Új privát üzeneted érkezett!

Emma! Ma nem próbáltad hívni elérhetetlendokibácsinkat?

Ma megkaptuk Dominik allergiavizsgálatának eredményét, ő is kutya-, macskaszőrre allergiás. A tej negatív lett, hát nem tudom, örülnék neki, de majd biztosabbat talán holnap tudhatunk, holnap megyünk a gasztrora a Schulz főorvoshoz. Gondolom valamilyen terheléses vizsgálatot csinálnak. Valaki tud valami okosat írni, hogy milyen vizsgálatokra számíthatunk?

Devcsa! Ma megkapom a szakdolimhoz a nagyon-nagyon hiányzó anyagot. Bár még mindig nem a teljeset, de mostantól aztán elkezdhetek vele nagyon keményen dolgozni. Számolni fogok éjjel-nappal ..... :evil: Ha majd csak számokat írok ide, akkor belehülyültem :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Ti melyik dokit nem tudjátok elérni? Mert én a Faludit már vagy három napja, a nap semelyik szakában sem...

Kép

Kép
enahma

Áfi Rékám 8 hónaposan volt 8110 g (igaz ő csak 2790 g-mal született). Nagyon szép teljesítmény.

Emma továbbra is imádnivalók a gyermekeid.

Josi hány órakor viszed Noémit, hogy ilyen korán kelted a lányokat? Az enyémek 7-1/2 8 körül ébrednek, nem is szoktam kelteni őket. Este 8-1/2 9-kor fekszenek.
Vendég

Enahma, a Vargát nemtom elérni, már 2. napja, úgyhogy Dadomi, átadom neked, hátha neked jobban sikerül. :? Lehet, elutazott, vagynemtom.
Josi, nagyon édesen alszik Csilla!
Áfi, gratula nagyfiadhoz! :wink:
Cseriani, én olyan szívesen adom Kristófodhoz Hannát! Vigyétek! :lol: Nászilag tuti jól járnék veletek! :wink: Jó magas Kristóf! Hanna is 16,5 kiló, de "csak" 1 méter... :lol: Mondjuk ő jó husika, nem egy balerinaalkat. :lol:
Dadomi: haj-rááá szaldoga!
Vendég

Josi,
teszek én örömmel, kerestem frisseket:
Enikő felhúzta a pulcsimat, én meg gyorsan megkötöttem az ujjait hátul mint egy kényszerzubbonyt :lol: :twisted: :lol:
Kép

Barnus meg végrevégre talán szopja az ujját, alig 4,5 hónap kellett hogy rájöjjön erre a kunsztra (nálunk nincs cumi)
Kép
Vendég

Áfi nagyon édik :lol:
És szerintem nem néz ki Barnus 8 kilósnak. Biztos tiszta izom :D
De miért örülsz annak,hogy szopja az ujját? Azt nem lehet elvenni tőle,mint a cumit idővel,és naggyyyon csúnya tud lenni,ha sokat szopja :cry:
Vendég

Emma! Megpróbálom. Hány óra körül lenne neked jó? Kora délután, kicsit később? Nekem túl későn nem igazán,de gondolom neked sem.

dadomi

Áfi! Szépek a gyerkőcök! Barnus igazán jó kötésü baba!!!!

Emma! A Varga tuti dolgozik, nem utazott el, a barátnőm tegnap volt nála magánrendelésen, igaz 1,5 órát késett, mert a főorvos hosszú megbeszéléseket artott, de végülis jött, már sokan vártak rá. Ja, és 6000 helyett 5000 -t kért a késés miatt!!! Jó fej, nem?

