskedés,de jól sikerült!A barátnőm jött el a fiával,olyan ritkán találkozunk,és ilyenkor mikor összejön annyit tudunk dumcsizni! :D Teljesen fel szoktam töltödni ilyenkor!!! Ma nem voltam msn-en,de tegnap igen csak te éppen akkor nem! Nem mindíg jön össze de majd igyekszem résen lenni! Kép

Nóri!
Voltatok végül a játszótéren? A Farsang,hogy sikerült Lilcsinek,lettek képek?
Tök jó,hogy ma minden gond nélkül bement! :D És ma nem pasizott be a kisasszony? Kép :lol: :lol:
Vendég

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK! Kép
Vendég

Sziasztok!

Na majdcsak gépközelbe kerülök már.

VAli
Nagyon sajnálom Dius állát :cry: lehet hogy örökre megamarad az a csík :cry: bár ez legyen a legnagyobb baja. Dia gyorsan megy a motorral vagy csak véletlen baleset volt? Timi is imád mocizni már sokszor esett de még 8 percen belüli sérülései voltak. Álltalában ő hanyattvágódni szokott.

A mai szolnoki utunk rövidre sikeredett. Délután kettőre már itthon is voltunk. Én nagyon fáztam :roll: és így semmi kedvem nem volt játszózni. Elkocsikáztam arra megnéztem hol van, odataláltam :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hajni : Dehogy voltál bunkó! Ez eszembe sem jutott, te! :lol:
jaimee1

Kép
Sziasztok!

Mi sem voltunk végül a játszón, mert esett az eső.

Vali! Szegény dius! De legalább a varratszedést megússza :roll: ...jó a rosszban. Nem kell már visszamennetek?

Én is akarom a Mosonyis firkát!!!!

Farsang megvolt, csináltak is a gépre képeket, de még majd lesznek....majd ha gépre tettem és kicsinyítettem, teszek fel. Most egyenlőre Brassói receptet kéne keresnem. :oops: hogy legyen ebédünk.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit! A freemail-ről visszadobja a levelet, amit küldtem neked! :shock: Nem lehet, hogy teli van a postafiókod vagy vmi ilyesmi? :roll:
szilbee

Nóri! Küldtem neked Brassóis recepteket!
szilbee

Szilvi!! :lol:
Megkaptam! :lol:
Mindkettőt! :lol:
Köszi!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Csajok!

Erika!
Akkor megnyugodtam! :D Mégse tűntem bunkónak,mondjuk nem is állt szándékomban! :D

Nóri!
Várjuk a képeket! :D Brassói nyami,imádom!Mindíg olyan fincsiket főzöl!

Én ma sütök egy kis hurkát,kolbászt,megkívántam még a múltkor mikor Éviék disznóvágáson voltak! :wink: Meg főzök egy kis húslevest! Ez lesz a mai menü!

Tündi!
Tegnap meg el is felejtettem,hogy nagy nagy gratula Lucusnak a megforduláshoz! :lol: :lol:

Vali!
Dius,hogy van?

Majd még jövök én is később! Puszi mindenkinek!
Vendég

Ó Manó! Tőled akartam még kérdezni, hogy sikerált behozni a videjót? Neked is olyan probléma volt vele, mint Tündinek?
szilbee

Sziasztok!!!
Hajni!

Köszi jól van Dius :) Már kicsit lappadt a dagadás az állán, reggel cseréltem neki kötést de hát elég ronda mély seb van neki :( Utánna néztem a neten és sztem azért nem varrták össze neki mert kicsúztunk a 6 órából ....de sztem jobb is így. Azt tényleg nem bírtam volna ki én sem :( Így is pont elég volt hallgatni,hogy üvölt :(

Megyek főzök ma nem lesz nagy ebéd nálunk csak bolonai spagettit főzök az gyorsan meg lesz :)

Kép

KépKép
diÁcska

Vali! Az már jó jel! :) És egyébként csontig nyílt szét? Nem fáj, lüktet Diusnak a seb? vagy kap vmi fájdalomcsillapítót?
szilbee

Judit! Megnéztem mégegyszer a postafiókomat a gmail-en, de oda is jott mailer notice-os levél a fényképes leveleim után... Szoktál fönt lenni msn-en? Lehet ott egyszerűbb lenne átküldeni!
szilbee

Huhh...ebéd megfőzve (finomabb lett, mint vártam magamtól), gyerek-anya jól lakva, jány elaludva, anya szemét meresztve ül a sz.gép előtt....>> kis déli csendélet<<

Íííírjatooook!

....ja, csinálom akkor a képeket :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

KÉPEKET!!!!! Ha már ennyi időd van... nekem minnyá ébred a kisebbik mukim kajcsizni..... már órák óta alszik... Mondom... már mocorog is... :wink: :lol:
szilbee

Nóri!
Nállunk ugyan ez a helyzet! :D Úgyhogy várom a képeket!
:wink:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?