Kép
timesz

Cseriani,
szerintem épp az a tisztességtelen a cumiztatásban hogy el lehet tőle venni. Enikő is ujjszopós volt, nem szopta sokat, és mikor elkezdett mászni elhagyta mert mászás közben az ujja nem lehet a szájában, a cumi igen. Szerintem sokkal jobb ha az ujját szopja, azt nem kell éjjel visszatömködni a szájába, ő maga irányítja, mindig megvan, és én a cumit nagyon csúnyának is látom. Biztos sokan nem értenek egyet, én örülök hogy ha valamit szop akkor az az ujja. Amúgy mivel igény szerint szopik annyit amennyit szeretne, így eddig összesen 2x örülhettem az ujjszopásnak :D nem valószínű hogy szenvedély lesz belőle. :)
Vendég

Áfi,ezt is gyereke válogatja inkább,láttam már úgymond karón varjút :wink:
Vendég

Mecsoda árkedvezmény, Timesz... :mrgreen: De köszi az infót.
Dadomi, nekem bármikor jó, de csak a jövő héten, mer utána elutazunk.
Cumi: nekünk van, de nem kell... Hannának volt,de leszokott róla hamar. Nem bánnám, ha Ármin azon rágódna éjszakánként ahelyett, hogy állandóan rajtam lóg, de majd csak leszokik rólam... Ujjukat nem szopták. Én viszont igen, na, meg is látszik rajtuk... :evil: Mondjuk én extra hosszú ideig, úgyhogy valszínű, azért.
Vendég

Dadomi: Akkor ne szúrj be Excel táblákat képek helyett, ha kérhetjük. Ne vedd el a kedvünk. :lol: :lol:
Csoda szépek a babik. Majd én is rakok, ha lesz időm. Ma sajna iskola :(
Vendég

Hosszú ideje nem jelentkeztem. Alakulunk, alakulunk...Alvástéren egyre jobb, már csak egyszer ébred 4-5 között, sőt volt már, amikor erről is elfeledkezett a kisasszony. Március elején kell menni oltásra, kivi leszek a súlyára is. Örülök itt is mindenkinek, nagyon szépek a gyerkők, én meg még mindig béna vagyok a fényképek betételéhez. De a honlapomon nézelődhettek:-))
Cseriani, ugye mi mindig elérjük a Kundokit?És az X-akták szól a mobiján, félelmetes:-))

Kép
Kép
banoed

Emma Réka még mindig sokszor cicizik éjjel, pedig már jó volna, ha nem akarná. Én is inkább a cumit tömném a szájába, nekem könnyebbség volna. Evelin cumizott, tavaly szeptember elején szokott le róla. A fogainak semmi baja. Most, hogy nincs cumink nekem is furcsa nagyobb gyereket cumival a szájában látni.
Vendég

hali banoed. De jó hallani felőletek :wink:
Kapunk képet?? :D
Ne is emlegesd Kundoktorbácsit,december végén kellett volna mennem rákszűrőre,és azóta sem voltam :cry: :oops:
De márciusban megyek,ha törik-ha szakad :?
Emmamami egyik csajszinak itt is szinte fele akkora az egyik hüvelykujja,meg a fogai is elég furin állnak :?
Vendég

Banoed, alakuljatok, alakulgassatok! :lol: Lesz ez még jobb is. Szép a kicsi lányod nagyon, meg szoktalak kukkolni benneteket! 8)
X-aktááák? Nemmondod... :shock: Huhh. Az igazság odaát van... :lol:

Zsomborfotókat is kérünkszépen!
Vendég

Na, már írtatok is, dejóóó!
Rékababa, ugyehogyugye? Majd aztán törhetem a fejem, hogy szoktatom le magamról... :?
Cseriani, nekem is ez a problémám, irtózatos keresztharapásom van (bár ez lehet genetikai is, mehogy Hannának is van, ugyanott, bár nem olyan randa, mint az enyém, pedig ő sosem szopta az ujját és csak néhány hónapig cumizott, foga még sehol sem volt, mikor elhagyta); de amúgy is robbantott cirkuszkerítéshez hasonlít a fogsorom; meghát az ujjam elferdült. De mondom, én nagyon sokáig szoptam az ujjam, de hosszú távon a cumi se tesz jót, meg nincs is annál csúnyább, ha egy két-hároméves örökké a szájában "lógó" cumival szaladgál...
Vendég

Emma sztem is genetikai,Kristófnak meg fordítva zár a fogsora,az alsó megy rá a felsőre. Voltunk fogorvosnál,szte nem egyformán fejlődtek az állkapcsai,ezért van. Mire jönnek a rendes fogak,ez majd rendeződik,ha nem,akkor éjszakai fogszabályzója lesz.
Nekem sem tetszik,ha egy pár éves gyereknek valami lóg a szájából,akár cumi,akár az ujja,akár cumisüveg. Szörnyű.
Ktristóf is magától hagyta abba a cumizást,olyan 9 hós kora körül,amikor a szopit is abbahagyta. Elizámnak meg nem kell cumi,de az ujja sem. Párszor rábukott a hüvelykujjára,de kihúztam a szájából,mostmár be sem dugja.
Vendég

josi elolvastam a cikket,köszönöm. Sajna ahova mennénk,az nincs benne a legjobb ötben. Lehet útirányt váltunk? Lehet mégiscsak Szeged lesz? Majd még kiderül :shock:
Vendég

Hova szerettetek volna menni?
Győri állatkertben nem volt valaki véletlenül? (Van ott egyáltalán állatkert...?) :roll:
Ármin akkor rágja meg szopogatja a hüvelkujját, amikor fáj a foga (helye), de csak néhány pillanatig. Dehát még bármi lehet... :roll:
Vendég

:roll: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Bocs, csajszik, az előző "hozzászólásom" nem én voltam, Hanna garázdálkodott itt... De mingyááá megcsapkodom. :twisted:
Vendég

Teszek fel egy új képet Oliról, itt épp a fekvőtámaszt gyakorolja. (Az apja a személyi trénere, ő is kondizik, úgyhogy kötelező a kisfiúnak is! :P ) Kép Oli

Kép
timesz

mi is Győrbe szerettünk volna menni,ha jól tudom,Xantus János nevét viseli az állatkert. A google-ben kerestem rá,képek alapján szép. De sztem oda megyünk,akkor is,ha nincs bennt a legszebb 5-ben :P
Emma ti hova utaztok el? Ha nem vagyok indiszkrét?
És ki hova tervezi a nyaralást? Már aki megy...
Emma nehogy megcsapkodd,nehogy árts a szépségének,mert Kristóffal gyűlik meg a bajod!!! :lol:
Timi Olivér változatlanul szép,és kondizzon csak,az sem árt,ha egy hapsi jó erős :wink:
Vendég

[quote="banoed"]H írta:banoedosszú ideje nem jelentkeztem. Alakulunk, alakulunk...Alvástéren egyre jobb, már csak egyszer ébred 4-5 között, sőt volt már, amikor erről is elfeledkezett a kisasszony. Március elején kell menni oltásra, kivi leszek a súlyára is. Örülök itt is mindenkinek, nagyon szépek a gyerkők, én meg még mindig béna vagyok a fényképek betételéhez. De a honlapomon nézelődhettek:-))
Cseriani, ugye mi mindig elérjük a Kundokit?És az X-akták szól a mobiján, félelmetes:-))

Komolyan, besárgulok az irigységtől. Csak két héttel tartotok előttünk, mi pedig még mindig kétszer kelünk éjjel: egy körül és négy körül, ettől kissé úgy érzem magam, mint egy zombi.
Ha megkérdezi valaki tőlem, mit szeretnék a legjobban, mindig azt felelem: 8 óra folyamatos, megszakítatlan alvást... Jaaaaaaaaaaajjj, hol lesz végre ilyen, akár egyszer is?

Kép

Kép
enahma

timesz: Olivér olyan szépen pofásodik! Egyre inkább egy jóvágású kisfiú, nem pedig egy "szép baba". :) És csak kondizzon, hogy lovagként megvédhesse a gyenge nőket. :D

Kép

Kép
enahma

enahma,nem elkeseríteni akarlak,de még Kristófom sem alussza végig az éjszakát,és általában nem akkor ébred,mikor Eliza. Én 2004.augusztus 7-e óta nem aludtam végig egy éjszakát sem-kivéve egyet mégis,mikor műtöttek,és az altatótól aludtam-,tehát kitartás,még pár év,és aludhatsz :wink: :lol:
Azért tudom ennyire pontosan a dátumot,mert ekkor kezdődött,hogy a terhességtől nem bírtam aludni rendesen. Igaz,én közel 10 évig dolgoztam éjjel is(benzinkút :evil: ),tehát már megszokhattam az éjszakázást :shock:
Vendég

Timesz, Olivérre má megen nem találok szavakat. Lesz vele bajotok, asszem csajhajkurászás terén!
Cseriani, köszi állatkertinfót! Sopronba megyünk márciusban 1 hétre, és arra gondoltunk, körülnézünk a "környéken", ezért mennénk a győri állatkertbe is. Majd elmesélem, milyen volt, érdemes-e elmennetek, okés? :wink:
Én se alszom már 5. éve :lol: Ármin velünk alszik, van, hogy 1,5 óránkénjt fent vagyunk (cirka 10 hónapja), egész jól bírom. :P
Enahma, ha szeretnétek babót még, jobb, ha átstrukturáljátok az alvási szokásaitokat... :lol: Aludj vele nappal, ha tudsz. Fél óra is sokat jelent... :wink:
Vendég

emmamami nem irigykedek ám!!! :P De érezzétek jól magatokat. Kell a kikapcsolódás!!!
És várom az infót. Menjetek el Pannonhalmára is,nagyon szép(ha még nem voltatok). De nem akarok ám bekavarni a programotoknak :oops: :wink:
Mi majd május végén megyünk,gyereknapkor,3 napra.
Meg aztán majd nyáron valahova pár napra. Meg ha minden jól megy,akkor Németországba,rokonokhoz.
Egyenlőre ennyit tudok. Csak lesz ennyi szabija Zoltánomnak :roll:
Vendég

Okés, majd beszámolok! Mi most megyünk először így nyaralni, családostól. Jah, nincs is nyár... Mindegy. Koratavaszolni. Remélem, nem fogunk sz.rrá ázni. Már nagyon várom! Mármint a kikapcsolódást. Majd mesélek! Pannonhalma nekem is eszembe jutott! Még megboldogult áltiskolás koromban voltam ott, már akkor nagyon tetszett!
Vendég

Olivér gyönyörű, és tényleg olyan "kispasis" :lol: már!

Emma! Elérhetővéváltdokibácsink jövő hét szerdára tudott időpontot adni nekünk (kedden már csak késő este lett volna, gondolom neked sem jó az). Szerda délután 4 óra, jó ugye? :wink:

Voltunk a Schultz főorvosnál, hát inkább nem minősíteném a vizsgálatát, mert ........ nyomdafestéket nem tűrne. Meg sem vizsgálta Dominikot, nem csinált semmit. Átnézte a papírjait, aztán annyi. Alig akarta meghallgatni azt is, hogy egyáltalán minek mentünk hozzá.

dadomi

Dadomi,én nem akartam addig mondani semmit amíg nem voltatok a dokinál. 6 éve volt hozzá szerencsém,ugyan csak telefonon,de nekem az is elég volt!!! Én ezért is vittem Pécsre,ahol kinyalták a seggünket,már elnézést a fogalmazásért :oops: és tényleg fontos volt nekik,hogy kiderítsék mi a baja a gyereknek. Míg a Shultz doki közölte velem,hogy ez a vizsgálat csak egy héten egyszer van és a következő ünnepre esett,és marhára nem érdekelte hogy a gyerekem már több napja sugárba hány,még a vizet is.Na abba is hagyom,mert jól felidegesítettem magam rajta......... :twisted:

Kép
Kép
josi

Dadomi, köszi, hogy kértél időpontot! :D Akkor szerdán 4-re.
Sajnálom a Shultz-os tapasztalataitokat...
Vendég

Na, itt az én kis farsangolósom :D Senkit ne tévesszen meg a kék szín ez egy kutya.
(a jelmezt úgy turtam neki, meg úgy álltalába mindent :wink: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 09:18-kor.
Vendég

devcsa,de gyönyörű szemei vannak!!!
Örülök,hogy nem csak én járok turizni :wink:
Vendég

Sokkal olcsóbban és sokkal szebbeket találok mint a boltban. Én sokkalok egy plüs rugiért 3-4000 Ft . Lehet, ha megtehetném másként vélekednék :? , de azért szeretek is turni ( csak magamnak nem találok soha semmit :( )
Vendég

Devcsa! Nagyon édes a kis kutyuskád, zabálnivaló!!!!! :lol:

Én nem szoktam turizni, mert mifelénk még nem találtam jó turi-boltot, ahol gyerekcuccok is lennének.

Kép
timesz

Elárulom a nagy titkot, én Pesten turizok :) ( két előadás közt )
Most nem reklámozni akarom a turizást; de minden gyerek holmi 450 Ft-ba kerül és olyan mintha új lenne.
Ti szoktatok kézimunkázni ? Anyukám annak idején (mikor a húgommal gyesen volt) sokat goblenezett. Én sajna nem érek rá, de régen makraméztam.
Vendég

Én keresztszemezek, és nagy bánatom hogy felénk sincs jó turi :( pedig járnék oda az biztos.
Vendég

devcsa,nekem nincs hozzá türelmem. Így végiggondolva mostmár tudom,miért pörögnek így a gyerkőceim :twisted:
Én vagyok ilyen,ha valamihez le kell ülnöm,megbolondulok. Na,azért a gép elött tudok ám csücsülni :wink: :lol:
Vendég

Kép

Ezt egy ismerősömtől kaptam (Zsombi takarója). Ő is keresztszemezik. Gyönyörű terítőket csinál.
Vendég

Nekem ez az utolsó munkám:
Kép

na jóóó, azóta ki lett mosva, vasalva, és a falon a keretnélküli keretében sokkal szebben mutat.
Vendég

Nagyon tetszik :D
Anyukám goblen inváziója óta, nálunk is tele vannak a falak.
Vendég

Minden elismerésem annak, akinek baba mellett még kézimunkára is jut ideje és főleg energiája!!!! :roll:
Nekem sincs türelmem nagyon az ilyesmihez, én max. szalvétatechnikázom és gipszképeket csinálok, decoupage- ozom.

Kép
timesz

Sziasztok!
Devcsa, nagyon édes a nagyszemű kiskutyusod!
KLasszak a kézimunkák is. Én fél éven át gobelineztem, de akkor megállás nélkül; mikor Hannával terhes voltam. Azóta sajnos nem volt rá időm, pedig hiányzik nagyon. Majd, ha nyugdíjas leszek...
:lol:
Ez itten egy Piroska akart lenni:
Kép
Áfi, kültem privit!
Vendég

Aranyosak ezek a goblenek... Nálam a kézimunka = zoknistoppolás (igen, én még stoppolom :lol:) és gombfelvarrás. Nagyon ritkán egyéb, kisebb varrások.
Ja, és a főzés! :D:D

Kép

Kép
enahma

annyira szépeket készítetek. Fájlaltassátok csak a szívem. :cry: Ilyenkor nagyon bánom,hogy nincs ilyenhez türelmem. Bezzeg ha kajáról van szó...bármilyen pepecs kaját megcsinálok,meg képes vagyok egy tortát vagy sütit a legapróbb részletekig,órákat dekorálni.(meg a házat is,el is kezdtük a húsvéti dekorálást :D )Régen kötöttem,még ifjonti koromban. Elkezdtem egy mellényt. Készen lett a háta,és ennyi. Úgy izzadt a kezem végig,hogy állandóan vizes volt a fonal :oops:
Vendég

sziasztok..sehol senki?Kihasználtátok ti is a szép időt,mi? :wink:
Mi is voltunk egy nagyot kirándulni,most értünk haza.
Vendég

Mi is sétafikáltunk, meg bébi úsztunk, most meg vendégeket várunk.
Lesz nagy eszem-iszom. :lol:
Vendég

devcsa,csak nem Zsombor 8 hóját ünneplitek?? :D
Gratula neki(meg nektek is :lol: :lol: )
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?